توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال سوال سخت افزاری
madarshab
29th April 2010, 09:28 PM
سلام یه مشکل سخت افزاری برای من پیش اومده اعصابم رو به هم ریخته
الان من یه مادر برد فوکسان دارم و روش هارد ساتا گذاشتم توی بایوس نشون میده که هارد رو شناخته اما میخواهم ویندوز روش نصب کنم قبول نمیکنه و اف 3 میاد که هارد رو نشناخته چیکار کنم
madarshab
30th April 2010, 03:12 PM
دوستان جواب این سوال رو هم بعدش اگه تونستین بدین
مووقعی که سیستم رو روشن میکنیم سمت راست پایین (هنگام شناختن سخت افزارهای موجود) یه نوشته ای میاد که نوع صدا مادربرد رو مشخص میکنه از کجا میفهمیم که این نوشته دقیقا چیه؟؟؟؟؟؟
MAHDIAR
30th April 2010, 04:03 PM
این نوشته های .مدل ونام و مادربرد و بایوس می باشد
MAHDIAR
30th April 2010, 04:07 PM
شما داخل بایوس برید روی خود گزینه هارد دوبار کلید کنید.اگه جواب نداد .سیستمتونو خاموش کنید باتری بک اپ را دار بیارید.یک بار روشن کنید. و بعد دوبار خاموش . پورت ساتا را عوض کنید مشکلتون حل میشه
Admin
30th April 2010, 06:13 PM
سلام
قبل از هر چیز به چند تا سوال من جواب بده ...
1. هارد شما خامه ؟ یعنی تازه نصب کردی یا قبلا روش سیستم عامل نصب بوده ؟
اگه سیستم عامل نصب بوده سیستم عامل قدیمی قابل اجرا هست ؟ ( حتی در حد بالا اومدن لودینگ )
2. چه ویندوزی می خوای نصب کنی ؟
3. درایو بوت رو روی چی تنظیم کردی ؟ یا اصلا در این مورد اطلاعاتی داری یا نه ؟
madarshab
30th April 2010, 08:51 PM
سلام
قبل از هر چیز به چند تا سوال من جواب بده ...
1. هارد شما خامه ؟ یعنی تازه نصب کردی یا قبلا روش سیستم عامل نصب بوده ؟
اگه سیستم عامل نصب بوده سیستم عامل قدیمی قابل اجرا هست ؟ ( حتی در حد بالا اومدن لودینگ )
2. چه ویندوزی می خوای نصب کنی ؟
3. درایو بوت رو روی چی تنظیم کردی ؟ یا اصلا در این مورد اطلاعاتی داری یا نه ؟
1-نه هارد خام نیست و قبلا روش ویندوز ویستا نصب بوده و الان اون ویندوز دیگه بالا نمیاد
2- فرقی نمیکنه ویندوز نصب بشه هر چی میخواهد باشه
3- درمورد درایو بوت دقیق متوجه منظور نشدم اگه درایو اصلی منظورتونه درایو c اگه سی دی رامه درایو hمن گفتم شاید هارد ایراد داره روی یه سیستم دیگه گذاشتم و درایو cرو فرمت کردم با سیستم دیگه مشکل من اینجاست که وقتی که سیتسم میاد بالا هارد رو میشناسه اما وقتی دارم روش ویندوز نصب میکنم صفحه ابیه جایی که درایورهای رو انتخاب میکنی اونجا هارد رو نمیشناسه و میگه هارد قابل شناسایی نیست و گرینه f3میاد
madarshab
30th April 2010, 08:53 PM
این نوشته های .مدل ونام و مادربرد و بایوس می باشد
این رو که تا اندازه ای گفتم من یه خدمات کامپیوتری رفتم و گفتم صدای سیستمم رو میخواهم و گفت این رو برام بیار و من براش بردم و اون راه اندازه صدای سیستم رو داد به من میخواهم بدونم از کجا متوجه شد
madarshab
30th April 2010, 08:58 PM
شما داخل بایوس برید روی خود گزینه هارد دوبار کلید کنید.اگه جواب نداد .سیستمتونو خاموش کنید باتری بک اپ را دار بیارید.یک بار روشن کنید. و بعد دوبار خاموش . پورت ساتا را عوض کنید مشکلتون حل میشه
گفتم که هارد رو توی صفحه مشکی میشناسه و توی بایوس البته مادربرد یه کم قدیمیه و توی بایوس باید گزینه ساتا و ایدی با هم رو فعال کنم ولی توی نصب نمیدونم برای چی نمیشناسه قبلا روش ویندوز نصب بوده ولی الان نصب نمیشه حالا برای باطری یه تست میزنم ببینم میشه یا نه خبرش رو میدم ممنون
Admin
30th April 2010, 09:33 PM
1-نه هارد خام نیست و قبلا روش ویندوز ویستا نصب بوده و الان اون ویندوز دیگه بالا نمیاد
2- فرقی نمیکنه ویندوز نصب بشه هر چی میخواهد باشه
3- درمورد درایو بوت دقیق متوجه منظور نشدم اگه درایو اصلی منظورتونه درایو c اگه سی دی رامه درایو hمن گفتم شاید هارد ایراد داره روی یه سیستم دیگه گذاشتم و درایو cرو فرمت کردم با سیستم دیگه مشکل من اینجاست که وقتی که سیتسم میاد بالا هارد رو میشناسه اما وقتی دارم روش ویندوز نصب میکنم صفحه ابیه جایی که درایورهای رو انتخاب میکنی اونجا هارد رو نمیشناسه و میگه هارد قابل شناسایی نیست و گرینه f3میاد
متوجه شدم ایراد از چیه ...
ایراد از ورژن ویندوز شماست که موقع نصب از ساتا پشتیبانی نمی کنه.
من با این ایراد در ویندوز اکس پی سرویس پک 3 برخورده بودم.
که با گرفتن یه ورژن ویندوز اکس پی سرویس پک 3 Gold این مشکلم رفع شد ...
ویندوزی که می خوای نصب کنی مشکل داره ...
البته در صورتی که مطمئنی هارد قبلش ایرادی نداشته.
ویندوز رو عوض کن انشاء الله حله ... ;)
madarshab
30th April 2010, 09:52 PM
متوجه شدم ایراد از چیه ...
ایراد از ورژن ویندوز شماست که موقع نصب از ساتا پشتیبانی نمی کنه.
من با این ایراد در ویندوز اکس پی سرویس پک 3 برخورده بودم.
که با گرفتن یه ورژن ویندوز اکس پی سرویس پک 3 gold این مشکلم رفع شد ...
ویندوزی که می خوای نصب کنی مشکل داره ...
البته در صورتی که مطمئنی هارد قبلش ایرادی نداشته.
ویندوز رو عوض کن انشاء الله حله ... ;)
نه از این نیست
من الان روش ویستا هم نصب کردم قبول نکرد و حتی سون
مثل اینکه باید روی هارد ایدی نصب کنم این رو بهش اضافه کنم 8-|
Admin
30th April 2010, 09:57 PM
شما مگه نمی گی قبلا روی این هارد ویندوز نصب بود ؟
چه ویندوزی ؟
madarshab
30th April 2010, 10:06 PM
شما مگه نمی گی قبلا روی این هارد ویندوز نصب بود ؟
چه ویندوزی ؟
ویندوز ویستا نصب بود
بعد از چند وقت موقع ریست سیستم سخت افزار رو بد میشناخت جای ساتا روی مادر برد رو عوض کردم و یه لود از بایوس گرفتم و درایو c سیستم رو با یه سیستم دیگه فرمت کردم از اون به بعد این مشکل برای من ایجاد شده
madarshab
1st May 2010, 04:35 PM
این کارها رو انجام دادم ولی نشد
الان یه هارد ایدی روش گذاشتم یه چیزی که جالبه اینکه موقعی که هارد ساتا روی سیستم بود موقع بوت اسم هارد نبود ولی موقع شناختن قطعات اسمش بود ولی برای هارد ایدی این مسئله نیست
بالاخره از کمک دوستان تشکر میکنم
برای اون مسئاله قبلی اگه دوستان اشنایی دارن لطفا راهنمایی کنن که چطور هنگام روشن شدن سیستم نوع صدا رو مشخص میکنن
madarshab
6th May 2010, 09:16 AM
دو باره سلام
یو اس پس های مادر برد کار نمیکنه ایرادش از چیه ؟؟
نشون میده که برق داره اما کار نمیکنه
یعنی اینکه وقتی موس رو میزنیم روشن میشه اما موس کار نمیکنه ویندوز رو هم عوض کردم ولی نشد
Admin
6th May 2010, 09:59 AM
دو باره سلام
یو اس پس های مادر برد کار نمیکنه ایرادش از چیه ؟؟
نشون میده که برق داره اما کار نمیکنه
یعنی اینکه وقتی موس رو میزنیم روشن میشه اما موس کار نمیکنه ویندوز رو هم عوض کردم ولی نشد
تمامی یو اس پی ها اینجوریه ؟
قبلا درست بودن ؟
یا استفاده نکرده بودین کلا ؟
یو اس پی های جلوی سیستم این مشکل رو دارن ؟ یو اس پی های پشت مادر برد درست هستن یا اونها هم همین مشکل رو دارن ؟ :-?
madarshab
6th May 2010, 05:57 PM
تمامی یو اس پی ها اینجوریه ؟
قبلا درست بودن ؟
یا استفاده نکرده بودین کلا ؟
یو اس پی های جلوی سیستم این مشکل رو دارن ؟ یو اس پی های پشت مادر برد درست هستن یا اونها هم همین مشکل رو دارن ؟ :-?
قبلا درست بوده جدیدا خراب شده
همشون هم خراب شدن
حتی ویندوز رو هم عوض کردم ویستا وسون رو هم نصب کردیم اینجوریه ایراد از سخت افزاره اگه اشتب نکرده باشم ولی کدوم قسمت ایراد داره رو نمیدونم:-??
Admin
6th May 2010, 06:31 PM
حتی ویندوز رو هم عوض کردم ویستا وسون رو هم نصب کردیم اینجوریه ایراد از سخت افزاره اگه اشتب نکرده باشم ولی کدوم قسمت ایراد داره رو نمیدونم:-??
احتمال قوی ایراد سخت افزاریه.
مطمئنا از مادربرده.
برای اطمینان کامل و رفع خرابی مادربردتون رو ببرید گارانتی ...
موفق باشید
moji5
6th May 2010, 06:33 PM
فقط موس رو نمیشناسه یا فلش هم باز نمیکنه
madarshab
6th May 2010, 10:53 PM
فقط موس رو نمیشناسه یا فلش هم باز نمیکنه
هیچکدوم رو نمیشناسه
درضمن سیستم هم دیگه گارانتی نداره که بفرستمش گارانتی
بعدش هم مگه خودمون برگ چقندریم{big green} بیل هم به کمرمون نخورده :)>-درستش میکنیم دیگه فقط بگین به نظرتون کجاشو درست کنیم بقیه اش حله;)
madarshab
7th May 2010, 12:42 PM
کلید سخت افزاری چیست؟
Admin
7th May 2010, 12:53 PM
هیچکدوم رو نمیشناسه
درضمن سیستم هم دیگه گارانتی نداره که بفرستمش گارانتی
بعدش هم مگه خودمون برگ چقندریم{big green} بیل هم به کمرمون نخورده :)>-درستش میکنیم دیگه فقط بگین به نظرتون کجاشو درست کنیم بقیه اش حله;)
ربطی نداره ...
اگه ببرین گارانتی بعد از تعمیر پولش رو ازتون میگیرن و دیگه رایگان نیست.
پیشنهاد می کنم ببرین گارانتی و گر نه ممکنه ایرادات بعدی به قطعات سخت افزاری بعدی هم آسیب بزنه.
موفق باشید
madarshab
7th May 2010, 02:15 PM
ربطی نداره ...
اگه ببرین گارانتی بعد از تعمیر پولش رو ازتون میگیرن و دیگه رایگان نیست.
پیشنهاد می کنم ببرین گارانتی و گر نه ممکنه ایرادات بعدی به قطعات سخت افزاری بعدی هم آسیب بزنه.
موفق باشید
برعکس
من از اون ادمهایی نیستم که بخواهم یکی دیگه کارم رو انجام بده تا وقتی گارانتی داشت اره
ولی حالا که گارانتیش تموم شده خودم دست به کار میشم چون کارمون در این رابطه است و دارم با کامپیوتر کار میکنم بنابراین با وسیله ای که کار روزمره ام با اون هست رو باید کامل درست کنم حاظرم این مادربرد رو خراب کنم تا اینکه برم جای یکی دیگه و کارم رو اون انجام بده فوقش این خراب میشه و یکی دیگه از اون به بعد دیگه خراب نمیشه که خودم درست میکنم و به این کار افتخار میکنم همون حس از خود راضی بودن{big hug}
madarshab
11th May 2010, 09:44 PM
کلید سخت افزاری چیست؟
بابا یکی جواب این سوالم رو بده:((:((:((:((:((
میشه یه جوری هکش کرد;))
آبجی
11th May 2010, 10:09 PM
بابا یکی جواب این سوالم رو بده:((:((:((:((:((
میشه یه جوری هکش کرد;))
شما سوالت رو واضح تر بپرس تا جوابتون رو بدیم یه کم توضیح بدی ممنون میشم
madarshab
11th May 2010, 10:13 PM
شما سوالت رو واضح تر بپرس تا جوابتون رو بدیم یه کم توضیح بدی ممنون میشم
چه عجب زیر پاتونم نگاه کردین@};-
الان نرم افزارهایی که طراحی میشه به خاطر اینکه طرف از اون نرم افزار کپی رایت نکنه
چیزی که توی کشور ما زیاد شده{i dont want to see} یه قفل سخت افزاری همراش میده
اما یه مشکلی برای من به وجود اومده یه نرم افزار داشتم که این قفل رو داره اما اون شرکت ورشکسته شده حالا بگین من اگه این قفل رو گم کنم چیکار کنم:-??
آبجی
11th May 2010, 10:29 PM
چه عجب زیر پاتونم نگاه کردین@};-
الان نرم افزارهایی که طراحی میشه به خاطر اینکه طرف از اون نرم افزار کپی رایت نکنه
چیزی که توی کشور ما زیاد شده{i dont want to see} یه قفل سخت افزاری همراش میده
اما یه مشکلی برای من به وجود اومده یه نرم افزار داشتم که این قفل رو داره اما اون شرکت ورشکسته شده حالا بگین من اگه این قفل رو گم کنم چیکار کنم:-??
ای بابا معنی کلید سخت افزار رو هم متوجه شدیم خب درست توضیح نمیدی همین میشه خب {big green}
ببین اگه قبلا برات باز بوده و الان برات بسته شده شاید برنامه ای که استفاده میکنی پولی بوده و الان key میخواد تا دوباره اجرا بشه اگه برنامه ات مدتی هست دوباره نصبش کن و یا از ویندوزت بک اپ بگیر ;) منظورم از بک اپ ریکاوری یا ریستور هست که از system tools بری و از اونجا تاریخ تاریخ رو برگردونی به قبل تا اگه برنامه توی تاریخ قبل باز بوده برگرده به همون تاریخ این هم راه حلش ;)
موفق باشی
madarshab
11th May 2010, 10:33 PM
ای بابا معنی کلید سخت افزار رو هم متوجه شدیم خب درست توضیح نمیدی همین میشه خب {big green}
ببین اگه قبلا برات باز بوده و الان برات بسته شده شاید برنامه ای که استفاده میکنی پولی بوده و الان key میخواد تا دوباره اجرا بشه اگه برنامه ات مدتی هست دوباره نصبش کن و یا از ویندوزت بک اپ بگیر ;) منظورم از بک اپ ریکاوری یا ریستور هست که از system tools بری و از اونجا تاریخ تاریخ رو برگردونی به قبل تا اگه برنامه توی تاریخ قبل باز بوده برگرده به همون تاریخ این هم راه حلش ;)
موفق باشی
کلید سخت افزاری یه چیزی مثل فلش تقریبا که به همراه نرم افزار میدن که تا وقتی که این قطعه سخت افزاری به یو اس پی وصل نباشه نرم افزار بالا نمیاد و ارور میده
A.L.I
12th May 2010, 02:25 PM
ببین مادرشب جان ! این کلید واست بدرد میخوره؟
http://www.p30download.com/archives/utility/useful_tool/download_id_usb_lock_key_full/
madarshab
12th May 2010, 02:50 PM
ببین مادرشب جان ! این کلید واست بدرد میخوره؟
http://www.p30download.com/archives/utility/useful_tool/download_id_usb_lock_key_full/ (http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.p30download.co m%2Farchives%2Futility%2Fuseful_tool%2Fdownload_id _usb_lock_key_full%2F)
ممنون ولی
من این رو نمیگم که sh_omomi47sh_omomi47smilee_new2 (23)smilee_new2 (23)
دوباره توضیح میدم
الان بعضی نرم افزار ها موجود است توی بازار بیشتر نرم افزارهای حسابداری
که تولید کننده اش ( به خاطر اینکه نرم افزارش انحصاری باشه و کسی نتونه از روی نرم افزارش کپی رایت کنه ) به همراه اون یه قطعه سخت افزاری میده و به شخص مگه که هر موقع خواستی با نرم افزار بیایی بالا این رو باید به یو اس پی سیستم وصل کنی که فقط خودت بتونی با نرم افزار بیایی بالا و کسی دیگه نتونه با این نرم افزار کار کنه و حتی اگه کسی سی دی نرم افزار رو هم داشته باشه اون کلید رو نداشته باشه نمیتونه از نرم افزار استفاده کنه
حالا میخواهم ببینم راهی داره که بدون اون کلید ما بتونیم نرم افزار رو اجرا کنیم که بیاد بالا :-?
جایش گنگ بود بگین دوبار بگم{big green}
آبجی
13th May 2010, 02:31 PM
خب دوست گرامی
یه راه حل هست اما خودم عملیش نکردم اگه اون سخت افزاری که میگی رو وصلش کنی به USB و بعد هم نرم افزار بالا میاد اگه بتونید از drivere نصب شده اون سخت افزار نصب شده به USB یه بک آپ بگیر و اون رو یه جوری شبیه سازی کنید در device manager جوری که اسم اون سخت افزار زمانی که یو اس بی رو قطع میکنی و جدا میکنید از Device manager پاک نشه بعد نرم افزار مربوطه رو اجرا کنید یه چیزی مثل ساخت درایو مجازی هست البته هنوز تستش نکردم خودم این رو هم بگم .
موفق باشی
madarshab
13th May 2010, 02:33 PM
کاملتر توضیح بدی ممنون میشم
اون درایو مجازی یه نرم افزار است که نصبش میکنیم
برای این کار چه نرم افزاری رو نصب کنیم؟
Ali.Error
13th May 2010, 04:26 PM
کاملتر توضیح بدی ممنون میشم
اون درایو مجازی یه نرم افزار است که نصبش میکنیم
برای این کار چه نرم افزاری رو نصب کنیم؟
چیزی که شما میگید هیچ ربطی به هک نداره !!!!
شما منظورتون کرک هست
به این راحتی ها نیست که میگی راهش را بگید تا من برم درستش کنم
برای کرک برنام میتونی از dbuger و یا فارسی هکر و pedit و نرم pcexploer استفاده کنی
که کاره هر کسی هم نیست و کاملا تخصصی و لازمه ای حد اقل چندین سال تجربه توی لم کرکینگ میباشد !!
راه های که شاید بتونه بهت جواب بده
1. ریستور <> منظورم بک کردن به تاریخ قبل هست ... یعنی روزی که برنامه اکتیو بوده
2. استفاده از گوگل هکینگ که در این رابطه فیلمی هم توی همین انجمن گذاشتم..سرچ کن تا پیداش کنی
3.نرم افزار هک نداره .. فقط اگه زرنگ باشی بتونی سولس برنامه را ادیت کنی ...
4. اینکه بیخیال بشی.. دکتر گوگل هم یادت نره ! (سرچ)
اینم جواب سوالت....
اگه منظورم را درست فهمیده باشی دیگه به جوابت رسیدی
(:|8-|
madarshab
13th May 2010, 04:33 PM
ممنون اما من الان به نظرتون چیکار کنم
یه نرم افزار دارم که یه شرکتی برام طراحی کرده به همراهش هم این کلید سخت افزاری رو داده که وقتی میخواهم نرم افزار رو اجرا کنم باید این کلید رو به پشت سیستم بزنم
الان که چند سال میگذره شرکت مذکور ورشکسته شده و دیگه خبری ازشون نی
حالا اگه من این کلید رو گم کردم باید چیکار کنم یه راه حل مناسب بگین ممنون میشم:x
آبجی
13th May 2010, 06:38 PM
یه نرم افزار دارم که یه شرکتی برام طراحی کرده به همراهش هم این کلید سخت افزاری رو داده که وقتی میخواهم نرم افزار رو اجرا کنم باید این کلید رو به پشت سیستم بزنم
حالا اگه من این کلید رو گم کردم باید چیکار کنم یه راه حل مناسب بگین ممنون میشم:x
دوست گرامی فکر کنم با این همه جواب و کمک دوستان شما به جوابتون رسیده باشید .
Ali.Error
13th May 2010, 07:44 PM
جواب سوالت را دادم
راه دیگه ای وجود نداره !
فقط روش های که در پست قبل بهت گفتم اگه جواب بده
والا کاره دیگه ای نمیتونی بکنی
;)
ElaBel
14th May 2010, 12:42 PM
خب مراقب باش تا گمش نکنی
اینم راه حل
از این ساده تر میخوای ؟{big green}
madarshab
14th May 2010, 04:09 PM
خب مراقب باش تا گمش نکنی
اینم راه حل
از این ساده تر میخوای ؟{big green}
مرسی واقعا چه راهنمایی خوبی کردین اصلا یادم نبود
و اما یه سوال دیگه
من میخواهم سیم کی برد رو عوض کنم و به جای ps2تبدیلش کنم به usbحالا از کجا بدونم کدوم سیم مال کدومه:-??
madarshab
23rd June 2010, 09:59 PM
سلام به بچه ها فروم
البته اگه مونده باشن هنوز
یه سوال
من میخواهم سیم کی برد رو عوض کنم و به جای ps2تبدیلش کنم به usbحالا از کجا بدونم کدوم سیم مال کدومه
جواب این موند
و یه سوال دیگه اینکه ال سی دی سامسونگ بعد از نیم ساعت روشن خاموش میشه ایرادش چیه ؟
Admin
23rd June 2010, 10:50 PM
سلام به بچه ها فروم
البته اگه مونده باشن هنوز
یه سوال
من میخواهم سیم کی برد رو عوض کنم و به جای ps2تبدیلش کنم به usbحالا از کجا بدونم کدوم سیم مال کدومه
جواب این موند
سلام
برای تبدیل مبدل Ps2 به USB هست نیازی به تعویض سیم نیست.
و یه سوال دیگه اینکه ال سی دی سامسونگ بعد از نیم ساعت روشن خاموش میشه ایرادش چیه ؟
دقیقا نیم ساعت ؟
یا گاها نیم ساعت ؟
سیم کابل مانیتور به کارت گرافیکی اتصالی داره
موفق باشی
madarshab
23rd June 2010, 11:13 PM
سلام
برای تبدیل مبدل ps2 به usb هست نیازی به تعویض سیم نیست.
به خاطر اینکه ps2 خراب شده و یه کابل usb هست که به جاش میزارم که راحت تر باشم
باید با اهم متر مشخص کنم مثل اینکه و با توجه به نوشته های روی برد کی برد
دقیقا نیم ساعت ؟
یا گاها نیم ساعت ؟
سیم کابل مانیتور به کارت گرافیکی اتصالی داره
موفق باشی
گاها نیم تا بیست دقیقه یه خازن فکر کنم ایراد داشته باشه که مانیتور گرم میشه کم میاره و روشن خاموش میشه
روی دو سه تا سیستم چک کردم و اینجوری بود
جواب در نقل قول
moji5
23rd June 2010, 11:53 PM
http://uc-njavan.ir/images/h4xef1stnq6ydvgyeky.jpg
پایه های پی اس 2
امیدوارم بتونید واسه یو اس بی رو پیدا کنید و نصب کنید
madarshab
25th June 2010, 10:46 PM
برای این مانیتور من چیکار کنم[tafakor]
مدلش هم سامسونگ 153v
madarshab
26th June 2010, 01:31 PM
برای این مانیتور من چیکار کنم[tafakor]
مدلش هم سامسونگ 153v
یک سوال کوچولو دیگه
ایا میشه برد هارد مکستور 250 gرو برای هارد مکستور 320gبزارم ؟
به بردها که نگاه کردم شبیه هم هستن
madarshab
27th June 2010, 06:52 PM
عکسهایی از برد مانیتور سامسونگ
http://up.iranblog.com/Files/d5fcf6cd8cb24cfc9118.jpghttp://up.iranblog.com/Files/1467ef8d96554f5786e1.jpg
Admin
27th June 2010, 07:06 PM
یک سوال کوچولو دیگه
ایا میشه برد هارد مکستور 250 gرو برای هارد مکستور 320gبزارم ؟
به بردها که نگاه کردم شبیه هم هستن
یه سوال ؟
رشته ی شما چیه ؟
کامپیوتر ؟
سوال شما مثل اینکه من بگم میشه قلب یه آدم رو بذارم برای اون یکی آدم در حالی که پزشک و متخصص قلب نیستم.!
درسته قلب ها شبیه هم هستند ولی گروه خونی فرق دارن و با این کار هر دو آدم می میرن.
اگر هم گروه خونی یکسانی داشته باشن چون شما تخصص کافی و ابزارش رو نداری در نتیجه مجددا هر دو آدم می میرن.
شما می تونی در حد تماشا کردن و لذت بردن قطعات کامپیوتر رو از هم وا کنی ولی در حدی نیستیم که بخوایم قطعه تولید کنیم. [cheshmak]
Admin
27th June 2010, 07:12 PM
گاها نیم تا بیست دقیقه یه خازن فکر کنم ایراد داشته باشه که مانیتور گرم میشه کم میاره و روشن خاموش میشه
روی دو سه تا سیستم چک کردم و اینجوری بود
به احتمال قوی مانیتور کابلش مشکل داره
البته اگه خود مانیتور خاموش نمیشه و فقط سیگنال می پره ..!
اگر خود مانیتور خاموش میشه که باید ببری نمایندگی نشون بدی.
نکته مهم: به هیچ وجه فکر دست زدن به مانیتور رو نکن که برق به شدت قوی داره جوری که برق گرفتگی جدای از مرگ باعث آتش گرفتن فرد مربوطه میشه که 100% به مرگ ختم میشه.
madarshab
27th June 2010, 08:46 PM
به احتمال قوی مانیتور کابلش مشکل داره
البته اگه خود مانیتور خاموش نمیشه و فقط سیگنال می پره ..!
اگر خود مانیتور خاموش میشه که باید ببری نمایندگی نشون بدی.
نکته مهم: به هیچ وجه فکر دست زدن به مانیتور رو نکن که برق به شدت قوی داره جوری که برق گرفتگی جدای از مرگ باعث آتش گرفتن فرد مربوطه میشه که 100% به مرگ ختم میشه.
نه ایراد از کابل مانیتور نیست
برای برقی که منظورتون است خازن رو به هم اتصال میدیم که برق خازن از بین بره
و کابلی که به لامپ مانیتور میخوره رو دست نمیزنیم
با توجه به عکسهایی که فرستادم به نظر شما کدوم قسمت امکان داره بیشتر ایراد داشته باشه
MAHDIAR
27th June 2010, 11:41 PM
این رو که تا اندازه ای گفتم من یه خدمات کامپیوتری رفتم و گفتم صدای سیستمم رو میخواهم و گفت این رو برام بیار و من براش بردم و اون راه اندازه صدای سیستم رو داد به من میخواهم بدونم از کجا متوجه شد
صدای اول بالا امدن سیستمو می گی
madarshab
28th June 2010, 08:28 AM
صدای اول بالا امدن سیستمو می گی
نه صدای خود سیستم
یا همون چیپ صدای سیستم
صدای داخل ویندوز رو میگم
N1TRo
28th June 2010, 12:59 PM
نه صدای خود سیستم
یا همون چیپ صدای سیستم
صدای داخل ویندوز رو میگم
با سلام
خوب اون اگر بدونه مادر بوردت چیه سیدی نصبش رو هم داره. شما بگی مادربوردت چیه منم بهتون میگم صداش چیه یا برید داخل سایت سازنده ی مادر بورد اونجا نوشته چیه و واسه دانلود گذاشته. با تشکر
madarshab
28th June 2010, 07:40 PM
با سلام
خوب اون اگر بدونه مادر بوردت چیه سیدی نصبش رو هم داره. شما بگی مادربوردت چیه منم بهتون میگم صداش چیه یا برید داخل سایت سازنده ی مادر بورد اونجا نوشته چیه و واسه دانلود گذاشته. با تشکر
سلام دوست عزیز
با تشکر از جوابی که دادین
اما من جایی که رفتم اصلا به بدون اینکه بپرسه مادربرد من چه مارکی است سی دی صدا رو داد
و این برای من جای سوال است
madarshab
28th June 2010, 07:42 PM
یه سوال دیگه سیستم ویندوز رو نصب میکنیم راحت کار میکنه اما وقتی که میخواهم درایور کارت گرافیک رو نصب کنم موقعی که داره درایور نصب میشه و یه لحظه صفحه سیاه میشه همون موقع سیستم ریستار میشه و گرافیک نصب نمیشه
با خود درایورش تست کردم اینجوری بود
Admin
28th June 2010, 07:48 PM
نه ایراد از کابل مانیتور نیست
برای برقی که منظورتون است خازن رو به هم اتصال میدیم که برق خازن از بین بره
و کابلی که به لامپ مانیتور میخوره رو دست نمیزنیم
با توجه به عکسهایی که فرستادم به نظر شما کدوم قسمت امکان داره بیشتر ایراد داشته باشه
با توجه به تجربیاتی که در این زمینه داشتم صلاح نمی دونم پشت مانیتور توسط فردی که اطلاعات آنچنانی نداره باز بشه.
باقی موارد پای خودتون ... موفق باشید
madarshab
28th June 2010, 09:13 PM
با توجه به تجربیاتی که در این زمینه داشتم صلاح نمی دونم پشت مانیتور توسط فردی که اطلاعات آنچنانی نداره باز بشه.
باقی موارد پای خودتون ... موفق باشید
عیبی نداره
حالا جواب سوال دوم رو بدین درمورد گرافیک
تا من جواب سوال مانیتور رو بزارم
البته به دوستان پیشنهاد میکنم که این کارها رو با مانیتور نکنن خطر داره[esteress]
ا
moji5
28th June 2010, 09:38 PM
احتمالا" سیتمتون این گرافیک رو ساپورت نمیکنه
یعنی گرافیک بالاست
Big-brother
28th June 2010, 09:39 PM
سلام دوست عزیز
اما من جایی که رفتم اصلا به بدون اینکه بپرسه مادربرد من چه مارکی است سی دی صدا رو داد
کارت صدای آنبورد
اکثر کارت صداهاrealtek هستن!
http://www.njavan.com/forum/images/icons/icon6.gif
moji5
28th June 2010, 09:40 PM
سلام دوست عزیز
اگه به نمایندگی مراجعه کردید یا نغازه ای که یه برند خاص کار میکنه چیزه عجیبی نیست
درایور صدا خیلی وقته که تو برندها یکی شده
واسه همینم ویندوزهایی مثله سون و غیره بدونه سی دی درایو سخت افزار رو نصب میکنن
madarshab
28th June 2010, 09:43 PM
احتمالا" سیتمتون این گرافیک رو ساپورت نمیکنه
یعنی گرافیک بالاست
سیستم مال یکی از دوستانمه
قبلا همین گرافیک روش نصب بوده و کار میکرده از وقتی که ویندوز رو دوباره روش نصب کردیم اینجوری شده
حتی این ایراد توی داس هم نشون میده خودش رو موقعی که سیستم روشن میشه مارک مادربرد که نشون میده خراب نشون میده
madarshab
28th June 2010, 09:44 PM
کارت صدای آنبورد
اکثر کارت صداهاrealtek هستن!
http://www.njavan.com/forum/images/icons/icon6.gif
اگه به نمایندگی مراجعه کردید یا نغازه ای که یه برند خاص کار میکنه چیزه عجیبی نیست
درایور صدا خیلی وقته که تو برندها یکی شده
واسه همینم ویندوزهایی مثله سون و غیره بدونه سی دی درایو سخت افزار رو نصب میکنن
درباره این فردا عکسش رو میزارم که کاملتر متوجه بشن منظورم چیه
Admin
28th June 2010, 10:31 PM
سیستم مال یکی از دوستانمه
قبلا همین گرافیک روش نصب بوده و کار میکرده از وقتی که ویندوز رو دوباره روش نصب کردیم اینجوری شده
حتی این ایراد توی داس هم نشون میده خودش رو موقعی که سیستم روشن میشه مارک مادربرد که نشون میده خراب نشون میده
سلام
اگه متن ایرادی که میده رو دقیقا بذاری ، بهتر می تونم راهنماییت کنم [cheshmak]
moji5
29th June 2010, 10:54 AM
گرافیک سوخته
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.