PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هافبك شمالي پاس: ملوان فشفشه بي خطر است!

mahdi9067
26th April 2010, 12:23 AM
هافبك اهل ساري تيم پاس همدان در اظهاراتي تند ملوان را به تمسخر گرفت.
اويس كرد جهان مي گويد: هفت سال است كه ملوان و بازيكنانش را به خوبي مي‌شناسم، اين تيم بيرون از خانه مثل فشفشه بي‌خطر است.
كرد جهان در مورد ديدار بعدي تيمش كه مصاف با انزلي است، اين تيم را اينطور توصيف مي كند: در شناخت هفت ساله‌اي كه از ملوان دارم بايد بگويم ملوان در خانه خود حريف قدري است، اما بيرون از خانه نمي‌تواند در صورت با برنامه بودن حريف كاري از پيش ببرد و در نتيجه به راحتي قابل كنترل و مهار است.
وي خاطرنشان كرد: با توجه به اهميتي كه اين بازي براي تيم ما دارد قطعاً با برنامه حساب شده و موشكافانه‌اي وارد زمين مي‌شويم و سه امتياز را كسب مي‌كنيم.
كرد جهان كه خود را آماده حضور در ميدان مي‌داند در مورد دليل نيمكت نشيني‌اش گفت: همه بازيكنان تيم ما در شرايط فعلي آماده بازي هستند اما سرمربي برحسب تفكر خاص خود و موقعيت بازي‌ها بازيكنان را انتخاب مي‌كند و من نيز بر خلاف تمايلي كه به حضور در ميدان دارم، به تفكر وي احترام مي‌گذارم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد