توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال غیرفعال بودن stand by
*میترا*
21st April 2010, 10:12 PM
سلام دوستان. خسته نباشید.
من سیستمم کاملاً رو به راه بود ولی 2 روز ÷یش که برقا رفتن اومدن سیستم لود شد ولی به صفحه welcome که میرسید ریست میشد.
هرکاری کردم ویندوز بالا نیومد که نیومد. مجبور شدم ویندوز بزنم دوباره. حالا هم سرعت خیلی ÷ایینه هم اینکه دکمه ی standby غیر فعاله هم قسمت آدرس بار ÷ر÷ر میزنه{big green}
من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ @-)
آبجی
21st April 2010, 10:21 PM
احتمالا مشکل سخت افزاری پیدا کرده هاردت {i dont want to see}
آبجی
21st April 2010, 10:28 PM
البته یه موضوع دیگه هم هست وقتی کهغیرفعال بودن stand by پیش میاد که کارت گرافیک نصب نباشه یا سی دی مادر بورد درست نصب نشده پس اول از همه سی دی کارت گرافیک رو نصب کن اون پر پر زدن نوار ابزار هم به خاطر نصب نکردن سی دی کارت گرافیک هست بعدش درست میشه ;)
*میترا*
21st April 2010, 10:40 PM
مرسی آبجی. ولی همه شو نصب کردم. بار اولش نیست این اینجوری میشه. سری قبلم ÷ر ÷ر میزد گفتم شاید به خاطر سی دی ویندوزه که اتوماتیک نصب شده تمش رو عوض کردم درست شد. این سری ویندوزی که زدم سریالشو همه رو دستی وارد کردم تمه خاصی هم نداره همون ویندوز کلاسیک هستش درست نمیشه. به نظر میاد عمر سیستمم داره به آخر میرسه.
آبجی
21st April 2010, 11:08 PM
مطمئنی که کارت گرافیکت نصب هست ؟؟؟
موقعی که برقها رفت سیستمت روشن بوده ؟؟؟
No.1
23rd April 2010, 09:51 AM
این مشکل فقط مربوط به درایور کارت گرافیک میشه. اگه این درایور رو نصب و ریستارت کنین مشکلتون حل میشه. البته توی کنترل پنل ویندوز، قسمت Power Options، می تونی تنظیمات مربوط به Stand-by, Shutdown, Hibernate و ... رو ببینی.
moji5
23rd April 2010, 11:38 AM
کوشی ابجی چی شد
سیستمت درست شد
*میترا*
23rd April 2010, 01:35 PM
این مشکل فقط مربوط به درایور کارت گرافیک میشه. اگه این درایور رو نصب و ریستارت کنین مشکلتون حل میشه. البته توی کنترل پنل ویندوز، قسمت Power Options، می تونی تنظیمات مربوط به Stand-by, Shutdown, Hibernate و ... رو ببینی.
اینا رو همه رو میدونم. سی دی مادربرد هم گذاشتم ولی سیستم کارت گرافیکی رو نمیخواد بشناسه انگار{worried}
هر کاری میکنم نصب نمیشه
*میترا*
23rd April 2010, 01:38 PM
مطمئنی که کارت گرافیکت نصب هست ؟؟؟
موقعی که برقها رفت سیستمت روشن بوده ؟؟؟
آره آبجی روشن بود. الان سیستم خیلی قاطیه به درد آهنگ گوش کردنم نمیخوره حتی{i dont want to see}
آبجی
24th April 2010, 12:09 PM
آره آبجی روشن بود. الان سیستم خیلی قاطیه به درد آهنگ گوش کردنم نمیخوره حتی{i dont want to see}
{i dont want to see} من هم یه بار این مشکل برام پیش اومد اخرش هم بی خیال اون سیستم شدم چون قطع برق زده بود چیپ ستهای مادر بورد رو سوزونده بود تنها کاری که میتونی انجام بدی اینه که سیستم رو ببری تست سخت افزار انجام بدی امیدوارم که مثل مال من نشده باشه {i dont want to see}
*میترا*
24th April 2010, 07:21 PM
{i dont want to see} من هم یه بار این مشکل برام پیش اومد اخرش هم بی خیال اون سیستم شدم چون قطع برق زده بود چیپ ستهای مادر بورد رو سوزونده بود تنها کاری که میتونی انجام بدی اینه که سیستم رو ببری تست سخت افزار انجام بدی امیدوارم که مثل مال من نشده باشه {i dont want to see}
آبجی درستش کردمممممم{big green}{big green}{big green}{big hug}
آبجی
24th April 2010, 07:26 PM
افرین خانومی چیش بود حالا ؟
*میترا*
25th April 2010, 10:49 PM
افرین خانومی چیش بود حالا ؟
کارت گرافیکی رو عوض کردم{big green}
آبجی
26th April 2010, 01:31 AM
کارت گرافیکی رو عوض کردم{big green}
پس مشکل سخت افزاری پیدا کرده بودی {i dont want to see}
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.