LaDy Ds DeMoNa
1st May 2010, 11:19 AM
http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/59910.jpg
اگر شما هم با خواندن این تیتر دچار تعجب شده اید ، توصیه می کنیم که این مطلب را بخوانید زیرا کرفس ...
ژنتیك و محل زندگی از جمله عوامل تعیینكننده رنگ پوست افراد هستند. این در حالی است كه تحقیقات نشان میدهد ؛ مواد غذایی مصرفی نیز بر رنگ پوست تاثیرگذارند.
دكتر فرید صفر ، محقق بیماریهای پوستی گفت: در شرایطی كه فرد دچار كمبود برخی ویتامینها و ریزمغذیها از جمله ویتامین B12 شود، این كمبود بهصورت لكههای بیرنگ و در موارد شدیدتر لكهای پررنگ روی پوست ظاهر میشود. در عین حال افرادی كه كمبود اسید فولیك و ویتامین B12 دارند یا خامخواران از پوست روشنتری برخوردار هستند.
وی تصریح كرد: برخی غذاها رنگ پوست افراد را تشدید میكند، بهطوریكه برخی افراد گونه سرخ رنگی دارند. مصرف زیاد فلفل، ادویهجات، مواد افزودنی یا خوردن غذای داغ باعث تشدید قرمزی صورت میشود. بعلاوه این عادات غذایی باعث تیرهتر شدن رنگ پوست افراد سبزه میشود.
دكتر صفر در ادامه مصرف زیاد برخی مواد غذایی از جمله هویج و نارنگی را تشدیدكننده رنگ زرد در پوست دانست و افزود: موادی از این قبیل كه حاوی كاروتئین فراوان هستند در صورت مصرف بیش از حد به چهره زردی خاصی میبخشند كه البته این زردی با بیماری یرقان یا زردی قابل تمییز است.
وی توصیه كرد: از مصرف گیاهان به صورت خودسرانه خودداری شود ؛ چرا كه مصرف زیاد برخی گیاهان از جمله گیاه كرفس خود بر تیره شدن رنگ پوست موثر است.
گردآوری :گروه سلامت سیمرغ
اگر شما هم با خواندن این تیتر دچار تعجب شده اید ، توصیه می کنیم که این مطلب را بخوانید زیرا کرفس ...
ژنتیك و محل زندگی از جمله عوامل تعیینكننده رنگ پوست افراد هستند. این در حالی است كه تحقیقات نشان میدهد ؛ مواد غذایی مصرفی نیز بر رنگ پوست تاثیرگذارند.
دكتر فرید صفر ، محقق بیماریهای پوستی گفت: در شرایطی كه فرد دچار كمبود برخی ویتامینها و ریزمغذیها از جمله ویتامین B12 شود، این كمبود بهصورت لكههای بیرنگ و در موارد شدیدتر لكهای پررنگ روی پوست ظاهر میشود. در عین حال افرادی كه كمبود اسید فولیك و ویتامین B12 دارند یا خامخواران از پوست روشنتری برخوردار هستند.
وی تصریح كرد: برخی غذاها رنگ پوست افراد را تشدید میكند، بهطوریكه برخی افراد گونه سرخ رنگی دارند. مصرف زیاد فلفل، ادویهجات، مواد افزودنی یا خوردن غذای داغ باعث تشدید قرمزی صورت میشود. بعلاوه این عادات غذایی باعث تیرهتر شدن رنگ پوست افراد سبزه میشود.
دكتر صفر در ادامه مصرف زیاد برخی مواد غذایی از جمله هویج و نارنگی را تشدیدكننده رنگ زرد در پوست دانست و افزود: موادی از این قبیل كه حاوی كاروتئین فراوان هستند در صورت مصرف بیش از حد به چهره زردی خاصی میبخشند كه البته این زردی با بیماری یرقان یا زردی قابل تمییز است.
وی توصیه كرد: از مصرف گیاهان به صورت خودسرانه خودداری شود ؛ چرا كه مصرف زیاد برخی گیاهان از جمله گیاه كرفس خود بر تیره شدن رنگ پوست موثر است.
گردآوری :گروه سلامت سیمرغ