kamanabroo
9th November 2008, 11:16 PM
«انّ الله و ملائكته يصلون علي النبي يا ايها الذين آمنوا صلوا عليه و سلموا تسليما»احزاب 56
خداوندوفرشتگان بر پيامبر درود ميفرستند ، اي كساني كه ايمان آورده ايد،شما نيز بر پيامبر درود بفرستيد و تسليم فرمان او باشيد.
يكي از فرقهاي و امتيازات دين اسلام نسبت به تمام ديون قبلش اينست كه ما ذكري داريم به نام صلوات كه راه گشاي تمام مشكلات انسانهاست و خود معجزه اي ديگر از پيامبر اكرم ص مي باشد البته از طرف خدا.
در حالي كه هيچ دين و مذهب ديگري از اين موهبت برخوردار نيست و هيچ ذكرو عملي ندارد كه به پاي صلوات بر محمد و آل محمد برسد.
بحثهاي بسيار فراواني درباره صلوات ميباشد كه من براي شروع وجه امتياز دين اسلام با اديان ديگر را در رابطه با صلوات مي گم.
با صلوات كارهايي مي توان كرد كه شايد از شنيدن آنها واقعا تعجب كنيد.(حالا نگين حتما ميشه با صلوات كره زمين رو تو تخم مرغ جا كرد و يا ...).
در روايتي از رسول اكرم ص آمده است كه
«من صلي علي محمد و آل محمد مائة مرة قضي الله تعالي له مائة حاجة»
هر كس صد بار بر محمد و آل محمد صلوات بفرستد ، خداوند صد حاجت او را برآورده سازد.
آثار الصادقين ج 11 ص 209
و اين روايت بسيار زيبا و حيرت انگيز از رسول اكرم كه
حق تعالي مَلكي آفريده است كه دو بال دارد
يكي در مشرق و ديگري در مغرب و پاي او در زمين هفتم است و سر او در زير عرش
و براي آن ملك پرهايي است به عدد همه خلايق از جن وانس
و حيوانات صحرايي و دريايي و به عدد انفاس ايشان
و به شمار قطرات باران و برگ درختان و ستاره هاي آسمان و ريگ هاي بيابان
و چون يكي از امت من برمن صلوات فرستد حق تعالي به آن فرشته امر فرمايد كه در نهرِ نور، كه دريايي است زير عرش ، غوطه خورد و بيرون آيد و خود را بفشارند و از هر پر وي قطره اي فرو ريزد،
و حق تعالي آن قطره را ملكي گرداند و جميع آنها را امر فرمايد كه تا روز قيامت براي بنده من استغفار كنند
و خدا آن فرشته را از صلوات آفريده است.
امالي صدوق ج3 ص 429
خداوندوفرشتگان بر پيامبر درود ميفرستند ، اي كساني كه ايمان آورده ايد،شما نيز بر پيامبر درود بفرستيد و تسليم فرمان او باشيد.
يكي از فرقهاي و امتيازات دين اسلام نسبت به تمام ديون قبلش اينست كه ما ذكري داريم به نام صلوات كه راه گشاي تمام مشكلات انسانهاست و خود معجزه اي ديگر از پيامبر اكرم ص مي باشد البته از طرف خدا.
در حالي كه هيچ دين و مذهب ديگري از اين موهبت برخوردار نيست و هيچ ذكرو عملي ندارد كه به پاي صلوات بر محمد و آل محمد برسد.
بحثهاي بسيار فراواني درباره صلوات ميباشد كه من براي شروع وجه امتياز دين اسلام با اديان ديگر را در رابطه با صلوات مي گم.
با صلوات كارهايي مي توان كرد كه شايد از شنيدن آنها واقعا تعجب كنيد.(حالا نگين حتما ميشه با صلوات كره زمين رو تو تخم مرغ جا كرد و يا ...).
در روايتي از رسول اكرم ص آمده است كه
«من صلي علي محمد و آل محمد مائة مرة قضي الله تعالي له مائة حاجة»
هر كس صد بار بر محمد و آل محمد صلوات بفرستد ، خداوند صد حاجت او را برآورده سازد.
آثار الصادقين ج 11 ص 209
و اين روايت بسيار زيبا و حيرت انگيز از رسول اكرم كه
حق تعالي مَلكي آفريده است كه دو بال دارد
يكي در مشرق و ديگري در مغرب و پاي او در زمين هفتم است و سر او در زير عرش
و براي آن ملك پرهايي است به عدد همه خلايق از جن وانس
و حيوانات صحرايي و دريايي و به عدد انفاس ايشان
و به شمار قطرات باران و برگ درختان و ستاره هاي آسمان و ريگ هاي بيابان
و چون يكي از امت من برمن صلوات فرستد حق تعالي به آن فرشته امر فرمايد كه در نهرِ نور، كه دريايي است زير عرش ، غوطه خورد و بيرون آيد و خود را بفشارند و از هر پر وي قطره اي فرو ريزد،
و حق تعالي آن قطره را ملكي گرداند و جميع آنها را امر فرمايد كه تا روز قيامت براي بنده من استغفار كنند
و خدا آن فرشته را از صلوات آفريده است.
امالي صدوق ج3 ص 429