atena-ati
23rd April 2010, 12:19 PM
پيتزا از سكته قلبي جلوگيري مي كند نتيجه مطالعات پزشكي نشان مي دهد كه پيتزاي سنتي ظاهرا مي تواند از بروز سكته قلبي پيشگيري كند. پيتزا قادر است خطر پذيري سكته قلبي را حتي تا 50 درصد كاهش دهد و بدين ترتيب موثر تر از هر نوع دارو است اين در حالي است كه مصرف زياد موادي چون سير تازه ميوه سبري روغن زيتون و ماهي در بسياري از كشورهاي جنوب شرقي اروپا تاثير ويژه و مثبتي در پيشگيري از سكته قلبي دارد. از سوئي ديگر نتيجه تحقيقات پژوهشگران ايتاليايي در شهر ميلان نيز نشان داده است كه خطر سكته قلبي با مصرف مكرر پيتزا كاهش مي يابد. با مصرف دو يا چند بار پيتزا در هفته خطر سكته قلبي حتي تا 56 درصد كاهش مي يابد خطر سكته قلبي با مصرف گهگاهي پيتزا 22 درصد و با مصرف منظم پيتزا 38 درصد كاهش مي يابد. پروفسور جرج گومتس اراستا از دانشگاه مالاگا در اسپانيا گفته است تاثير مصرف پيتزا در كاهش خطر سكته قلبي در درجه اول به خاطر وجود ماده ليوكپنن در رب گوجه فرنگي است كه در پيتزا مصرف مي شود تاثير مثبت ليكوپنن در پيشگيري از سكته قلبي در سال 1997 ميلادي در جندين تحقيق علمي ثابت شده است.