ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ----(( انجمن افراد مثبت *ورود منفی ها ممنوع* ))-----

صفحه ها : 1 [2] 3

امین_بد
13th September 2010, 08:26 PM
چرا کسی تحویل نمی گیره مثل این که من بودم که گفتم تصویر ذهنی چیه ها. دیگه این حرفو نگو.مثبت مثبت باش. باشه؟

ساناز فرهیدوش
14th September 2010, 01:14 AM
شما هدف خودتون رو در ذهن مجسم می کنید . آنقدر ان را تکرار می کنید تا بدان دست پیدا کنید .

ساناز فرهیدوش
14th September 2010, 01:18 AM
در حقیقت ما هیچ چیزی رو فراموش نمی کنیم . اما می توانیم به نحو احسنت ان را در ذهن خود سازماندهی کنیم تا زندگی مان را مختل نسازد .

7raha7
14th September 2010, 06:45 AM
چرا کسی تحویل نمی گیره مثل این که من بودم که گفتم تصویر ذهنی چیه ها. دیگه این حرفو نگو.مثبت مثبت باش. باشه؟ بابا تحویل چیه؟ ما بهتر از این حرفا هستیم... (اینم از مثبت بودن!)

شما هدف خودتون رو در ذهن مجسم می کنید . آنقدر ان را تکرار می کنید تا بدان دست پیدا کنید . شک دارم بهش دست پیدا کنم... وگرنه تا حالا هزازربار بهش رسیده بودم.

در حقیقت ما هیچ چیزی رو فراموش نمی کنیم . اما می توانیم به نحو احسنت ان را در ذهن خود سازماندهی کنیم تا زندگی مان را مختل نسازد . چرا اتفاقا... زندگی مختل هم میشه... بابا یه کم واقع بین باشین! همش که نمیشه تو تخیلات زندگی کرد. نمیشه باهاشون کیف کرد. چون چیزی که هستیم با اون چیزی که تصور می کنیم زمین تا آسمون فرق داره.

eng_mrm
14th September 2010, 10:25 AM
خیلی خیلی خیلی زیاد... البته ممنون میشم اگه قبلش تو ضیح بدید که اصلا چی هست؟؟؟[nishkhand][nishkhand][nishkhand]
تصویر سازی ذهنی
با یه مقدمه کوتاه شروع میکنم: ببینید اکثر ما میدونیم که عمل پس از فکر به اون عمل به وجود میاد،درسته؟ اما یه چیز دیگه ای هم هست که ما کمتر بهش توجه میکنیم و اون اینه که همون فکر به عمل رو، یه عمل دیگه ای باعثش شده که اون فکر به ذهن ما بیاد ( رو این قسمت تمرکز کنید ببینید درسته یا نه؟ ) پس فکر و عمل لازم و ملزوم همدیگه هستند.
حالا تصویر سازی ذهنی چیه،ببینید با یه مثال میگم، فرض کنید شما یه آدم چاقی هستید و میخواهید که به وزن ایده آل برسید و از تناسب اندام زیبایی برخوردار باشید، حالا همین آدم خوش اندام رو که خودتون هستید رو توی ذهنتون تجسم کنید ( دقیقا اون چیزی رو که میخواهید باشید رو تجسم کنید ) حالا این تجسم باید طوری باشه که اون حسی رو که پس از خوش اندامی به آدم دست میده رو لمس کنه ( مثلا اگه خانم هستید مطمئن باشید که همجنساتون در موردتون صحبت میکنند که عجب اندام زیبایی داره، لباساش تو تنش چقدر قشنگه چقدر بهش میاد، و از این جور حرفا ... و اگه مرد هستید مطمئنا انسان قوی و با اراده به نظر میرسید و ی جور دیکه بهتون نگاه میکنن و اون جور که رو شما حساب میکنن رو ی انسان چاق حساب نمکنن،البته خانمها و آ قایون هم در مورد همدیگه نظر میدن آ [cheshmak]. ببینید منظورم بدن سازی نیستا!!! تناسب اندام با ورزش روزانه بدست میاد که زیبایی طبیعی خیلی بیشتری نسبت به بدنسازی داره ) حالا بعد از لمس کردن این چیزآ باید فعالیتت رو شروع کنی،شکمت رو داخل نگه داری، برای ورزش کردنت برنامه ریزی خاصی داشته باشی و ... . حالا اگه اون تصویر سازی ذهنی هر چی حس بیشتری بهتون بده تو کارتون استمرار بیشتری دارین، این رو هم بگم که با یه بار تجسم نمیشه آ! بار ها باید انجام بشه.(البته این رو هم بگم باید چیزایی رو بخواین که دور از واقعیت نباشه آ! مثلا من میخوام که تمامی زمین مال من باشه و از این جور چیزآ! شاید شدنی باشه ولی، ولی نداره آقا نمیشه دیگه [nishkhand])
حالا برگردیم به اون مقدمه، (یه بار دیگه بخونیدش) حالا به نظرتون با دونستن این مطلب، چه کارهایی میشه کرد؟؟آیا اصلا این مطلب درست هست!؟ اگه درست هست توی زندگی، کجا ها میشه به کارش برد؟ اگه بخواین، خوشحال میشم که در موردش بحث کنیم. پیشاپیش ممنون از همه کسایی که تو بحث شرکت میکنند

امین_بد
14th September 2010, 10:27 AM
همین که میگین شک دارم میتونه شما رو از هدفتون دور کنه. دیگه نگین شک دارم مطمئن باشید. واقع بینی همچنین.

ساناز فرهیدوش
14th September 2010, 11:48 AM
تو رویا زندگی کردن با تصویر سازی ذهنی متفاوته .
مثلا من دلم می خواد برم دانشگاه . تو ذهن خودم با در نظر گرفتن شرایط خودم رو به سمت هدف می برم .اما این که تو خیلم بدون تلاش دلم بخواد بهترین دانشگاه قبول بشم .!

مثلا وقتی یه اتفاق ناخوشایند اتفاق می افته و ما واقعا کاری از دستمون ساخته نیست ، با شرایط یه جوری باید کنار اومد این طور نیست ؟
نظرت خیلی ارزشمندو قابل احترامه ولی یه دوستی به من ثابت کرد ه که تو هر شرایطی میشه لذت برد !
مهربان بود و دیگران رو دوست داشت . حتی تو بدترین لحظه ها .

SaSaMc2
14th September 2010, 02:31 PM
هووم!!! [soal]

ببخشيد ورود ممنوع اومدم [cheshmak]

ساناز فرهیدوش
14th September 2010, 10:03 PM
جریمتون اینه که یه مطلب جالب مثبت نگرانه پست بگذارید .
و یا حداقل بگید چرا دارین ورود ممنوع می ایید ؟

ساناز فرهیدوش
14th September 2010, 10:04 PM
نقش امید تو زندگی چیست ؟ چه قدر تو انجام فعالیت هاتون تاثیر گذاره ؟

SaSaMc2
15th September 2010, 01:49 AM
اميد يك مكش خيالي در گرايش به پيشبرد است.

يجور خود فريبي مثبت.

و نقش آن در زندگي ما

بيشتر از نقش خود ما در زندگي ماست.

SaSaMc2
15th September 2010, 02:17 AM
جریمتون اینه که یه مطلب جالب مثبت نگرانه پست بگذارید .
و یا حداقل بگید چرا دارین ورود ممنوع می ایید ؟

چرا ورود ممنوع؟:

براي اينكه زودتر به شماها برسم [esteghbal]

سوال مثبت؟:

نقش آرزو تو زندگي چيه؟ [golrooz]

امین_بد
15th September 2010, 09:33 AM
نقش آرزو مثل نقش امیده. ولی شاید امید یه ذره نقشش پررنگتر باشه. امید داشتن یعنی مطمئن بودن به هدف رسیدن. ولی آرزو داشتن یعنی علاقه داشتن به رسیدن به هدف.

eng_mrm
15th September 2010, 11:11 AM
نقش امید تو زندگی چیست ؟ چه قدر تو انجام فعالیت هاتون تاثیر گذاره ؟
یه بنده خدایی رو داشتند میبردند جهنم! بعد یک مرتبه از سوی خدا فرمان رسید که باز گردید و او را ببرید به بهشت! فرشتگان از خدا پرسیدند که پروردگارا چه شد!؟ خدا فرمود، اون بنده در حین اینکه او را میبردند به جهنم، بارها به عقب برمیگشت و نگاه میکرد و امید ببخشش داشت، و همین امید باعث این شد که بخشیدمش.
فکر کنم که تونسته باشم نقش امید رو با این داستان کوتاه بیان کنم، همیشه امید داشته باشید حتی اون موقع![cheshmak].

امین_بد
15th September 2010, 02:55 PM
چه جالب. خیلی ممنون از این داستان زیبا.

7raha7
16th September 2010, 07:05 AM
اصلا من به امید زنده ام!!! ( کسی اینجا اسمش امید نباشه...[nishkhand])[esteghbal][esteghbal][esteghbal][esteghbal]
خداییش نقش پررنگی داره و اگر نباشه انسان به پوچی میر3...[hoshdar]
در رابطه انسان با خدا هم خیلی موثره.[shademani2] یه حدیث داریم که فکر میکنم از حضرت محمد (ص) باشه و میگه: یه گناهکار امیدوار نزد خدا از یک عابد ناامید عزیزتر است.

امین_بد
16th September 2010, 11:15 AM
حق با شماست. من امروز یه داستان خوندم آخرش نوشته بود کسی که به شانس زنده است حقیقتاً خیلی وقتهاست مرده.

ساناز فرهیدوش
18th September 2010, 01:57 PM
از روشن بینی و روشن اندیشی استفاده کنید .در لحظه ی حال زندگی کنید اما به هدفتان چشم بدوزید .
مترصد فرصت شوید تا خود را بهبود ببخشید .
روی محبت نسبت به خود و دیگران تمرکز کنید .
فراموش نکنید زمان از دست رفته باز نمی گردد پس لذت ببرید .

7raha7
21st September 2010, 07:07 AM
خب... حالا موضوع جدید واسه بحث چیه؟؟؟
چطوره درمورد سطح انتظاراتمون از خودمون حرف بزنیم؟؟؟

ساناز فرهیدوش
22nd September 2010, 06:28 PM
خوبه ولی انتظارمون از چی ؟ از خودمون ، دیگران ، زندگی ؟
من از دیگران زیاد انتظار ندارم . سعی می کنم خودم تلاش کنم .
زندگی پستی بلندی زیاد داره سعی می کنم ازش عبور کنم .

7raha7
23rd September 2010, 04:48 AM
من انتظارم از خودم در حد تیم ملی بالاست و طبق نظر مشاور مدر3 مون اگه همینطور پیش برم از اونجایی که نمیتونم انتظارات خودمو برآورده کنم افسردگی میگیرم!!!! ایراد من بلندپروازیه... همش به فکر آینده ام و تو زمان حال سیر نمیکنم!
نمیدونم چرا اینقدر انتظاراتم از خودم زیاده...

ساناز فرهیدوش
23rd September 2010, 07:00 AM
می شه لطفا مثال بزنی . ؟ .

7raha7
24th September 2010, 05:24 AM
خب مثلا همیشه از خودم انتظار دارم بهترین باشم... اگه نشم از خودم ناامید میشم...
اگه نمره ام اونی نشه که میخوام نمیرم مثل بچه سوسولا زار بزنم اما از خودم بدم میاد...

امین_بد
24th September 2010, 07:19 AM
من هم از خودم انتظار بهترین ها رو دارم و وقتی موفق میشم به خودم میگم آفرین تو همونی هستی که ازش انتطار داری.

ساناز فرهیدوش
24th September 2010, 01:00 PM
بهترین مقایسه ، خودمان با خودمان است . پیشرفت کردن خیلی خوبه ولی گام به گام . و در مسیر پیشرفت باید به تفاوت های فردی هم توجه کرد . در نظام آموزشی ما معیار نمره است در صورتی که کمتر به به کیفیت اهمیت داده می شود .
دید واقع نگرانه ایی از خودتون داشته باشید و در مسیر موفقیت مثل همیشه گام بردارید . . آرمان گرایی تا حدی خوبه اما بیشترش انرزیتون رو می گیره و به طور ناگهانی سر خوردتون می کنه .

ساناز فرهیدوش
24th September 2010, 01:02 PM
عزت نفس شما قابل تحسینه . هرکس از خودش انتظار داره بهترین باشه تا جایی که ممکنه تلاش می کنه و همین که قدم های جدیدش فرد رو از گذشتش متمایز کنه به فرد انرژی غیر قابل وصفی میده .

7raha7
25th September 2010, 05:22 AM
خب آخه همین آرمان گرایی خواب و خوراکمونو ازمون گرفته...!!!

erfani
25th September 2010, 02:16 PM
منم سلام عرض می کنم به عنوان عضو جدید .[shaad]

دانشمند كوچولو
25th September 2010, 03:06 PM
اييييييييييييم[bamazegi]
سلام
من هم بچه مثبتم هم افكارم مثبته هم اينكه كلا از منفي متنفرم[nishkhand]
در كل اينجا فقط منو كم داشت[golrooz]

7raha7
26th September 2010, 05:42 AM
سلام به همه مثبتا!!! 3تا مثبت با هم... خب باید اسمتونو گذاشت 3 تفنگ دار!!!
بیاین و تو موضوع شریک شین و نظر بدین... موضوع بحث انتظارات ما از خودمونه...

ساناز فرهیدوش
26th September 2010, 06:47 AM
مایه ی بسی مسرت است .[shaad]

ساناز فرهیدوش
26th September 2010, 06:48 AM
به جمع ما خوش آمدید .[esteghbal]

ساناز فرهیدوش
26th September 2010, 06:49 AM
ورود شما دوست عزیز مثبت رو تبریک می گم . خوش آمدید .[esteghbal]

ریپورتر
26th September 2010, 04:47 PM
ها اینجا انجمن خوشبینها بیده[nishkhand] پس کجان اعضای با حالش [nishkhand]بیاین که من اومدم کمی انرژی مثبت پرتا ب کنم به اعضا[nishkhand]

7raha7
26th September 2010, 06:39 PM
انرژی مثبتو مگه پرتاب میکنن؟؟؟ آقا من میگم بیاین یه کم غیبت کنیممممم!!!
اه... این رها عجب بچه بدیه ( با خودم بودما!!! آخه مثل اینکه جدیدنا اسم رها زیاد شده ما هم باید اسممونو عوض کنیم... به نظرتون چی بذارم که بهم بیاد؟؟؟ مثبت السلطنه خوبه؟؟؟)

امین_بد
26th September 2010, 08:44 PM
ها اینجا انجمن خوشبینها بیده[nishkhand] پس کجان اعضای با حالش [nishkhand]بیاین که من اومدم کمی انرژی مثبت پرتا ب کنم به اعضا[nishkhand]

راست میگه خود موسس این تایپک چند روزیه که نیست پس کجاست؟

ساناز فرهیدوش
26th September 2010, 08:54 PM
خوش آمد به شما دوست گرامی .[esteghbal]

ساناز فرهیدوش
26th September 2010, 09:00 PM
مشکلات در زندگی وجود دارند ، می شه تزشون عبور کرد و هر مرحله برای خودسش داستانی داره . ولی ما می خوا هیم زود تر تمام شوند .غافل از اینکه با اتمام هر داستان نا خواسته وارد فصل بهدی میشویم .پس بهتره زیاد خودمون رو اذیت نکنیم . چون این طوری فقط خودمون مستهلک می شویم .
داشتن تن سلامت در کنار یک قلب پاک و مهربون هرکدوم جزو با ارزش ترین سرمایه هستند .پس قدرشون رو بدونید .

امین_بد
26th September 2010, 09:31 PM
سلام به همه مثبتا!!! 3تا مثبت با هم... خب باید اسمتونو گذاشت 3 تفنگ دار!!!
بیاین و تو موضوع شریک شین و نظر بدین... موضوع بحث انتظارات ما از خودمونه...

منظورتون از 3 تفنگ دار کیان؟اگه بشه بگین.

امین_بد
26th September 2010, 09:34 PM
اما چطوره موضوع بحثمونو عوض کنیم و دورد یه چیز دیگه صحبت کنیم. چجوری بر مشکلات زندگی غلبه کرد؟

امین_بد
26th September 2010, 09:36 PM
به نظر خودم ما باید بر مشکلات زندگیمون دقت کنیم و سعی کنیم کههی پیدا کنیم که بالخره از اون مشکل رهایی پیدا کنیم.ولی چجوری اون راهو پیدا کنیم؟

امین_بد
26th September 2010, 09:37 PM
کسی میتونه بگه چجوری میشه راه و روش غلبه بر مشکلاتو بگه؟

ساناز فرهیدوش
27th September 2010, 11:17 AM
معمولا یه راهی پیدا میشه . بستگی داره چه طور مشکلی باشه .اگر پیدا نشه باید اونو ساخت ! حالا هر چه قدر هم که طول بکشه .

ساناز فرهیدوش
27th September 2010, 05:42 PM
مشارکت اقایون در امور منزل ! نظرررررررررررر لطفا . خصوصا وقتی بانو محصل باشه و سر کار هم بره .

7raha7
27th September 2010, 09:46 PM
منظورتون از 3 تفنگ دار کیان؟اگه بشه بگین.
erfani ودانشمند كوچولو وhamed civil1... البته اگه کسی به دل نگیره!!!
خداییش به دل که نگرفتین؟؟؟

Outta_Breathe1020
27th September 2010, 09:59 PM
من که کلهم گیج بودم و حواسم نبود که اینجا ثبت نام نکردم!!! [nishkhand]
دیگه خلاصه منم هستم!!!!!!!!!
انرژی نمفی؟ فمنی؟ منفی؟؟ نمیدونم!! خلاصه همونی که گفتین رو من تا حالا باهاش سروکار نداشتم!! هیچ وقتم ایشالا ندارم!!!

Outta_Breathe1020
27th September 2010, 10:03 PM
مشارکت اقایون در امور منزل ! نظرررررررررررر لطفا . خصوصا وقتی بانو محصل باشه و سر کار هم بره .

صد البتــــــــه!!
اصلا اینکه خونه با خانوما(حالا چه سر کار برن چه نرن) و بیرون با آقایون رو من که اصلا باهاش موافق نیستم!!!!! چه فرقی داره؟؟ هر کی بیکاره هر کاری میتونه انجام بده دیگه!! [cheshmak]

ساناز فرهیدوش
27th September 2010, 10:33 PM
خوش آمدید دوست عزیز .
خوب منظور مشارکته . اگر قرار باشه یک نفر به امورات رسیدگی کنه که خیلی خسته میشه .

Outta_Breathe1020
27th September 2010, 10:37 PM
منم کاملا با مشارکت موافقم!!! واقعا اگه مشارکت نباشه یه نفر از پا درمیاد

7raha7
28th September 2010, 02:26 PM
بله... بله... بله... مشارکت که حتما باید باشه چون اینطوری هرکدوممون میفهمیم بقیه دارن چه زحمتهایی میکشن...

7raha7
1st October 2010, 09:17 AM
خیله خب... حالا یه موضوع جدید... میخواین راجع به قانون جذب صحبت کنیممممم؟؟؟ فکر کنم به چگونگی غلبه بر مشکلات هم ربط داشته باشه...
همه چیز بستگی به باورهای ما داره...
کیا کتاب راز رو خوندن؟؟؟

Outta_Breathe1020
1st October 2010, 12:38 PM
فیلمش رو دیدم. جالبه!! اما با همه اش موافق نیستم!!
ولی به نظرم واقعا به باورای خود ما خیلی بستگی داره!! کلا به نظر من چیزی که ایمان داری بهش، واقعا به قول راز جذب میکنی...
[golrooz]

7raha7
1st October 2010, 02:20 PM
البته به نظر من کتابش بهتر از فیلمشه... انگار توی کتاب یه کلاس درسه که داره بهت تدریس می کنه چه جوری زندگی کنی!
من از مثالایی هم که میزنه و مصداقهایی از رازو تو زندگیمون میگه خیلی خوشم میاد!

Outta_Breathe1020
1st October 2010, 02:45 PM
من کتابش رو هم خوندم. هر کدوم برام یه جوره.
آره مصداق های خیلی جالبی داره!
اگه واقعا بتونی حسش رو تو خودت ایجاد کنی و باور کنی که چیزی فکر میکنی رو جذب میکنی من فکر میکنم واقعا اتفاق میوفته. البته باید اینم بگیم که خوب بالاخره خواست خدا هم هست واقعا. براساس اعتقادات ما که منم واقعا قبولش دارم، اگه یه چیزی واقعا هم بخوای اما خدا نخواد و قسمتت نباشه اتفاق نمیوفته [shaad]

ساناز فرهیدوش
1st October 2010, 08:40 PM
قانون جذب یعنی هدفت رو تو ذهنت انقدر پررنگ ترسیم کنی ريال تالاشت و انرزیت رو متمرکز کنی انجاست که در محیط پیرامونت دقیق میشی و از زمین و زمان در رسیدن به اهدافت کمک می گیری .
حتی اگر سنگی هم جلوی پات بذارن با به جریان انداختن انرژی مثبتت می تونی به راحتی ازش عبور کنی

ساناز فرهیدوش
1st October 2010, 08:41 PM
قبلا راجع به قانون جذب صحبت کردیم .حالا به نظر شما نقش زنان در پیشرفت جامعه چیست ؟

eng_mrm
6th October 2010, 09:03 PM
خیله خب... حالا یه موضوع جدید... میخواین راجع به قانون جذب صحبت کنیممممم؟؟؟

این مطلب رو یه بار هم که شده بخونید برای من که خیلی جالب بود

شانس نوعي انرژي

ابتدا بايد در مورد انرژي و ماهيت آن صحبت كنيم . خيلي از آدمها حتي نمي دانند كه اين دنيايي كه در آن زندگي مي كنيم از چه چيزي ساخته شده است پس ابتدا باهم طبق نظريه هاي علمي راه خود را پيش مي بريم و به اين مي پردازيم كه دنيا از چه چيز ساخته شده است :

دنياي اطراف از ماده و انرژي ساخته شده است : ماهيت انرژي هنوز به طور كامل كشف نشده است اما مي دانيم كه انرژي با فركانس نيز سنجيده مي شود . هرچه فركانس يك انرژي بالاتر باشد قوي تر است .

ماده از چه ساخته شده است ؟ از ملكول

ملكول از چه ساخته شده است ؟ از اتم

اتم از چه ؟ از پروتون و الكترون و نوترون . پروتون بیشتر جرم اتم را در بر دارد . و اما پروتون از چه ساخته شده است ؟ در كتاب استفان هاوكينگ آمده است : تقريبا بيست سال پيش چنين فكر مي شد كه پروتونها و نوترونها ذراتي بنيادين هستند ولي آزمايشهاي كه در آنها پروتونها با سرعتهاي زيادي به پروتونها يا الكترونهاي ديگر برخورد مي كردند نشان دادند كه آنها در واقع از ذرات كوچكتري تشكيل يافته اند و آنها كوارك هستند

و اما آخرين سوال كوارك ها از چه ساخته شده اند ؟ جواب سوال را خود استفان هاوكينگ به ما داده است مي دانيم كه استفان هاوكينگ بزرگترين دانشمند زنده قرن است . او مي گويد كوارك ها از انرژي ساخته شده اند . پس مي توانيم بگوييم همه چيز در اين دنيا از انرژي ساخته شده است . چون طبق نظريه نيوتون جهان از ماده + انرژي ساخته شده است كه ديديم كه اخيرا كشف شده است كه ماده نيز از انرژي ساخته شده است . تنوع نوع ماده در دنيا به فركانس و طول موج انرژي مربوط مي شود اگر همه چيز در دنيا داراي يك فركانس و ارتعاش بود همه چيز يكي مي شد

هرچه فركانس بالاتر باشد پس جنس لطيف تر مي شود . لطيف ترين جنسي كه قابل ديدن و لمس كردن است آتش است . و سخت ترين سنگ و فلز هستند كه ارتعاش پاييني دارند . و اما ما مي خواهيم بپردازيم به جنسهاي لطيف و در آنها كنكاش كنيم

افكار ما و خاطرات و ذهن ما ماده اي هستند با انرژي و فركانس بسيار بالا بخاطر همين غير قابل ديدن هستند . اما مي بينيم كه قابل درك هستند . براي همين است كه وقتي فكر مي كنيم يا درس مي خوانيم گرسنه مي شويم چون از توان موجود در خود براي توليد انرژي فكر استفاده كرده ايم و حال بايد انرژي از دست رفته را بر گردانيم . طي آزمايش بسيار دقيقي كه در يكي از دانشگاههاي آمريكا در سال 1965 انجام گرفت دانشجويي را بر روي ترازويي با حساسيت بسيار بالا قرار دادند و از او خواستند كه كه يك ضرب 5 رقمي را در 5 رقمي انجام دهد و هنگام محاسبه مشخص شد كه وزن دانشجو در حد بسيار كم افزايش يافته است . بنابر اين انرژي نيز وزن هم دارد . پس افكار منفي و مثبت هر كدام داراي وزن و ارتعاش خاص خود هستند . و حتي مي توانند بر روي محيط اطراف و انسانهاي ديگر تاثير بگذارند . به خاطر همين است كه وقتي موسيقي ملايم گوش مي دهيم آرام مي شويم اما وقتي به موسيقي تند و خشن گوش مي كنيم مشوش مي شويم اين تنها به خاطر تفاوت فركانسهاي دو موسيقي مي باشد
رمز و راز دنيايي كه در آن زندگي مي كنيم در انرژي و ماهيت آن نهفته است ..

وقتي با ديد انرژي به هستي نگاه كنيم مي توانيم خيلي از ناشناخته ها را كشف و براي تمام عجايب دليل بياوريم . البته اين نكته بسيار ضروري است كه بدانيم : ما هيچگاه نمي توانيم بگوييم طرز فكر خاصي عين واقعيت است و طبيعت دقيقا از همين قانون پيروي مي كند زيرا انيشتين مي گويد : " جهان هستي مانند ساعتي است كه بر روي ديوار نصب شده است ما هيچگاه نمي توانيم به درون ساعت نگاه كنيم ما از شواهد و قرائني كه وجود دارد ( مثل عقربه ها و اعداد روي صفحه ) و از رفتاري كه جهان دارد مثل حركت عقربه ها قانون دروني آنرا حدس ميزنيم اما هيچ گاه نمي توانيم بگوييم كه دقيقا داخل ساعت همانطور كه ما حدس زده ايم كار مي كند . ما فقط بايد دستگاهي را بوجود آوريم كه جهان هستي آن را تاييد كند . اين دستگاه يكتا نيست ، بلكه مي توان بيشمار دستگاه ايجاد كرد كه طبيعت هم با همه آنها سازگار باشد و ما تنها مي توانيم نسبت به دستگاه خاصي بگوييم كه فلان چيز صحيح و فلان چيز غلط است . " و اين همان نظريه نسبيت انيشتين است كه در این مطلب بسيار ساده شده است . بنابر اين ما هميشه بدنبال آن هستيم كه دستگاهي را بوجود آوريم كه جواب خيلي از سوالهاي ما را داشته باشد و تا به امروز انرژي اكثر آنچه كه در سالهاي پيش عجايب خوانده شده است را پاسخ داده است مثل كارهاي عجيبي كه مرتاض هاي هندي انجام مي دهند . تنها كاري كه مرتاض ها انجام مي دهند بالا بردن ارتعاشات بدن و ذهن است . به خاطر همين مي توانند حتي از ديوار رد شوند اجسام مختلفي را بدون درد و خونريزي وارد بدن كنند زيرا ارتعاشات خود را بالا برده اند و بدن تبديل به يك ماده با انرژي بسيار بالا شده است و بنابراين عكس العمل ها و رفتار متفاوتي را از خود نشان مي دهد . اما چطور مي شود ارتعاش را بالا برد . اين مسئله بحث بسياري دارد كه در اين جا در يك يا دو صفحه نمي توان گفت فقط مي توان به اين نكته اشاره كرد كه يكي از راهها تمركز كردن است

حال مي پردازيم به تيتر مطلب . خيلي وقتها وقتي به چيزي كه معتقد هستيم به سرمان مي آيد مثلا معتقديم كه بعد از هر خنده گريه هست ، اين باعث مي شود كه ناخودآگاه ما انرژي هايي از خود ساتع كنیم كه در جهان هستي تاثير گذار باشد . ناخودآگاه دوست داریم ما را به سمتي ببرد كه ما معتقد به ان هستيم بنابر اين ما را به سمت گريه كردن مي كشاند . و ما در تمام لحظات بدون اينكه خودمان بدانيم به سمت گريه كردن سوق پيدا مي كنيم كه در نهايت علت آنرا پيدا مي كنيم (نا خودآگاه آنرا پيدا مي كند ) و گریه میکنیم. انرژي افكار ما در محيط پخش مي شود و روي همه چيز تاثير مي گذارد . احتمالا حتما براي شما پيش آمده كه از محل و يا مكاني متنفر باشيد و دوست نداشته باشيد كه به آنجا برويد اين مسئله دقيقا به خاطر وجود انرژي هاي منفي موجود در آنجا است كه روي شما تاثير گذاشته و شما به صورت ناخودآگاه از آنجا فراري مي شويد . و هزاران پديده ديگر كه علت همه آنها انرژي است . در مورد شانس هم همينطور است:

وقتي ما احساس كنيم خوش شانس هستيم بر روي محيط و جهان هستي تاثير مي گذاريم . فكر ما احساس ما و باور هاي ما باعث مي شود انرژي هايي در دنيا پخش شود كه ما را به سمت خوش شانسي هدايت كند . و همين طور هم بدشانسي هر انساني كه معتقد است بسيار بد شانس است هميشه بدشانسي مي آورد . بين افرادي كه مي شناسيم خيلي ها را مي بينيم كه به بدشانسي خود معتقد هستند و همچنان بد شانسي مي آورند . بهتر است از اين به بعد فكر كنيم خوش شانسيم . بهر حال اگر هم هيچ تاثيري نداشته باشد اين فايده را دارد كه روحيه بهتري براي زندگي داريم و در خلي از موقعيتها از اعتماد به نفس بهتري برخوردار خواهيم بود

xnilo
6th October 2010, 09:12 PM
[soal]

eng_mrm
6th October 2010, 09:25 PM
قبلا راجع به قانون جذب صحبت کردیم .حالا به نظر شما نقش زنان در پیشرفت جامعه چیست ؟

فمینیسم باور داشتن به حقوق زنان و برابری سیاسی، اجتماعی، و اقتصادی زن و مرد است. فمینیسم مباحثه‌ای است که از جنبش‌ها، نظریه‌ها و فلسفه‌های گوناگون تشکیل شده‌است که در ارتباط با تبعیض جنسیتی هستند و از برابری برای زنان دفاع کرده و برای حقوق زنان و مسایل زنان مبارزه می‌کند.
کاری به این ندارم که مطلب بالا درست هست یا نه! اینو فقط بعنوان یه مقدمه گفتم. ببینید نقش که باید داشته باشند،( در خیلی از مسائل ) ولی اینکه این نقش پر رنگ تر باشه یا کم رنگ تر دست خود بانوان گرامی هستش، و پیشنهادم به خانمها این هستش که مسائل مربوط به زنان رو از صدر اسلام به این طرف بررسی کنند و ببینند که دست خوش چه اتفاقهایی افتاده اند و تجزیه تحلیل کنند که آیا این اتفاقها و پیامدهایشون صحیح هستند یا نه. و این رو هم بگم که فقط به مطالعه کتابهایی که عالمان اسلام نوشته اند بسنده نکنند دیگر عالمان مذاهب دیگه هم این مسائل رو بررسی کرده اند( کاری به این ندارم که کدوم صحیح میگن ) به نظرم با مطالعه شما خانمها میتونید جایگاهی رو که باید داشته باشین رو بدست بیارید. امیدوارم فمینیسم بودن رو بهم نسبت ندین چون در این باره نظرم 50، 50 هستش.
به امید پیشرفت روز به روز ایران عزیز

7raha7
8th October 2010, 05:29 AM
بله..................... به امید پیشرفتش.... خیلی خیلی به امید پیشرفتش...................[tafakor]
ولی انگار... انگار دیگه امیدواری هم فایده نداره!!!!!!!!!!! امیدواری اینجوری صابون زدن شکمه!!![bamazegi]

nika6749
8th October 2010, 07:04 AM
سلام
من کتاب راز رو خوندم و بهش اعتقاد دارم چون ادم به هرچی فکر کنه و باور داشته باشه حتما بهش مرسه
اما متاسفانه بعضی دوستان رو میبینم که به باورهای خودشون اعتماد ندارند و زود اون رو فراموش می کنند
کسی که برای باورها و حرفهای خودش اعتماد نکنه نمی تونه به باورهای دیگران هم اعتماد کنه و دست اخر بهت میگه خر مقدس و خودخواه بی ارزش و کاری می کنند که ادم به یک بهانه ای از سایت بره
ببخشید این جمله اخری دردو دل بود معذرت می خرام

امین_بد
8th October 2010, 10:07 AM
من فیلم رازو دیدم(دوبلشو) و واقعا مطالبی که توی این فیلم میگن خیلی موثر بوده.

ساناز فرهیدوش
8th October 2010, 10:03 PM
زن یکی از ارکان جامعه به حساب میاد
در حقیقت مردا ن یا زنان هیچ یک بر دیگری برتری ندارند بلکه مکمل یکدیگرند . زن به پرورش فرزند می پردازد و .چون یک مدیر داخلی ایست و انقدر با سیاست است تا روابط افراد خانواده را با هم تنظیم کند .
بستر سازی برای فعالیت سازنده ی زنان برای داشتم جامعه ایی سالم یک نیاز است . امروزه زنان تحصیلات را دنبال می کنند و با خواهان کسب درامد مستقل هستند زیرا جوامع رو به پیشرفتند . اقتصاد و تورم زنان را وادار به کار در خارج از منزل ساخته و از طرفی با وجود وسایل رفاهی بیشتر خانم ها وقت کمتری را صرف انجام امور منزل خواهند کرد . ععصر حاضر می طلبد که کودک با همسالان خود در مهد به سر برد . یک خانم نه تنها در خانه بلکه با وجود داشتن جایگاه موثر می تواند پشتوانه ایی به عنوان نیروی سازنده ی جامعه باشد .
زناد از عصر قاجاریهه در تصمیم سازی حکومت نقش داشته اند . شاید برای کشور های در حال توسعه نقش زن تنها در چهر چوب خانه تعریف شده باشد اما دور از ذهن نیست که زنان هم می توانند .
روزی ادامه ی تحصیل برای خانم ها ارزویی دور بود . همان طور که پشت هر مرد موفق زنی ایستاده در کار موفق یک زن نیز مردی با غرور ایستاده که همواره با حمایت خود زن را با جایگاهی که شایسته ی خود اوست می برد .

ساناز فرهیدوش
9th October 2010, 10:06 PM
رنگین کمان پاداش کسی است که تا پایان زیر باران می ایستد .

7raha7
10th October 2010, 04:18 PM
چه جمله قشنگی.............. من عاشق این جمله ام!!!

امین_بد
10th October 2010, 04:58 PM
واقعا ممنونم از این جملتون.

7raha7
10th October 2010, 10:43 PM
خب............... چون همه مثبتا جمعشون جمعه منم یه جمله میگم:در عمق سکوت، تنها صدای خداوند است که شنیده میشود....[golrooz]
همگی موفق باشید!

ساناز فرهیدوش
12th October 2010, 06:11 PM
هرکس نان قلب خود را می خورد .

jojepanbeyi
12th October 2010, 06:27 PM
من دپرس شدم[negaran]

ساناز فرهیدوش
12th October 2010, 06:41 PM
می تونم بپرسن چرا ؟

jojepanbeyi
12th October 2010, 07:06 PM
الان 90% روز خونه هیستم و با کسی حرف نمیزنم چیزایی که می خوام رسیدن بهش فعلا همکان پذیر نیست

Mercy
12th October 2010, 07:11 PM
با اجازتون میخوام یه چند کلمه صحبت کنم .

انسان اگر چیزی رو خلاف انتظاراتش از محیط ببینه ممکنه به سمت افسردگی بره اما اگر در اعماق وجودش حس کنه که این شرایط بوجود آمده نامطلوب (از نظر خودش )پایدار نیست و یا یک نیروی ماورایی (خدا) برای بهبود شرایط همیشه یاریش میکنه هیچ وقت عوارض افسردگی گریبانگیرش نمیشه .

یه مورد دیگه مربوط میشه به اینکه سعی کنیم همیشه خودمون رو از درون راضی نگه داریم و رضایت شخصیمون مهمتر باشه و اخر هر کاری به این فکر کنیم که ما چه چیزهایی آموختیم که قبلا بلد نبودیم یا چه چیزهایی رو به دست آوردیم که قبلا نداشتیم .

مثلا میگم یکی که همیشه دوست داره به دیگران کمک کنه ممکنه هیچ وقت اونطور که شایسته اش هست ازش تشکر نشه و این براش سرخوردگی ایجاد کنه اما اگر همین آدم به این فکر کنه که با کمک به دیگران فقط داره نیاز درونی انسان دوستی خودش رو ارضامیکنه اونموقع است که تشکر و یا عدم تشکر دیگران تاثیری روش نخواهد گذاشت و مثالهای دیگری از این قبیل

اینم اضافه کنم که از هر چیزی باید سعی کرد به بهترین نحو بهره برد مثلا شما که 90 % روز رو خونه نیستی میتونی بهترینها رو در این 90% عدم حضورت جست و جو کنی و سعی کنی از وضع موجود لذت ببری نه اینکه غصه بخوری ، غصه خوردن فقط باعث میشه کل روزت خراب شه سازگاری با محیط رو باید یاد گرفت .

jojepanbeyi
12th October 2010, 07:53 PM
من همش خونه هستم

ساناز فرهیدوش
12th October 2010, 08:50 PM
خوب به انجام فعالیت های خارج از منزل علاقه ندارید ؟ کتابخانه ، پیاده روی و......... یا حتی کار ؟

Mercy
13th October 2010, 07:44 AM
الان 90% روز خونه هیستم و با کسی حرف نمیزنم چیزایی که می خوام رسیدن بهش فعلا همکان پذیر نیست

چه حواس جمعی دارم من !

خوب باشه خونه باش اصلا مهم نیست مهم اینکه از شرایطی که توش هستی بتونی بهترین استفاده رو ببری البته اگر امکام تغییرش رو نداری مثلا اصلاامکان این وجود نداره که دور از خونه باشی از لحظات خونه بودنت استفاده کن به کارهای هنری که بلدی مشغول شو یا برنامه ریزی کن مثلا برای تقویت زبانت که با دو سه تا کتاب حله .

jojepanbeyi
14th October 2010, 11:21 PM
الان دارم این کار رو انجام میدم ولی با نا امیدی تمام رو حیم گرفته.
هیچ شادابی ندارم کم حوصله و خسته

ساناز فرهیدوش
17th October 2010, 01:09 PM
روح انسان درست به مثابه آب است و می باید راهش را بیابد و گرنه کدر می شود . راه همیشه بازه اما بعضی وقت ها نمی دونیم باید کدوم طرفی بریم برای همین حالمون بد میشه .

7raha7
17th October 2010, 02:30 PM
الان دارم این کار رو انجام میدم ولی با نا امیدی تمام رو حیم گرفته.
هیچ شادابی ندارم کم حوصله و خسته
ناامیدی؟؟؟؟ علتش چیه؟؟؟ شاید از خدا دور شدی.... مسیر ارتباط ما با خدامثل یه مسیر شیبدار میمونه که توش نمیشه ساکن بود.... یا میری پایین یا میری بالاتر. اگه بری پایینتر از خدا دورتر میشی و اگه سقوط کنی دچار مرگ روحانی یا معنوی میشی و ناامیدی هم یکی از حالات مرگ روحانیه. اگه بری بالا تکامل پیدا میکنی....
شاید این ایراد ماست که از بچگی واقعا باورمون شده خدا بهمون بد نگاه میکنه... یا همش میخواد تنبهمون کنه...
این اصلا درست نیست. در حقیقت خدا مثل یه مایع می مونه. تو هر ظرفی بریزیش به شکل همون ظرف درمیاد. اگه این ظرف قلبی باشه... خدا هم شکل قلبو میگیره!!! اگه تصور کنیم رها مون کرده همین میشه و اگر باورکنیم عاشقمونه .... واقعا عاشقمونه! پس ناامیدی کیلو چنده؟؟؟؟[esteghbal]

A M S E T I S
17th October 2010, 06:14 PM
1-تعریف تون از زندگی چیه ؟ زندگی زیباست زشتی های ان تقصیر ماست زندگی اب روانیست روان میگذرد انچه تقدیر من و توست همان میگذرد.
2-نوع نگاه به زندگی اکتسابی هست یا ارثی؟ 100% اکتسابی
3-مثبت نگاه می کنین به زندگی یا منفی ؟ در چه حد؟ + در حد زلزله
4-کی دید منفی میاد سراغتون؟ اون زمان که پشت کنکور بودم. دیگه حق نداره بیاد
5-با دید منفی چی کار می کنین؟ سعی میکنم مقابله کنم باهاش خودمو سرگرم میکنم
6-نظرتون راجع به این انجمن چیه؟ خوبه به شرط اینکه کیک و ساندیس بدین
7-اگه پیشنهادی برای انجمن دارین ، بگین

ریپورتر
18th October 2010, 09:41 AM
سلام
منم کلا شارژ افریده شدم[nishkhand] دپرسی حداکثر یک ساعت در سال[nishkhand]
به دوستان پیشنهاد میکنم ورزش کنند ورزش کردن نمیزاره ادم دپرس و نا امید بشه
وقتی ادم بدنش ضعیف باشه و اماده و نباشه نا خود اگاه در مقابل مشکلات کوچیک تسلیم میشه و کم میاره و نا امید میشه
پس حتما ورزش کنید بعد از 2 هفته ورزش اثراتش رو میبینید که چقدر با اراده شدین[nishkhand]

jojepanbeyi
18th October 2010, 06:15 PM
سلااااااااااااااااااااام مرسی بچه ها حالم بهتر شده.من قبلا باشگاه میرفتم به خاطر کنکور کنار گذاشتم اما از این هفته رفتم حالم کلی خوبه[labkhand]
رفتم به دوستام هم ریاضی یاد دادم اینطوری دیگه سر حال ترم شدممممممممم.
بابت حرفاتون مرسیییییییییییییی [golrooz][golrooz]

ساناز فرهیدوش
18th October 2010, 09:02 PM
امیدوارم همیشه شاداب باشی دختر خوب !

امین_بد
18th October 2010, 09:30 PM
من هم امیدوارم

7raha7
20th October 2010, 06:07 AM
سلام
منم کلا شارژ افریده شدم[nishkhand] دپرسی حداکثر یک ساعت در سال[nishkhand]
به دوستان پیشنهاد میکنم ورزش کنند ورزش کردن نمیزاره ادم دپرس و نا امید بشه
وقتی ادم بدنش ضعیف باشه و اماده و نباشه نا خود اگاه در مقابل مشکلات کوچیک تسلیم میشه و کم میاره و نا امید میشه
پس حتما ورزش کنید بعد از 2 هفته ورزش اثراتش رو میبینید که چقدر با اراده شدین[nishkhand]
من هر روز ورزش میکنم اما حس میکنم این باعث میشه در روز زودتر خسته بشممممممممم!!!!

داداشی
20th October 2010, 11:09 AM
سلام خدمت دوستان
این مدته که نتونستم بیام دلم براتون تنگ شده بود خوشحالم دوباره تو این جمه شاد اومدم

ریپورتر
20th October 2010, 11:35 AM
من هر روز ورزش میکنم اما حس میکنم این باعث میشه در روز زودتر خسته بشممممممممم!!!!

نه خب چون هنوز اولش هست وگرنه ورزش ادم رو خسته نمیکنه
باید ورزش رو شب انجام بدین تا خسته نشین و بعدش یک دوش اب سرد

7raha7
22nd October 2010, 06:16 AM
جدی؟؟؟؟ شبا ورزش کنیم؟؟؟؟[taajob] تا حالا اینو نشنیده بودم.... باید امتحان کنم.... [esteghbal]البته ما شبا بیشتر پیاده روی می کنیم....

ساناز فرهیدوش
22nd October 2010, 10:21 PM
مردمان نیک معاشرت کن تا خودت هم یکی از آنان به شمار روی. — ژرژ هربرت

ساناز فرهیدوش
22nd October 2010, 10:25 PM
بدون عشق می توان بخشید، اما بدون بخشش نمی توان عاشق بود.
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]

ساناز فرهیدوش
22nd October 2010, 10:27 PM
کیفیت زندگی شما بستگی به کیفیت مدیریت شما در استفاده ی بهتر از زمان دارد.

ساناز فرهیدوش
22nd October 2010, 10:46 PM
مردی که لبخند به صورت ندارد نباید دکان باز کند. — ضرب المثل چینی

ساناز فرهیدوش
22nd October 2010, 10:47 PM
نابغه کسی است که پیوسته افکارش ر از قوه به فعل در می آورد. — بالزاک

ساناز فرهیدوش
22nd October 2010, 10:58 PM
کار بهترین تسکین دهنده افکار پریشان و غم است. — ارد بزرگ

warrior
23rd October 2010, 01:42 PM
1.زندگی چیزیه که هرروز یک تعریف داره و باید up grade بشه
2.برای من که اکتسابی بوده.
3.بیشتر مثبت ،خیلی کم هم منفی(خیلی کم هاا....)
4.وقتی عصبی یا ناراحت باشم ،گاهی هم الکی ،ازبیکاری..هه هه...
5.معمولا میندازمش دور
6.عالیه فکر خوبیه .مال خودت بود؟؟؟
7.افراد منفی رو هم راه بدیم تا مثبتشون کنیم.....در ضمن همیشه سبز و بانشاط و مثبت باشید.

ساناز فرهیدوش
23rd October 2010, 01:47 PM
سلام دوست خوب و مثبت به انجمن ما خوش آمدید .[esteghbal]

Mina_Mehr
23rd October 2010, 02:38 PM
امروز آز آن توست
بیست و چهار ساعت کامل
تا زندگی را بدان پایه بنا کنی که آرزومندی...
آن باش که هستی
و آن شو که توان بودنت هست

Mina_Mehr
23rd October 2010, 02:39 PM
اگر به خود عادت دهید که صرفا به آنچه می خواهید فکر کنید و از فکر کردن درباره آنچه نمی خواهید خوداری کنید ، سفرتان را به سوی ستارگان آغاز می کنید...

Mina_Mehr
23rd October 2010, 02:44 PM
ای انسان تو خود موضوع جستجو های خود هستی.
پس خود را بشناس

warrior
23rd October 2010, 02:46 PM
سلام دوست خوب و مثبت به انجمن ما خوش آمدید .[esteghbal]
ممنون متشکر.
من چقدر خوشبختم که شما به من خوش آمد میگید.[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][labkhand]

ساناز فرهیدوش
24th October 2010, 07:13 PM
شیرینی یک بار پیروزی به تلخی صد بار شکست می ارزد. — سقراط

پژواک
24th October 2010, 11:10 PM
اجازه هست یه آدم منفیم بیاد تو؟
ساناز خانوم یک کم پارتی بازی کنی میشه ها.[cheshmak]

پژواک
24th October 2010, 11:14 PM
-تعریف تون از زندگی چیه ؟زندگی یه مازه یا همون هزارتو.ما بدبختا هم رتی همستری چیزی بستگی به نوع آزمایش.
2-نوع نگاه به زندگی اکتسابی هست یا ارثی؟ ارثی که نیست با قوانین ژنتیک جور در نمیاد.
3-مثبت نگاه می کنین به زندگی یا منفی ؟ در چه حد؟ میگن منفی.
4-کی دید منفی میاد سراغتون؟دید منفی اگه منظور واقع بینیه همیشه.
5-با دید منفی چی کار می کنین؟ استقبال میکنم ازش.ایده میده به آدم.
6-نظرتون راجع به این انجمن چیه؟ خوبه.وقتشو زیاد کنین
7-اگه پیشنهادی برای انجمن دارین ، بگین ؟ واقع بین باشین

ساناز فرهیدوش
25th October 2010, 07:41 AM
سلام آقا سینای گل خوش آمدید .[esteghbal]

( بند پ برای تمام اعضای سایت می باشد .)

warrior
25th October 2010, 01:54 PM
777رو ضربدر 20کنید................
جوابش هر چی شد ضربدر 13کنید...........
هر چی شد همونید....

warrior
25th October 2010, 01:55 PM
-تعریف تون از زندگی چیه ؟زندگی یه مازه یا همون هزارتو.ما بدبختا هم رتی همستری چیزی بستگی به نوع آزمایش.
2-نوع نگاه به زندگی اکتسابی هست یا ارثی؟ ارثی که نیست با قوانین ژنتیک جور در نمیاد.
3-مثبت نگاه می کنین به زندگی یا منفی ؟ در چه حد؟ میگن منفی.
4-کی دید منفی میاد سراغتون؟دید منفی اگه منظور واقع بینیه همیشه.
5-با دید منفی چی کار می کنین؟ استقبال میکنم ازش.ایده میده به آدم.
6-نظرتون راجع به این انجمن چیه؟ خوبه.وقتشو زیاد کنین
7-اگه پیشنهادی برای انجمن دارین ، بگین ؟ واقع بین باشین
سلام سینا جون .
خوبی؟
شکر پیدا کردی یا بفرستم؟

7raha7
25th October 2010, 02:22 PM
به به.......... میبینم اینجا با قدوم نرانی بروبچ جدید( منظورم تاپیکای نورانیه!!!) روشن شده!!![tashvigh]
بچه ها همتون خوششششششششش اووووووووووووووووووومدین!! !!!!!!!![golrooz]

داداشی
25th October 2010, 07:22 PM
من مثبت بودم ولی دیگه منفیم
از روزگارم بدم میاد ناملایم هست

ساناز فرهیدوش
25th October 2010, 08:32 PM
محمد جان درگذشت عموی بزرگوارتان را تسلیت عرض می کنم .امیدوارم آخر غمتان باشد .

از طرف تمام دوستان سایت

پژواک
25th October 2010, 09:45 PM
سلام سینا جون .
خوبی؟
شکر پیدا کردی یا بفرستم؟

مهدی جون.این خوبی رو از ما یکی نپرس.
شکر دوست ندارم ضررش زیاده.ما فروکتوز میخوریم.

پژواک
25th October 2010, 09:55 PM
777رو ضربدر 20کنید................
جوابش هر چی شد ضربدر 13کنید...........
هر چی شد همونید....

آقا ما ضریب هوشیمون زیر صفره.منظور؟؟؟؟؟؟

jojepanbeyi
25th October 2010, 10:45 PM
من اومدممممممممممممم حالم خیلی خوبه بچه ها

A M S E T I S
26th October 2010, 07:11 AM
چه عالی که حالت خوبه امیدوارم همیشه خوب باشی زیاد سخت نگیر میگذره[golrooz]

ساناز فرهیدوش
26th October 2010, 12:53 PM
منم خوب بیدم دوستی !

warrior
26th October 2010, 01:23 PM
آقا ما ضریب هوشیمون زیر صفره.منظور؟؟؟؟؟؟
جوابش میشه :202020

warrior
26th October 2010, 01:27 PM
شاید زندگی اون جشنی نباشد که آرزویش را داشتی،اما حالا که به آن دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص..

ساناز فرهیدوش
26th October 2010, 10:38 PM
مراقب باشيد چيزهايي را كه دوست داريد بدست آوريد وگرنه مجبور خواهيد بود چيزهايي را كه بدست آورده ايد دوست داشته باشيد. « جرج برنارد شاو

ساناز فرهیدوش
26th October 2010, 10:39 PM
مردان شجاع فرصت می آفرینند و ترسوها منتظر فرصت می نشینند

ساناز فرهیدوش
26th October 2010, 10:44 PM
انسان ها به نسبت هر ظرفيتي كه براي كسب تجربه دارند عاقلند نه به نسبت تجاربي كه اندوخته اند
برنارد شاو

ساناز فرهیدوش
26th October 2010, 10:44 PM
انسان ها مانند خطوط انگشتان هيچ كدام به هم شبيه نيستند
اديسون

غزل جون
27th October 2010, 09:16 AM
1.زییا
2.اکتسابی
3.مثبت خیییییییییییییییییییییلی مثبت
4.وقتی یکی میمیره
5.ناامید میشم
6.جالبه
7.بازم از این بحثها بذارید(وقتشم بیشتر کنید[nishkhand])

warrior
27th October 2010, 03:06 PM
خوش اومدی غزل جون..............
مثبت باش و همیشه عاشق.

ساناز فرهیدوش
27th October 2010, 06:44 PM
غزل جون گل خوش آمدید .

پژواک
27th October 2010, 08:35 PM
سلام دوستای خوبم
دید من راجع به زندگی عوض شده.
همون مازه بود.کاملا غلطه مازها جواب و راه نجات دارن.
زندگی بی راهه است.

ساناز فرهیدوش
27th October 2010, 08:43 PM
زندگی انتها نداره و تا بی نهایت هست . تو این مسر فرازو نشیب های زیادی وجود داره ، با افراد زیادی میان و میرن اعم از خوب و بد و اتفاقاتیکه کنترل همشون دست ما نیست . بعضیا کنار را میایستند و میرن به حاشیه میخواهند از بازی خارج شوند اما نمیشه ، دیر یا زود باید برگردن و ادامه بدن .
سینا جونم منظورش همینه .برگردیم و با نیروی بیشتر و بهتر بازی رو ادامه بدیم .

پژواک
27th October 2010, 08:49 PM
زندگی انتها نداره و تا بی نهایت هست . تو این مسر فرازو نشیب های زیادی وجود داره ، با افراد زیادی میان و میرن اعم از خوب و بد و اتفاقاتیکه کنترل همشون دست ما نیست . بعضیا کنار را میایستند و میرن به حاشیه میخواهند از بازی خارج شوند اما نمیشه ، دیر یا زود باید برگردن و ادامه بدن .
سینا جونم منظورش همینه .برگردیم و با نیروی بیشتر و بهتر بازی رو ادامه بدیم .

عجب منظوری داشتم.[taajob]

ارغنون
28th October 2010, 11:34 AM
سلام به همگی
-تعریف تون از زندگی چیه ؟ زندگی یه پله برقیه با شتاب متغیر ولی درست نیست رو این پله برقی بدویم.
2-نوع نگاه به زندگی اکتسابی هست یا ارثی؟ هر دو همه صفات هم ارثین هم اکتسابی ارثی چون ژنومشو داشتیم اکتسابیم چون قدرت تنظیم بیان ژنش دست خودمونه
3-مثبت نگاه می کنین به زندگی یا منفی ؟ در چه حد؟ قبلا منفی چند روزیه به درخواست مشاور مدرسمون کمی مثبت
4-کی دید منفی میاد سراغتون؟خیلی وقتا
5-با دید منفی چی کار می کنین؟ دید منفی بهترین راه افزایش خلاقیت و حل مساله است
6-نظرتون راجع به این انجمن چیه؟ خوبه خدا باعث و بانیش رو بخیره.
7-اگه پیشنهادی برای انجمن دارین ، بگین ؟راجع به مباحث مشخص تری بحث کنیم.
شاد باشین.

ساناز فرهیدوش
28th October 2010, 04:47 PM
سلام دوست خوبم خوش آمدید .

7raha7
28th October 2010, 06:02 PM
سلام دوستای خوبم
زندگی بی راهه است.
خب میشه راجع به این دید جدید یه کم بیشر توضیح بدین؟؟؟
این که زندگی بی راهه اس............ چرا ریشه یابیش نمی کنین؟؟؟ چرا از خودتون نمی پرسین چرا به این نقطه رسیدین؟؟؟[nadanestan][nadanestan]

warrior
28th October 2010, 07:44 PM
سلام دوستای خوبم
زندگی بی راهه است.
چرا باز؟[soal][negaran]

ساناز فرهیدوش
28th October 2010, 08:28 PM
بعضی موقع ها باید مسیر رو از بالا نگاه کرد اونوقته که می بینیم این مانع تو راه زندگی قابل گذره فقط باید راهش رو پیدا کنی !

پژواک
28th October 2010, 09:31 PM
چه دید پر طرفداری.
دوستان من تا 4 سال پیش یه آدم با انرژی و مثبت بودم با کلی ایده نو.بقیه میگفتن خلاق
قدیما مشکلی نمیموند که نتونم کمکی یا راه حلی براش پیدا کنم.
به مرور زمان دیدم این مشکلایی که من میتونم حلشون کنم و بقیه رو شاد میکنه یه سری مشکله که کل اون مشکلا تو یه مشکله و همین حوری مجموعه بزرگتر میشه بزرگترین مجموعه اسمش زندگیه که متاسفانه اشتراکش با بقیه مجموعه ها بدختیه و از اونجایی که مجموعه مادر به طور حدی برابر با بدبختیه پس این ماز ما که توش همه راهها هست فقط چند راه داره که منجر به خوشبختی میشه اون راهها هم در دسترس همه نیست البته به طور نسبی ما به بدبختی کم میگیم خوش بختی.
و اما چی شد که اون ماز شد بی راهه.خب نظرتون چیه که آخر هر مازی یه ماز دیگه باشه.اونوقت هر دو تا ماز که با هم هماهنگ نیستن با هم یه بن بستی میسازن که علت ایجادش خروج از ماز خودمون بوده.
ببخشید من دارم میرم مرخصی سه روزه با حقوق باشه بعدا بیشتر توضیح میدم.

ارغنون
29th October 2010, 10:06 AM
چه دید پر طرفداری.
دوستان من تا 4 سال پیش یه آدم با انرژی و مثبت بودم با کلی ایده نو.بقیه میگفتن خلاق
قدیما مشکلی نمیموند که نتونم کمکی یا راه حلی براش پیدا کنم.
به مرور زمان دیدم این مشکلایی که من میتونم حلشون کنم و بقیه رو شاد میکنه یه سری مشکله که کل اون مشکلا تو یه مشکله و همین حوری مجموعه بزرگتر میشه بزرگترین مجموعه اسمش زندگیه که متاسفانه اشتراکش با بقیه مجموعه ها بدختیه و از اونجایی که مجموعه مادر به طور حدی برابر با بدبختیه پس این ماز ما که توش همه راهها هست فقط چند راه داره که منجر به خوشبختی میشه اون راهها هم در دسترس همه نیست البته به طور نسبی ما به بدبختی کم میگیم خوش بختی.
و اما چی شد که اون ماز شد بی راهه.خب نظرتون چیه که آخر هر مازی یه ماز دیگه باشه.اونوقت هر دو تا ماز که با هم هماهنگ نیستن با هم یه بن بستی میسازن که علت ایجادش خروج از ماز خودمون بوده.
ببخشید من دارم میرم مرخصی سه روزه با حقوق باشه بعدا بیشتر توضیح میدم.

خب دید جالبیه ولی اشکال داره.
اول اینکه چه جوری مازهاتون رو ترکیب میکنین؟
اگه دو تا ماز رو بذاریم کنار هم مطمئنا از جواب اولی وارد دومی شدین یا اینکه خود جواب دومی رو یافتید و الان به اولش رسیدین .در هر صورت ماز دوم کاملا درسته و میتونید اونو هم حل کنید و راه داره.
البته این ترکیب دو بعدیه.
در مورد سه بعدیش من خوب نمیفهمم چه جوری ترکیب میشن.
توضیح میدید آقای دکتر؟

warrior
29th October 2010, 10:46 AM
دیدت جالبه سینا اما نمیشه که گفت همیشه صدق میکنه .

پژواک
29th October 2010, 01:29 PM
خب دید جالبیه ولی اشکال داره.
اول اینکه چه جوری مازهاتون رو ترکیب میکنین؟
اگه دو تا ماز رو بذاریم کنار هم مطمئنا از جواب اولی وارد دومی شدین یا اینکه خود جواب دومی رو یافتید و الان به اولش رسیدین .در هر صورت ماز دوم کاملا درسته و میتونید اونو هم حل کنید و راه داره.
البته این ترکیب دو بعدیه.
در مورد سه بعدیش من خوب نمیفهمم چه جوری ترکیب میشن.
توضیح میدید آقای دکتر؟

خیلی راه و طرز نگاهت به مساله زیباست.
خب حرف حق جواب نداره منم تسلیمم.
مرسی نیلوفر خانم

ساناز فرهیدوش
30th October 2010, 06:49 PM
خوشبخت کسانی هستند که برای خوشبختی دیگران می کوشند .

ساناز فرهیدوش
31st October 2010, 08:50 PM
هرکس راهی برای ادامه ی شاهراه زندگی برمی گزیند ، راه های متفاوتی برگزینید تا احتمال پیروزی و لذت بردنتان صد چندان شود .

ساناز فرهیدوش
1st November 2010, 09:11 PM
قدر لحظاتی را بدانید که شاید هر گز تکرار نشوند ، و همواره طوری لذت ببرید گویی که که فردایی نخواهد بود .

ساناز فرهیدوش
7th November 2010, 06:58 AM
هوای نفس را بی اعتنایی به حرام بمیران.

: (Imam Ali (AS
The cold passion to die forbidden

ساناز فرهیدوش
7th November 2010, 06:59 AM
امام علی(ع) :

خشم خود را فرو خور،که من جرعه ای شیرین تر از آن ننوشیدم و پایانی گواراتر از آن ندیده ام.

Fit into your anger, I sip more of a sweet and final Nnvshydm Gvaratr've seen it

ستاره ی قطبی
7th November 2010, 03:27 PM
1
-تعریف تون از زندگی چیه ؟
2-نوع نگاه به زندگی اکتسابی هست یا ارثی؟
3-مثبت نگاه می کنین به زندگی یا منفی ؟ در چه حد؟
4-کی دید منفی میاد سراغتون؟
5-با دید منفی چی کار می کنین؟
6-نظرتون راجع به این انجمن چیه؟
7-اگه پیشنهادی برای انجمن دارین ، بگین ؟

زندگی شاخه گلیست گر ببوییش ز عطر نفسش مدهوشی
گر بگیریش ز خار بدنش مجروحی[nishkhand]
زندگی نه خوبه نه بده بسته به دید هرکس یه رنگ و بویی داره این گلی که گفتم میتونه گل یاس باشه میتونه گل..!!میتونه خار داشته باشه میتونه لطیف باشه....اگهدستگش کنی دستات خارش اذیتت نمیکنه....
من از شعاردادن بدم میاد توزندگی هممون سختی هست مثبت دیدن تنها راه رهایی نیست درست فکر کردن و تجربه داشتنم مهمه

2.اکتسابی

3.کلا من خیلی متشنجم گاهی شور شور گاهی بی نمک بی نمک[nishkhand]

4.وقتی که احساس کنم مشکلم حل نشدنیه و وقتی زمانش طولانی شه

5.میزنیم تو سرش ادم شه[khande]

6.خوبه اگه وقتشو زیاد کنن[khejalat]

7.سلامت باشید[golrooz]

ستاره ی قطبی
7th November 2010, 03:37 PM
بچه کهبودم فکر میکردم وقتی بزرگ شم مشکلاتم حل میشن از داد و هوار و تشنج و اینانجات پیدا میکنم.بزرگتر که شدم مشکلات رنگ عوض کردن و تو ظاهر دوست اومدن سمتم غافل ازینکه 10 تا بدبختی بار میارن....
این بین همیشه خدا بود که صدام کنه و مواظبم باشه
جایی رسید که از تکرار و تلقیح فکر دیگران خسته شدم

از خدا هم بریدم و مال خودم شدم

غافل ازینکه گم شدم تو هیاهوی شلوغی قرن آلوده
میگفتم اگه عاشق شم همه چی حله
عاشقم شدیم اما فهمیدم
حتی عشق نمیتونه ظرفیت احساس عمیق منو داشته باشه
الان که دور وبرمو میبینم و تفکرات آدمای پیرامونمو
گاهی به پوچی زندگیشون می خندم
تا کجا
اسیر دنیای بی سر و ته شدن
مثل یه دایرس که هی دور میزنی و به انتهاش نمیرسی
من فقط 1 چیز فهمیدم
تنها راه نجات خداست
و
عاشق زیستن
عشقی که خدا رو تو قلبت زنده کنه

warrior
7th November 2010, 03:41 PM
همیشه عاشق باش...........

ساناز فرهیدوش
7th November 2010, 04:33 PM
سلام دوست عزیز خوش آمدید .

ساناز فرهیدوش
7th November 2010, 04:37 PM
امام علی(ع) :

چه زشت است فروتنی به هنگام نیاز و ستمکاری به هنگام بی نیازی

ساناز فرهیدوش
8th November 2010, 05:45 PM
"بدان؛ خدایی که گنج های آسمان و زمین در دست اوست

به تو اجازه درخواست داده

و اجابت آنرا به عهده گرفته است .

تو را فرمان داده که از او بخواهی تا عطا کند .

در خواست رحمت کنی تا ببخشاید

و خداوند بین تو و خودش کسی را قرار نداده تا حجاب و فاصله ایجاد کند

و تو را مجبور نساخته که به شفیع و واسطه ای پناه ببری
و در صورت ارتکاب گناه در توبه را مسدود نکرده است .

در کیفر تو شتاب نداشته
و در توبه و بازگشت بر تو عیب نگرفته است .

در آنجا که رسوایی سزاوار توست رسوا نساخته

و برای بازگشت به خویش شرایط سنگینی مطرح نکرده است .

در گناهان تو را به محاکمه نکشیده

و از رحمت خویش ناامیدت نکرده

بلکه بازگشت تو را از گناهان نیکی شمرده است .

هر گناه تو را یکی , و هر نیکی تو را ده به حساب آورده

و راه بازگشت و توبه را به روی تو گشوده است .

هر گاه او را بخوانی ندایت را میشود

و چون با او راز دل گویی راز تو را میداند .

پس حاجت خود را با او بگوی

و آنچه در دل داری نزد او بازگوی

غم و اندوه خود را در پیشگاه او مطرح کن

تا غمهای تو را بر طرف کند

و در مشکلات تو را یاری رساند ."

امام علی علیه السلام (نهج البلاغه)

warrior
9th November 2010, 03:40 PM
روی هر پله که بایستی خدا بالاتر از آن است...
نه به این خاطر که خداست بلکه به این خاطر که دستان تو را بگیرد...

AvAstiN
9th November 2010, 06:25 PM
يه سخن فک کنم از پيامبر عزيزمون باشه :
روزي خود به دنبال تو مي دود ، آسوده باش

ساناز فرهیدوش
10th November 2010, 09:38 PM
در مرداب نیز گل نیلوفر می روید .

ساناز فرهیدوش
10th November 2010, 09:39 PM
امام علی(ع) : (http://www.cloobmusic.com/)

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که آدمی پای برشرافت خود گذارد.

Death is not scary enough and not so sweet life of the human foot leaves Brshraft

ساناز فرهیدوش
11th November 2010, 07:39 PM
هیچ کس آنقدر فقیر نیست که نتواند لبخندی به کسی ببخشد و هیچ کس آنقدر ثروتمند نیست
که به لبخندی نیاز نداشته باشد.

ساناز فرهیدوش
11th November 2010, 07:40 PM
ساده ترین کار جهان این است که خود باشی و دشوارترین کارجهان این است که کسی باشی
که دیگران می خواهند.

ساناز فرهیدوش
11th November 2010, 07:42 PM
بزرگترین پاداش دعا آرامش است

7raha7
12th November 2010, 06:12 AM
رکسانا جونننننننننننننننن!!! جمله هات خیلی قشنگن.... مثل خودت!!!
و تو بهترینی.... مثل جمله هات!!!

warrior
12th November 2010, 12:40 PM
فرق آدم های موفق ونا موفق در آنچه که دارند نیست...
بلکه در این است که با توجه به امکانات و تجربیات خود چه میبینند و چه میکنند...

7raha7
15th November 2010, 05:27 AM
برای اینکه بگم فرقی قائل نمیشم بین بروبچ سایت: جمله های شمام خیلی زیبان!!!حالا چندتا جمله قشنگ برای دوستان قشنگم... (وای چه یهو بچه گونه شددد...):خیلی سال پیش... وقتایی که بچه بودیم نمیتونستیم بندکفشامونو خودمون ببندیم... اما حالا چی؟ حالا که بزرگ شدیم تنها کار درستمون همینه!!!صبحها که از خواب بیدار میشیم دو تا انتخاب داریم... : یا برگردیم و بریم رویا ببینیم. یا بریم جلو و رویاهامون بسازیم!....بقیه شونم وقتی یادم اومد میزنم براتون!!!

7raha7
15th November 2010, 05:42 AM
پس چرا تو این بالایی بین جمله هام فاصله نیفتاده؟؟؟
آهان یکی دیگه ام یادم اومد....
آدما مثل چای کیسه میمونن... باید بیفتن تو آب جوش تا جوهرشونو نشون بدن...
چای کیسه ای! حالت چطوره؟؟؟

ساناز فرهیدوش
22nd November 2010, 12:33 AM
زیبایی غیر از آنکه نعمت خداست دام شیطان نیز هست. — نیچه

داداشی
22nd November 2010, 12:51 AM
پس چرا تو این بالایی بین جمله هام فاصله نیفتاده؟؟؟
آهان یکی دیگه ام یادم اومد....
آدما مثل چای کیسه میمونن... باید بیفتن تو آب جوش تا جوهرشونو نشون بدن...
چای کیسه ای! حالت چطوره؟؟؟

من که آب جوش هیچ تو کتری جوش که زیرشم روشنه هم افتادم ولی فکر نمیکنم جوهری داده باشم

warrior
22nd November 2010, 02:44 PM
سبد سبد شقایق
دلت پر از حقایق
خدا کنه بخندی تمام این دقایق.

A M S E T I S
23rd November 2010, 07:35 AM
بچه دست به گاز و اب جوش نزن میسوووووزی

داداشی
23rd November 2010, 11:18 AM
من دست نزدم که خدا اول سال تا همین یکی دو روز پیش انداخت تو کتری
بالاخره دیروز جوهر نمایان شد
البته فقط با راهنمایی یکی تو سایت

7raha7
24th November 2010, 01:29 PM
خوبه......... من که تو سایت نیستم به خاطر فشار دستام خوب همتون با دمتون گردو میشکنین.... [bamazegi]البته دم چیه؟؟؟ بیشتر منظورم ارسال بود... اصلا شیطونه میگه دیگه جمله نذارم که براش تمثیل نسازین... [nishkhand]ولی نه انگار... واسه قوه تخیلتون خوبه... پس اینم یکی دیگه:
چه دیر می فهمیم زندگی همان روزهایی بود که سپری شدنش را ؛آرزو می کردیم...
ببینم واسه این یکی دیگه چی میتونید بگید!!![cheshmak]

داداشی
24th November 2010, 04:19 PM
دختر خوب زندگیه منو تو جملت گفتی

ساناز فرهیدوش
24th November 2010, 06:02 PM
بشر به خوشبختی خیلی زود عادت میکند و چون خیلی زود عادت میکند خیلی زود هم فراموش میکند که خوشبخت است.(اندره موروا)

7raha7
25th November 2010, 06:16 AM
دختر خوب زندگیه منو تو جملت گفتی
عجب..................... خب اینقدر هم نسبت به زندگی بدبین نباشین!!!!!!!!!!!
ببینم این جمله چی کار میکنه:
در مهربانی، همچون باران باش... که در ترنمش علف هرز و گل سرخ یکیست.

داداشی
25th November 2010, 06:40 PM
ندانم
بد بین نیستم به لطف و کمک آبجیه گلم الان خوبم البته بماند که اگه مشاوره هاش نبود معلوم نبود الان سر من چی اومده بود
خدا رو شکر میکنم فقط

ساناز فرهیدوش
25th November 2010, 08:30 PM
--------------------------------------
همه رویاهای ما می توانند محقق شوند. اگر ما شجاعت دنبال کردن آنها را داشته باشیم. والت دیسنی

ساناز فرهیدوش
25th November 2010, 08:48 PM
سعی نكنیم بهتر یا بدتر از دیگران باشیم ، بكوشیم نسبت به خودمان بهترین باشیم - ماركوس گداویر

7raha7
26th November 2010, 06:49 AM
سپاسگزاری از خدا کار خوبیه و کسی که سپاسگزاری میکنه به خاطر غنی بودنه... یعنی دیگه اون چیزیو که میخواست داره!
نتیجه گیری اخلاقی: جناب داداشی... درسته که قندخون و فشار خونت بالاست... [nishkhand]اما در حال حاضر خوشبختی... بسیار خوشبخت!!!
(گاهی وقتا لازمه چیزیو که خودمونم میدونیم از دیگرون هم بشنویم تا باورش کنیم...)

ساناز فرهیدوش
21st December 2010, 01:12 PM
زمانی که از کارهای نادرست خود درس بگیرید، مورد بخشش قرار خواهید گرفت.

ساناز فرهیدوش
21st December 2010, 01:12 PM
زیبایی غیر از آنکه نعمت خداست دام شیطان نیز هست. — نیچه

warrior
23rd December 2010, 03:27 PM
عهد کردم اگر بوسه داد توبه کنم...
بوسه ای داد و چو برداشت لب از روی لبم، عهد کردم که دگر توبه بیجا نکنم.

ساناز فرهیدوش
25th December 2010, 06:52 AM
گاهی خداوند از پنجره ایی که بدان نمی نگری بر تو نوری می تاباند که در هیاهوی زندگانی بعد ها متوجه مهرش می شوی .

ریپورتر
25th December 2010, 10:04 AM
اینجا چقدر ساکت هست و شلوغها و پر انرژهای سایت کجا هستن [nishkhand]

7raha7
25th December 2010, 04:27 PM
رفتن دارن امتحان میددددددددددددددن!!! فصل امتحاناس دیگه!!!! برای همتون آرزوی موفقیت دارررررررررم!!![cheshmak]
یه عده ای هم دلشون شکسته که نمیان سایت.... آخه گاهی فراموش میکنیم اینجا یه محیط سالمه!
بعضیا هم شاید به پوچی رسیدن تو سایت!!! آخه جدیدنا فقط داریم درجا میزنیم... دلمون خوشه اینجا یه محیط علمیه!!!
(از دوستان تقاضا دارم به خودشون نگیرن!!! طرف حساب من هیشکی نیس[nishkhand])

e.einitabar
25th December 2010, 06:10 PM
1-تعریف تون از زندگی چیه ؟:رسیدن به آرزوهام

2.نوع نگاه به زندگی اکتسابی هست یا ارثی؟ :
ترکیبی از اکتسابی و ارثی چون هنوز خیلی از چیزها رو بدون تحقیق پذیرفته ایم

3.مثبت نگاه می کنین به زندگی یا منفی ؟ در چه حد؟
منفی نگاه کردن به زندگی همیشه باعث سکون افراد میشه ولی همیشه هم نمیشه مثبت نگاه کرد
من که حدود 80 درصد مثبت فکر میکنم

4-کی دید منفی میاد سراغتون؟:
هر زمانی که میخوام با یه پیمان کار جدید وارد معامله بشم همیشه تو این فکر هستم که یه جوری دورم نزنه[bamazegi]
5-با دید منفی چی کار می کنین؟ :
توکل به خدا و مرور زمان

6-نظرتون راجع به این انجمن چیه؟ :
کاش به مطالب علمی بیشتر بها میدادیم

7-اگه پیشنهادی برای انجمن دارین ، بگین ؟ :
پیشنهاد های خودمون رو دادیم ولی کی گوش کنه

ساناز فرهیدوش
25th December 2010, 10:45 PM
e.einitabar</B> (http://njavan.com/forum/member.php?u=108855) عزیز به انجمن خوش آمدید .[golrooz]

ساناز فرهیدوش
26th December 2010, 07:09 AM
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]

لبخندواقعی و عمل خالصانه هدیه های ارزشمندیست که صد چندان باز می گردند .

[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]

warrior
26th December 2010, 05:58 PM
من دگر سوی چمن هم سر پروازم نیست
که پر بازم اگر هست دل بازم نیست

ساناز فرهیدوش
27th December 2010, 06:52 AM
چیزهایی که داریم را وقتی ارزشمند می دانیم که دستشان می دهیم .

warrior
27th December 2010, 12:38 PM
شكسپير ميگه: خيانت تنها اين نيست كه شب را با ديگري بگذراني ... خيانت ميتواند دروغ دوست داشتن باشد ! خيانت تنها اين نيست كه دستت را در خفا در دست ديگري بگذاري ... خيانت ميتواند جاري كردن اشك بر ديدگان معصومي باشد

A M S E T I S
13th January 2011, 03:58 PM
سلام مثبتهااااااااااااا

به به موج انژی منو گرفت

همه چی عالیه

موفق باشید عزیزانم

تووت فرنگی
13th January 2011, 08:09 PM
http://img.tebyan.net/Big/1389/07/90791801588420074199319589122859712211.jpg

[golrooz]من خیلی مثبتم

ساناز فرهیدوش
13th January 2011, 08:14 PM
دوست خوب ورودتون رو خوش امد عرض می کنم ما رو هم از وجودت مثبتتون بهر ه مند کنید .

s.golgol
13th January 2011, 11:06 PM
دنيا هم به آدمهاي خوش بين نياز دارد هم به آدمهاي بد بين
خوش بين ها هواپيما ميسازند و بد بين ها چتر نجات

warrior
15th January 2011, 01:24 PM
اینم برای این که مثبت تر باشیدو لبخند بیاد رولبتون:
بزرگترین مشغله فکری کودکان اینه که چرا داداش کایکو دستمال قدرتشو تو جیب خودش نمیگذاشت!!!!

s.golgol
15th January 2011, 01:58 PM
كمتر چيزي در دنيا قدرتمند تر از يك نيروي مثبت، يك لبخند، يك كلمه اميدوار كننده

و يك «تو مي تواني» است.

آنهم وقتي كه شرايط سخت فرا مي رسد

warrior
15th January 2011, 02:18 PM
تا زمانی که لبخند چهره مان را نپوشاند کاملا لباس نپوشیده ایم.
گاندی

s.golgol
15th January 2011, 02:31 PM
خوش بيني يعني باور كنيم هر چه آسمان تيره تر ، ستاره ها به همان نسبت درخشان ترند

تووت فرنگی
15th January 2011, 08:57 PM
فقر و گرسنگی انسان هابهتر از پستی و بی عاطفگی است .((چارلی چاپلین))

warrior
16th January 2011, 02:46 PM
من 999بار شکست نخورده ام ...
من 999 روش یاد گرفتم که چگونه لامپ ساحته نمیشود.
توماس ادیسون

تووت فرنگی
17th January 2011, 04:46 PM
راه حل مشکلات زندگی یا پاسخ سوالات همیشه در خود مشکل مستتر است- وین دایر

warrior
29th January 2011, 09:51 PM
محبت یعنی دوست داشتن مردم بیش از استحقاق آنها.

تووت فرنگی
30th January 2011, 01:18 PM
زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست،زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست ،زندگی وزن نگاهی است که در خاطره ها می ماند شاید این حسرت بیهوده که در دل داری،شعله گرمی امید تورا خواهد کشت ،زندگی درک همین اکنون است ،زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد........[golrooz][golrooz]

A M S E T I S
30th January 2011, 03:13 PM
به جای ماتم گرفتن بر ناکامی های گذشته به فکر اینده باش

یادت نرهههه

ساناز فرهیدوش
30th January 2011, 04:59 PM
ورود دوست خوب و مثبتون رو خیر مقدم عرض می کنم .

ساناز فرهیدوش
30th January 2011, 09:11 PM
فقط فرد نا آگاه از عدم درک پیشامد ها عصبانی می شود ، فرد خردمند ان ها را می فهمد .

ساناز فرهیدوش
30th January 2011, 09:12 PM
نابینا کیست ؟
هر انکه از مشاهده عوالم دیگر نا توان است .

ساناز فرهیدوش
30th January 2011, 09:13 PM
چه کسی لال است ؟
آنکه از ادای کلامی محبت آمیز در وقت مناسب عاجز است .

ساناز فرهیدوش
30th January 2011, 09:14 PM
فقر از آن کیست؟
هر انکه حرص و طمع خصلت اوست .

ساناز فرهیدوش
30th January 2011, 09:15 PM
ثروتمند کیست ؟
آن کس که رضایت و خوشنودی در قلبش ریشه دارد .

ساناز فرهیدوش
30th January 2011, 09:16 PM
لبخندی که به دیگران می زنی به خودت باز خواهد گشت .

ساناز فرهیدوش
30th January 2011, 09:17 PM
تجربه هماهنگی در زندگی ، خوشبختی حقیقی را به دنبال دارد .

mohammad.persia
30th January 2011, 10:04 PM
شمع را باید از این خانه برون بردن و کشتن
تا که همسایه نداند که تو در خانه ی مایی
کشتن شمع و برون بردنش از خانه چه حاصل
نور رخسار تو گوید که تودر خانه ی مایی

محسن آزماینده
31st January 2011, 10:54 AM
بردن شمع از اين خانه و كشتن
چاره نيست تا كه ندانند تو در خانه مايي
پرتو روي تو به همه عالم
گويد كه تو در خانه مايي

warrior
31st January 2011, 02:46 PM
عالی ترین کار خداوند ،خلق یک انسان با صداقت است.

7raha7
31st January 2011, 11:19 PM
ای بابا....... دو روز ما سایت نبودیما..... حالا همش جمله میذارین؟؟؟ یه بحثی.... چیزی....
من شروع میکنم: حالت چطوره؟؟؟

A M S E T I S
1st February 2011, 10:02 AM
به مشکلاتت لبخند بزن تا از پا دربیاریشون(جمله از خودم)

warrior
1st February 2011, 04:03 PM
ای بابا....... دو روز ما سایت نبودیما..... حالا همش جمله میذارین؟؟؟ یه بحثی.... چیزی....
من شروع میکنم: حالت چطوره؟؟؟

مرسی حالم خوبه ولی این تاپیک برای مثبتیه دیگه؟؟؟؟
پس جملات مثبتانه بگذاریم...

تووت فرنگی
1st February 2011, 07:37 PM
زندگی کوتاه تر از آن است که به خصومت بگذرد

و قلب ها گرامی تر از آنند که بشکنند

فردا طلوع خواهد کرد حتی اگر ما نباشیم

و زندگی همین احساس های دوستانه است

[taane][taane]

ساناز فرهیدوش
1st February 2011, 07:50 PM
سوال دوستمون رو دوباره به شکلی هدف دار تر مطرح می کنم :

کیفیت حال شما متاثر از چه عواملی است ؟
وقتی تلاش می کنید و به نتیجه نمی رسید چه می کنید ؟

تووت فرنگی
2nd February 2011, 09:51 PM
متاثر با فعالیت ها و اتفاقاتی که ت وطول روز برام اتفاق میفته !!!!!![negaran]

اول به خدا توکل میکنم و بعد هم تلاشمو بیشتر میکنم و اگه موفق نشدم ازدیگران کمک میگیرم.[shaad]

http://uc-njavan.ir/images/cyukkiybkdpfoep84yir.jpg (http://uc-njavan.ir/images/cyukkiybkdpfoep84yir.jpg)

بچه ها به نظرتون این شکل چی میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![khoobboodan]
هرکی درست بگه بهش هدیه میدم [nishkhand][nishkhand]

ساناز فرهیدوش
2nd February 2011, 10:13 PM
خدایا مخلص توام ؟

uody
2nd February 2011, 10:15 PM
هدیه ام رو کی مــــــــــــــــــــــــ ـــیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شکل میگه
خدایا محتاج دعاتم

A M S E T I S
2nd February 2011, 10:52 PM
دوستان همه برای هم دعا کنیم[dooa][dooa][dooa][golrooz][golrooz][golrooz]

ساناز فرهیدوش
2nd February 2011, 10:57 PM
الابذکر الله تطمئن القلوب

A M S E T I S
2nd February 2011, 11:13 PM
قدر همو بدونیم[esteghbal]

7raha7
3rd February 2011, 08:28 AM
میدونیم!!!
یعنی میشه یه روز جمع شیم یه جا... با هم از روزایی بگیم که توش بهمون سخت گذشته؟؟؟
با هم غریبه باشیم... اما انگار صد ساله همدیگرو میشناسیم؟؟؟
یعنی میشه یه روز یکی اون یکی رو به بقیه نشون بده و بگه: این دوست منه!!! که داره گل میکاره!
یعنی میشه تو دنیای مجازی به معنی دوست اعتماد کرد و عاشقش بود؟؟؟

تووت فرنگی
3rd February 2011, 02:12 PM
میشه وقتی که جهان پاک شه [golrooz]

warrior
3rd February 2011, 03:04 PM
خدایا جهان رو پاک کن که یک دوست از یک دوست واقعیش دور نشه به خاطر پاره ای از بدبینی ها....

A M S E T I S
3rd February 2011, 05:01 PM
هم با خومون صادق باشیم هم با دیگران[golrooz][golrooz]

تووت فرنگی
4th February 2011, 09:59 AM
قدر لحظات در کنارهم رو بدونیم.... بدونیم شاید زیاد عمر نکنیم که پیش هم باشیم [esteghbal] قدرمهربان بودن رابدانیم [golrooz]قدردوستانی که داریم ،قدر داشته هامون رو.... [esteghbal]
واستون آرزوی پیروزی دارم!!! [dooa]

امین_بد
4th February 2011, 10:34 AM
...و برای مریضامون دعا کنیم...

warrior
4th February 2011, 10:44 AM
خدایا مریض مد نظر دوست خوبمون امین رو هر چه زودتر شفای عاجل عنایت بفرما....
الهی آمین...

تووت فرنگی
4th February 2011, 11:01 AM
واسه همه مریضاااااا ....
الهی آمین [golrooz]

خدایا به ما لیاقت دوست داشتن دیگران را عطا کن...![golrooz][golrooz]

ساناز فرهیدوش
4th February 2011, 12:23 PM
اداره ی زندگی خود و خانواده خیلی مهم است اما این تنها یک جنبه ی موفقیت است سایر جنبه های موفقیت عبارتند از :
در ک کردن
شجاعت
محبت
عزت
اعتماد به نفس
خود پذیری

تووت فرنگی
4th February 2011, 04:42 PM
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندیِ ماست
هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته بجاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد

7raha7
5th February 2011, 05:45 AM
یه تیکه مثبت بهتون بگم حالتون جا بیاد؟؟؟
بگم؟؟؟
بگم؟؟؟
بگم؟؟؟
e....یادم رفت....
خب جاش براتون اینو میذارم:
نازنین غصه نخور، قصه نویس ما خداست
همه نارفیقن و تنها رفیق ما خداست

A M S E T I S
5th February 2011, 09:11 AM
دوستان من با توجه به امضا رکسانا جون مطلبیو خدمتتون عرض میکنم

شما میتونید به سایت www.ehda.ir مراجعه فرمایید و کارت اهدا عضو دریافت کنید..که مربوط به واحد فراهم اوری اعضای پیوندی.بیمارستان دکتر مسیح دانشوری است.

با تشکررر

warrior
5th February 2011, 02:10 PM
براتان از طلاتختی،
مسیری رو به خوشبختی ،
براتان عمر نوحی را ،
وقارت همچو کوهی را ،
براتان صبر ایوبی،
حیاتی مملو از خوبی ،
براتان شاد بودن را ،
زغم آزتد بودن را،
رفاقت را ، صداقت را،
اگر خواهید محبت را دعا کردم.[golrooz]

تووت فرنگی
5th February 2011, 02:34 PM
بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم ،

همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم

شوق دیدار تو لبریز شد از جام وجودم ،

شدم آن عاشق دیوانه که بودم

در نهانخانه جانم گل یاد تو درخشید ،

باغ صد خاطره خندید

[dooa]

ساناز فرهیدوش
8th February 2011, 01:45 PM
در سخت ترین لحظه ها به کسی بیندیش که در هر صورت تو را بی قید وشرط دوست دارد ، کسی مکه همواره تو را در اغوش گرم خود بی هیچ توقعی پذیراست ، خدایی که تو را به هر ایینی که او را می پرستی دوست دار د .پس تو هم خوب باش و خدا رافراموش مکن .و به یاد داشته باش که به هر کس به هر آیینی که هست احترام بگذاری !
خدا یکی است اما هر کس از راهی و به رنگی او را در قلبش پذیراست .با هم بکوشیم این رنگ ایمان را پر رنگ تر کنیم تا خرده بگیریم از چگونگی پرستش .

warrior
11th February 2011, 11:51 AM
زندگی چقدر خوبه...

تووت فرنگی
11th February 2011, 02:11 PM
خدا گفت: به دنیایتان می آورم تا عاشق شوید .
آزمونتان تنها همین است : عشق . و هر كه عاشق تر آمد،
نزدیكتر است.پس نزدیك تر آیید، نزدیكتر.
عشق ، كمند من است . كمندی كه شما را پیش من می آورد .
كمندم را بگیرید.
ولیلی كمند خدا را گر فت .
خدا گفت: عشق ، فرصت گفتگو . گفتگو با من.....
با من گفتگو كنید .
ولیلی تمام كلمه هایش را به خدا داد . لیلی هم صحبت خدا شد .
خدا گفت : عشق ، همان نام من است كه مشتی خاك را به نور بدل می كند .
و لیلی مشتی نور شد در دستان خداوند ....
[golrooz][golrooz][golrooz]

ساناز فرهیدوش
13th February 2011, 07:50 AM
در فروشگاه ها دوست نمی فروشند و انسان ها مانده اند بی دوست .پس تو مرا اهلی کن و اگر اهلی ام کردی پای گریه ام هم بنشین !

تووت فرنگی
13th February 2011, 01:50 PM
ترجیح می دهم با کفش هایم در خیابان راه بروم و به خدا فکرکنم تااینکه درمسجد بنیشینم و به کفش هایم فکرکنم...
[golrooz][golrooz]

0014
13th February 2011, 01:56 PM
زندگی تر شدن پی در پی،،،
زندگی آبتنی در حوضچه ی اکنون است...[tashvigh][tashvigh][tashvigh]

تووت فرنگی
16th February 2011, 08:34 PM
مشکلی که خوب تشریح و حلاجی شده باشد نصفش حل شده است ".

تووت فرنگی
16th February 2011, 08:34 PM
چه روزها که یک به یک غروب شد، نیامدی * چه بغضها که در گلو رسوب شد، نیامدی
خلیل آتشین سخن، تبر بدوش بت شکن * خدای ما دوباره سنگ و چوب شد، نیامدی
برای ما که دلشکسته و خسته ایم نه * ولی برای عده ای چه خوب شد نیامدی
تمام طول هفته را در انتظار جمعه ام * دوباره صبح، ظهر، غروب شد، نیامدی
الهم کن لولیک الفرج

0014
17th February 2011, 09:41 AM
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
بی خیالی سپر هردرد است
باز هم میخندیم
آنقدر میخندیم که غم از رو برود[golrooz][golrooz][golrooz]

mohammad.persia
19th February 2011, 07:18 PM
اگر هدف زندگی هویدا باشد ده ها راه بن بست نیز نمی تواند ما را از پیش رفتن به سوی آن باز دارد .

ساناز فرهیدوش
19th February 2011, 09:56 PM
برای لبخند زدن بهایی نمی پردازید اما دارایی هایی ارزشمند و ماندگار را می توان به دست اورد امتحان کنید .

7raha7
21st February 2011, 06:54 AM
ایول!!!
هروقت پامو گذاشتم تو این تاپیک شارژ گوشیم تموم شد!!! از بس جملاتتون قشنگ و با معنیه به دوستام هم اس.ام اسشون میکنم...
بچه ها یه اسفندی چیزی تو این تاپیک دود کنید که هیچکدوممون چشم نخوریم...[esteghbal]

آرامش درون
21st February 2011, 09:47 PM
سلام به همه دوستان مثبت اندیش و مثبت نگر ، با اجازه همگی بنده هم خیلی علاقه مند هستم که در کنار شما دوستان عزیز از حضورتون مستفیض شم...[golrooz]
به امید موفقیت واقعی همه جوانان ایرانی...[esteghbal]

ساناز فرهیدوش
21st February 2011, 09:53 PM
یا سلام و عرض خیر مقدم به شما دوست خوب و مثبت .خوش آمدید .

آرامش درون
21st February 2011, 10:00 PM
یا سلام و عرض خیر مقدم به شما دوست خوب و مثبت .خوش آمدید .

ممنون از استقبال گرمتون...[golrooz]
فقط جسارتا میتونم روال کاری این تاپیک رو بدونم ، یعنی اینطور که دیدم اینجا بیشتر جملات قصار گذاشته میشه ، در حالی توی پست اول همین تاپیک چیز دیگه ای توضیح داده شده ...

warrior
21st February 2011, 10:27 PM
من 999بار شکست نخورده ام
من 999روش یاد گرفته ام که چگونه لامپ ساخته نمیشود.
توماس ادیسون

آرامش درون
22nd February 2011, 09:04 PM
سخت ترین شرایط بدترین شرایط نیستن ، احساس آرامش میتونه تو شرایطی به آدم دست پیدا کنه که حتی فکرشم نمی کنیم....

ساناز فرهیدوش
22nd February 2011, 09:22 PM
بد و خوب وجود ندارد این فکر ماست که آن را به وجود می آورد .

آرامش درون
22nd February 2011, 09:56 PM
ما نمی تونیم جلوی همه اتفاقاتی که برامون میافته یا خواهد افتاد رو بگیریم ، فقط میتونیم احساسی که نسبت به اون اتفاق داریم رو تغییر بدیم .... اتفاقات چه بخوایم چه نخوایم خواهند افتاد ، وقتی به اوج خوشبختی و لذت خواهیم رسید که از اتفاقات خوب لذت ببریم و به اتفاقات بد با دیدگاه مثبت تری فکرکنیم...

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد