PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ♥♥♫ زیباترین و تاثیر گذار ترین دیالوگی که شنیدی چی بوده ؟ ♥♥♫

LaDy Ds DeMoNa
12th May 2010, 10:38 PM
دیالوگ خوب گفتگوی واقعی نیست . . توهم گفتگوی واقعی است .

ارنست همینگوی

دیالوگ نویسی

مشکل ترین مهارت فیلمنامه نویسی
بارها شنیده ایم که رکن اصلی هر اثر دراماتیک سختار و قالب آن است .چنین سخنی بدون شک صحیح است زیرا ساختار است مهمترین و اساسی ترین بخش هر فیلمنامه است .. ساختار آن نیرویی است که همه اجزاء داستان را کنار هم نگاه می دارد .. ساختار جاذبه نامرئی است که بخش های مختلف داستان را به هم پیوند می دهد .. ساختار ترتیب خطی حوادث مرتبط است و ... غیره
اما این گفته ها بعضی از فیلمنامه نویس ها را به اشتباه می اندازد !!!.. یادمان باشد ساختار به عنوان بخشی از اثر دراماتیک مهمترین است نه به عنوان بخشی از مهارت یک فیلمنامه نویس..!!!!
به علت کیفیت متغیر دیالوگ .. و اینکه اساسا نوشتن دیالوگ اصول ثابت و مشخصی ندارد.. مشکل ترین و سخت ترین قسمت فیلمنامه نویسی یاد گرفتن نگارش دیالوگ خوب سینمایی و تلویزیونی است ..
گفتن اینکه دیالوگ چه چیز نیست سهل ترا ز تعریف دیالوگ خوب و موفق است و به همین خاطر
تعریف ناپذیرترین بخش آموزش فیلمنامه نویسی .. شیوه نگارش دیالوگ خوب و زیبا است ..

گفتن اینکه دیالوگ چه چیز نیست سهل ترا ز تعریف دیالوگ خوب و موفق است

وظایف دیالوگ خوب سینمایی

۱- معرفی شخصیت گوینده ( معرفی کاراکتر سینمایی )

۲- معرفی صحنه ( اینکه موضوع درباره چیست ؟ )

۳- پیشرفت داستان ( حرکت رو به جلوی روایت سینمایی )

۴- ایجاد کشمکش ( خلق درگیری و ایجاد کنش و واکنش بین شخصیت ها )

۵ - مقدمه چینی و زمینه چینی ( بستر سازی برای حوادث بعدی )

۶ - افشای اطلاعات ضروری ( آگاه کردن بیننده از آن چیزی که به طرق دیگر امکان پذیر نیست )

LaDy Ds DeMoNa
12th May 2010, 10:40 PM
بهترین دیالوگی که شنیدم :

I see u

از فیلم اواتار

AvAstiN
12th May 2010, 10:57 PM
i see u

این دیالوگ که خداست{party}:>

LaDy Ds DeMoNa
12th May 2010, 10:58 PM
این دیالوگ که خداست{party}:>

نه این یه اصطلاح رایج بین مردم اونجا بود

البته چه دیالوگی زیباتر از نام خدا !@};-

Outta_Breathe1020
12th May 2010, 11:05 PM
سلام
دیالوگ باحال و خوب که حسابی به دلم بشینه زیاد بوده. ولی بهترینش رو نمیدونم واقعااااا
اگه یادم اومد یا توی دفترم پیدا کردم حتما میزنم.
ممنون{big hug}

AvAstiN
13th May 2010, 12:03 AM
نه این یه اصطلاح رایج بین مردم اونجا بود

البته چه دیالوگی زیباتر از نام خدا !@};-

اصطلاح بودا
می گن فلان چیز خیلی خداست ، یعنی خیلی باحاله ;;)

LaDy Ds DeMoNa
13th May 2010, 12:06 AM
اصطلاح بودا
می گن فلان چیز خیلی خداست ، یعنی خیلی باحاله ;;)
آره دیگه اصطلاح بود دیگه

شما هم i see u {big green}

Amir
13th May 2010, 12:07 AM
با تشكر تاپيك جالبيه ..تا حالا نشده كه مقايسه كنم كه كدوم ديالوگ بهترين و قشنگترين ديالوگ كدوم بوده ..ولي همنطور كه گفته شده يكي از عوامل قدرت فيلم همون ديالوگ هستش كه كنار هنر تصويرگري به فيلم قدرت و زيبايي ميده .. خيلي از فيلمها رو ميتونم بگم كه در واقع خلاصه فيلم تو اون ديالوگ بوده ..ولي نميونم دقيق همون متن رو بگم تو فيلمهاي اونوري فيلم تصادف ديالوگهاي كوتاه و زيبايي داشت .. تو فيلم هاي اينوري فيلم بيد مجنون كه ديالوگ طرف با خدا بود زيبا بود ..

kamanabroo
13th May 2010, 01:27 AM
تو فیلمایی که دیدم خیلی شده که از بعضی دیالوگ ها واقعا به وجد بیام! و اصطلاحا با دیالوگ حال کنم

ولی الان حضور ذهن ندارم که بگم

مثلا بعضی دیالوگ های آژانس شیشه ای و ...

حالا اگه یادم اومد میگم

briliant quetion
13th May 2010, 01:57 AM
خوب یکی که من یادمه!
"زود قضاوت کردی خانم کوچولو این تمام قصه نبود!" نیمه پنهان
از فیلم های هالیوودی هم جمله های انگلیسیش یادم نیست!:">
یادم اومد میگم!

LaDy Ds DeMoNa
13th May 2010, 08:21 AM
در رابطه با i see u يه چيزي يادم رفت بگم
هر چيزي كه درك مي كردند و باهاش ارتباط ذهني و روحي برقرار مي كردند مي گفتند i see u
البته نام خدا نبود !

kab
13th May 2010, 09:02 AM
واقعا موضوع جالبی بود {applause}

تا حالا دقت نکرده بودم

از دیالوگ فیلم های زیادی لذت بردم که متاسفانه نمیتونم اسم اونها رو به خاطر بیارم

واقعا بعضی دیالوگ ها انسان رو به عرش میبره

و بعضی آدم رو از تماشلی فیلم پشیمون میکنه

چقدر مهم

اگه خاطرم اومد حتمی میگم@};-

LaDy Ds DeMoNa
13th May 2010, 09:26 AM
گالیور نقشه بده بیاد {big green}

من مي دونستم !{tongue}

LaDy Ds DeMoNa
13th May 2010, 09:30 AM
حميد هامون: لاكردار اگه بدوني هنوز چقد دوست دارم
[ هامون - داريوش مهرجويي ]

LaDy Ds DeMoNa
13th May 2010, 09:31 AM
يه بوس كوچولو (بهمن فرمان‌آرا)
راننده (پيام دهكردي) : مرگ ... مثل يه بوس كوچولو مي‌مونه

LaDy Ds DeMoNa
13th May 2010, 09:31 AM
سلطان (مسعود كيميايي)
سلطان ( فريبرز عرب‌نيا) : خونه‌مون ... اينجا بود ... اينجا پنج تا اتاق ... دو تا باغچه و يه حوض بود ... بزرگ نبود ... اما بود

LaDy Ds DeMoNa
13th May 2010, 09:39 AM
قیصر كجایی كه داشتو كشتن{worried}

matrix
13th May 2010, 10:33 AM
خیلی تاپیک جالبی هست {big green}
تشکر از مهسا خانم{big hug}

باید فکر کنم یادم بیاد اول{big green}

پديده
13th May 2010, 10:58 AM
با سلام :

يادش بخير تو جبهه با ماژيك پشت لباسمون نوشته بوديم : ( ورود هر گونه تير و تركش اكيدا ممنوع ) !!!

اما از اونجايي كه اينا خيلي نفهم بودن چند تاشون به بدن ما تشريف آوردن و به هشدارهاي ما هم گوش نكردند .

و براي بنده هميشه / مثنوي شهادت .

مرا اسب سفيدي بود روزي

شهادت آرزويي بود روزي

در باغ شهادت را نبنديد

به ما بيچارگان زان سو نخنديد

در باغ شهادت را كه بستند

كليدش را چرا يارب شكستند

..
..
..

s@ba
13th May 2010, 11:01 AM
دیالوگای زیادی بوده که خوشم اومده اما الان اصلا یادم نیست :-/
اگه یادم اومد میگم خدمتتون {big green}

ریپورتر
13th May 2010, 11:11 AM
سلام
من كه در كل از ديالوگهاي فيلم پدرخوانده خوشم مياد

khaalefer
13th May 2010, 12:32 PM
يه فيلم هندي بود واقعا ديالوگ توپي داشت به محض اينكه يادم اومد ميام اينجا ميگم
يادم اومد فيلم ايراني بود اما شيلا خداداد نقش داشت اشتباه شد گفتم فيلم هنديه

mohamadaliv
13th May 2010, 04:59 PM
دیالوگی از نقش بازیگر مورد علاقه من در سریال گمشدگان (LOST) یعنی تریئو کوئین:

«به من نگو چه کاری رو نمی تونم انجام بدم!»

http://www.derok.net/derok/images/entertainment/lost%20terry%20o%27quinn.jpg

AvAstiN
13th May 2010, 10:47 PM
یه دیالوگ از "فرار از زندان "

مایکل اسکافیلد : ایمان داشته باش

LaDy Ds DeMoNa
13th May 2010, 11:01 PM

منظورتون سریالی که توش نقش سیتا رو داشت ؟

پديده
13th May 2010, 11:25 PM

با سلام :

اون ديالوگ اين نبود :

مر كفر س تومهار دين تك

ترديد توسوا تركيب تو نهي

ديان هه موجه اميد ندل

ياهات تومگر صورت نهي

------------------

يا :

كافر اگر عاشق به نه تو
كوم گس مومنت بن جاتاهه
جامكان چي سي ستو
جامكان او ستاهه

به فارسي :

كافر اگر عاشق شود بي پرده مومن مي شود
چيزي شبيه معجزه با عشق ممكن مي شود

---------------------------

دوستان عزيزم ببخشيد كه يه كم به اين زبان ( هندي ) صحبت كرديم / بنده چند سال هندوستان بوده ام و يه كمي هندي بلدم / دوستان بسيار خوب هندي هم دارم مثل شما همشون خيلي خوبن / اگه در خصوص هند امري داشتيد بنده در خدمتم .

با احترام - بروجرديان

AvAstiN
14th May 2010, 09:34 PM
مارمولک :

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست....

LaDy Ds DeMoNa
15th May 2010, 09:17 AM
در سکانسي از فيلم پدرخوانده، يکى از فرزندخواندگان دن ويتو کارليونه از او کمک مى خواهد تا بتواند در فيلم يکى از کارگردانان مشهور بازى کند و دن کارليونه از اين که جانى به دليل از دست دادن يک کار گريه مى کند، عصبانى مى شود و با تغيير چهره و حسي تهاجمي از جاني فانتين مى خواهد خودش را جمع و جور کند؛ او از جانى مي پرسد: « براي خونواده ات وقت ميذاري؟ ... خوبه! چون مردي که هيچ وقت صرف خانواده اش نکنه هيچ وقت نمي تونه يه مرد واقعي باشه.» و در سکانسي ديگر مي گويد: « من تموم زندگيم سعي کردم که بي تفاوت نباشم، زن ها و بچه ها ميتونن بي تفاوت باشن ولي يه مرد نميتونه.»

LaDy Ds DeMoNa
15th May 2010, 09:19 AM
ده فرمان مافيا{tongue}

1 هيچ کس نبايد به طور مستقيم با دوستان خود تماس بگيرد، بلکه هميشه بايد شخص سومي اين کار را انجام دهد.
2 هيچ گاه نبايد به همسر دوستان خود نگاه کنيد.
3 هيچ گاه با پليس ديده نشويد.
4 رفتن به اماکن عمومي، بارها و رستوران ها ممنوع است.
5 هميشه براي انجام وظيفه براي مافيا آماده باشيد ، حتي اگر همسر شما در حال وضع حمل باشد.
6 بايد به قرار ملاقات‌ها کاملا احترام گذاشته شود.
7 بايد با همسران با احترام رفتار شود.
8 هنگامي که از شما اطلاعاتي خواسته مي‌شود، بايد حقيقت را بگوييد.
9 اگر پول به بقيه اعضا و يا ديگر خانواده‌ها تعلق دارد، نمي‌توانيد آن را براي خود برداريد.
10 اين افراد، حق عضويت در مافيا (کوزانوسترا) را ندارند: کساني که در ميان خانواده‌ خود يک عضو از پليس يا فردي خائن و يا بد اخلاق دارند و يا کسي که ارزش‌هاي اخلاقي را رعايت نمي‌کند.

http://www.iranclassic.com/pic/godfather7.jpg

LaDy Ds DeMoNa
15th May 2010, 09:19 AM
« پيشنهادي بهش مي کنم که نتونه رد کنه !! »

پدر خوانده

LaDy Ds DeMoNa
15th May 2010, 09:20 AM
نصيحت به يادماندنى پدرخوانده: « دوستانت را نزديک خودت نگه دار، اما دشمنانت را نزديک تر.»

http://www.latech.co.kr/labeldesigner/cd/1/Godfather_Part_1-front.jpg

LaDy Ds DeMoNa
15th May 2010, 09:24 AM
سکانس آغازين فيلم پدرخوانده که يک سکانس بسيار حرفه اي و تمام عيار است و از همان ابتداي فيلم بيننده را متقاعد مي کند که داستان فيلم را تا پايان دنبال کند : به نظر مي رسد شما هم علاقمند به مرور اين بخش از سناريو باشد:

http://www.iranclassic.com/pic/godfather2.jpg

* داخلي - روز - دفتر « دن ويتو کارليونه » - تابستان 1945

علامت کمپانى فيلم سازي پارامونت بر زمينه اي سياه نمايش ظاهر مي شود. لحظه اي مکث ، زمزمه کلماتي کوتاه به گوش مي رسد و در همين حين با حروف سفيد کلمه پدرخوانده بر صفحه ظاهر مي شود.
همانطور که اين حروف بر پرده باقي هستند، مي شنويم : « من به آمريکا اعتقاد دارم .» ناگهان تصوير نزديکي از « آمريگو بوناسِرا» را مي بينيم ، مردي 60 ساله ، بسيار مضطرب .

بوناسرا آمريکا مايه خوشبختي من شده .
همينطور که به سخنانش ادامه مي دهد ، کادر شروع مي کند به وسيعتر شدن .
بوناسرا دخترم را به سبک آمريکايي بزرگ کردم؛ بهش آزادي دادم، ولي يادش دادم که هيچوقت خانوادش رو بي آبرو نکنه. يه دوست پسر پيدا کرد، ايتاليايي نبود. باهاش رفت سينما و بعضي شب ها تا ديروقت بيرون موند. دو ماه پيش با ماشين رفتن بيرون با يه پسره ديگه. وادارش کردن ويسکي بخوره و سعي کردن ازش سوء استفاده بکنن. اون مقاومت کرد، شرافتش رو حفظ کرد. اون ها کتکش زدن. مثل يه حيوون کتکش زدن. بيمارستان که رفتم دماغش شکسته بود، چونه اش داغون بود و با سيم و پيچ نگهش داشته بودن. از شدت درد حتى نمى تونست گريه کنه. ولى من گريه کردم. چرا گريه کردم؟ چون که اون اميد زندگى من بود... چه دختر خوشگلى. حالا ديگه هيچ وقت نمى تونه خوشگل باشه. (بغض بوناسرا مى ترکد. دن به سانى اشاره مى کند که يک ليوان به او بدهد)
ببخشين... (بوناسرا ليوان را مى گيرد و جرعه اى مى نوشد) من... مثل يه امريکايى خوب، رفتم پيش پليس. دو تا پسرها رو گرفتن و آوردن دادگاه. قاضى اون ها رو محکوم کرد به سه سال زندان... زندان تعليقى. زندان تعليقى! همون روز ولشون کردن که برن! من مثل آدم هاى گول احمق توى سالن دادگاه ايستاده بودم. و اون دو تا حرومزاده، به من پوزخند زدن. اون وقت بود که به زنم گفتم، «براى گرفتن عدالت بايد پيش دن کارليونه بريم.»
.... در اين لحظه، تصوير کامل شده و ما دفتر « دن کارليونه» در منزلش را مي بينيم . آفتاب گير پنجره ها بسته اند و به همين دليل اتاق تاريک است و همراه با سايه هاي وسيع فضاي سنگيني را بر فيلم حاکم کرده است. بوناسرا را خم شده تا روي شانه دن کارليونه مي بينيم. « تام هاگن» وکيل خانواده کارليونه کنار ميز کوچکي نشسته و با مقداري کاغذ ور مي رود و « ساني کارليونه» کم حوصله در حالي که گيلاسي شراب مي نوشد، کنار پنجره ايستاده است. صداي جمعيتي زياد، توأم با خنده و موسيقي را از بيرون مي شنويم.
دن کارليونه (پشت ميزش نشسته و گربه اى را نوازش مى کند): چرا رفتى پيش پليس؟ چرا پيش من نيومدى؟
بوناسرا از من هر چى مى خواى بگو. ولى کارى رو که از تو درخواست دارم بکن.
دن کارليونه اون کار چيه؟ (بوناسرا بلند مى شود و درخواستش را در گوش دن نجوا مي کند) نه، نمى تونم اين کار رو بکنم. اين زياده خواهيه!
بوناسرا هر چى بخواى مى دم.
دن کارليونه خيلى وقته همديگه رو مى شناسيم، ولى اين بار اوليه که براى مشورت، براى کمک پيش من مياى. يادم نمياد آخرين بارى که منو به يه فنجون قهوه به منزلت دعوت کردى، کى بود؛ و اين در حاليه که زن من مادرخوانده تنها بچه تو بود. پس بهتره با هم رک باشيم. تو هيچ وقت دوستى منو نخواستى و... شايد هم مى ترسيدى مديون من بشى.
بوناسرا نمى خواستم توى دردسر بيفتم.
دن کارليونه مى فهمم. تو بهشتت رو توى امريکا پيدا کردى، شغل خوب داشتى، درآمد خوب داشتى، پليس از تو حمايت مى کرد، دادگاه و قانون بود... پس ديگه به دوستى با من نياز نداشتى. اون وقت حالا پامى شى و مياى پيش من و مى گى... «دن کارليونه، حق منو بگير.».... . اما اين درخواستت رو محترمانه مطرح نمى کنى. دوستى ات رو نشون نمى دى. حتى منو پدرخوانده خطاب نمى کنى. در عوض، روز عروسى دخترم به خونه من مياى و... از من مى خواى به خاطر پول، آدم بکشم.
بوناسرا من از تو عدالت مى خوام.
دن کارليونه دادگاه عدالت تو رو داد.
بوناسرا چشم در برابرچشم.
دن کارليونه اين عدالت نيست. دخترت هنوز زنده اس.
بوناسرا پس به قدرى که اون عذاب مى کشه، اون ها هم عذاب بکشن. (چند لحظه مکث) چقدر بايد بدم؟
دن کارليونه (بلند مى شود و پشت به بوناسرا مى ايستد): بوناسرا... بوناسرا... من به تو چه کرده ام که اين طور نامحترمانه با من رفتار مى کنى؟ اگه مثل دوست پيش من اومده بودى، اون وقت همين امروز، حق آشغال هايى که اون بلا رو سر دخترت آوردن، کف دستشون مى ذاشتم. اگه يه وقت آدم شرافتمندى مثل تو دشمن پيدا مى کرد، دشمنان اون دشمنان من هم مى شدن و اون وقت از تو مى ترسيدن.

بوناسرا دوستى منو بپذير... (تعظيم مى کنه. دون کارليونه به نشان قانع نشدن شانه بالا مياندازد. مکث. با حالت استفهام)... پدرخوانده؟
دن کارليونه (پس از آن که بوناسرا دست وى را مى بوسد): حالا درست شد (سپس) يه روزى، که شايد هيچ وقت پيش نياد، صدات مى کنم تا برام کارى بکنى. ولى... تا اون موقع... اين اجراى عدالت رو به عنوان هديه اى در روز عروسى دخترم بپذير.
بوناسرا (در حال خروج از اتاق): سپاسگزارم، پدرخوانده.
دن رو به هاگن وکيل خانواده کرده و آرام با او سخن مي گويد .
دن کارليونه دنبال کار اين آدم رو بگير ، افرادي را ببر که زياد احساساتي نشن، نمي خواهم بکشند. مي خواهم همان طور که خودش خواست يه کم عذابشون بدن.

در اين سکانس که چند دقيقه بيشتر طول نمي کشد، اطلاعات مفصلي از فيلم در اختيار بيننده گذاشته مي شود؛ اطلاعاتي از قبيل اين که مکان آمريکاست. با ايتاليايي هاي مهاجر به آمريکا روبه رو هستيم. دن کارليونه يک شخصيت با نفوذ و قدرتمند ايتاليايي است و با پيش زمينه هاي ذهني تماشاگر يک رهبر قدرتمند يک خانواده مافيايي با عنوان پدرخوانده شناخته مي شود. عدالت و قانون آمريکا هرچند در دست افراد با نفوذ است ولي براي مهاجران نيست. مافيا صاحب قدرتي متفاوت در جامعه است. دن کارليونه قدر و قيمت قدرت خود را مي داند، او قدرت را براي پول خرج نمي کند بلکه به نوعي گروکشي و قدرت را معاوضه مي کند. و ديگر اين که در اين سکانس مشخص مي شود که روز عروسي دختر پدرخوانده است.

جالب اين که در اين فيلم شخصيت ها نه سياه هستند و نه سفيد يعني يک شخصيت به تمامي خوب و قهرمان نيست و يا کاملا پليد و زشت و به تمامي بد نيست؛ واقعيت انسان است که هم مي تواند از خصايص نيکو سرشار باشد و هم از پليدي ها...... در يک کلام مي توان گفت: فيلم پدرخوانده يک شاهکار است که در يک دوره فشرده جامعه شناسي سياسي را در قالب سه گانه فرانسيس فورد کوپولا ارائه شده مي کند. در جوامع کنوني شايد نتوان تحول بزرگي را بدون حضور مافيا تصور کرد.

ЛίL∞F∆R
15th May 2010, 03:21 PM
وای مهسا جون چه تاپیک زیبایی راه انداختی من کلاً عاشق فیلم پدر خواندم و تمام دیالوگاشو می پرستم این فیلمو اگه ماهی یه بار نبینم دق می کنم....
مرسی گلچین بهترین دیالوگای این فیلمو گذاشتی{big hug}

LaDy Ds DeMoNa
15th May 2010, 09:14 PM
وای مهسا جون چه تاپیک زیبایی راه انداختی من کلاً عاشق فیلم پدر خواندم و تمام دیالوگاشو می پرستم این فیلمو اگه ماهی یه بار نبینم دق می کنم....
مرسی گلچین بهترین دیالوگای این فیلمو گذاشتی{big hug}

منم عاشقشم مخصوص خود دون کورلئونه اونم فقط پدرخوانده یک
همه شخصیتهاشو خیلی خیلی دوست دارم باهاشون ارتباط برقرار می کنم

کلا جامعه مافیا از نوع سیسلی همیشه برام جالب بوده

راستی نوا جون شما چقدر امتیازتون بالاست ؟؟ ای ول :-o@};-;)

mohamadaliv
15th May 2010, 11:15 PM
مارمولک :

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست....

ای ول! یادآوری به جایی بود.:)>-:)>- داشت کم کم یادم می رفت.

ЛίL∞F∆R
16th May 2010, 01:25 AM
منم عاشقشم مخصوص خود دون کورلئونه اونم فقط پدرخوانده یک
همه شخصیتهاشو خیلی خیلی دوست دارم باهاشون ارتباط برقرار می کنم

کلا جامعه مافیا از نوع سیسلی همیشه برام جالب بوده

راستی نوا جون شما چقدر امتیازتون بالاست ؟؟ ای ول :-o@};-;)

برای من هم جالبه و کلیه ی سکانسا و دیالوگایی که ردو بدل می شه یه دنیا حرفه
به هر حا 2 تا دختر متشخص مثه منو شما سلیقه های یکسانی هم دارن شما که رو سر ما جا داری

امتیازارم دیگه پارتی بازیو{tongue}{big green}:">
نه بابا الان مدیریت محترم سایت می بینه همه رو ازم می گیره{i dont want to see}:))
خون دل کشیدم زحمت شبانه روزی و اینا :-??

LaDy Ds DeMoNa
16th May 2010, 09:15 AM
امتیازارم دیگه پارتی بازیو{tongue}{big green}:">
نه بابا الان مدیریت محترم سایت می بینه همه رو ازم می گیره{i dont want to see}:))
خون دل کشیدم زحمت شبانه روزی و اینا :-??

قربون اخلاق ورزشي ات برم من
پست هاي شما رو ديدم كه جزء بالاترين بازديدكننده ها هست
اصلا كميت پست ها مهم نيست كيفيت اش كه مهمه و اينو تعداد يازديدكنندها و ستاره هاي كه دريافت كرديد نشون ميده

moji5
16th May 2010, 05:41 PM
سلام
دیالوگ که زیاده
مثلا"
حله
نــــــــه غلام
ها ایییییی که گفتی یعنی چه
فیلم های خارجی هم
همین i see u
اتیش نگرفته اما دود بلند شده
never say no
برنامه کودک
ای بی یوخده بابا(تو شیرشاه)

محسن بافتاني پور
16th May 2010, 06:15 PM
من زياد با فيلم رابطه خوبي ندارم و لي يه ديالوگ از زمان بچگيم يادم موتده خيلي دوسش دارم از فيلم مردان آنجلس:
"من ماكسيمليانوس هستم مشاور دموكرتيانوس! من و همراهانم به غار آنجلوس رفتبم و در انجا..."

khaalefer
18th May 2010, 06:31 PM
با سلام :

اون ديالوگ اين نبود :

مر كفر س تومهار دين تك

ترديد توسوا تركيب تو نهي

ديان هه موجه اميد ندل

ياهات تومگر صورت نهي

------------------

يا :

كافر اگر عاشق به نه تو
كوم گس مومنت بن جاتاهه
جامكان چي سي ستو
جامكان او ستاهه

به فارسي :

كافر اگر عاشق شود بي پرده مومن مي شود
چيزي شبيه معجزه با عشق ممكن مي شود

---------------------------

دوستان عزيزم ببخشيد كه يه كم به اين زبان ( هندي ) صحبت كرديم / بنده چند سال هندوستان بوده ام و يه كمي هندي بلدم / دوستان بسيار خوب هندي هم دارم مثل شما همشون خيلي خوبن / اگه در خصوص هند امري داشتيد بنده در خدمتم .

با احترام - بروجرديان
واقعا زيبا بود از استاد بروجريان و مهسا خانم كمال تشكر را دارم

miladtajfar
23rd May 2010, 01:02 AM
at lost ! my arm is complete again.
sweeney todd

LaDy Ds DeMoNa
27th May 2010, 07:53 PM
قلب سرخ دیالوگ از فیلم محیا و دو بیت از شعر حافظ

((گفتم گره نگشوده ام زان طره تا من بوده ام
گفتا منش فرموده ام تا با تو طراری کند))

اونی که می زارن سر راه دل آدم برای بعضیا یه نشونس ، یه علامته ، یه دعوت پنهونی که آدم می کشونه به وادی خودش ، حالا هرکی این راه خوبتر طی کنه می ره به وادیای والاتر شاید اونوقت بتونه بفهمه که معنی عشق چیه

((اول به بانگ نارو نی آرد به دل پیغام وی
آنگه به یک پیمانه نی با من وفاداری کند ))
دوبیت از شعر حافظ

LaDy Ds DeMoNa
27th May 2010, 07:57 PM
"میر طاهر" با بازی (انوشیروان ارجمند) در فیلم نقش میانه‌ای است. پیرمردی عارف مسلک که از مرگش خبر میدهد و بیشتر رنگ کلیشه‌ای دارد که ضرورت قصه بودنش را ایجاب میکند. میرطاهر از فلسفه‌ای سخن میگوید که برای تماشاگر کمی آزاردهنده است: "انسان مثل قاب آینه میمونه. بدن آدم مثل قاب چوبی که موریانه میخوردش، از بین میره. اما روح انسان مثل خود آینه است. آینه اگر نشکنه میتونه از انسان خیلی بیشتر هم عمر بکنه.* "

LaDy Ds DeMoNa
27th May 2010, 08:00 PM
یه جایی از فیلم محیا می گه :

ما عادت کردیم به چیزهایی که دوستشون داریم و بهش نمی ر سیم ؛ ناراحت نشیم !

LaDy Ds DeMoNa
28th May 2010, 08:35 AM
"عشق اونیه که هیچ وقت نگی متاسفم"
این دیالوگ معروف "داستان عشق" است.

LaDy Ds DeMoNa
29th May 2010, 05:52 PM
" ماه پشت ابر نمی مونه "

این اسم یه رمان زیبا از جان اشتاین بک و دیالوگ معروف اونه که تله تئاترش در ایران به نمایش دراومد

moji5
30th May 2010, 09:11 PM
لادیشما لادیشما پارادوس پارادوس
خیلی با این دیالوگ حال کردم
اواخر فیلم مومیایی 1 که اوکانر داره به دسته مومیایی کشته میشه خانومش این رمز ور از تو کتاب جادوی طلایی پیدا میکنه و اونو نجات میده
انصافا" باحال گفت
لادیشما لادیشما پارادوس پارادوس بعد مومیایی پدرش در اومد.
خیلی باحال بود.

LaDy Ds DeMoNa
30th May 2010, 11:45 PM
قسمتی از دیالوگ های نمایشنامه شاه لیر(شکسپیر)
بوزید ای بادها در هم بکوبید بال های خود را. آتش زبانه بکش. ای باران ببار. ای عناصر طبیعت شما را به بی مهری ملامت نمی کنم. من هرگز مملکت را به شما نبخشیدم. (نمایشنامه ی شاه لیر)
این چنین جوان و این چنین نامهربان؟ این چنین جوان و این چنین راستگو؟ چنین باشد پس همان راستگویی ات جهیزیه ات خواهد بود.
( نمایشنامه ی شاه لیر )
ریگان او نیمی از ملازمان مرا تقلیل کرده است و با زبان افعی وش خویش نیش هایی به قلب من زده است. ای کاش همه ی انتقام هایی که در انتقام گاه خدا محفوظ است بر سر او فرود می آمد.
(نمایشنامه ی شاه لیر- پرده ی اول که شاه کشورش را بین دخترانش تقسیم می کند.)

LaDy Ds DeMoNa
30th May 2010, 11:50 PM
گاهی باید اجازه داد شیشه های آکواریوم آنقدر کثیف شود که مجبور شوند آن را تمیز کنند .

" بر گرفته از دیالوگهای فوق العاده تفکر برانگیز Nemo "

http://picture-book.com/files/userimages/34u/nemo.jpg

LaDy Ds DeMoNa
30th May 2010, 11:51 PM
دیالوگ های کارتون مورچه و مورچه خوار

http://kato.mvc.mcc.ac.uk/bugzilla/antaardvarkcell.jpg

مورچه‌خوار در حالی که یک اتوبوس بزرگ از روی او رد شده:

«این اتوبوس جهانگردی فقط سالی یکبار از این‌جا رد می‌شه، اون هم باید همین الان باشه»

مورچه‌خوار پس از دیدن مورچه که سوسیسی بر سر گرفته و می‌رود:

«سلام سوسیس!، اِ، من به یک سوسیس سلام کردم!»

مورچه‌خوار در حال که از ترس یک سگ به بالای تیر رفته و سگ دارد با هر گاز یک قسمت از تیر را می‌کَنَد:

«آقا سگه! امیدوارم وقتی می‌رسم اون پایین تصمیم عجولانه‌ای نگرفته باشی!»
«بیش از هفتاد هزار جور حشره توی این دنیا هست بعد من فقط باید مورچه بخورم»
منبع: ویکی‌گفتاورد

moji5
31st May 2010, 12:04 AM
ایوا
تنها کلمه ای که ربات نقش اول کارتون وال ی wall-e بلد بود بگه و واقعا" هم زیبا بود.
مخصوصا" موقعی که ربات جستجو گر خاموش شده بود.

LaDy Ds DeMoNa
31st May 2010, 08:07 AM
در فيلم «مادر» چندين ديالوگ به‌يادماندني وجود داشت، از جمله: «شب رو بايد بي‌چراغ روشن كرد».

LaDy Ds DeMoNa
31st May 2010, 08:10 AM
در فيلم كمال‌الملك، مظفرالدين شاه ديالوگي دارد كه مي‌گويد:«اكثر عمر ما در دوران وليعهدي گذشت و رسم پادشاهي را خوب نمي‌دانيم.»

LaDy Ds DeMoNa
31st May 2010, 08:10 AM
يكي از ديالوگ‌هاي فيلم «كمال‌الملك» است كه مظفرالدين شاه مي‌گويد: «همه چيزمان بايد به همه چيزمان بيايد»

LaDy Ds DeMoNa
31st May 2010, 08:14 AM
ديالوگ «همه عمر دير رسيدم» از سوته دلان

LaDy Ds DeMoNa
31st May 2010, 08:14 AM
ديالوگي مربوط به گفت‌وگوي كمال الملك با فرش باف با اين مضمون كه تقابل هنر شرق و غرب است و فروتني و تواضع هنرمندان شرقي را به رخ مي‌كشد؛ «استاد تويي! هنر اين فرشه، شاهكار اين تابلوست، دريغ همه عمر يك نظر به زير پا نينداختم. هنر اين فرش گسترده است. شاهكار كار توست يار محمد نه كار من!»

LaDy Ds DeMoNa
31st May 2010, 08:15 AM
ديالوگي مربوط به كمال‌الملك، كه ناصرالدين شاه خطاب به مدير مدرسه هنر مي‌گويد «هنر مزرعه بلال نيست، كه محصولش بهتر شود از ستاره‌هاي آسمان هم يكي مي‌شود كوكب درخشان، الباقي اي، سوسو مي‌زند»

LaDy Ds DeMoNa
31st May 2010, 08:16 AM
ديالوگ بسيار زيبايي از «دلشدگان» از علي حاتمي «آيين چراغ خاموشي نيست».

LaDy Ds DeMoNa
31st May 2010, 08:17 AM
در سلطان صاحبقران ؛ «مرگ حق است ولي به دست شما بسي مشكل، اما شوق از ميان شما رفتن مرگ را آسان مي‌كند».

LaDy Ds DeMoNa
31st May 2010, 08:18 AM
ديالوگي است شعر گونه و بسيار زيبا «لوتي امشب دل پردردي داره، ناله سردي داره زير سايه علي، ديو جلودارش نيست».

LaDy Ds DeMoNa
31st May 2010, 08:19 AM
كمال‌الملك مي‌گويد: «من آرزو طلب نمي‌كنم، آرزو مي‌سازم».

LaDy Ds DeMoNa
31st May 2010, 08:25 AM
ديالوگي كوتاه از «كميته مجازات». جايي كه مي‌گويد: «اين ملت خواب، اين ملت بنگي و افيوني و خواب» علي حاتمي

LaDy Ds DeMoNa
31st May 2010, 08:26 AM
در «حسن كچل» : «شاعر و تاجر كه با هم فرق نداره، تاجر ورشكسته شاعر ميشه، شاعر پولدار ميره تاجر ميشه!».

kab
31st May 2010, 10:54 AM
نمیدونم توی کدوم فیلم بود که دیدم

پسره به دختر مورد علاقش گفت :

الاغ به خدا دوستت دارم {big green}

neginekimiya
31st May 2010, 12:52 PM
دیالوگ فیلم رنگ خدا اونجایی که پسر نابینا گریه میکنه و از خدا گله داره .

(( چرا خدا منو دوست نداره و.......)) (ببخشید همش یادم نیست ) بنظرم بیشتر دیالوگای این فیلم خیلی قشنگ و تاثیر گذار بود .

LaDy Ds DeMoNa
31st May 2010, 08:56 PM
میم مثل ما ، میم مثل مریم
میم مثل مادر

http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/honare7/MimMesleMadar_1.jpg

LaDy Ds DeMoNa
10th July 2010, 03:25 PM
https://www.mypersianforum.com/pictures/pic-filmfarsi/428.jpg
عباس آقا (عزت الله انتظامي) : مرتيكه مزقونچي تو گفتي مي‌خواي دو تا گلدون بزاري سر پشت بومت كه با صفا بشه ، نه اينكه ورداري سرتاسر سقف خونه‌ي مردمو اينجوري بريني بهش .
سعدي (حسين سرشار) : مگه چه عيبي داره ؟ دو تا سوراخ پيدا شده ، خب مي‌گيرمش . اما عوضش تو اين سيستم من ...
عباس آقا : سيستم من ، سيستم من ، بشاش به اين سيستم !
[ اجاره نشینها- داریوش مهرجویی ]

LaDy Ds DeMoNa
10th July 2010, 03:25 PM
راوي (بهرام رادان) : بابا ! راس مي‌گن كه مادر از دست تو دق كرد و مرد ؟
پدر (عزت الله انتظامي) : نه . من از دست مادرت دق كردم .
راوي : ولي وقتي كه تو مردي مادرم زنده نبود .
پدر : زنده نبود ، ولي من هر شب خوابشو مي‌ديدم .
رواي : منم هر شب خواب تو رو مي‌بينم .
پدر : پس بپا دق نكني .
[ گاوخونی- بهروز افخمی ]

LaDy Ds DeMoNa
10th July 2010, 03:26 PM
فواد (حامد بهداد): سمیره حبی! یعنی مال منه, یعنی عشق منه, امااا ولی بیای جلو میکشم!!!
سمیره (باران کوثری): رضا تو نیا! نیا!
فواد: رضا ارحمیییی!!!!

