PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل ای دی اس ال

madarshab
29th April 2010, 04:10 PM
دوسستان عزیز مشکلات خود در زمینه adsl رو به من بگید جواب رو به طور کامل بعد از یک روز در یافت خواهید کرد

سلام
لینک من چشمک زن میشه علتش چیه ؟
باید از اسپلیتر قطع کنم و مستقیم وصلش کنم و برعکس تا درست بشه البته برای مدت یک ساعت
ایا میشه ویندوز xpبا 7 رو با هم شبکه کرد ؟

آبجی
29th April 2010, 11:49 PM
سلام
لینک من چشمک زن میشه علتش چیه ؟
باید از اسپلیتر قطع کنم و مستقیم وصلش کنم و برعکس تا درست بشه البته برای مدت یک ساعت
ایا میشه ویندوز xpبا 7 رو با هم شبکه کرد ؟

ممکنه یه مشکل سخت افزاری باشه با شرکتی که ازشون خدمات میگیری یه تماس بگیر و مشکلت رو بگو ( پشتیانی شبکه ) چون زمانی که چشمک میزنه مشکل داره سرویس دهنده {i dont want to see}پریر رو هم چک کن که مشکل قطعی نداشته باشی ;)

madarshab
30th April 2010, 10:36 AM
ممکنه یه مشکل سخت افزاری باشه با شرکتی که ازشون خدمات میگیری یه تماس بگیر و مشکلت رو بگو ( پشتیانی شبکه ) چون زمانی که چشمک میزنه مشکل داره سرویس دهنده {i dont want to see}پریر رو هم چک کن که مشکل قطعی نداشته باشی ;)

شاید بیش از صد بار زنگ زدم ولی میگن ایراد از خطه و تلفنی که بهش وصل کردی نویز میندازه میگن از یه تلفن به غیر از المانی استفاده کن خب اگه بخواهد اینجوری باشه که وقتی من مستقیم وصل میکنم برای چی قطع میشه :-??برای اتصلات هم مستقیم وصل کردم به هم سیمها رو که دیگه پریزی در کار نباشه
یه سوال دیگه چطوری میشه مودم رو هک کرد ایا همچین چیزی امکان داره که مودم طرف رو هک کنیم ؟؟؟؟؟:-?

آبجی
1st May 2010, 04:16 PM
یه سوال دیگه چطوری میشه مودم رو هک کرد ایا همچین چیزی امکان داره که مودم طرف رو هک کنیم ؟؟؟؟؟:-?بله میشه .

روشش به این صورت هست که به مودم شخص مورد نظر وصل میشی و رنج آی پی رو کامل اسکن میکنی بعد آی پی رو به این صورت باز میکنی مثل این لینک مثلا : http://123.456.789 (http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2F123.456.789%2F) که یک کد میخواد که به صورت پیش فرض شما میزنید user : admin و password : admin هست که بعد از اینکه زدی وصل میشی به مودم شخص مورد نظر .

به همین سادگی ;)

madarshab
4th May 2010, 11:37 PM
بله میشه .

روشش به این صورت هست که به مودم شخص مورد نظر وصل میشی و رنج آی پی رو کامل اسکن میکنی بعد آی پی رو به این صورت باز میکنی مثل این لینک مثلا : http://123.456.789 (http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2F123.456.789%2F) که یک کد میخواد که به صورت پیش فرض شما میزنید user : admin و password : admin هست که بعد از اینکه زدی وصل میشی به مودم شخص مورد نظر .

به همین سادگی ;)

یعنی اون موقع میتونیم با اینترنت طرف وارد اینترنت بشیم {drooling}

آبجی
4th May 2010, 11:56 PM

بله میتونی چیه ؟؟؟ شیطنت نکنی یه وقت {waiting}

Ali.Error
16th May 2010, 07:08 PM

به این کشکی ها هم نیست !

وقتی وارد مودم میشی

تازه باید پسورد را کرک کنی

از برنامه های که پسورد ستاره دار را کرک میکنند باید کمک بگیری

در ضمن اگه طرف پیگیری کنه دیگه....

graphic1
21st May 2010, 02:24 AM
با سلام خدمت شما
بنده مشترک سرویس دی اس ال شاتل هستم
از روز اول به دو مشکل برخوردم
1: دیر روشن شدن چراغ dsl
2: اشتباه گرفتن یوزر و پسوورد بی دلیل
مودم من dlink 2520u
از سر خط هم امتحان کردم مشکل حل نشد
به مرکز خدمات تماس گرفتم ولی جواب درستی ندادند
نویز خط رو چک کردند 30 بود، گفت مشکلی نیست
** گفت سیگنال خط شما دائماً تغییر می کنه **
من دیگه نمی دونم چیکار کنم،
چراغ دی اس ال گاهی بعد از 1 ساعت روشن میشه! این وحشتناک نیست؟
مودم رو هم عوض کردم
خواهش می کنم کمکم کنید{i dont want to see}

Admin
21st May 2010, 06:13 AM
با سلام خدمت شما
بنده مشترک سرویس دی اس ال شاتل هستم
از روز اول به دو مشکل برخوردم
1: دیر روشن شدن چراغ dsl
2: اشتباه گرفتن یوزر و پسوورد بی دلیل
مودم من dlink 2520u
از سر خط هم امتحان کردم مشکل حل نشد
به مرکز خدمات تماس گرفتم ولی جواب درستی ندادند
نویز خط رو چک کردند 30 بود، گفت مشکلی نیست
** گفت سیگنال خط شما دائماً تغییر می کنه **
من دیگه نمی دونم چیکار کنم،
چراغ دی اس ال گاهی بعد از 1 ساعت روشن میشه! این وحشتناک نیست؟
مودم رو هم عوض کردم
خواهش می کنم کمکم کنید{i dont want to see}

سلام
به نظر من قبل از زنگ زدن به بخش پیگیری اونجا کابل داخلی رو چک کنید که قطعی نداشته باشه.
کابلی که به مودم رفته ممکنه قطعی داشته باشه و برای همین چراغ روشن نشه...

بعد از چک کردن و اطمینان از درستی کامل کابل با تست کردن بوق آزاد زدن با گوشی.
به بخش خرابی مخابرات تماس گرفته و مشکلتون رو به اونها بگید.

اگر مشکل از اونجا هم نبود در نهایت به شرکت زنگ بزنید.

موفق باشید ;)

graphic1
21st May 2010, 02:15 PM
من چندین بار کابل رو چک کردم
حتی با چندتا تلفن بوق آزاد رو بدون هیچ نویزی شنیدم! هیچ مشکلی نداره!
به خرابی مخابرات زنگ میزنم! همه چی زیر سر مخابراته من که میدونم...{thumbs down}

graphic1
21st May 2010, 02:19 PM
فکر نمیکنید مشکل از آپدیت نشدن مودمه!؟
Dlink 2520u
h/w= d3
f/w= ver.: me_1.10
آپگیرد فریمور این را گیر نیووردم!! میشه کمکم کنید!

ramin2381
19th June 2012, 09:17 AM
سلام من وقتی گوشی تلفنمو میزارم کنار ادی اس الم فعال میشه و گرنه چراغش خاموش[taajob3] میشه اسپلیتر هم نصب کردم مشکلش چیه ؟[soal]

shadmehr
19th June 2012, 10:37 AM
ها.....گوشی ...تلفن ....یعنی چی میزارید کنارش ...من که نفهمیدم ....یه خورده توضیح بیشتر ...لطفا ؟[soal]

ramin2381
19th June 2012, 01:34 PM
منظورم اینه که گوشی تلفنو باید بزارم کنار ، یعنی تلفونو مشغول بزارم تا چراغ ای دی اس الم روشن بشه وگرنه چراغ ای دی اس الش روشن نمیشه ، لطفاً راهنماییم کنید

Bad Sector
19th June 2012, 02:46 PM
منظورم اینه که گوشی تلفنو باید بزارم کنار ، یعنی تلفونو مشغول بزارم تا چراغ ای دی اس الم روشن بشه وگرنه چراغ ای دی اس الش روشن نمیشه ، لطفاً راهنماییم کنید

سلام
خوب این مشکل از کی برای شما پیش اومده ؟

شاید هم ممكن است كه پريز تلفن شما مجهز به نويزگير باشد؛ بنابراين ابتدا از وجود برق‌گير (نويزگير) بر روي پريزها اطمينان حاصل كنيد و در صورت وجود آن را خارج كنيد. (اطمینان حاصل نمایید که دو شاخه ضد برق در مدار تلفن وجود ندارد.)

ramin2381
21st June 2012, 07:03 AM
سلام نه مشکل از اون نیست فکر کنم تنها کسیم که همچین مشکل عجیبی داره[gerye]

Bad Sector
21st June 2012, 11:15 AM
سلام نه مشکل از اون نیست فکر کنم تنها کسیم که همچین مشکل عجیبی داره[gerye]

فکر کنم شما این موضوع رو با سرویس دهندتون در میان بذارین بیشتر کمکتون کنند [cheshmak]

shadmehr
23rd June 2012, 05:45 PM
شما اسپلیترتون رو قیل تلفن و مودمتون نصب کردید..اگه نکردید نصب کنید اگرم کردید ...با یه اسپلیتر دیگه تست کنید ...شاید از اسپلیترتون باشه..[nishkhand]

4L0n3
24th November 2012, 04:56 PM
با سلام خدمت همه عزیزان ، ببخشید که این پست رو بالا میارم و میدونم که مال دو سال پیش هست ولی جای بهتری رو برای طرح سوالم پیدا نکردم خواهشا اگه این سوال رو میبینید یا جوابش رو میدونید بگید ، مرسی.

من مودم tp-link ای دی اس ال 2 دارم مدل 8811 و از حدودا دو ماه پیش یه مشکل عجیب واسم پیش اومد ، از اون موقع تاحالا هروقت که به اینترنت کانکت میشم بعد از تقریبا 5 یا 10 دقیقه چراق اینترنت ثابت میشه و ارسال و دریافت هم متوقف میشه من با یو اس بی مودم رو به سیستم وصل میکنم و به پشتیبانی هم گفتم ، میگن که سرویس شما مشکلی نداره و احتمالا مشکل سخت افزاری دارید منم همه ی قسمت هایی رو از سیستم که احتمال میدادم مشکل داشته باشه چک کردم مث مین بورد ورودی های یو اس بی پاور و .... ولی هیچ مشکلی نداشت مودم رو هم بردم و تست کردم کاملا سالمه به خدا دیگه نمیدونم چیکار کنم خواهش میکنم اگه میدونید که مشکل میتونه از کجا راهنماییی کنید ، از اون موقع تاحالا هر 10 دقیقه یک بار دارم مودم رو ریست میکنم ، اینجوری اصلا نمیشه کاری کرد نه دانلود نه باز کردن سایت ها تا به خودم میام باید مودم رو ریست کنم ، لصفا اگه هر اطلاعاتی دارین دریغ نکنید ، خیلی خیلی ممنونم.[narahat][negaran]

4L0n3
25th November 2012, 02:26 PM
سلام ، واقعا از همه کسایی که میدونستن جواب سوالمو و پاسخ ندادن ممنونم ، از همون روز یه نکته جالب رو در باره سیستمم فهمیدم و این بود که چون چهارتا ورودی یو اس بی بیشتر نداره و من تبدیل گر یو اس بی زده بودم و از یک ورودی 4 تا وسیله وصل کرده بودم باعث میشد هرچند دقیقه یک بار یکی از اون وسیله ها هنگ بکنه ، بعد از اینکه اون تبدیل گر رو در آوردم دیگه مشکلی نداشتم ، و به همه کسایی که مشکل من رو دارند تو صیه میکنم اول از سلامت نرم افزاری و سخت افزاری سیستمتون مطمئن بشید و بعد این گزینه رو چک بکنید ، هنگ کردن یو اس بی سیستم باعث میشه همه وسایل یو اس بی دار وصل شده به سیستم هنگ بکنن ، خدا رو شکر خودش کاری کرد فهمیدم ، از این انجمن هم چیزی بهمون نچسبید .[bamazegi][khande]

jeeex.2
13th February 2013, 01:23 PM
سلام مشکل نویز دارم زنگ زدم شرکت گفت نویزتون رو 5 هست اسپلیتر نو هم وصل کردم
چکار کنم؟

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

7.5
11.6
db

Line Attenuation

:

38.0
28.1
db

Data Rate

:

1463
767
kbps

- - - به روز رسانی شده - - -

چکار کنم؟

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

7.5
11.6
db

Line Attenuation

:

38.0
28.1
db

Data Rate

:

1463
767
kbps

- - - به روز رسانی شده - - -

چکار کنم؟

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

7.5
11.6
db

Line Attenuation

:

38.0
28.1
db

Data Rate

:

1463
767
kbps

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد