PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل مشکل در MW2 ( لودینگ Act III )

AHB
2nd May 2010, 09:32 PM
من خودم توی این مشکل گیر افتادم و حیفم اومد نگم باید چیکار کنید .

شاید شما هم در لودینگ Act III مشکل پیدا کرده باشین که ارور بده .

برای اینکار باید این پتچ رو راهنمایی که در نصبش هست بریزید .

http://www.boysteampc.com/game/download/news/COD6.exe

اگر میخوایین کامل تر بگم بگید .

آبجی
2nd May 2010, 11:40 PM
امیرحسین عزیز خوشحال میشم که بیشتر راجبش بگی {happy}

AHB
3rd May 2010, 02:09 PM
باشه . وقتی میخواهید به مرحله Act III وارد بشید برا دوستانی که MW2 چهار DVD رو دارن یکدفعه ارور میده

و از بازی خارج میشه . برای اینکار لینکی که در بالا دادم رو دانلود میکنید . و روی آیکون دانلود شده کلیک

میکنید و هر جا دلتون خواست میریزیدش و بعد 2باره در جایی ریختید میرید و یه نصب دیگه انجام میدید و

محل نصب رو اینجوری میکنید :

Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\english

با تشکر

erfancommander
18th November 2011, 07:23 PM
سلام خسته نباشید. دوستان من خیلی به این فایل احتیاج دارم ولی تو هر سایتی میگردم همه یه سایت رو گذاشتن که دیگه نمیشه دانلود کرد حتی لینک دانلودی که شما گذاشتین ! [negaran]
من چیکار کنم؟ تازه سیستمم رو ارتقا دادم میخوام بازی کنم ولی نمیتونم چون توی act 3 میپره و ضد حاله.....[entezar] اگر کسی این فایل رو داره واسه من آپلود کنه.... [tashvigh] یه دنیا ممنون [nishkhand]

amir.mpo
22nd November 2015, 12:49 PM
salam aqa in linke ke kar nmikone
dameton garm ye rah hali bzard

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد