PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال ترمز های هواپیما

Milad_gh
3rd May 2010, 06:36 PM
با سلام . من یه مقاله در مورد چگونگی ترمز های هواپیما سرچ کردم و سایت شما بالا اومد . 4تا5 خطشو دیدم خیلی خوب بود ولی پاینتر که رفتم دیدم نوشته (برای استفاده از سایت باید ثبت نام کنید) . بدش که ثبت نام کردم دیدم که همه ی اون مقاله همون 4 تا 5 خط بود .:-o:-o:-o فکر میکردم تو چه سایت مهم و خوبی ثبت نام کردم ولی ...! واقعن که{thumbs down}:-o

N I M A
31st July 2010, 10:33 PM
مهم اینه که شما اینجا میتونید سوالتونو مطرح کنید! مطمئن باشید جوابای خوبی میگیرید, شما نصف مسیر رو رفتید اما نصفه مهمتر که سوال پرسیدن بوده رو ول کردید اومدید شکایت میکنید اینجا...

آیت
12th November 2010, 02:43 AM
سلام ،دوباره سوال مورد نظرت رو جویا شو ، این بارجواب میگیری و دقیقا بگو میخوای در اینباره چی بدونی ؟ [esteghbal]

Himmler
14th November 2010, 04:28 PM
راست میگه دیگه بیچاره [khande]
انصافا حرف حق جواب نداره؟
شما به جای اینکه کاسه داغتر از آش بشی دو تا مقاله درست درمون در مورد ترمز هواپیما میذاشتی [cheshmak]

M.A.A.H.R
22nd November 2010, 07:34 PM
[esteghbal]
با سلام . من یه مقاله در مورد چگونگی ترمز های هواپیما سرچ کردم و سایت شما بالا اومد . 4تا5 خطشو دیدم خیلی خوب بود ولی پاینتر که رفتم دیدم نوشته (برای استفاده از سایت باید ثبت نام کنید) . بدش که ثبت نام کردم دیدم که همه ی اون مقاله همون 4 تا 5 خط بود .:-o:-o:-o فکر میکردم تو چه سایت مهم و خوبی ثبت نام کردم ولی ...! واقعن که{thumbs down}:-o

بفرمایید دوست عزیز ببخشید من ندیده بودم درخواستتونو بفرمایید امیدوارم مورد رضایتتون قرار بگیره

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد