توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تربیت فرزندان
میهن
8th May 2010, 11:46 AM
سلام میخواهیم در این قسمت به ابعاد تربیتی بچه بپردازیم
به عنوان بحث اول به نظر شما یک بچه چگونه باید باشه اخلاقش .و ایا خوبه بچه رو تنبیه کرد هم از لحاظ بدنی و هم ...
با تشکر
ریپورتر
8th May 2010, 01:18 PM
به نظرم باید با بچه بیشتر صحبت کرد و با جذبه داشتن تنبیه کرد
LaDy Ds DeMoNa
8th May 2010, 01:30 PM
به نظر من یه بجه باید سرزنده باشه و شیطون . . .
لازم نیست حتما خیلی مودب و آکسفورد باشه
و با تنبیه بدنی مخالفم
ولی تنبیه یکی از ابزار تربیتی و به نظرم برای تاکید بر درستی یه کار باید حتما ازش استفاده کرد با روشهای اصولی !
moji5
8th May 2010, 07:01 PM
به نظرم باید بچه رو ازاد گذاشت تا وقتی بچست خراب کاری هاش رو بکنه و بعده ها به فکر درست کردنه خرابی هاش باشه
و یه جورایی بتونه خوب رو از بد تشخیص بده
AvAstiN
8th May 2010, 07:19 PM
سلام میخواهیم در این قسمت به ابعاد تربیتی بچه بپردازیم
به عنوان بحث اول به نظر شما یک بچه چگونه باید باشه اخلاقش .و ایا خوبه بچه رو تنبیه کرد هم از لحاظ بدنی و هم ...
با تشکر
سلام
چیزی که در مورد تنبیه فرزند از نظر روانشناسی شنیدم ، این بوده که باید بچه رو در اتاق خودش ببریم و بهش بگیم که به کار اشتباهش فک کنه در واقع معنی حبس از نظر روانشناسی همینه
تو انباری کردن و کتک و تهدید و اینا به شدت غلطه {nerd}
kamanabroo
8th May 2010, 07:56 PM
سلام
ممنونم از میهن خانم که این بحث خوب رو راه اندازی کردند.
خیلی جالبه که برخی از دوستان تو نظرشون به دیدگاه روان شناختی اسلام در مورد تربیت فرزند اشاره کردند.
حالا اگه عمری باشه بعد از اینکه دوستان بیشتری نظر دادند، روایتی که از پیامبر هست در مورد تربیت و شیوه تربیت کودکان رو برای دوستان می گذارم.
مسلما تنبه بدنی روش مناسبی برای تربیت نیست.
اما اینکه اگر زمانی نیاز به تنبیه بدنی باشه ، به چه صورت باید باشه؟
فکر می کنم در حدی باید باشه که نه به بدن بچه آسیب برسه و لطمه ای وارد بشه و نه کبودی به همراه داشته باشه ...
LaDy Ds DeMoNa
8th May 2010, 08:35 PM
با جذبه داشتن تنبیه کرد
مثلا چطوری ؟؟;;)
briliant quetion
8th May 2010, 08:36 PM
به نظر منم هر جوری که از اول با بچه ر فتار کنیم همون جور بار میاد!
و اگر از اول کار اشتباهی کرد جوری بهش نشون بدیم که ناراحت شدیم که خودش یفهمه!و تذکر کوچولو هم می بدیم!
و اینکه کاری نکنیم که بچه جلوی دیگران خجالت بکشه! این خوبه که پدر یا مادر در اتاقش بهش تذکر بدن!و صبور بودن پدر یا مادر و هم چنین احترم به بچه ها خیلی مهمه!
هیچ وقت دنیای زیبای کودکان را به مسخره نگیریم!
مهاجر
8th May 2010, 09:37 PM
سلام خدمت دوستان
به نظرم اول بچه باید شیطون باشه ،نباید جلوی شیطونی های بچه رو بگیری بلکه باید مواظبش باشی و همینطور در گرفتن نتیجه گاهی باید بهش کمک کنیم ،باید با بچه همراه باشیم.
در مورد تنبیه به نظرم نباید حد نهایت تنبیه رو از همون اول نشون بچه بدیم،باید اونقدر با بچه رابطه خوبی داشته باشیم که یک نگاه تلخ ما بچه رو به فکر بیاندازه و در حقیقت رابطه باید طوری باشه که اثر نگاه تلخ پر رنگ بمونه.این اولین مرحله تنبیه هست.در حقیقت با این کار ما باعث پرورش فهم کودک هم میشیم.
حالا اگر این مرحله دچار مشکل شد مرحله بعدی یعنی منع از اونچه که دوست داره باید اجرا بشه که این جا هم زیاده روی نباید صورت بگیره،یعنی یک دفعه از اونی که خیلی دوست داره نباید محرومش کنیم.
اگر این هم بی اثر شد واقعا کار سخت میشه و دیگه باید فاتحه رابطه خوب با بچه رو بخونیم.
البته میهن خانوم اگر ایرادات منو بگیرند ممنون میشم.
آبجی
8th May 2010, 11:08 PM
سلام خدمت شما دوستای خوبم مخصوصا میهن عزیز {big hug} دلمون براتون یه ذره شده بود smilee_new1 (11) .
ممنون از بحث خوبتون باید بگم که به نظر من بچه باید شیطون باشن {big green} مثل خودم :"> .
البته نه تا اون حد که باعث اذیت و ازار بقیه و مخصوصا پدر و مادر بشه .
به نظرم وقتی ازهمون اول با بچه صحبت بشه sh_omomi59 بچه خب این باعث میشه که منطقی تر بشه و بهانه هر چیزی رو نگیره ;) من از یه چیز واقعا کلافه میشم smilee_new1 (11) این که بچه ها تو خیابون گریه میگنند و مادرانشون هم گاها کتک میزنند sh_omomi26و یا اهمیتی بهشون نمیدن {i dont want to see} . این خیلی بده متاسفانه چیزی که الان بیشتر دیده میشه پدر و مادرا اون اعصاب قدیم رو ندارند ، صبر و تحمل ها کم شده این هم شاید مختص این زندگی ماشینی باشه متاسفانه .
و اینکه پدر و مادارن وقت کمی دارند و گاها بچه ها رو پیش خانواده میزارن یا مهد که متاسفانه این باعث میشه بچه از هر فردی یه چیزی یاد بگیره وقتی که مطمئنن کنار پدر و مادر بزرگ باشه مشخصه چون نوه شیرینه دلشون نمیاد بهش نه بگن و همه چیز رو بهش میدن و توی مهد هم یه نوع و وقتی هم که پیش پدر و مادر هست یک نوع رفتار .... smilee_new1 (11) .
تربیت بچه خیلی مهمه چون اینده اش تو همین دوران کودکیش شکل میگیره یکی از وظایف مهم پدر مادر هم همینه ;) .
به نظر من تنبیه بدنی همیشه نتیجه عکس داره میشه گاها با محدود کردن یا دادن جایزه بچه ها رو تنبیه و یا تشویق کرد ولی تنبیه جواب مساله مطمئنن نیست .
خب میشه یه سری قوانین براش بزاریم یه چیزی رو هم بگم نباید محدود کرد بچه رو چون مدام این تو ذهنش هست که چرا نباید این کار رو انجام بدم ؟؟؟ چرا بده خب میشه با توضیح دادن و گاها هم گذاشتن کارایی که بچه انجام بده یه سری خرابکاری {big green} تا یه جورایی تجربه کسب کنه ولی خب این ازادی نباید انقدر زیاد باشه که هر کاری خواست انجام بده چون بعدا که بزرگ شد کنترلش ممکنه مشکل بشه و باعث درد سر .
به نظرم همه چیز هم نباید براشون اماده و مهیا باشه ;;) .
و خیلی مسائل دیگه ممنون sh_omomi70
میهن
9th May 2010, 04:36 PM
سلام ممنون از اینکه نظر دادین
درسته بچه باید شیطونه باشه چون بچه خیلی ساکت خوب نیست و باید جور بچه رو تربیت کرد که اگر کار اشتباهی انجام داد از حالت صورت پدر مادر بفهمه
تاری
9th May 2010, 04:44 PM
یارب
با سلام و تشکر از ایجاد چنین تاپیکی
به گفته ی مادرم که همیشه می گن؛ بچه عزیزه ولی تربیتش از اون عزیزتر.
باید تعادلی بین دوست داشتن بچه و تربیت اون برقرار باشد نه اینکه یکی را فدای دیگری کرد که مشکلات اساسی از این دو موضوع می تواند شکل بگیرد.
گاها دیده شده "مخصوصا در نسل جدید که تک فرزندی و یا دو فرزندی هستند" علاقه ی زیاد بین فرزند و والدین، چشم والدین را بر تربیت صحیح کودک بسته است. در صورت بروز رفتارهای بد، بر امتناع آن نمی کوشند که چی؟ بچه ناراحت می شه و ...
...
بنده به شخصه با تنبیه مخالفم نباید تنبیه بدنی باشه باید رفتارهای مثبت برای کودک تبیین بشه و کودک فقط از بعد نگاه مثبت تقویت بشه نه اینکه از واژه های منفی و یا تنبیه استفاده کرد اصلا چه لزومی داره که کودک با روشهای منفی آشنا بشه و بعد برای خودش راه چاره ای در دفاع تقویت کنه.
....
یاعلی
*مینا*
9th May 2010, 11:29 PM
تربیت فرزند به خیلی از عوامل بستگی داره ... همین نون حلالی هم که به سفره میاد خودش تربیت فرزند رو راحت تر میکنه ( طبق حدیث )نوع برخورد باهاش و ...
خب تنبیه هم راه و روشی داره ... تنبیه بدنی اصلا ، مخصوصا اگه از صورت به شکل سیلی باشه که دیگه اصلا نباید باشه ! ...
میشه تنبیه کرد مثال : منع کردن یه تفریح از بچهبرای مدتی ...و ..
میهن
10th May 2010, 03:53 PM
درسته مینا خانم شما درست میگی خیلی به نونی که سر سفره میاد بستگی داره و میشه گفت قسمتی از سرشت بچه رو همین تشکیل میده.
ولی اینجا منظور اینه که نون کاملا حلال هستش و میخوایم بچه رو تربیت کنیم و ببینیم چه روشی بهتره ایا قربون صدقه رفتن بهتره یا خشن بودن یا تلفیقی از هر دو
ولی خب به نظرم باید با بچه اولا دوست بود نه فقط پدر و مادر و باید جوری رفتار کنیم که بچه از ما فرار نکنه
نه اینکه بترسه فرار کنه گاهی بچه از محبت زیادی و بیجا خسته میشه و فرار میکنه
چجور بگم باید به نسبت سن بچه رفتار ما باید متفاوت باشه تا اون هم احساس بکنه که برای پدر مادرش اهمیت داره و اونها بهش توجه دارن
امير آشنا
11th May 2010, 11:27 AM
ممنون از طرح این موضوع مهم@};-
مقایسه نسل کودکان فعلی با دوره کودکی امثال بنده نشون دهنده یه خلا بزرگ تربیتی تو نسل جدیده . نمی دونم تا چه حد موافق این نظر هستید ولی اونچه که تو چند سال اخیر مکررا لمس کردم رفتارهای کودکان امروزی نسبت به نسل ما خیلی غیر قابل کنترل تر شده و متاسفانه این نقص هم نه به این کودکان که به والدین برمی گرده که در تربیت فرزندشون دچار افراط و تفریط میشن
گاها دیده شده "مخصوصا در نسل جدید که تک فرزندی و یا دو فرزندی هستند" علاقه ی زیاد بین فرزند و والدین، چشم والدین را بر تربیت صحیح کودک بسته است. در صورت بروز رفتارهای بد، بر امتناع آن نمی کوشند که چی؟ بچه ناراحت می شه و ...
بله کاملا این فرمایش رو قبول دارم البته عکس اون رو هم به وفور مشاهده کردم ( تنگ گرفتن های نابجا و عاصی کردن فرزند و ... )
به شخصه بچه ها رو بی نهایت دوست دارم و فکر نمی کنم یه روزی بتونم تو تربیت یه کودک از روش های خشن استفاده کنم {i dont want to see} با این حال رفتار عده قابل توجهی از والدین امروزی رو که به دلیل مشغله های فراوون فرصت کمی برای فرزندشون میذارن و مجبور میشن بهانه های طبیعی و جورواجور بچه رو بدون کوچکترین فکری پاسخ بدن هم قبول ندارم
محممد
12th May 2010, 09:00 AM
با تنبیه بدنی که به شدت مخالفم ولی من به شخصه اگه دیدم یه بچه ای کار بدی کرد اولش باهاش صحبت میکنم اگه دیدم اثر نکرد بهش چپ چپ نگاه میکنم و اگه دیدم بازم اثر نکرد خودم کار خودشو به نحوی که به ضررش باشه انجام میدم تا متوجه اشتباهش بشه چون معتقدم بعضی از ما ها تا اون مشکل برای خودمون پیش نیاد اصلا عین خیالمون نیس چه برسه به بچه ای که تازه باید اخلاق رو بهش یاد بدیم . البته به نظرم نباید جلوی همه شیطونیای بچه گرفته بشه چون به نظرم وقتی وارد جامعه میشه کم رو بار میاد .
AvAstiN
14th May 2010, 11:41 AM
سلام ممنون از اینکه نظر دادین
درسته بچه باید شیطونه باشه چون بچه خیلی ساکت خوب نیست و باید جور بچه رو تربیت کرد که اگر کار اشتباهی انجام داد از حالت صورت پدر مادر بفهمه
فکر می کنم این روش تا یه سنی بیشتر کاربرد نداره :-??
بچه های امروز یکم مدرنیزه تر شدند و خیلی چیزا رو از محیط یاد می گیرند که امکان کنترلشون فقط از این راه یکم غیر ممکن به نظر نمیاد؟
میهن
22nd May 2010, 07:56 PM
درسته بچه های الان کمی نترستر هستند اینم به دلیل خود پدر و مادر هستش به نظرم.
باید سعی کرد به بچه توی این دوره زمونه خوب رو از بد یاد داد و بهش توضیح داد اونم زیاد.
ولی مطمئنن اگر بچه ببینه پدر و مادرش از چیزی ناراحت شده اند دیگر اون کار رو انجام نمیده
متاسفانه دیده میشه وقتی فرزند افراد کار بدی انجام میده به جای نشون دادن ناراحتی خودشون به بچه میخندن که همین باعث میشه قبح اون کار برای بچه بریزه و اون موقع هستش که کار خیلی سخت میشه
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.