PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی معرفي اجمالي درس آزمايشگاه فيزيك پايه2

آبجی
10th May 2010, 06:49 PM
با سلام
ابتدا به معرفي اجمالي درس آزمايشگاه فيزيك پايه2 به همراه تعداد واحد،دروس پيش نياز و هم نياز درس پرداخته؛سپس به اميد خدا در آينده ي نزديك حتما به معرفي كامل درس به همراه ارائه نكات آموزشي،جزوات و حل تمرين آن درس پرداخته خواهد شد.

نام درس: آزمايشگاه فيزيك پايه 2
نوع درس: پايه
تعداد واحد:1 واحد عملي
دروس پيش نياز: ندارد
دروس هم نياز: فيزيك پايه 2

tina777
14th December 2011, 09:50 PM
با سلام از سایت فوق العاده مفید شما تشکر می کنم من نیاز فوری به پاسخ سوالات تستی وتشریحی کتاب ذخیره وبازیابی اطلاعات روحانی رانکوهی دارم اخه دو روز دیگه امتحان دارم لطفا به من کمک کنید ممنون میشم.[esteress][negaran]

NameEly
14th December 2011, 10:05 PM
با سلام از سایت فوق العاده مفید شما تشکر می کنم من نیاز فوری به پاسخ سوالات تستی وتشریحی کتاب ذخیره وبازیابی اطلاعات روحانی رانکوهی دارم اخه دو روز دیگه امتحان دارم لطفا به من کمک کنید ممنون میشم.[esteress][negaran]

با سلام به دوست گلم :
من کتابش رو دارم فکر می کنم توی خودش جواب ها رو داده

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد