PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاسخ رئیس فیفا به علی کفاشیان در مورد بازدید از ایران

mahdi9067
26th April 2010, 12:33 AM
پاسخ رئیس فیفا به علی کفاشیان در مورد بازدید از ایران
سپ بلاتر رئیس فیفا با ارسال نامه ای به علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال ایران تاریخ بازدید از امکانات فوتبال ایران را اعلام کرد.

متن نامه که در اختیار فدراسيون فوتبال قرار گرفت به شرح زیر است:

جناب آقای کفاشیان

رئیس محترم فدراسیون فوتبال ایران

چند روز پیش برای شرکت در مراسم قرعه کشی رقابتهای جام ملتهای آسیا به خاور میانه سفر کردم .از نامه ای که در تاریخ 6 آوریل 2010 برای من ارسال کردید متشکرم. باعث افتخار من بود که دعوت شما برای ملاقات از کشورتان و افتتاح پروژه گل 3 را دریافت کردم.همچنین باعث افتخار زیاد من است که شاهد توسعه و پیشرفت ورزشمان در کشور شما باشم و با مقامات کشورتان ملاقات کنم.برنامه من این است که بعد از جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی در نیمه دوم سال 2010 از کشور شما بازدید کنم و در زمان مناسب دوباره با شما تماس خواهم گرفت.برای شما برای تلاشهای بعدی تان آرزوی موفقیت کرده و مشتاقانه در انتظار دیدار شما در ژوهانسبورگ هستم.»

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد