PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ----(( انجمن افراد مثبت *ورود منفی ها ممنوع* ))-----

صفحه ها : 1 2 [3]

A M S E T I S
23rd February 2011, 07:05 AM
سلااااااااااااااااااامممم ممممممم فاز مثبتی هااااااااااااا

چقدر روز خوبیه امرووووووووزززززززززززززز ز....یووووهوووووو[golrooz][golrooz][esteghbal][esteghbal]

ساناز فرهیدوش
23rd February 2011, 10:50 PM
شما به تفاقات بد چه طوری خوب نگاه می کنین ؟ یعنی هر وقت اتفاق بد می افته میگید درش حکمتی هست ؟ اگر ان موقع ادم توانش رو نداشته باشه اصطلاحا بریده باشه چی ؟

آرامش درون
24th February 2011, 01:16 AM
شما به تفاقات بد چه طوری خوب نگاه می کنین ؟ یعنی هر وقت اتفاق بد می افته میگید درش حکمتی هست ؟ اگر ان موقع ادم توانش رو نداشته باشه اصطلاحا بریده باشه چی ؟
بد برداشت نشه ، من هرگز ادعا نمی کنم که کلا به اتفاقات بد اهمیتی نمی دم یا کلا اتفاقات بد برام مثل اتفاق خوب جلوه پیدا میکنن ، فک نمیکنم چنین انسانی وجود داشته باشه....
از نظر من احساسی که نسبت به هر چیز و هر اتفاقی داریم ، زاده تفکر خود ماست نه برگرفته از اون اتفاق ، توی این دنیا میلیون ها یا شاید میلیاردها اتفاق در حال افتادن هست که ممکنه خیلیاشون به ما و زندگی ما مربوط و عده ای شون حتی نقش حیاتی ای رو برای ما ایفا کنن ، ولی برای ما شکسته شدن شیشه مونیتور کامپیوترمون مهمترین دغدغه توی جهان باشه
مثلا گرم شدن تدریجی آب و هوا ، آب شدن یخ های قطب جنوب و شمال ، منقرض شدن گونه های مهم جانوری که نقش مهمی توی اکو سیستم جهان دارن ، نزدیک شدن شهاب سنگی به زمین که ممکنه تا چند سال دیگه حیات رو از سطح زمین به طور کامل حذف کنه ، شیوع ویروسی که به قدرت مقاومت ویروس ایدز باشه و سرعت انتشار ویروس سرماخوردگی رو داشته باشه که به راحتی میتونه ظرف چند سال کل انسانها رو منقرض کنه و ..... که هر کدوم به حدی پیچیده و غیر قابل مقابله هستن که ممکنه سالها فکر و تئوری دانشمندان بزرگ نتونه راهی برای جلوگیری ازشون پیدا کنه ، برای ما هیچ اهمیتی ندارن ، و احساسات ما رو بر افروخته نمیکنن در حالی که شکسته شدن شیشه مونیتورمون برای ما مهمترین دغدغه امروز جهان رو واسمون ایفا میکنه.....
این اتفاقات نیستن که باعث بروز احساسات میشن بلکه این تفکری که ما نسبت به اون اتفاقات داریم هستن که باعث بروز احساسات میشن ، پس به جای اینکه شبانه روز به فکر جلوگیری از پیشامد اتفاقات باشیم بهتره که به فکر تغییر تفکرمون نسبت به اتفاقات باشیم ....

تووت فرنگی
16th March 2011, 08:29 AM
[esteghbal][golrooz][nishkhand][cheshmak]زندگی خیلی قشنگه!!!!!!!![esteghbal][golrooz][nishkhand][cheshmak]

محسن آزماینده
16th March 2011, 10:51 AM
هیچ اتفاقی بد نیست
بلکه از دید ما ناخوشایند هست
اگه دیدمون را عوض کنیم هم اتفاق خوب میشه و هم غصه کار انجام شده را نمی خوریم

تووت فرنگی
16th March 2011, 02:41 PM
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz] همه اتفاقات زندگی شیرینهههه [golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]

warrior
25th March 2011, 10:57 AM
سلاممممممممممم.
من دوباره اومدم.......
چطورید؟
میدونم همتون دلتون برام تنگ شده بود!
حالا اومئم که از دل همتون دربیارم.

محسن آزماینده
25th March 2011, 02:03 PM
سلام دوستان
اومدم انرژی بدم
بخند،چرا نمی خندی
همه چی حل میشه.مشکلی نیست...

تووت فرنگی
25th March 2011, 04:49 PM
سلام سلام [golrooz] امیدم روح هارو لطافت بدم و برم [nishkhand][esteghbal]

ریپورتر
26th March 2011, 04:07 PM
ها چه عید خوبی بود چقدر عیدی گرفتم[nishkhand]

محسن آزماینده
26th March 2011, 06:52 PM

خوش به حالت
هیچی نگرفتم که هیچ
کلی هم از دستم رفت...

ولی خوشحالم
چون می خوام انرژی مثبت بدم

ساناز فرهیدوش
26th March 2011, 10:39 PM
سلااااااااااااااااام دوستان خوب و با انرژی در سال نو شاد و سبز باشید .

تووت فرنگی
27th March 2011, 03:48 AM

چه عیـــــــــــــــــد خوشمزه ایی بود[nishkhand]

warrior
27th March 2011, 09:26 AM
سلامممممممم
خوب باشید[bamazegi]
شادباشید.
لذت ببرید.

تووت فرنگی
27th March 2011, 11:37 AM
سلام دوستان عزيزم.خوبيد؟من عاليم.شاد باشيد. داداش يكم ورزش كن

khaalefer
27th March 2011, 11:42 AM
سلام عيدهمتون خجسته و ميمون

محسن آزماینده
27th March 2011, 12:20 PM
بازم سلام
و آرزو می کنم بازهم شاداب بمانید

تووت فرنگی
27th March 2011, 12:45 PM
دوستان يكي دلموشكست ،همه موج مثبت هارو gرفت.

محسن آزماینده
27th March 2011, 02:42 PM
دوستان يكي دلموشكست ،همه موج مثبت هارو gرفت.

کیه؟؟؟
بگو حالشو می گیرم
(البته به طور فاز مثبت)

پژوهشگر
27th March 2011, 09:05 PM
1-تعریف تون از زندگی چیه ؟ زندگی یعنی زیستن در چشمه سار، دشت، دریا، کوه، جنگل، صحرا[golrooz]
2-نوع نگاه به زندگی اکتسابی هست یا ارثی؟اکتسابی و تا حدی ارثی [tafakor]
3-مثبت نگاه می کنین به زندگی یا منفی ؟ در چه حد؟مثبت، زیاد [shaad]
4-کی دید منفی میاد سراغتون؟وقتی ذهنم خالی باشه
5-با دید منفی چی کار می کنین؟ ازش عبور می کنم[labkhand]
6-نظرتون راجع به این انجمن چیه؟عالیه[esteghbal]
7-اگه پیشنهادی برای انجمن دارین ، بگین ؟فعالیتهایش گسترده و برنامه ریزی شده باشد[labkhand]

ساناز فرهیدوش
27th March 2011, 09:20 PM
سلام پژوهشگر عزیز خوش آمدی ![shaad]

محسن آزماینده
28th March 2011, 10:44 AM
سلام
امروز روز قشنگیه
برین به کارتون برسین

warrior
28th March 2011, 10:45 AM
سلام دوستان خوشبین من.
فقط اومدم سلامی بدم و برم.

محسن آزماینده
28th March 2011, 11:47 AM
فاز مثبتیا چه خبر
خوش که میگذره الحمدلله
شکر

تووت فرنگی
28th March 2011, 12:23 PM
سلاااااأم.خوبيد؟امروز روز خوبيه اخه باكسي كه بهترين صحبت كردم[esteghbal]وااي خدا شكرت.[dooa]روزخوبي داشته باشيد[mach]

msd21
28th March 2011, 06:28 PM
1-تعریف تون از زندگی چیه ؟
2-نوع نگاه به زندگی اکتسابی هست یا ارثی؟
3-مثبت نگاه می کنین به زندگی یا منفی ؟ در چه حد؟
4-کی دید منفی میاد سراغتون؟
5-با دید منفی چی کار می کنین؟
6-نظرتون راجع به این انجمن چیه؟
7-اگه پیشنهادی برای انجمن دارین ، بگین ؟

1-چون فقط یکبار فرصت زیستن در آن داری پس نامت را جاودانه کن
2-اکتسابی با دریافت از محیطی که پس از سالها به آن رسیده است که فرقی با ارثی ندارد
3-نتیجش همیشه مثبته ولی دیدم منفی چون مثبتا خودشون با خبرای خوب میان پس باید به فکر پیشگیری و چاره برای اونا بود
4-همیشه هست با هم کنار اومدیم
5-با این حس محیطمو کنترل میکنم که به سمت مثبت سوق بدم
6-توپه
7-خوفه

ساناز فرهیدوش
28th March 2011, 11:01 PM
[QUOTE=msd21;219289]1-تعریف تون از زندگی چیه ؟
2-نوع نگاه به زندگی اکتسابی هست یا ارثی؟
3-مثبت نگاه می کنین به زندگی یا منفی ؟ در چه حد؟
4-کی دید منفی میاد سراغتون؟
5-با دید منفی چی کار می کنین؟
6-نظرتون راجع به این انجمن چیه؟
7-اگه پیشنهادی برای انجمن دارین ، بگین ؟

دوست عزیز خوش آمدید .[golrooz]

تووت فرنگی
30th March 2011, 10:34 AM
1-تعریف تون از زندگی چیه ؟خیلی خوبه عالیه [golrooz][cheshmak]
2-نوع نگاه به زندگی اکتسابی هست یا ارثی؟ اکتسابی[shaad]
3-مثبت نگاه می کنین به زندگی یا منفی ؟ در چه حد؟ مثبت ،در حد 100%[khanderiz][golrooz]
4-کی دید منفی میاد سراغتون؟وقتی نمره هام بد میشه [nishkhand]
5-با دید منفی چی کار می کنین؟ یکم اذیتش میکنم و از دستش غصه میخورم و بد رهاش میکنم [tafakor]
6-نظرتون راجع به این انجمن چیه؟ خوبه ،عالی [movafaghiyat]
7-اگه پیشنهادی برای انجمن دارین ، بگین ؟یکم انرژی مثبتا بیشتر بشه بهتره ...[tashvigh]

ساناز فرهیدوش
30th March 2011, 10:33 PM
Naiad- عزیز از لطفت ممنون.

ساناز فرهیدوش
30th March 2011, 11:21 PM
بر حسب اشتباه فرشتگان درویشی را به جهنم فرستادند . در آنجا وی بی هیچ اعتراضی به ارشاد جهنمیان تا جایی پرداخت که شیطان با اعتراض او را به بهشت باز گرداند .
پس با چنین عشقی زندگی کنید که حتی اگر بنا بر تصادف به جهم افتادید خود شیطان شما را به بهشت باز گرداند .

محسن آزماینده
31st March 2011, 01:23 PM
پس با چنین عشقی زندگی کنید که حتی اگر بنا بر تصادف به جهم افتادید خود شیطان شما را به بهشت باز گرداند .

دوستان دیدی
عشق مهم نیست
چنان عشق مهمه
من هم شما را چنان دوست دارم

kazim
31st March 2011, 06:32 PM
1تعریف تون از زندگی چیه ؟زندگی زیبای و زشتی دارد فقط باید دید زیبایی برای ان تلاش کرد
3-مثبت نگاه می کنین به زندگی یا منفی ؟ در چه حد؟ مثبت ،در حد 100%[khanderiz][golrooz]
4-کی دید منفی میاد سراغتون؟وقتی احساس مفید نیستم
5-با دید منفی چی کار می کنین؟ فکر می کنم سعی طوری دیگر موضوع نگاه کنم و بد رهاش میکنم [tafakor]
6-نظرتون راجع به این انجمن چیه؟ بهترین مکان چون سازنده
7-اگه پیشنهادی برای انجمن دارین ، بگین

AvAstiN
31st March 2011, 08:37 PM
1تعریف تون از زندگی چیه ؟زندگی زیبای و زشتی دارد فقط باید دید زیبایی برای ان تلاش کرد
4-کی دید منفی میاد سراغتون؟وقتی احساس مفید نیستم
5-با دید منفی چی کار می کنین؟ فکر می کنم سعی طوری دیگر موضوع نگاه کنم و بد رهاش میکنم [tafakor]
6-نظرتون راجع به این انجمن چیه؟ بهترین مکان چون سازنده
7-اگه پیشنهادی برای انجمن دارین ، بگین

خوش اومدین http://sites.google.com/site/cuauhtemoc8/69.gif

7raha7
31st March 2011, 09:09 PM
بچه ها ببخشید کم لطفی کردم یه مدت سر نزدم اینجا بهتون.......[nishkhand]
اما حالام که اومدم با دست پر اومدم!
حتما به این تاپیک سر بزنید تا بفهمید چی میگم... تا هم زندگی منو بفهمید هم ذره ذره تحولو به زندگیتون دعوت کنید!
تو موضوع مشترک شید ها!!!
http://njavan.com/forum/showthread.php?p=220487#post220487

محسن آزماینده
6th April 2011, 06:52 PM
دوستان مثبت ادیش سلام
وقت به خیر
مشکلی هم که ندارین
پس لبخند و مثبت اندیشی را ادامه بدین[labkhand]

ساناز فرهیدوش
15th April 2011, 10:03 PM
باز روز ی دیگر بر شما گذشته نمی دانم که چه طور امروز را به پایان برده ایی و برای فرذایت چه می خواهی . روز ، ادم ها و وقایع خواهند امد خوب و بد در کنار یکدیگر . این من و تو نیستیم که انتخاب کنیم فردا به چه خواهند گفت اما می توانیم انتخاب کنیم که چگونه باشیم !
اولین گام را بردار که سخت ترین گام است . لبخند بزن حتی اگر کسی را نداری که به او لبخند بزنی به خود در ایینه لبخند بزن . زبانی نرم در پیش گیر و از دوستانت لذت ببر .
ممکن است از درشتی عزیزی ناراحت باشی چون ساده لوح نیستی او را ببخش !
زندگی رودی ایست که باز نمی گردد پس بگذار روان تر از روان راه را بپیماید .

ساناز فرهیدوش
20th April 2011, 08:29 PM
بزرگترین عیب آن است که از عیب خویش آگاه نباشیم. — کارلایل

0014
20th April 2011, 08:35 PM
http://www.uc-njavan.ir/images/fb9iiz62oyj4g0jxmi1i.jpg

نارون1
20th April 2011, 09:12 PM
1- زندگی : زندگی بزرگترین هدیه ایست که خداوند به ما داده و زیباست ، اگر نگاهمان به زندگی زیبا باشه زیباترم میشه .

2 - نوع نگاه به زندگی : اکتسابی

3 - مثبت یا منفی : مثبت - 5/99 درصد (اون نیم درصدشم برای کمی فکر کردن طبیعیه )

4- کی دید منفی میاد : وقتی یک کوچولو اشتباه می کنم

5- با دید منفی چکار می کنین : یک زمانی به خودم اختصاص می دم راجع بهش فکر می
کنم وقتی دیدم فکرم درست نیست به طور منطقی فکر مثبت رو جایگزین می کنم .

6- نظر راجع به انجمن : عالیه ، مدیرای خوب و اعضای نازنین و نخبه دیگه چی میشه !!

تو گزینش قبول شدم ؟؟!![negaran]

7- پیشنهاد : فعلا ندارم . هر روز بهیر از دیروز

تووت فرنگی
21st April 2011, 03:41 AM
موفقیت از آن کسی است که تلاش میکند [golrooz][shaad]

ساناز فرهیدوش
21st April 2011, 06:25 AM
با سلام به نارون عزیزم ضمن عرض خوش امد گویی به شما دوست گرامی ، امیدوارم بتونیم دوستان خوبی برای یکدیگر باشیم .

nika6749
21st April 2011, 07:00 PM
رنگین کمان باداش کسی است که تا اخرین لحظه زیر باران می ایستد

A M S E T I S
23rd April 2011, 07:02 AM
سلااااااااااااااممممممممم ممممم[esteghbal]

امیدوارم خوب خوب باشین[golrooz]

بیاید یک امید باشیم برای همه [golrooz][golrooz]

0014
23rd April 2011, 10:42 AM
آنکه میخواهد سپید ترین دفتر حیات را داشته باشد
بهتر است هرگز به دنیا نیاید!!!

نارون1
26th April 2011, 04:59 PM
اگر خداوند آرزویی در دلت نهاد ، بدان توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است .[golrooz]

7raha7
26th April 2011, 06:16 PM
سلامممم
بابا یه بحثی چیزی........ هر وقت اومدم این تاپیک فقط جملات خوشگلتونو خوندم... نمیشه حرفای خوشگلتونم بخونم؟؟؟
بیاین سر یه موضوعی بحث کنیم و همه یه چیزی یاد بگیریم
[b]در حال حاضر بزرگترین مشکل زندگی شما چیه؟؟؟؟

ریپورتر
26th April 2011, 07:33 PM
سلامممم
بابا یه بحثی چیزی........ هر وقت اومدم این تاپیک فقط جملات خوشگلتونو خوندم... نمیشه حرفای خوشگلتونم بخونم؟؟؟
[B]در حال حاضر بزرگترین مشکل زندگی شما چیه؟؟؟؟

بزرگترین مشکل زندگی من اینه چقدر مردم ضد حال هستن همش میکن نمیشه [nishkhand]اخه میدونین ادم دپرس رو ادم میبینه اعصابش خورد میشه[nishkhand]

ارغنون
26th April 2011, 07:35 PM
بزرگترین مشکل من عدم درک مردمه

آقا مهدی الان میام پیشت ضدحالتم!اعصابت خورد شه الهی.......[nishkhand]

ریپورتر
26th April 2011, 08:06 PM
[nishkhand][nishkhand]

اخی این که مشکلی نیست [nishkhand]
عمرا من ضد حال بخورم کلا میخندم[nishkhand]

0014
26th April 2011, 09:07 PM
سلامممم
[b]در حال حاضر بزرگترین مشکل زندگی شما چیه؟؟؟؟

نمیدونم چطوری با مردم برخورد کنم
با مردمی که فاصله ی بین حرف شون تا عملشون از زمینه تا کره ی ماه!!!

تووت فرنگی
27th April 2011, 04:16 AM
سلامممم
[B]در حال حاضر بزرگترین مشکل زندگی شما چیه؟؟؟؟

مشکل؟؟؟؟ [soal]
مشکلی ندارررررررررررررررررررررر ررررررم [nishkhand][golrooz]
الان بهترین سنم چر اباید مشکل داشته باااشم ؟ [esteghbal][golrooz]
بایدددددددددددد شاااااااااااااد بااااااااااااشممممممممممم مممممممممممممممم[sootzadan][fardemohem]

A M S E T I S
27th April 2011, 06:31 AM
مشکل؟؟!! تو چرا میخوای همش موج منفی بفرستی؟؟؟؟تو چرا با مشکل داشتن ما دلت خنک میشه؟؟؟تو چرا چرا؟؟؟؟واقعا چرا؟؟؟

محسن آزماینده
27th April 2011, 09:59 AM
مشکل؟؟!! تو چرا میخوای همش موج منفی بفرستی؟؟؟؟تو چرا با مشکل داشتن ما دلت خنک میشه؟؟؟تو چرا چرا؟؟؟؟واقعا چرا؟؟؟
مشکل نمک زندگیه
البته باشد که لذتی هم به ما میرسه

7raha7
27th April 2011, 09:12 PM
بزرگترین مشکل زندگی من اینه چقدر مردم ضد حال هستن همش میکن نمیشه [nishkhand]اخه میدونین ادم دپرس رو ادم میبینه اعصابش خورد میشه[nishkhand]
بله... مشکلتون مشکل منم هست... اما فکر کنم دیگه باید باهاش کنار بیایم... چون زندگی زیباست ای زیباپسند... زنده اندیشان به زیبایی رسند...
اگر زنده اندیش باشید همه چی زیبا میشه... حتی ضد حالها...(Regenعزیز خوشحال باش چون تو هم زیبا میشی[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand])

عدم درک مردم....
مشکل شما در اصل اینه : قضاوت
و همین زندگی رو سخت میکنه... چون راستش قضاوت درمورد درک مردم کار واقعا سختیه...
یه ماجرایی چند روز پیش تو مدرسه مون اتفاق افتاد... یه دروغ بزرگ بود که یکی از دانش آموزا گفت و دستشو جلوی سیصد نفر دانش آموزو کلی معلم رو شد و حسابی آبروش رفت... قضاوت اینه: حقشه... کارش اشتباه بود
اما یه دیدگاه انعطاف پذیر میگه: من هیچوقت تو شرایط زندگی اون نیستم و نبودم... نمیدونم این انسان تو چه شرایطی هستش... فقط کافیه نسبت به تمام انسانهای اطافتون همین دیدگاهو داشته باشین...
حالا اندکی از زندگی همون دختری که همه بهش انتقاد دارن: پدرش میخواد از مادرش جدا شه و بره زن بگیره... تو خونشون همش جنگ و دعواست بین پدرش و برادرش... خودش تو سرش تومور داره... مامانش بیماره...
و من واقعا نمیدونم اگر تو شرایط اون بودم چی کار میکردمممم
[khabalood]

[nishkhand][nishkhand]

اخی این که مشکلی نیست [nishkhand]
عمرا من ضد حال بخورم کلا میخندم[nishkhand]
خوبه... با هم میخندیم( منم میام پایه خندهههههه)[khande]

نمیدونم چطوری با مردم برخورد کنم
با مردمی که فاصله ی بین حرف شون تا عملشون از زمینه تا کره ی ماه!!!
رجوع بشه به جواب قبلیم به [nishkhand]regen

مشکل؟؟!! تو چرا میخوای همش موج منفی بفرستی؟؟؟؟تو چرا با مشکل داشتن ما دلت خنک میشه؟؟؟تو چرا چرا؟؟؟؟واقعا چرا؟؟؟ آمی؟؟؟ بازم زدی جاده خاکی؟ بیا بیرون کارت دارممممم[gooshnakardan]

مشکل نمک زندگیه
البته باشد که لذتی هم به ما میرسه
دقیقاااااااااااااا[golrooz][golrooz]

rangin kaman
28th April 2011, 01:50 PM
فکر کنید کنید هیچی تو دنیا نبود که براتون سخت باشه،یا برای رسیدن به چیز هایی که میخواهید هیچ مانعی نباشه.همه چیز همون جوری پیش میرفت که شما می خواستید.فکر کنید اون وقت چی میشد؟میشدید یک کوچولوی لوس وضعیف.من که از امتحانایی که خیلی راحت هستند خوشم نمیاد.احساس نمی کنم که امتحان دادم.شما چطور؟[tafakor]

*yas*
28th April 2011, 02:35 PM
فکر کنید کنید هیچی تو دنیا نبود که براتون سخت باشه،یا برای رسیدن به چیز هایی که میخواهید هیچ مانعی نباشه.همه چیز همون جوری پیش میرفت که شما می خواستید.فکر کنید اون وقت چی میشد؟میشدید یک کوچولوی لوس وضعیف.من که از امتحانایی که خیلی راحت هستند خوشم نمیاد.احساس نمی کنم که امتحان دادم.شما چطور؟[tafakor]
خب معلومه شیرینی بدست آوردن یه چیزی تلاش برای بدست آوردنشه
و اگه به راحتی در اختیار ما قرار بگیره میشه گفت شیرین نیست البته به نظ ر من[nishkhand]

محسن آزماینده
28th April 2011, 02:57 PM
اون موقع باید به داشته هامون شک کنیم

نارون1
28th April 2011, 06:32 PM
در اکثر مواقع برای رسیدن به بهترین چیز باید تلاش بسیار کنی و سختی هایش را پشت سر بگذاری و وقتی به موفقیت می رسی این موفقیت برات مثل عسل شیرینه ، حتی بچه ها این کوچولوهای ناز هم وقتی یک بازی سخت یا یک کار سخت را انجام می دن وقتی ببینن درست انجام دادن خیلی خوشحال میشن .

نابرده رنج گنج میسر نمی شود

مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

تووت فرنگی
28th April 2011, 08:35 PM
[khanderiz]اگه به همه چیززززززززززززززز علاقه داشته باشی مشکلی وجود نخواهد دااااااااااااااشت[khanderiz]

جودی ابوت[nishkhand]

[tashvigh][golrooz]زندگی ب این خووووووووووووووووفی[nishkhand]

ساناز فرهیدوش
1st June 2011, 10:02 PM
سلام دوستان شد و دوست داشتنی

بار ها شنیده بودم که انچه را بر خود می پسندی نیز بر دیگران نیز بپسند ، و هزران جمله ی قصار دیگر اما وقتی واقعا در ورطه ی عمل طعم ان را می چشیم باز خورد این احساس نیک در سراسر وجودمان فوران می کند .

ساناز فرهیدوش
1st July 2011, 11:34 AM
کار روزانه خود را تمام کردید ، دیگر کاری به آن نداشته باشید .هرچه از دستتان برمی امده انجام داده اید ، تعدادی غلط و اشتباه در آن ها وارد شده ، هرچه زود تر آن ها را به فراموشی بسپارید . فردا روز دیگری است ، شما باید با آرامش حال و چنان روحیه بالایی ان را آغاز کنید که به مهملات همیشگیتان نیز بتوانید برسید .
رالف والد و امرسون

AvAstiN
2nd August 2011, 01:28 PM
برای آغاز هر تحول در خود، ابتدا منبع تولید ترس و نفرت را
در وجود خود شناسایی و ریشه كن كنید.

ЛίL∞F∆R
2nd August 2011, 03:17 PM
بازم سلام و سلام و هزاران سلام sh_omomi88
يادمه پارسال همين موقع ها بود كه عضو اين انجمن شدمsh_omomi45 ولي غيبتام زياد بوده...sh_omomi47
اينطور كه بوش مياد عضو بدي بودم خدا منو ببخشه...smilee_new2 (23)
حالا واسه يه عضو تنبل كه يهو غيبش مي زنه مي ره جا هست؟sh_omomi3
قول مي دم ديگه تكرار نشه....smilee_new2 (18)
تازشم ديگه انجمنمون به داغي اون روزا نيستsh_omomi9

ساناز فرهیدوش
20th September 2011, 11:12 AM
تاثیر انرژی های مثبت رو تو زندگی اهمون دست کم نگیرید . شنیدید از هر دست بدید از همون دست می گیرید از همین حالا شروع کنید به بخشیدن خود و دیگران و برای دیگران چیزای خوب بخواید تا برای خودتون هم پیش بیاد . منتظر خوندن پستای خوبتو ن هستم .

ساناز فرهیدوش
20th September 2011, 11:13 AM
من بدون هیچ وابستگی همه مردم را دوست دارم و همه مردم نیز بدون هیچ وابستگی مرا دوست دارند .

بهـمن
20th September 2011, 12:01 PM
این ورود ممنوع مخصوص منه...
نه اینکه من منفی هستم[nadidan]
فقط اومدم سری به انجمنتون بزنم...
[shademan]

ستاره کویر
20th September 2011, 01:48 PM
دوست داشته باش و زندگی کن ، زمان همیشه از آن تو نیست . . .[labkhand]

ستاره کویر
20th September 2011, 01:50 PM
زندگی کوتاهتر از آن است که به خصومت بگذرد و
.................................................. ............قلبها گرامیتر از آنند که بشکنند!
.................................................. ................................................خ ورشید فردا طلوع خواهد کرد حتی اگر مانباشیم

ساناز فرهیدوش
21st October 2011, 09:41 AM
با قدرت چند جانبه ی عشق .......... از قدرت عشق و یا جملاتی از این دست که توسط خانم کاترین پاندر برای بهبود زندگی نوشته شده کمی بیشتر آشنا بشیم و برای در عین خوبی جملات تاکیدی مثبت بنویسیم .
باشد که بتوانیم یکدیگر را همان طور که هستیم دو ست بداریم

ساناز فرهیدوش
21st October 2011, 09:47 AM
قانونی برای گشودن گره ها :
هر گاه فردی را می بینم که گرفتار مشکلات است برای او موهبت محبت را می طلبم . . پس از تکرار عبارت های تاکیدی ، گوئی جریان برق روشن می شود و آن رد با این جریان هماهنگ می شود . معمولا افراد با گرایش ها و رفتاری هماهنگ ، به سرعت پاسخ مثبت می دهند . اگر نه ، باید به تکرار عبارت های تاکیدی بیشتری ادامه داد . اما دولت عشق ، بی تردید ثمراتی نیکو و هماهنگ را به بار می آورد .
به نقل ز خانم کاترین پاندر در کتاب از دولت عشق ، شاید خوانده باشید ولی محبت چیزی نیست که تکراری شود در عین حال که دعا کردن در حق یکدیگر بار ها و بارها در دین ما توصیه شده .
ادامه دارد ......

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد