PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مراحل خلقت یک جوجه



LaDy Ds DeMoNa
23rd April 2010, 03:19 PM
http://www.avaxnet.com/images/fmybb1/post.gif مراحل خلقت یک جوجه


ياد اين ضرب المثل افتادم ...تا گوساله گاو شود دل صاحبش آب شود !!!!!

http://image.up2.ir/image-FD24_4BC02251.jpg

http://image.up2.ir/image-EB8C_4BC02251.jpg


http://image.up2.ir/image-CCE1_4BC02251.jpg

http://image.up2.ir/image-3CBC_4BC02251.jpg

http://image.up2.ir/image-9A73_4BC02251.jpg

http://image.up2.ir/image-2C35_4BC02251.jpg

http://image.up2.ir/image-C941_4BC02251.jpg

http://image.up2.ir/image-E33D_4BC02251.jpg

http://image.up2.ir/image-45D3_4BC02251.jpg

http://image.up2.ir/image-D31E_4BC02251.jpg

http://image.up2.ir/image-D653_4BC02251.jpg

http://image.up2.ir/image-29C4_4BC02251.jpg

http://image.up2.ir/image-E126_4BC02251.jpg

http://image.up2.ir/image-2561_4BC02251.jpg











جالبه بدونين به طور طبيعي
بيشتر از 2 ماه طول مي كشه
تا يك جوجه تبديل به يه مرغ يا خروس بشه


حالا ببينيد چه بلايي سر اون
جوجه زبون بسته ميارند كه
40 روزه و يا حتي كمتر بزرگ ميشه
!!!


هورمون
هايي كه به اونها ميدن ....بيدار نگه داشتن هاي شبانه روزي
و محيط
هاي كوچك براي كم تحرك شدن و آب نشدن گوشتشان...و
غذاهايي مثل ضايعات گوشتي و پسمانده هاي صنعتي
غذايي كه
به اونها ميدن


و اما اثراتش:


اثرات
اين هورمونهاي شيميايي از طريق مصرف مرغ و تخم مرغ به
انسان منتقل
ميشه و اثرات جبران ناپذيري رو روي سلامت انسانها
ميزاره
كه بسياري از سرطانها و بيماريها نتيجه مصرف اين
گوشت
ها و يا تخم مرغهاي آلوده به هورمونه


بيدار نگه داشتن بيش از حد باعث
ترشح اسيد لاكتيك ميشه


نه فقط توي جوجه ها بلكه هر
موجودي كه عصبي و ناراحت
بشه و يا بيخوابي ببينه تو بدنش اسيدلاكتيك ترشح ميشه


اين اسيد لاكتيكها از طريق مصرف
مرغ و يا تخم مرغ به
بدن انسان منتقل ميشه و عوارض و بيماريهاي زيادي رو منجر ميشه


و همينطور غذاهاي افتضاحي كه به
اونها ميدن باعث
انتقال عوارض اون غذاها به انسان ميشه


جالبه
بدونين كلروم فنيكولي كه گاهي به اونها ميدن و در واقع يه
ماده ممنوعه و
غير مجازه ، ماده ايه كه اگه يه انسان عادي مصرف
كنه فوري رنگ عق و ادرارش رو تغيير ميده و بيشتر
اثرات
غذاهاي مضري كه به اونها ميدن به جگر مرغ اثر ميكنه
و
در واقع به قول يكي از بزرگان تغذيه كسي كه جگر مرغ رو بخوره شجاع ترين آدم دنياست !!!


به جز اين موارد كلي خيلي موارد
ديگه اي هم هست كه در
مرغداري ها صورت ميگيره و سلامت جامعه رو تهديد ميكنه

توصيه ميكنم به جاي مصرف مرغ و تخم مرغ
هاي بازار يا از مرغ و تخم مرغهاي محلي و روستايي و
مطمئن استفاده كنيد و يا به عنوان جايگزينش از گوشت بوقلمون استفاده كنيد ( گوشت بوقلمون هنوز مثل مرغ آلوده اين سودجويي ها
نشده و قيمتش هم مناسبه )

امير آشنا
23rd April 2010, 09:15 PM
ممنون از مطلب جالبت {happy}@};-
البته به طور طبیعی خیلی بیش از 2 ماه طول می کشه که یه جوجه به مرغ به سن بلوغ برسه ؛ یعنی به طور معمول حداقل 6 ماه{i dont want to see}
اون جوجه هایی که تو سن کمتر از 2 ماهگی به بازار مصرف می رسن هم نابالغ هستند ولی خب رشد نهایی خودشون رو تا حد زیادی پیدا کردن .
یه مساله ای رو چون بارها تو محافل مختلف در موردش صحبت شده لازم می دونم اینجا هم اشاره کنم اونم اینه که به طور معمول تو مرغداری های ایران ترکیبات هورمونی استفاده نمیشه و اگه موردی مشاهده بشه واقعا استثنا و تخلف محسوب میشه ( تخلفی که خیلی متداوله استفاده بی رویه از آنتی بیوتیک ها در مرغداری هاست ) اما علت رشد سریع جوجه ها تو مرغداری های گوشتی اینه که از جیره های غذایی با پروتئین بالا استفاده می کنن . غذاهایی که تو مرغداری ها استفاده میشه عمدتا جیره های تجاریه که در اون خیلی از موارد لحاظ میشه از جمله بهداشت و ...
اما در نهایت با این موضوع که کیفیت و طعم این مرغ ها با مرغ های محلی قابل مقایسه نیست کاملا موافقم . ضمن اینکه جگر مرغ هم مانند بسیاری از موجودات ، محل تجزیه و متابولیسم بسیاری از سموم و داروهاییه که وارد بدن میشن و از اونجا که تو مرغداری ها معمولا از ترکیبات آنتی بیوتیکی بیش از حد استاندارد استفاده میشه مصرف جگر مرغ واقعا کار درستی نیست:)>-

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد