PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جوک های باحال با حال

پارمیدا72
22nd April 2010, 03:36 PM
به غضنفرمیگن پاشو سحره. میگه بزار بخوابم.خودم فردا بهش زنگ میزنم!!

************************************************** *

غضنفر رادیولوژیست می شه یه مریض میاد جواب عکسشو بگیره بهش می گه یه دنده سمت راست قفسه سینتون شکسته که من تو فتو شاپ واستون درستش کردم !!!

غضنفر از تاکسی پیاده می شه درو محکم می بنده می گه پدر سگ خودتی
راننده میگه من که چیزی نگفتم ، غضنفر می گه بعدا که می گی

تفكر عمیق غضنفر : اگر ادیسون نبود باید در تاریكی تلویزیون نگاه می كردیم

ازغضنفر می پرسن ارزوت چیه؟میگه دكتر بشم از اطاق عمل بیام بیرون بگم:متاسفم!

به غضنفر می گن تو همیشه لپ لپ می خریمیگه آرهبهش می گم حالا جایزه هم توش داره؟میگه : فکر نمی کنم من لپ لپو واسه کیفیتش می خرم

غضنفر چهار تا قالب صابون می‌خوره تا به مرز خودكفایی برسه!

غضنفر میره مرغداری، جو میگیردش… تخممیکنه

غضنفر میره مسجد نماز بخونهبعد از نماز كه از مسجد بیرون میاد میبینه کفشاش نیستمیگه: ای بابا من كی رفتم؟

غضنفر تو اتوبوس یه دختره خوشگل رو میبینه،‌ پیاده كه میشه شماره اتوبوس رو بر میداره!

غضنفر داشت تو دریا غرق می شد , هر بار که میرفت پایین آب می خورد میومد بالا میگفت سلام بر حسین!!

یه غضنفر می گن : یک جمله بساز که توش آب باشه؟می گه: لوله آب

از غضنفر می پرسن: آخرین دندانی که در دهان انسان در می آد چه نام دارد؟ غضنفر میگه: دندان مصنوعی !!!

از غضفر میپرسن miscall میدونی چیه؟؟ میگه آره دیگه بابا واحد اندازه گیری زعفروونه دیگه مثلا یه miscall زعفرروون

پارمیدا72
22nd April 2010, 03:38 PM
از یارو ميپرسن اينجا چند ماه در سال هوا سرده؟
ميگه 14 ماه!
ميگن الدنگ سال كه 12 ماه بيشتر نداره!
ميگه:آخه اينجا تا 2 ماه بعد از عيد هنوز هوا سرده!

از يه قزوينيه ميپرسند آپانديس كجاست، ميگه وارد كه شدين، سمت راست، اولين بن بست

به ترکه مي گن از چه گلي خوشت مي آد: ميگه اقاقيا . مي گن همينو که گفتي بنويس. مي گه غلط کردم ؛گل رز

یارو میره ماشینشو بیمه كنه، آقاهه بهش میگه ایشااله هیچوقت از بیمه‌تون استفاده نكنید، یاروهه هم میگه ایشااله تو هم از این پوله خیر نبینی

اولين دوره المپيک لرها معروف به لرمپيک:
1-شنا با مانع
2-کشتي با اسب
3-پرش روي نيزه
4-شيرجه رو چمن
5-اسب سواري با الاغ
6-پرتاب اسب با نيزه
7-واترپلو با خورشت قيمه
8-هاکي روي ميخ
9-گاو بازي با شتر
10-پرش از چاه
11-پينگ پنگ ساحلي
12-شناي قورباغه از پهلو
13-کشتي زير تشک
14-قايق سواري با آبکش
15-پرتاب انواع ديسک و صفحه

هواپیما داشت سقوط می کرد همه داشتن جیغ میزدن به جز یاروی قصه ما . ازش می پرسن چرا تو ساکتی؟ میگه: ماله بابام که نیست بذار سقوط کنه

خدا زمین و افرید سه روز استراحت کرد مردو آفرید دو روز استراحت کرد بعد زنو آفرید از اون به بعد دیگه هیچکس استراحت نکرد

. یه کرمه تو شکمه یه تهرانی چک میکشه و اختلاص میکنه در میره میاد تو شکم ابادانی عشق وحال عروسی و عرق خوری بعد یه هفته میان

میگرنش میبرنش دادگاه حکم این میشه که باید سه روز تو شکم اصفانیه زندانی بشه تورا که دارن میبرنش کرم سیانور میخوره خود کشی میکنه

رشتیه دانشگاه قبول میشه،میره زن میگیره!!! میگن حالا چرا زن گرفتی؟؟؟ میگه:اینم شیرینیه بچه های دانشگاه !!!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد