توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پدیده ، از تبلیغ تا واقعیت !
AvAstiN
21st April 2010, 05:58 PM
یه خبر زیر زمینی {big green}
رستورانی که فکر می کنم همه اسمشو شنیدین و تبلیغات بسیار گسترده ای داره .
همونی که وقتی به فرودگاه مشهد وارد می شین یه شاخه گل می ده به شما همونو می گم {tongue}
به نقل از یکی از مسئولین بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد (خیلی سمتش بالایه b-) ) ، این رستوران بار ها و بارها به دلیل مشکلات بهداشتی بسته شده ولی نکته جالب اینه که صبح می بندنش ، شب باز می شه :-o{big green}
این رستوران به گفته یکی از شاهدان (!{big green} !) آشپزخونه بسیار کثیفی داره {i dont want to see}
به نظرتون وقتی صبح مامورین بهداشت می بندنش ، شب کی بازش می کنه ؟
الف ) آمریکا !! {big green}
ب) رابین هود {big green}
ج ) هویت فرد نامعلومه {big green}
د) اصلا به ما چه ربطی داره که یه رستوران با این همه تبلیغات بهداشتی هست یا نه حالا یکی بازش می کنه دیگه ! {big green}
ه) همه موارد !!
hengameh
21st April 2010, 06:11 PM
فک کنم کار کار آمریکاس
ولی اون قبلنا نمی تونست هیچ غلطی بکنه ها{i dont want to see}
*مینا*
21st April 2010, 06:24 PM
عجب خبر زیر زمینی باحالی {big green}
یادم باشه با هواپیما نیام مشهد ، بالگرد بهتره {big green}
گزینه ی ب درسته {big green} تا از پولای ملت پول دار بگیره بده به ملت دیگه
می گم اگه این خبر درست نباشه ، سایت تعطیله هااا {big green}{big green}
امير آشنا
21st April 2010, 08:18 PM
خوبه پس با این کیفیت مشعشع !! همش تبلیغ میشه که تو راه تهرانه {i dont want to see}
AvAstiN
21st April 2010, 09:16 PM
عجب خبر زیر زمینی باحالی {big green}
یادم باشه با هواپیما نیام مشهد ، بالگرد بهتره {big green}
گزینه ی ب درسته {big green} تا از پولای ملت پول دار بگیره بده به ملت دیگه
می گم اگه این خبر درست نباشه ، سایت تعطیله هااا {big green}{big green}
خبر درسته درسته
یه چیز جالبم این که کیفیت غذاش هر سری که می ری از دفعه قبل پایین تره {big green} ولی قیمتش بالاتره :-??
AvAstiN
21st April 2010, 09:17 PM
خوبه پس با این کیفیت مشعشع !! همش تبلیغ میشه که تو راه تهرانه {i dont want to see}
اعتراف کنین شمام گول تبلیغاتشو خوردین ؟ :-?:-?{big green}
Helix
21st April 2010, 09:55 PM
یه خبر زیر زمینی {big green}
رستورانی که فکر می کنم همه اسمشو شنیدین و تبلیغات بسیار گسترده ای داره .
همونی که وقتی به فرودگاه مشهد وارد می شین یه شاخه گل می ده به شما همونو می گم {tongue}
به نقل از یکی از مسئولین بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد (خیلی سمتش بالایه b-) ) ، این رستوران بار ها و بارها به دلیل مشکلات بهداشتی بسته شده ولی نکته جالب اینه که صبح می بندنش ، شب باز می شه :-o{big green}
این رستوران به گفته یکی از شاهدان (!{big green} !) آشپزخونه بسیار کثیفی داره {i dont want to see}
ب) رابین هود {big green}
د) اصلا به ما چه ربطی داره که یه رستوران با این همه تبلیغات بهداشتی هست یا نه حالا یکی بازش می کنه دیگه ! {big green}
ه) همه موارد !!
سلام
جالب بود:))
به نظر من يه گزينه اضافه كنين بهش :
و) سربازان گمنام امام زمان!!!;)
امير آشنا
21st April 2010, 10:09 PM
اعتراف کنین شمام گول تبلیغاتشو خوردین ؟ :-?:-?{big green}
نه ولی برام جاله که با تمام قوا داره تبلیغ می کنه . معلومه روحیه بیستی دارن {big green}
*مینا*
21st April 2010, 10:41 PM
همین چند لحظه پیش تلویزیون تبلیغش کرد {big green}
Amir
21st April 2010, 11:24 PM
منم فك ميكنم كار برميگرده به امريكاي جنايتكار ه كه ميخاد مردمو مريض كنه و اينم يه نوع دشمنيه ديگه ...
اتفاقا چندي پيش به يكي از همين ميني فست فود هاي شيراز رفتيم و بعد از اونهمه تبليغاتي كه ملت گفتند و برا م يه رويا شده بود كه اينجا رو ببينم و از غذاش بخورم زيارت حاصل شد و بعد طي يه صف طولاني و نيم ساعت و به مراد دل رسيدم و اتفاقا غذاشو دديم و اولا بوي گوشت مونده رو ميشد كاملا احساس كرد كه به خورد ملت داده ميشد .. منكه متعجب يه خورده از غذا خوردم مزه غذا هم عجيب و تهوع اور بود و من با ديدن اون صف پشت سر گذاشته و صف پشت سر مونده به خودم شك كردم كه نكنه واقعان مشكل از منه ولي از دل دردي كه خودم و دوستم فردا گرفتيم فهميدم كه نه واقعان مردم اسير تبليغات شده و مسخ شده هر چيزي رو در ابتدا تبليغات رو به خورد مغزشون ميدن و بعد به خورد شكم و و تن و ...
به ياد اين جمله مشهور انيشتن افتاد كه" دو چيز انتها ندارد حمات انسانها و پهنه كهكشانها البته در مورد كهكشانها هنوز مطمئن نيستم "
حالا بعضي وقتها ضررر صرفا به جيب مردم ميخوره ولي در مورد مسئله سلامت واقعان انسانها مديون مردم هستند و بيشتر از همه مسئولين بهداشت و سلامت جامعه كه اگه اين خبر واقعيت داشته باشه نشون دهنده نهايت بي عرضگي و بي مسئوليتي مسئولين بهداشت شهر رو ميرسونه .. يا شايدم بايد بهحساب حساب و كتابهاي زير ميزي و روميزي و... بذاريم
AvAstiN
22nd April 2010, 08:17 AM
یه چیزی هم بگم که بی انصافی نشه
من چندبار رفتم
اولین بارش هنوز در این حد تبلیغ نداشت
غذاش واقعا خوب بود
دفعه های بعدی هی غذاش افت کرد
تازگی ها یکی از اطرافیان رفته بود می گفت غذاش افتضاح شده !
البته در مورد رستوران پدیده یه سری مسائل دیگه هم هست ولی چون می ترسم سایت رو تعطیل کنن نمی گم {big green}
LaDy Ds DeMoNa
22nd April 2010, 11:06 AM
ب) رابین هود {big green}
ه) همه موارد !!
ببخشید گزینه هیجکدام{big green}
الف )چون آمریکا نیست .
ب ) رابین هودم که آدمی خیری بود اونم نیست .
ج )هویت فرد معلومه اما ما به روی خودمون نمی یاریم .
د ) به ما مربوطه چون شاید یه روزی مجبوری راهمون افتاد !!!!
ه ) همه موارد هم نمی تونه باشه ( یجا جمع نمی شه )
پس می شه گزینه هیچ کدام . . . {tongue}
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.