[روز سوم- محمدحسین لطیفی]

LaDy Ds DeMoNa
عباس (حبیب رضائی): حاجی گِـلوم مـِسوزه... میشه دستاتو بذاری رو گلوم؟!
کاظم (پرویز پرستویی) : (با اکراه دست خونیش رو عقب میکشه)..آخه...!
عباس: نــِه حاجی!..همی دستارو بذار... میخوام همینا باشه...
کاظم: اصغر یک جوک رو برات نسخه پیچیده،گفته هر چند ساعت برات تعریف کنم...
عباس: هـا! بـُگــو...
کاظم: یک شب تو جبهه قرار بوده عملیات بشه.... میپرسن کیا داوطلب اند؟!... از اون جمع یه تــرکه ، یه رشتی ، یه قزوینی ، یه لـر ...(بغض کاظم)... یه فـارس ، یه بـلوچ ، ..... -- عباس؟! ... عباس؟!
http://sheikh.persiangig.com/image/cinema/poster.jpg

[ آژانس شیشه ای - ابراهيم حاتمي‌كيا ]

LaDy Ds DeMoNa
گلرخ كمالي: حق با توئه ... شخصيت‌هاي داستان جديدم دوره‌ام كردن. بايد هر چه زودتر خودمو از بين‌شون بكشم بيرون.
http://www.fasleno.com/UserFiles/Image/volume07/sag_koshi_frontbg.jpg (http://www.fasleno.com/UserFiles/Image/volume07/sag_koshi_frontbg.jpg)

[ سگ كشي - بهرام بيضايي ]

LaDy Ds DeMoNa
حامد (محمد رضا فروتن): یه تار موی منو با صد تا مرد اروپایی عوض نمی کنی؟ با مرد آسیایی چطور؟ شرقی، ایرانی، تهرانی؟ ,,, یا آقای شریفِ بو گندویِ هیزِ نکبت که دائم خیکش رو میخارونه و عاروق میزنه!
http://www.iranact.com/cinema/images/films/Shabe_Yalda.jpg

[ شب یلدا - کیومرث پوراحمد ]

LaDy Ds DeMoNa
حرفای خوب همیشه مال آدمای خوب نیست!
http://www.iranactor.com/FILMS/1381/IMAGES/shabhaye-roshan-p1.jpg

[ شب های روشن - فرزاد موتمن ]

LaDy Ds DeMoNa
10th July 2010, 03:27 PM
رضا کیانیان: وکیل ها حرف مفت زیاد میزنند اما مفتی حرف نمیزنند ...
http://www.iranactor.com/films/images/UMBRELLA.jpg

[ چتری برای دونفر - احمد اميني

خودم
10th July 2010, 03:35 PM
http://www.neek.ir/images/products/P_1_Page_20091005041640.jpg

حامد: چيه برادر؟! جشن تولده. ممنوعه؟ زن بي‌حجاب نداريم. زن با حجابم نداريم. مرد بي‌غيرت نداريم. مرد با غيرتم نداريم. نوار مبتذل نداريم. ماهواره نداريم. صور قبيحه نداريم. حشيش، گرس، ترياك، ذغال خوب و رفيق ناباب نداريم. رقص، آواز، خوشي، خنده، بشكن و بالابنداز نداريم. شرمنده‌تونم هيچ چيز ممنوعه كلاً نداريم.. نداريم. مهمونيه ولي مهمون هم نداريم... جشن تولد يه بچه‌س ولي بچه هم نداريم.

شب يلدا - كيومرث پوراحمد

LaDy Ds DeMoNa
18th July 2010, 06:03 PM
آقای اسمیت : آقا این خانم همسرِ منه. خجالت بکشید.

گروچو مارکس: اگه این خانوم زنِ شماست، این شمایید که باید خجالت بکشید.

یک شب در کازابلانکا ( برادران مارکس )[bamazegi]

http://www.danielthomas.org/Assets/film%20reviews%20pix/night_casablanca.jpg

LaDy Ds DeMoNa
18th July 2010, 06:03 PM
http://www.sourehcinema.com/Images/ThumbNail.aspx?Type=Film&Id=138109201378
فیلم سرب کیمیایی، دیالوگ زیبا کم نداشت...هرچند عده ای از منتقدین اثر را شعارگونه خواندند اما سنت شکنی وی مثال زدنی بود...
این جمله ها را دوست دارم ...
((مرد باید گریه هم بلد باشه !))
نوری(هادی اسلامی): خبرو از کی گرفتی؟
صاحب روزنامه: از یه خبرنگار مثل خودت!
نوری: اون خبرنگار نیست، پنج زاری نگاره!تومنی نگاره! شهربانی میدونه که برادر من چکارس، ته و توشو من در میارم! من درنیارم هستن که درآرن! اما تورو این وسط چی که هنوز هیچی نشده داری اعدامش می کنی؟! و الی آخر...
این سکانس با صدای استاد منوچهر اسماعیلی برروی مرحوم هادی اسلامی و صدای خسروخسروشاهی نازنین برروی امین تارخ...جوان آن سالهای سینما...

http://rapidshare.com/files/290315542/sorb.WAV.html (http://rapidshare.com/files/290315542/sorb.WAV.html)

تارخ: تو، جای یه آدم، راه می افتادی که یه مسلمونو وادار کنی، برگرده، برای یه یهودی شهادت بده...؟ برا یه جهود ؟!
اسلامی: آره! من طرف حقم! چیزی به من حکم نمی کنه برا اینکه یهودی هستی طرفت نباشم ! آدم باش، یهودی باش! آدم باش، مسلمون باش! آدم باش، هرچی می خوایی باش...!!
http://up.iranblog.ir/6/1264363938.jpg (http://rapidshare.com/files/290316282/sorb_actors.jpg)

گویندگان اثر:
منوچهر اسماعیلی : مرحوم هادی اسلامی، جمشید مشایخی، مرحوم جلال مقدم
خسرو خسروشاهی : امین تارخ
مرحوم عطاالله کاملی: فتحعلی اویسی
ژرژ پطرسی: سعید پیردوست
زهره شکوفنده: فریماه فرجامی

LaDy Ds DeMoNa
18th July 2010, 06:04 PM
اینم یه تیکه از شبی در اپرا شون :
گروچو (خطاب به كالسكه ران) : اين نزديكترين خطري بود كه تا به حال از بيخ گوشم گذشته است! زود پولم را پس بده.
كالسكه ران : بيخود حرف نزن. مگر اپرا را دوست نداري؟
گروچو: دوست داشته باشم؟ شبي كه كاروسو داشت «بوهم» را در متروپوليتن مي خواند، مثل يك بچه گريه مي كردم ! اصلا اين يكي راجع به چه است؟
كالسكه ران : يك مرد هست. او دلقك است. نامش كاينو است. يك زن زيبا دارد.
ـ گروچو: چطوري است كه همه ي دلقك ها زنان زيبا دارند؟ من سالهاست دلقكي مي كنم و حتي يك خط تلفن ندارم !

LaDy Ds DeMoNa
18th July 2010, 06:04 PM
احمقها در اکسفورد
هاردی: ما این اقا رو کجا دیدیم؟
استن : تو میمون فروشی

LaDy Ds DeMoNa
18th July 2010, 06:05 PM
این هم دو دیالوگ از فیلم جو بث( به گمانم از برت لنکستر بود) باصدای مرحوم ایرج ناظریان:
اینطوری به من نگاه نکن. فکر خودت بود.
به اطرافت نگاه کن جوزف لی. ببین خدا چی آفریده.

LaDy Ds DeMoNa
هاردی: میخوام ازدواج كنم
لورل: با كی ؟
هاردی: معلومه دیگه, با یه زن. .... مگه تو كسی رو دیدی كه با یه مرد ازدواج كنه ؟
لورل: آره
هاردی : كی ؟
لورل: خواهرم[nishkhand]

LaDy Ds DeMoNa
بیلیاردباز
پل نیومن: بشکه من بهترینم حتی اگر ببازم باز هم بهترینم

LaDy Ds DeMoNa
18th July 2010, 06:06 PM
سروان فرانسوی: ممکنه آب و هوای کازابلانکا برای شما گرم باشه ، سرگرد.
سرگرد آلمانی: ما آلمان ها باید به همه نوع آب و هوایی عادت کنیم ، از روسیه گرفته تا صحرا ! ببینم در مورد پیدا کردن قاتلین مامور ما تا حالا چه اقدامی کردین ؟
سروان: نظر به اهمیت موضوع ، افراد من همه جا ، به جای یک نفر ، دو نفر رو دستگیر می کنن !! http://www.pic4ever.com/images/25r30wi.gif
- کازابلانکا -
http://www.iranclassic.com/pic/casa02.jpg

LaDy Ds DeMoNa
18th July 2010, 06:06 PM
من يه يهودي ام.
آره پدراي من مسيح رو به صليب كشيدن.
و بايد بگم خوب شد كه مسيح تو روزگار ما كشته نشد وگرنه الان تو گردن هر جوون مسيحي يه صندلي آويزون بود !

خسرو خسروشاهي/داستين هافمن/لني

LaDy Ds DeMoNa
18th July 2010, 06:14 PM
سرکار استوار:صمد این خانوم میگه بچه تو شکمش مال توست
صمد:اگه بچه منه پس تو شکم این چکار میکنه

LaDy Ds DeMoNa
18th July 2010, 06:15 PM
من ... در ... دوره دولت آيزنهاور با زني آشنا بودم .... خلاصه ... رابطه جالبي بود چون ... چون مي خواستم کاري رو باهاش بکنم که آيزنهاور داشت توي اون هشت سال آخر با کشور مي کرد "
آنی هال - وودی آلن http://cafeclassic.ir/images/smilies/heart.gif- با صدای اصغر افضلی

LaDy Ds DeMoNa
پدر:چرا اينقدر مشروب مي خوري؟چي تورو اينقدر ناراحت كرده؟
بريك:دروغ.
پدر:كي بهت دروغ گفته؟
بريك:حتي يه نفرم نيست كه راست بگه.

حسين رحماني/برل آيوز
چنگيز جليلوند/پل نيومن
گربه روي شيرواني داغ

LaDy Ds DeMoNa
آقای رئیس جمهور ، مطمئنم اگر ما پیشدستی کنیم ، تلفاتمون خیلی ناچیزه ، نمی گم آب از آب تکون نمیخوره ، فقط می گم که فوقش بیشتر از ده یا بیست میلیون نفر کشته نمی شن .
دکتر استرنج لاو - پیتر سلرز

LaDy Ds DeMoNa
18th July 2010, 06:16 PM
سلام جاناتای
( همشهری کین ) اورسن ولز - با صدای پر ابهت ایرج ناظریان
http://www.takegreatpictures.com/content/images/citizen_kane_4.jpg

LaDy Ds DeMoNa
... و خداوند عیسی را آفرید و عیسی خداوند را آفرید .... آنگاه خداوند عیسی را آفرید سپس عیسی خداوند را آفرید ... !
آنتونی کویین در نقش کشیش قلابی در توپ های سن سباستین
http://www.canaltcm.com/myfiles/gallery_images/0000/4221/imported_image_programme.jpg

LaDy Ds DeMoNa
اولین خون
حسین عرفانی به جای ریچارد کرینا مربی رامبو
<<من نیومدم رامبو را از دست شما نجات بدم اومدم شما را از دست رامبو نجات بدم>>

LaDy Ds DeMoNa
18th July 2010, 06:17 PM
جایی برای پیرمردها نیست
a: اگه برنگشتم به مادرم تلفن کن بگو دوستش دارم.
B: مادرت مرده !
A: خب پس خودم بهش میگم !

LaDy Ds DeMoNa
18th July 2010, 06:17 PM
دو دیالوگ از ادری هپبورن در فیلم جنگ و صلح با گویندگی مهین کسمایی :
* مردا وقتی می رن جنگ به نظرم زنا رو فراموش می کنن.
* ... بلند، مغرور ، خوشگل و دست نیافتنی ... حتی اگه هزار تا مرد به پام بیفتن.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/38/Audrey_Hepburn_Roman_Holiday_cropped.jpg

LaDy Ds DeMoNa
18th July 2010, 06:18 PM
یک دیالوگ از فیلم معجزه سیب (جیبی پر از معجزه) :
وقتی گانگسترها به سمت پیتر فالک و گلن فورد شلیک می کنند، پشت دریچه ای فلزی که بطور کاملا ناگهانی از زیر پایشان بالا آمده و سپر بلایشان می شود؛ پناه می گیرند ! دود (گلن فورد) که دیوانه وار به معجزه آسا بودن سیبهایی که از آنی سیب فروش می خرید اعتقاد داشت، فورا سیب را می بوسد ! صدای شیرین و با نمک اسماعیلی به جای پیتر فالک (با لهجه ای مشابه بیک ایمانوردی و کلمبو!) که ای کاش می شد این لهجه را نگاشت:
دود سیبو بوس کرد اما من بهترشو سراغ داشتم، من در فلزی رو بوس کردم!

LaDy Ds DeMoNa
گروچو مارکس رو به عنوان مدیر جدید یک هتل انتخاب کردن و اون تازه به محل کارش اومده. سرمایه گذار هتل هم داره اونو توجیه می کنه تا با کارش آشنا بشه:
گروچو: ببینم سر مدیر قبلی هتل چی اومد ؟
سرمایه دار: سکته کرد.
گروچو : و مدیر قبل ترش ؟
سرمایه دار: به خاطر دزدی اخراجش کردیم.
گروچو: صحیح ! پس شما دنبال یه نفر هستید که دزدی نکنه .... ( بلند میشه ) ... خب با اجازه ...
سرمایه دار: کجا ؟
گروچو: شرایط کار شما خیلی سخته !

یک شب در کازابلانکا
( این فیلم به تازگی دوباره دوبله شده که از تلویزیون هم پخش شد و جزء محدود دوبله های خوب جدید است مخصوصا صدای گروچو مارکس که عالی صحبت شده )
http://blawgletter.typepad.com/photos/uncategorized/2008/07/25/anightincasablanca.jpg

LaDy Ds DeMoNa
آل پاچینو در پدر خوانده خطاب به برادرش فردو: فردو تو برادر بزرگتر من هستی و من دوست دارم ولی هیچ وقت در مقابل خونوادت طرف کس دیگه ای رو نگیر. هیچ وقت.(با صدای زیبای خسروشاهی)

LaDy Ds DeMoNa
18th July 2010, 06:19 PM
ای مـــــــادر ... ای ی .... اینقدر از ما کار کشیـــــــدن که شدیم بوفالـو ! ... "
خان داداش (محمد علی کشاورز ) - فیلم مادر - با صدای منوچهر اسماعیلی
http://gajamoo2.files.wordpress.com/2008/10/madar-ali-hatami-mohammad-ali-keshavarz.jpg

LaDy Ds DeMoNa
".... زن ها تا وقتی عاشق نشده اند بهترین روان کاوها هستند ولی بعد از اون تبدیل میشن به بهترین بیماران روانی ! ... "
دکتر الکساندر ( مایکل چخوف ) در طلسم شده ( هیچکاک ) دوبلور ؟!

LaDy Ds DeMoNa
* تمام دکترهای روان کاو قبل از فارغ التحصیل شدن ، باید تحت آزمایش روانپزشکی قرار بگیرن
- چرا ؟
* برای اینکه معلوم بشه که خودشون یه وقت دیوونه نیستن !
دکتر کنستانتین ( اینگرید برگمن ) در طلسم شده با صدای جاودانی ژاله کاظمی
http://www.eyegate.com/img/610/1945_-_Spellbound_%5BAlfred_Hitchcock%5D_-_026_(EyeGate).jpg

LaDy Ds DeMoNa
18th July 2010, 06:22 PM
بخشهايي از فيلم "سوته دلان" اثر ماندگار مرحوم علي حاتمي با دوبله استادانه مرد هزار آواي دوبله ايران استاد "منوچهر اسماعيلي"

(خيلي ها براي صداهاي ماندگار، داخل فيلمهاي غربي رو جستجو ميكنن، غافل از اينكه، كم نيست نسخه هاي ماندگار سينماي ايران كه به همت دوبله استادانه دوبلورهاي ايراني ماندگارتر شده اند)
حبيب: چرا نيومدي در دكون
مجيد: امروز جمعه است، تعطيليه
حبيب: امروز دوشنبه است، خيلي داريم تا جمعه
مجيد: نخييير، تو اون تقويمه كه آقام اون سال خودش با دست خودش بهم عيدي داد امروز جمعه است
حبيب: (با پوزخند) اون تقويم باطله است
مجيد: واسه من جمعه جمعه آقامه، شنبه شنبه آقامه، خواه مرده، خواه زنده، جخ تقليد مرده جائزه، آقا ميگه پا منبر، زكي اينوووو
.
.
.
.
مجيد: ميخ زنگ زده، زنجير زنگ زده، تارزان زنگ زده، ساعت زنگ زده، حواستو جمع كن، ضرب كن... حواستو جمع كن، ضرب كن، ساعت زنگ زده... ديگه زنگ نمي زنه، چون زنگاشو زده
داداش حبيب... ما داداشيم... از يه خميريم... اما تنورمون علي حده است... تنور شما عقدی بود؛ مال ما تیغه ای صیغه ای، کله شماها شد عینهو نون تافتون، گرد و تلمبه قلمبه، کله ما شد عینهو نون سنگک. هه هه هه هه... شكر بربری نشدیم ...
آقا مجید. تافتونیا... اون طرفیا... اون وریا... همونایی که بعد از چله آقات تورو انداختن تو این اتاق یه دری... همه این ثروتو ضبط می کنن
داداش حبیبم... یه نفره تو اونا... غربتیا یه لشگرن... جخ سر داداش حبیبم مثل سر اونا تافتونیه، نه سنگکی... با اونا تنیه با من ناتنیه... با اونا تنیه با من ناتنیه... با اونا تنیه بامن ناتنیه با اونا تنیه تن تن تنیه ناتن تن تنیه تن تن تنی ناتن تن تنی ناتن تنی ناتن تنی دنگ.
آقا مجید اگه غربتیا برگشتن گفتن جوبچی لجن جمع کنه، بگو دامادتون که دواتچیه لیقه دوات جمع می کنه. به هر چی نه بدتر آدم دروغگو دشمن خداست
وای... که چقدر دشمن داری خدا، دوستاتم كه مائيم يه مشت عاجز عليل ناقص عقل كه در حقشون دشمني كردي
.
.
.
.
.
مجيد: شرنگ زندگی زَنـَد به جان من...شراب تلخ غم...رَوَد به جام من. به ياد فيروزه... به ياد فيروزه...
دنيا زتو سيرم... دنيا زتو سيرم... بگذار كه بميرم... در دامت اسيرم... دنيا... دنيا...
زن رهگذر: تصنيفي؟
مجيد: ها؟
زن رهگذر: 1 تصنيف جديد بده
مجيد: 1 قرانه... بيا كه از دوريت، بيا كه از دوريت... بر لبم رسيده جان...
حبيب: مجيد؟... مجيد؟...
مجيد: مجيد كدوم سگ پدريه؟ من جيمي جنگليم، دختره رو طايفه عجوج مجوم از دستم در آوردن، توي آخرين شب فرار تارزان، نامسلمونا دختره رو انداختنش جلوي سوسمارا، سوسماره يه پايه دختره رو خورد، من بودم و كينگ كنگ، رئيس دزده رو خونه خراب كرديم، داشم مرد آهنيه، ميشناسيش؟ داش حبيبو، اگه داشم بود دختره رو از دستشون در مياورديم، هه هه دنياي باقالي به چند منه ديگه... يه نامسلمون نيست دست من عليل رو بگيره بگه شزم... ببره امامزاده داوود حالمو خوش كنه.......... تو سرم عينهو بازار آهنگرا صدا ميكنه... مث پيت حلبي خورده ريزه هاش توش جابجا ميشه.... (اشاره به حبيب) تو كي ئي؟
حبيب: منو داش حبيبت فرستاده ببرمت امامزاده داوود
مجيد: يه وقت نندازيم توي اون اتاق يه دري پيش كله تافتونياي غربتي..ها؟ اگه داش حبيبم بفهمه به خاك آقام چشمات و در مياره .. ها
حبيب: داداشت... ديگه پشم پيريش ريخته
.
.
.
.
مجيد: اما حالا حالم خوب نيست، ايندفعه جاي جنا، انكر و منكر اومدن با گرزشون ميكوبن توي سرم... داداشي، منو شبونه برسون امامزاده داوود
حبيب: شبونه؟ توي اين فصل سرما؟ باشه فردا كه عروسا رو به تخت نشونديم
مجيد: نه... تو رو خاك آقام... نمي خوام جلو زنم لو برم،،، بفهمه من دعائيم،،، اگه خواستي صبح راهي شي، من،،، شب تو دكون ميخوابم، بلا روزگاريه عاشقي
.
.
.
حبيب: همه عمر دير رسيديم.

LaDy Ds DeMoNa
رت باتلر در توجیه دختربازی هایش در پاسخ به اسکارلت که از از او پرسید : چرا مثل مردهای دیگر الان در جبهه جنگ نیست ؟!
- احساس وظیفه نسبت به مردانی که در جبهه می جنگند به من حکم می کنه که دخترهایشان را که در پشت جبهه هستند همیشه شاد نگه دارم !
( بربادرفته - صدای با صلابت حسین عرفانی به جای کلارگ گیبل )
http://magnoliablossom.files.wordpress.com/2008/12/rhettbutler.jpg

LaDy Ds DeMoNa
ساعتها:
با هنرنمایی چنگیز جلیلوند و شهلا ناظریان.
ریچارد- تو عصبانی می شی اگر من بمیرم؟
کلاریسا- اگر بمیری؟
ریچارد- من فکر می کنم فقط زنده می مونم که تو را خوشحال کنم.
کلاریسا- خوبه. این کاری که ما می کنیم.

LaDy Ds DeMoNa
"... فكر و ذكرمان شد كسب آبرو، چه آبرويي، مملكت ‌رو تعطيل كنيد، دارالايتام داير كنيد درست‌تره. مردم نان شب ندارند، شراب از فرانسه مي‌آيد، قحطي است، دوا نيست، مرض بيداد مي‌كند، نفوس حق ‌النفس مي‌دهند، باران رحمت از دولتي سرقبله عالم است و سيل و زلزله از معصيت مردم. ميرغضب بيشتر داريم تا سلماني. سر بريدن از ختنه سهل‌تر. ريخت مردم از آدميزاد برگشته، سالك بر پيشاني همه مهر نكبت زده، چشم‌ها خمار از تراخم است، چهره‌ها تكيده از ترياك ..."

حاجي ‌واشنگتن- علي حاتمي - دوبلور ؟!

http://www.firouzanfilms.com/images/TheFirouzanFifty/HajiWashington/HajiWashington_001.jpg

LaDy Ds DeMoNa
18th July 2010, 06:23 PM
http://www.imagemoon.us/images/b9c2c9cd935621db6d5db1c5b54c36c6.jpg
"... السلام ای رییس الروسا, ریاست نظر کن ز وفا, توی ته شهر,اعلیحضرت سلطان قدرقدرت خاقان
خسرو اسلام پناه, قبله عالم, شاه پدر شاه,شهنشاه,برون شاه,درون شاه,قطب اخطاب صفا
مرشد کامل, شیخ واصل, صفتش حضرت ضل اللهی ناصر الدین خدا, روحی اواح فدا
شاه آلمان شکن و روس بر باد ده و لند و پاریس بر انگشت مبارک به جولان تخت بر تخت به ایوان, مطبق قزون گشته ز کیوان
شاه ما کرده میل شاهانه که سفیری بطرف آمریکا برود چون صبا فرح افزا که ببندد به صفا عقد مودت, بگشاید ز وفا باب تجارت رسم گردد سفر و سیر و سیاحت
بده بستان عیان بین دو دولت, قرعه فال از قضا اوفتاد بر من کمترین, حسینقلی ... "

در واقع جاش در " سکانس های ماندگار " هست ...

LaDy Ds DeMoNa
18th July 2010, 06:23 PM
... شاه آلمان شکن و روس بر باد ده و لندن و پاریس بر انگشت مبارک ...

عجب ! http://www.pic4ever.com/images/25r30wi.gif ... دو تا تریلی هجده چرخ هم نمی تونه لقب هاشو ببره ! اونجایی که کلی پسته میده به رئیس جمهور سابق آمریکا و بعد از کلی پذیرایی می فهمه که طرف دیگه رئیس جمهور نیست خیلی جالبه. اصلا سفیری به اون وفاداری ، ایران تا حالا ندیده http://cafeclassic.ir/archive/index.php/images/smilies/biggrin.gif
http://www.firouzanfilms.com/images/TheFirouzanFifty/HajiWashington/HajiWashington_002.jpg

LaDy Ds DeMoNa
18th July 2010, 06:24 PM
جالبه که بمحض اینکه یه نفر دیگه رو دچار نگرانی می کنی ، نگرانی خودت برطرف میشه (اسپنسر تریسی در پدر عروس)
زنها تا وقتی عاشق نشده اند بهترین روانکاوها هستند ولی بعد از اون تبدیل میشن به بهترین بیماران روانی (مایکل چخوف خطاب به اینگرید برگمن در طلسم شده)
من از هیچ شروع کردم و با تلاش و کوشش زیاد به نهایت فقر و فلاکت رسیدم (گروچو مارکس در حقه بازی)
آقایون اینجا جنگ نکنید. اینجا اتاق جنگه (دکتر استرانجلاو)
این احمقانه ترین فیلمیه که توش بازی کردم (از دهان شتری که مستقیم رو به دوربین حرف میزنه در جاده مراکش)
شما نورما دزموند هستید. قدیمها توی فیلمهای صامت بازی می کردین. بزرگ بودین. - من بزرگ هستم، فیلمها کوچیک شدن (ویلیام هولدن و گلوریا سوانسن در سانست بولوار)
مردم هر دروغی رو باور میکنن بشرطی که به قدر کافی شاخدار باشه (لئو گان در کجا میروی)
وقتی لازم باشه میتونم زرنگ و باهوش باشم ولی اکثر مردها اینو دوست ندارن (مریلین مونرو در آقایون موطلائیها رو ترجیح میدن)
به عشق در اولین نگاه اعتقاد داری؟ - نمیدونم، ولی باعث صرفه جوئی در وقته (جرج رافت و می وست در شب به شب)
تو نوشابه من یخ ننداز آخه خیلی جا میگیره (گروچو مارکس در به غرب برو)

LaDy Ds DeMoNa
18th July 2010, 06:24 PM
چند دیالوگ از ادری هپبورن در "بانوی زیبای من" در مراحل مختلف فیلم زمانی که دختری گلفروش بود تا زمانی که به بانویی محترم بدل شد:
- این خرچنگ قورباغه ها چیه راه انداختی؟
- یه گل بخر آقاجون، ما واسه خرجیمون لنگیم.
- می گن عمه من از آنفولانزا جان کند. ولی اینطور نیست. می دانید؟... به نظر من کلک آن پیرزن بیچاره را کندند... بله خانم جون، از آنفولانزا چرا بایس جان بده؟ اونم زنی که سال پیش از خناق جان بدر برده بود و سالم بود و تندرست. به هر صورت آن مرد و رفت. ولی می گن از بس پدرم عرق مرق ریخته تو حلقش اونو کشته...
- من لیاقت چی رو دارم؟ شما برای من چی باقی گذاشتید؟ کجا باید برم؟ چه کار باید بکنم؟ من اصلا چی شدم؟ چی شدم؟... من گلفروشی می کردم که خود فروشی نکنم. ولی شما از من زنی ساختید که جز خود فروشی مناسب کاری نیست.
و نمای پایانی فیلم زمانی که ادری هپبورن با ظاهر آراسته از در اتاق وارد شد و گرامافون را خاموش کرد و گفت:
- این بار شسته رفته خدمت رسیدیم.
و یک دیالوگ از رکس هریسون در همین فیلم:
- اگه درست حرف زدنو یاد بگیری خدا بیشتر از تو خوشحال می شه.
یاد مهین کسمایی و ابوالحسن تهامی گویندگان توانای نقش های ادری هپبورن و رکس هریسون و نیز یاد استاد عزیز جناب علی کسمایی مدیر دوبله این اثر ارزنده بخیر. خدا به ایشان عمر جاودان عطا کند.

moji5
18th July 2010, 07:34 PM
هیچ چیز تصادفی نیست
کارتون پاندای کونفوکار

LaDy Ds DeMoNa
18th July 2010, 07:45 PM
بعضی ها داغشو دوست دارن :
جری به آزگود : (( تو انگار حالیت نیست؟ ... من یه مردم))
آزگود : (( مرد؟ خب هیچکس کامل نیست!))
[center:jbfkttfr]http://picnicb.ciao.com/uk/67912283.jpg

LaDy Ds DeMoNa
7th August 2010, 04:49 PM
(http://njavan.com/forum/showthread.php?goto=newpost&t=71923).:. تاپیک فنـــــــــــــاوری دیجیـتـــــــــــال .:. (http://njavan.com/forum/showthread.php?goto=newpost&t=71923)
(http://njavan.com/forum/showthread.php?goto=newpost&t=71923)

اين پست آبجي خانم منو ياد ديالوگ معروف فتحعلي اويسي انداخت :

ديجتالم كجا بود ؟

[nishkhand]
اين پست آبجي خانم منو ياد ديالوگ معروف فتحعلي اويسي انداخت :

ديجتالم كجا بود ؟

[nishkhand]

آبجی
7th August 2010, 05:00 PM
خب راست میگفت دیگه الان با این همه پیشرفت ما کجا هستیم ؟؟؟

کدوم یکی از اون پستهایی که تو اون تاپیک اورده رو تا بحال از نزدیک دیدیم ؟؟؟

[labkhand] بگذریم بحث رو منحرف نکنم اما من خیلی از شخصیت کاووسی بدم میمومد [nadidan]

LaDy Ds DeMoNa
13th August 2010, 08:53 PM
سریال زیر هشت
حاج عیوضی ( آتیلا پسیانی ) به عطا ( امیر جعفری ) :
" این داوود پسر خوبیه . . . جوونه اما دستاش پیره ! "

سکوت شب
13th August 2010, 10:04 PM
من دیالو گی یادم نیست فقط میخوام یک جمله از دکتر شریعتی بنویسم: هرگز درمورد راه رفتن دیگران قضاوت نکن تازمانی که کفشهای ان را نپوشی

LaDy Ds DeMoNa
2nd February 2011, 03:36 PM
♥به قول رضا صادقی:
همه حرف خوب می زنن اماکی خوبه این وسط! بد و خوبش با شما ما که رسیدم تــــه خــــــط!

ساناز فرهیدوش
2nd February 2011, 11:30 PM
شادروان رقیه چهره آزاد در فیلم مادر :
پسرم بترس از آه مظلوم

ساناز فرهیدوش
2nd February 2011, 11:44 PM
به تعداد آدم ها راه هست برای رسیدن به خدا

خداوند هیچ وقت همه یدرها رو رو به بندش نمی بنده

در هیچ مغازه ایی نیست که در آن دوست معامله کنند پس ادم ها مانده اند بی دوست

فیلم مارمولک فرد روحانی با پرویز پرستویی

LaDy Ds DeMoNa
10th February 2011, 08:53 PM
جمله معروف رناتو در فیلم مالنا :
«زمان گذشت و زنهای بسیاری رو دوست داشتم و هنگامی که اونها رو در آغوش میگرفتم از من میپرسیدند: آیا آنها را فراموش نخواهم کرد؟ می گفتم: آری فراموش خواهم کرد. اما تنها کسی که هیچ وقت او را فراموش نخواهم کرد، کسی بود که هرگز نپرسید».

Malena (مالنـــــــــــــــا) (http://njavan.com/forum/showthread.php?goto=newpost&t=87093)

LaDy Ds DeMoNa
23rd October 2011, 08:12 PM
دیالوگی از فیلم فارست گامپ:
رییس جمهور کندی: توي تيم منتخب آمريکا بودن چه احساسي داره؟
نفر اول: خيلي خوبه،قربان

کندی: توي تيم منتخب آمريکا بودن چه احساسي داره؟
نفر بعد: خيلي خوبه،قربان

کندی: تبريک مي گم.چه احساسي داري؟
فارست گامپ: جيش دارم

کندی:گمونم گفت جيش داره
.
.
.
.
فارست گامپ: مدتي بعد بدون هيچ دليل خاصي يه نفر به اون رئيس جمهور جوون نازنين موقعي که توي ماشينش بود شليک کرد...

http://www.irfreeup.com/images/15767167957217953159.jpg

LaDy Ds DeMoNa
23rd October 2011, 08:13 PM
دیالوگی از فیلم میلک

پ.ن: فارغ از مخالفت یا موافقت خودم یا هر شخص دیگری با کلیت این دیالوگ و فیلمMilk این دیالوگ برای من تاثیرگذار بود و یک از پایان بندی های خوب سینمای بود که عزیزانی که فیلم رو دیده اند بیشتر منظورم رو می فهمند و خیلی دوست داشتم یاداشتش کنم و گفتم اینجا هم بزارم....

http://www.irfreeup.com/images/10313014263196452899.jpg

آقای میلک : هفته پيش يه تلفتن از آلتونا داشتيم
صداي يه پسر جوون ميومد که مي گفت : متشکرم...
بايد يک نماينده همجنسگرا انتخاب بشه تا اين پسر بچه و هزاران هزار نفر مثل اون اميد به يک زندگي بهتر داشته باشن
اميد به فردايي بهتر
من اين رو ميخوام که
اگه به قتل رسيدم
پنج ده يکصد يا هزار نفر به پا خيزند
اگر گلوله اي مغزم رو بشکافه به همراهش همه مخفيگاه هاي همجنسگرايان هم خراب بشه
ميخوام که اين جنبش ادامه پيدا کنه چون اين فقط يک مسئله شخصي نيست
همچنين درباره ضمير انسان و قدرت سياسي نيست
موضوع فقط درباره "ما" هايي که اون بيرونيم
نه فقط همجنسگرايان بلکه سياهپوستان و آسيايي ها همچنين سالمندان و معلولين
همه ما"ها"
بدون اميد ما ها تسليم ميشيم
و من ميدونم که با اميد تنها هم نميشه زندگي کرد
ولي اين رو ميدونم که بدون اميد ارزش زندگي کردن از بين ميره
پس شما
و شما
شما بايد بهشون اميد بدين
بايد بهشون اميد بدين....

http://www.irfreeup.com/images/18651383409149552899.jpg

LaDy Ds DeMoNa
5th December 2011, 09:06 PM
: می دونی مکزیکی ها در مورد اقیانوس آرام چی میگن؟

- نه!

: میگن هیچ گذشته ای نداره! این دقیقا همون جاییه که من می خوام زندگی کنم.

(رهایی از شاوشنک/ فرانک دارابونت)

.

hyper neo
5th December 2011, 10:27 PM
جوکر:باید بتمن رو بکشیم
افراد مقابل(با نیشخند و تعجب):اگه کشتن بتمن انقدر آسونه چرا نمیکشیش؟
جوکر:هیچوقت توانایی هامو مجانی در اختیار کسی نمیذارم

بتمن(شوالیه تاریکی)/کریستفر نولان

ستاره کویر
22nd December 2011, 10:14 PM
لذت بردن باعث شرمندگی نیست. انسان فقط شادی و خوشحالی میخواد. اما جامعه ازش میخواد که خوب باشه. آدم وقتی که خوبه، به ندرت خوشحاله. اما وقتی خوشحاله، حتما خوب هم هست.

http://www.uc-njavan.ir/images/pux69wo9u8ckv7kgm82.jpg

دورین گری (Dorian Gray) – محصول 2009
کارگردان: اولیور پارکر
دیالوگ گو: کالین فرث (لرد هنری)

ستاره کویر
22nd December 2011, 10:28 PM
توماس:توی این چهار سال هر بار که رقص تو رو دیدم، انگار داری زور میزنی که تمام حرکات رو کامل و درست انجام بدی. اما تا حالا هیچوقت ندیدم که خودت رو رها کنی. این همه انضباط برای چیه؟
نینا: من فقط می خوام بی عیب و کامل باشم.
توماس: کمال این نیست که همش خودت رو کنترل کنی. یه وقتایی لازمه که خودت رو رها کنی. خودت رو غافلگیر کن تا بتونی بقیه رو غافلگیر کنی.

http://www.uc-njavan.ir/images/4qs5s1p9qxi6rxl8x05a.jpg

قوی سیاه (Black Swan) – محصول 2010
کارگردان: دارن آرنوفسکی
دیالوگ گویان: ناتالی پورتمن (نینا) / وینسنت کسل (توماس)

yas-90
23rd December 2011, 03:24 AM
راستش من نه اسم فیلمش یادم میاد نه بازیگرش فقط تا این جمله رو شنیدم از بر کردم[tafakor]
زندگی به لحظاتی نیست که نفش میکشی به لحظاتیه که نفستو بند میاره

ستاره کویر
14th January 2012, 08:11 PM
چیزی که غلطه غلطه هرجا و هر کسی‌ هم که نوشته باشه

- جدایی نادر از سیمین -

esisia
18th August 2012, 12:01 AM
بچه ها به نظرم همه دیالوگ نویسی های زیبای مسعود کیمیایی رو فراموش کردین
قیصر ، گوزنها ، سرب ، ضیافت ، و .....!
دیالوگ معروف بهمن مفید : ما بودیم رضا پونصد ، علی فرصت آره و اینا خیلی بودیم . کریم آقامونم بود .... میشناسیش .....!!

و همچنین نگذریم از دیالوگهای زیبای شب یلدا از کیومرث پور احمد . که همه دیالوگها قشنگن نمیشه انتخاب کرد از بینش .

zolfa
18th August 2012, 12:51 AM
http://adlet.ir/imgc/uploads/20345892a17.jpg (http://iransun.net/)

ناصرالدین شاه : کار جهان ، به اعتدال راست می شود ...
همه چیزمان باید به همه چیزمان بیاید ...
اتابک بدش نیاید ...
ما که صدر اعظم مثل بیستمارک نداریم که نقاش باشی آن طوری داشته باشیم .... برگردید به ولایت .
اتابک : استاد ، ایرانِ کوچک رو دست تنها نگذارید .
کمال الملک : شما از ایران دست بردارید ، مملکت بزرگی میشه .

کمال الملک 1362
(http://iransun.net)

light star
19th August 2012, 12:40 PM
مرجان عشق تومناکشت.....
داش آکل[narahatish]

zolfa
1st September 2012, 12:26 AM
http://adlet.ir/imgc/uploads/13452306822.jpg (http://iransun.net/)
سه راه بیشتر نداری
با من باشی
با تو باشم
یا توافق کنیم که با هم باشیم

2009 Up بالا

بلدرچین
10th September 2012, 10:48 PM
توی فیلم کما.
سکانس پایانی.
محمد رضا گلزار درمقابل حراست فرودگاه ایستاده و میگوید مهم این کروات نیست،مهم اینه که داره میره(اشاره به مغزش)

shiny7
10th September 2012, 11:01 PM
DO NOT TELL ME WHAT I CAN NOT DO

کاری که نمی تونم بکنمو به من نگو!

دیالوگ شخصیت جان لاک در سریال فوق العاده lost

elinaaa
30th August 2014, 08:39 PM
http://www.speakfa.com/i/attachments/1/1346732224554012_large.jpg

مسیر سبز....جان کافی: خیلی خسته ام رییس،خسته از تنها سفر کردن،تنها مثل یک چلچله در زیر بارون،خسته از اینکه هیچ وقت رفیقی نداشتم پهلوم باشه و ازم بپرسه که از کجا اومدم،به کجا میرم یا چرا؟!انقدر خسته ام از اینکه آدما همدیگرو اذیت میکنن،خسته ام از تمام دردهایی که تو دنیا حس میکنم و می شنوم،هروز دردهام بیشتر میشه درد تو سرم مثل خرده های شیشه است،تمام مدت،میتونین بفهمین؟

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد