PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صلوات ، كيميايي باور نكردني

kamanabroo
9th November 2008, 11:16 PM
«انّ الله و ملائكته يصلون علي النبي يا ايها الذين آمنوا صلوا عليه و سلموا تسليما»احزاب 56
خداوندوفرشتگان بر پيامبر درود ميفرستند ، اي كساني كه ايمان آورده ايد،‌شما نيز بر پيامبر درود بفرستيد و تسليم فرمان او باشيد.

يكي از فرقهاي و امتيازات دين اسلام نسبت به تمام ديون قبلش اينست كه ما ذكري داريم به نام صلوات كه راه گشاي تمام مشكلات انسانهاست و خود معجزه اي ديگر از پيامبر اكرم ص مي باشد البته از طرف خدا.
در حالي كه هيچ دين و مذهب ديگري از اين موهبت برخوردار نيست و هيچ ذكرو عملي ندارد كه به پاي صلوات بر محمد و آل محمد برسد.

بحثهاي بسيار فراواني درباره صلوات ميباشد كه من براي شروع وجه امتياز دين اسلام با اديان ديگر را در رابطه با صلوات مي گم.
با صلوات كارهايي مي توان كرد كه شايد از شنيدن آنها واقعا تعجب كنيد.(حالا نگين حتما ميشه با صلوات كره زمين رو تو تخم مرغ جا كرد و يا ...).

در روايتي از رسول اكرم ص آمده است كه
«من صلي علي محمد و آل محمد مائة مرة قضي الله تعالي له مائة حاجة»
هر كس صد بار بر محمد و آل محمد صلوات بفرستد ، خداوند صد حاجت او را برآورده سازد.
آثار الصادقين ج 11 ص 209

و اين روايت بسيار زيبا و حيرت انگيز از رسول اكرم كه
حق تعالي مَلكي آفريده است كه دو بال دارد
يكي در مشرق و ديگري در مغرب و پاي او در زمين هفتم است و سر او در زير عرش
و براي آن ملك پرهايي است به عدد همه خلايق از جن وانس
و حيوانات صحرايي و دريايي و به عدد انفاس ايشان
و به شمار قطرات باران و برگ درختان و ستاره هاي آسمان و ريگ هاي بيابان
و چون يكي از امت من برمن صلوات فرستد حق تعالي به آن فرشته امر فرمايد كه در نهرِ نور، كه دريايي است زير عرش ، غوطه خورد و بيرون آيد و خود را بفشارند و از هر پر وي قطره اي فرو ريزد،
و حق تعالي آن قطره را ملكي گرداند و جميع آنها را امر فرمايد كه تا روز قيامت براي بنده من استغفار كنند
و خدا آن فرشته را از صلوات آفريده است.
امالي صدوق ج3 ص 429

kamanabroo
9th November 2008, 11:19 PM
راستي يك نكته مهم در فرستادن صلوات اينكه
صلوات بايد كامل باشد به اين نحو
اللهم صل علي محمد و آل محمد

زيرا صلواتي كه ناقص باشد ( اللهم صل علي محمد) نه تنها اثر معنوي ندارد بلكه باعث دوري از اهل بيت عصمت و طهارت و نفاق خواهد شد.

kamanabroo
13th November 2008, 01:23 AM
با سلام
چند تا ديگه از فضايل بي كران صلوات بر محمد و آل محمد اينست كه :

1. تخلق به اخلاق الهي
از اون جايي كه خداوند در آيه صلوات (كه در صدر بحث نوشتم) خبر داده كه خود بر محمد و آلش صلوات و درود مي فرستد بنا بر اين صلوات فرستادن بر آن حضرت تخلق به اخلاق الهي است.

2.خشنودي خداوند
امام صادق ع به نقل از رسول خدا ص فرمود: صلوات فرستادن شما بر من باعث روا شدن حاجتها شما مي گردد و شما را از خدا راضي و اعمال شما را پاكيزه مي كند

3. شفاعت پيامبر گرامي ص
پيامبر ص فرمود: يا علي هر كس در هر روز يا شب، بر من صلوات بفرستد شفاعت من براي او واجب مي گردد هر چند گناه كبيره كرده باشد.

4. جواب سلام و درود پيامبر
كسي كه زبان به صلوات مي گشايد و مي گويد اللهم صل علي محمد و آل محمد، رسول خدا در پاسخ مي فرمايند عليه السلام .

5.كفاره گناهان
حضرت امام رضا ع فرمود : هر كس نتواند با كارهاي نيك گناهش را بپوشاند، پس بر محمد و آل محمد بسيار صلوات بفرستد زيرا صلوات بر محمد و آل محمد گناهان را نابود ميكند.

6. روا شدن امور دنيوي و اخروي
و .......

kamanabroo
13th November 2008, 01:30 AM
بلغ العلي بكمــــــــاله كشف الدجي بجماله
حسنت جميع خصاله صلــــوا عليـــه و آلــــه

kamanabroo
20th November 2008, 08:09 PM
سلام
يك روايت خيلي زيبا و اميدوار كننده درباره صلوات :
مالك جهني مي گويد :
گلي به حضرت امام صادق ع دادم ، حضرت آن گل را گرفتند و بوييدند وبر دو ديده خود گذاشتند، سپس فرمودند:
هر كه گلي را بگيرد و ببويد و بر ديده ها بگذارد و بگويد:
اللهم صل علي محمد و آل محمد
هنوز گل را بر زمين نگذاشته گناهانش آمرزيده مي شود.
فضايل و بركات صلوات به نقل از روضه الواعظين ج2 ص 327

kamanabroo
20th November 2008, 08:11 PM
سلام
يكي از مواقعي خيلي مناسب براي صلوات فرستادن بعد از نماز مي باشد.
امير المومنين ع فرمود: «چون بنده از نماز فارغ شود، بايد كه به رسول خدا ص صلوات فرستد و از خداوند طلب بهشت نمايد، و از آتش جهنم به خدا پناه ببرد و از خدا تزويج با حور العين را طلب نمايد، زيرا كه هر كس بر رسول خدا ص صلوات فرستد، دعاي او مستجاب مي گردد.
فضايل و بركات صلوات به نقل از عده الداعي ص 190

kamanabroo
28th November 2008, 02:00 AM
امام صادق ع فرمود:
هر وقت ذكر نام نبي اكرم ص مي شود هر چه مي توانيد بر او صلوات بفرستيد
زيرا هر كس بر پيامبر خاتم يك صلوات بفرستد،
خداوند بر او هزار بار صلوات مي فرستد در هزار صف از ملائكه،
و (همچنين) از بين تمام مخلوقات خداوند مخلوقي نيست مگر اينكه بر آن فرد صلوات و درود
مي فرستد به خاطر اينكه خداوند و ملائكه اش بر او صلوات فرستاده اند،
‌( با اين وصف) هر كس نسبت به فرستادن صلوات رغبتي از خويش نشان ندهد ، او فردي
جاهل و مغرور است كه خداوند و رسول و اهل بيت رسولش از آن فرد دوري مي كنند ( و او را
طرد مي كنند).
( الكافي 2 492)

kamanabroo
28th November 2008, 02:02 AM
تاثير نماز
علي ابن ابراهيم در تفسير « ان الصلاة تنهي ...» : كسي كه نمازش او را از فحشاء و منكر باز داري نكند چيزي غير از دوري خدا در او زياد نمي شود. ( مستدرك‏الوسائل 4 114 ).

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد