*AM@NDA*
1st May 2010, 05:33 PM
http://www.softpersia.ir/images/bulxoyvk6gu2tem330g.jpg
چاي سبز و سلامت قلب
نوشيدن چاي سبز ميان سلامت قلب و عروق مفيد است. بررسيها نشان داده است که آنتي اکسيدانهاي موجود در چاي سبز خاصيت متسع کنندگي دارد و انعطاف پذيري رگهاي خوني را افزايش ميدهد و مانع از بروز لخته ميشود. همچنين بررسيها نشان داده است که نوشيدن چاي سبز موجب کاهش چربي خون ميشود و از آنجا که بالا بودن چربي خون يک عامل خطر در بروز بيماري قلبي است، مصرف چاي سبز براي سلامت قلب و عروق مفيد است.
چاي سبز و سرطان
چاي سبز به دليل دارا بودن انواع آنتي اکسيدان احتمال ابتلا به سرطان را کاهش ميدهد. محققان ژاپني معتقدند در ميان مواد طبيعي ضدسرطان چاي رتبه اول را دارد. در سال 1985 عدهاي از دانشمندان موسسه ملي ژنتيك ژاپن طي گزارشي اعلام كردند كه در چاي سبز نوعي تانن وجود دارد كه خاصيت ضدموتاسيون سلولي دارد و درنتيجه از عوامل ضدسرطان است. ميان صدها نوع گياهي كه محققان ژاپني در يك برنامه وسيع مطالعاتي به منظور يافتن بهترين و موثرترين گياه ضدموتاسيون سلولي مورد بررسي قرار دادند، چاي سبز در آزمايشگاه موثرترين ماده بوده است. بررسيها نشان داده است افرادي كه اغلب چاي سبز مينوشند احتمال ابتلا به سرطان معده در آنها کمتر از ديگران است.
چاي سبز و پوست
مطالعات نشان دادهاست که بالا بودن چربي خون از عواملي است که فرآيند پيري را در بدن تسريع ميکند و نوشيدن چاي به ويژه چاي سبز به دليل فلاونوييدهايي که دارد سطح چربي خون به خصوص کلسترول بد را کاهش ميدهد. به علاوه چاي، به دليل کافئين بالايي که دارد، يک محرک بوده و جريان خون را در سطح پوست افزايش ميدهد و موجب دفع مواد زايد ميشود و اين هم خستگي پوست را کاهش ميدهد و هم سبب تغذيه بهتر آن ميشود و موجب ميشود سلولها شادابي خود را حفظ کنند.
چاي سبز و استخوانها
بررسيهاي جديد محققان ژاپني نشان داده است که پليفنول موجود در چاي سبز بر سلامت استخوانها تاثير ميگذارد. به گزارش خبرگزاري فرانسه، محققان دانشگاه هنگکنگ تاثيرات پليفنول موجود در چاي سبز را بر سلولهاي استخواني موش آزمايش کردند و متوجه شدند سه پليفنول اصلي چاي سبز شامل EGC، GC و GCG به ويژه EGC بر سلولهاي سازنده استخوان يعني استئوبلاستها تاثير مثبت گذاشته و از توليد سلولهاي تخريبکننده استخوان جلوگيري ميکند. همين خواص دوگانه پليفنولهاي چاي سبز سبب استقامت استخوانها ميشود. پيش از اين تحقيقات ديگري نشان داده بود افرادي که چاي مينوشند کمتر از ديگران به پوکي استخوان مبتلا ميشوند.
چاي سبز و کاهش وزن
بررسيها نشان داده است نوشيدن روزانه چهار فنجان چاي سبز موجب افزايش سوخت و ساز بدن شده و به کاهش وزن کمک ميکند. به همين دليل به افرادي که قصد کاهش وزن دارند توصيه ميشود در کنار ورزش و رژيم غذايي سالم نوشيدن چاي سبز را فراموش نکنند. البته به اين منظور لازم است چاي بدون شيرينکنندههاي پرکالري مصرف شود.
چاي سبز و سلامت قلب
نوشيدن چاي سبز ميان سلامت قلب و عروق مفيد است. بررسيها نشان داده است که آنتي اکسيدانهاي موجود در چاي سبز خاصيت متسع کنندگي دارد و انعطاف پذيري رگهاي خوني را افزايش ميدهد و مانع از بروز لخته ميشود. همچنين بررسيها نشان داده است که نوشيدن چاي سبز موجب کاهش چربي خون ميشود و از آنجا که بالا بودن چربي خون يک عامل خطر در بروز بيماري قلبي است، مصرف چاي سبز براي سلامت قلب و عروق مفيد است.
چاي سبز و سرطان
چاي سبز به دليل دارا بودن انواع آنتي اکسيدان احتمال ابتلا به سرطان را کاهش ميدهد. محققان ژاپني معتقدند در ميان مواد طبيعي ضدسرطان چاي رتبه اول را دارد. در سال 1985 عدهاي از دانشمندان موسسه ملي ژنتيك ژاپن طي گزارشي اعلام كردند كه در چاي سبز نوعي تانن وجود دارد كه خاصيت ضدموتاسيون سلولي دارد و درنتيجه از عوامل ضدسرطان است. ميان صدها نوع گياهي كه محققان ژاپني در يك برنامه وسيع مطالعاتي به منظور يافتن بهترين و موثرترين گياه ضدموتاسيون سلولي مورد بررسي قرار دادند، چاي سبز در آزمايشگاه موثرترين ماده بوده است. بررسيها نشان داده است افرادي كه اغلب چاي سبز مينوشند احتمال ابتلا به سرطان معده در آنها کمتر از ديگران است.
چاي سبز و پوست
مطالعات نشان دادهاست که بالا بودن چربي خون از عواملي است که فرآيند پيري را در بدن تسريع ميکند و نوشيدن چاي به ويژه چاي سبز به دليل فلاونوييدهايي که دارد سطح چربي خون به خصوص کلسترول بد را کاهش ميدهد. به علاوه چاي، به دليل کافئين بالايي که دارد، يک محرک بوده و جريان خون را در سطح پوست افزايش ميدهد و موجب دفع مواد زايد ميشود و اين هم خستگي پوست را کاهش ميدهد و هم سبب تغذيه بهتر آن ميشود و موجب ميشود سلولها شادابي خود را حفظ کنند.
چاي سبز و استخوانها
بررسيهاي جديد محققان ژاپني نشان داده است که پليفنول موجود در چاي سبز بر سلامت استخوانها تاثير ميگذارد. به گزارش خبرگزاري فرانسه، محققان دانشگاه هنگکنگ تاثيرات پليفنول موجود در چاي سبز را بر سلولهاي استخواني موش آزمايش کردند و متوجه شدند سه پليفنول اصلي چاي سبز شامل EGC، GC و GCG به ويژه EGC بر سلولهاي سازنده استخوان يعني استئوبلاستها تاثير مثبت گذاشته و از توليد سلولهاي تخريبکننده استخوان جلوگيري ميکند. همين خواص دوگانه پليفنولهاي چاي سبز سبب استقامت استخوانها ميشود. پيش از اين تحقيقات ديگري نشان داده بود افرادي که چاي مينوشند کمتر از ديگران به پوکي استخوان مبتلا ميشوند.
چاي سبز و کاهش وزن
بررسيها نشان داده است نوشيدن روزانه چهار فنجان چاي سبز موجب افزايش سوخت و ساز بدن شده و به کاهش وزن کمک ميکند. به همين دليل به افرادي که قصد کاهش وزن دارند توصيه ميشود در کنار ورزش و رژيم غذايي سالم نوشيدن چاي سبز را فراموش نکنند. البته به اين منظور لازم است چاي بدون شيرينکنندههاي پرکالري مصرف شود.