توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در طراحی اسانسور
alwithfa
13th May 2010, 09:11 PM
سلام
من این ترم درس طراحی اجزا2 دارم استادمون پروژه داده گفته آسانور طراحی کتید با توجه به درس طراحی 2 باید چرخدنده و ترمز و ... طراحی کنیم نه دقیق تا حدی که استاد باور کنه مطلب رو فهمیدیم 8نمره داره تورو خدا به دادم برسید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mohamadaliv
14th May 2010, 09:27 AM
سلام دوست عزیز
پروژه طراحی 2 ما، طراحی یک جرثقیل ستونی بود. (یاد دکتر گلابی به خیر)
طراحی همه قطعات از پیچ پایه گرفته تا جوش و زنجیر چرخ و گیربکس همه با خودمون بود.
معمولن طراحی رو بایست از اولین نقطه ای که بار را تحمل می کنه شروع کرد. مثلن در طراحی جرثقیل ما از انتخاب قلاب و زنجیر متصل به اون شروع کردیم و بعد به گیربکس و سایر قسمت ها رسیدیم.
در مورد موضوع شما هم چند نمونه دیدم. اگه پیداش کردم حتمن به دستت می رسونم.
اما به شرطی که فقط به عنوان یه راهنما ازش استفاده کنی و اصل کار با خودت باشه؛ چرا که مطمئن باش وقتی که وارد صنعت می شی اگه قرار باشه چیزی به کارت بیاد همین پروژه هاست.
alwithfa
14th May 2010, 10:51 PM
حتما دانشجوی دانشگاه کاشان بودید!!!!!!!!!!من خودم برای همون اطرافم اما دانشگاه صنعتی بابل درس میخونم اگه کمکم کنی به خدا یه عمر دعات میکنم{rock on}
mohamadaliv
15th May 2010, 06:36 PM
بله دوست عزيز، از همونجا كه گفتي مدرك گرفتم.
درضمن پروژه هايي كه گفتم روي كامپيوتر خونه هست. به محض اينكه بهش دسترسي پيدا كردم به دستت مي رسونم.
alwithfa
17th May 2010, 11:36 PM
سلام دوست عزیز
اگه من یه کم عجله دارم برای اینه که تا 18 خرداد وقت دارم. به نظر شما با توجه به مقاله های شما میتونم خودمو برسونم.؟ترم آخرم 24 واحد دارم.اول که 4 نمره داشت بیخیالش شدم اما الان هم 8 نمره ای شده هم اجباری شده{worried}
mohamadaliv
18th May 2010, 09:48 AM
سلام
تو صفحه شخصيت پيام گذاشتم.
موفق باشي
alwithfa
18th May 2010, 10:23 PM
سلام
alwithfa@yahoo.com
alwithfa
23rd May 2010, 12:53 PM
سلام دوست عزيز
اگه مقاله آسانسورتونم به خوبي اين مقالتون باشه 14-18 خرداد بفرستيد من ميتونم خودمو برسونم خيلي خيلي خيلي ممنون از مقاله خوبتون.طراحي آسانسور كه داريد مثل همين كه واسم فرستاديد؟
alwithfa
25th May 2010, 11:21 PM
سلام دوست عزيز
اگه مقاله آسانسورتونم به خوبي اين مقالتون باشه 14-18 خرداد بفرستيد من ميتونم خودمو برسونم خيلي خيلي خيلي ممنون از مقاله خوبتون.طراحي آسانسور كه داريد مثل همين كه واسم فرستاديد؟
alwithfa
6th June 2010, 09:49 PM
سلام
پس کجا رفتی مهندس من فقط به امید شما هستم[negaran]
mohamadaliv
14th June 2010, 10:05 AM
ارسال شد دوست عزيز
alwithfa
23rd June 2010, 12:31 PM
salam
merccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc cccc
whosane
12th May 2011, 06:06 AM
چرا شیر نمی کنید ما هم استفاده کنیم؟
whosane
12th May 2011, 06:07 AM
در مورد طراحی اسانسور کسی مطلبی داره؟
ممنون میشم
babakonline5
19th May 2011, 08:22 PM
دانلود (http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://hasan6666.persiangig.com/document/elevator.rar)
پروژه آسانسور فکر کنم کاره بچه های کاشانه
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.