PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آلبوم جدید محسن یگانه

LaDy Ds DeMoNa
24th April 2010, 08:30 PM
آلبوم جدید محسن یگانه مراحل پایانی اخذ مجوز خود را در دفتر موسیقی ارشاد طی می‌کند. این آلبوم که پیش‌تر قرار بود به نام «تابوت» وارد بازار شود شامل ۱۱ قطعه با نام های تابوت، دو راهی، آسمون آبی، رگ خواب، من تو رو کم دارم، ضربان معکوس، سکوت، عذاب، حافظه ضعیف، دو راهی (بی کلام) است.در این آلبوم هنرمندانی چون؛ شهاب اکبری، کوشان حداد و علی ثابت با محسن یگانه در ساخت و تنظیم قطعات همکاری داشتند. در روز های آغازین سال ۸۹ یک فایل مصاحبه صوتی از این خواننده منتشر شد که در آن، یگانه ضمن معرفی کامل قطعات آلبوم جدید خود، خبر ازدواج خود را تائید کرد و شدیدا بر این موضوع تاکید داشت که ازدواج او باعث افت فعالیت های هنریش نخواهد شد!وي همچنين در ادامه گفت: نام آلبوم را از ميان 600 ايميل با كمي تغيير بالاخره انتخاب كردم، نام آن «اين cd رو بخر» بوده و لازم به ذكر است كه قرداد من با مدير برنامه‌ام «علي چراغعلي» به اتمام رسيده و از اين به بعد خودم كارهايم ار پيگيري مي‌كنم البته با كمك رهبر اركسترم علي ثابت!

neginekimiya
25th April 2010, 07:55 PM
سلام ببخش عزیزم ولی لینک دانلودش کجاست ؟

LaDy Ds DeMoNa
25th April 2010, 08:18 PM
سلام ببخش عزیزم ولی لینک دانلودش کجاست ؟

عزیزم این خبر بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بهتره متن رو به دقت مطالعه کنی

آلبوم جدید محسن یگانه مراحل پایانی اخذ مجوز خود را در دفتر موسیقی ارشاد طی می‌کند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد