PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل تعویض cdrom به dvdrom

premier
27th April 2010, 11:59 AM
سلام
من توی سایت کامپیوتر دانشکده کار می کنم.
برای تعدادی از سیستم ها که CDROM شون خراب بود DVDROM ال جی گرفتیم و بعد از این که نصبشون کردیم دیدیم ویندوز اجرا نمی شه. :-o

نکته اینجاست که CDROM ها IDE بودند و DVDROM ها SATA .

البته main های سیستم ها asus و کمی هم قدیمی هستند.

قبل از این که تعویض رو انجام بدیم همه ویندوز ها سالم بود.

ویندوز هم خراب نشده ، چون وقتی کابل دیتای DVDROM ها رو قطع می کنیم دوباره ویندوز کار می کنه.

از سیستم ها Backup گرفته بودیم و اون هم کار نکرد. ویندوز رو عوض کردیم، همه چیز درست شد.
حالا باید ویندوز 14 تا سیستم عوض بشه و دوباره نرم افزارهاش هم نصب بشه.
آیا راه دیگه ای وجود داره؟ {nerd}
اصلا این مشکل از کجا میاد؟ :-?

آبجی
27th April 2010, 12:59 PM
سلام
من توی سایت کامپیوتر دانشکده کار می کنم.
برای تعدادی از سیستم ها که CDROM شون خراب بود DVDROM ال جی گرفتیم و بعد از این که نصبشون کردیم دیدیم ویندوز اجرا نمی شه. :-o

نکته اینجاست که CDROM ها IDE بودند و DVDROM ها SATA .

البته main های سیستم ها asus و کمی هم قدیمی هستند.

قبل از این که تعویض رو انجام بدیم همه ویندوز ها سالم بود.

ویندوز هم خراب نشده ، چون وقتی کابل دیتای DVDROM ها رو قطع می کنیم دوباره ویندوز کار می کنه.

از سیستم ها Backup گرفته بودیم و اون هم کار نکرد. ویندوز رو عوض کردیم، همه چیز درست شد.
حالا باید ویندوز 14 تا سیستم عوض بشه و دوباره نرم افزارهاش هم نصب بشه.
آیا راه دیگه ای وجود داره؟ {nerd}
اصلا این مشکل از کجا میاد؟ :-?

سلام خب این مشکل میتونه از چند جا باشه من این ها رو میگم شما انجام بده ببین درست میشه یا نه :

1- چون گفتی مادر بورد قدیمی هست درسته که اسلات داره ولی خب ممکنه که مشکل داشته باشه برای همینه که وقتی کابل ساتا رو قطع میکنی ویندوز میاد بالا و اسلات ها درست کار نکنند {i dont want to see} .

2- این رو هم تست کن delete رو بزن برو تو boot بعد از اونجا سه تا گزینه هست که شامل کابل sata و IDE و SATA+ IDE هست شما گزینه سوم یعنی SATA + IDE رو انتخاب کن .

راه حل اخر هم اینه که DEL رو بزنی بری تو SET UP سیستم و lood رو انتخاب کنی و اینتر رو بزنی و lood defalt رو انتخاب کنی .

اینا رو تست کن انشاالله درست میشه ;)

premier
1st May 2010, 10:46 PM
مرسی از راهنماییتون
اما...
امتحان کردم.
نشد.
فکر کنم به خاطر قدیمی بودن سیستمه!
آخه واسه یه سیستم جدید تر تعویض رو انجام دادم، هیچ مشکلی پیدا نکرد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد