پارمیدا72
22nd April 2010, 03:36 PM
به غضنفرمیگن پاشو سحره. میگه بزار بخوابم.خودم فردا بهش زنگ میزنم!!
************************************************** *
غضنفر رادیولوژیست می شه یه مریض میاد جواب عکسشو بگیره بهش می گه یه دنده سمت راست قفسه سینتون شکسته که من تو فتو شاپ واستون درستش کردم !!!
غضنفر از تاکسی پیاده می شه درو محکم می بنده می گه پدر سگ خودتی
راننده میگه من که چیزی نگفتم ، غضنفر می گه بعدا که می گی
تفكر عمیق غضنفر : اگر ادیسون نبود باید در تاریكی تلویزیون نگاه می كردیم
ازغضنفر می پرسن ارزوت چیه؟میگه دكتر بشم از اطاق عمل بیام بیرون بگم:متاسفم!
به غضنفر می گن تو همیشه لپ لپ می خریمیگه آرهبهش می گم حالا جایزه هم توش داره؟میگه : فکر نمی کنم من لپ لپو واسه کیفیتش می خرم
غضنفر چهار تا قالب صابون میخوره تا به مرز خودكفایی برسه!
غضنفر میره مرغداری، جو میگیردش… تخممیکنه
غضنفر میره مسجد نماز بخونهبعد از نماز كه از مسجد بیرون میاد میبینه کفشاش نیستمیگه: ای بابا من كی رفتم؟
غضنفر تو اتوبوس یه دختره خوشگل رو میبینه، پیاده كه میشه شماره اتوبوس رو بر میداره!
غضنفر داشت تو دریا غرق می شد , هر بار که میرفت پایین آب می خورد میومد بالا میگفت سلام بر حسین!!
یه غضنفر می گن : یک جمله بساز که توش آب باشه؟می گه: لوله آب
از غضنفر می پرسن: آخرین دندانی که در دهان انسان در می آد چه نام دارد؟ غضنفر میگه: دندان مصنوعی !!!
از غضفر میپرسن miscall میدونی چیه؟؟ میگه آره دیگه بابا واحد اندازه گیری زعفروونه دیگه مثلا یه miscall زعفرروون
غضنفر از تاکسی پیاده می شه درو محکم می بنده می گه پدر سگ خودتی
راننده میگه من که چیزی نگفتم ، غضنفر می گه بعدا که می گی
تفكر عمیق غضنفر : اگر ادیسون نبود باید در تاریكی تلویزیون نگاه می كردیم
ازغضنفر می پرسن ارزوت چیه؟میگه دكتر بشم از اطاق عمل بیام بیرون بگم:متاسفم!
به غضنفر می گن تو همیشه لپ لپ می خریمیگه آرهبهش می گم حالا جایزه هم توش داره؟میگه : فکر نمی کنم من لپ لپو واسه کیفیتش می خرم
غضنفر چهار تا قالب صابون میخوره تا به مرز خودكفایی برسه!
غضنفر میره مرغداری، جو میگیردش… تخممیکنه
غضنفر میره مسجد نماز بخونهبعد از نماز كه از مسجد بیرون میاد میبینه کفشاش نیستمیگه: ای بابا من كی رفتم؟
غضنفر تو اتوبوس یه دختره خوشگل رو میبینه، پیاده كه میشه شماره اتوبوس رو بر میداره!
غضنفر داشت تو دریا غرق می شد , هر بار که میرفت پایین آب می خورد میومد بالا میگفت سلام بر حسین!!
یه غضنفر می گن : یک جمله بساز که توش آب باشه؟می گه: لوله آب
از غضنفر می پرسن: آخرین دندانی که در دهان انسان در می آد چه نام دارد؟ غضنفر میگه: دندان مصنوعی !!!
از غضفر میپرسن miscall میدونی چیه؟؟ میگه آره دیگه بابا واحد اندازه گیری زعفروونه دیگه مثلا یه miscall زعفرروون