mahdi9067
19th April 2010, 12:08 AM
سايت گل ـ احمدرضا عابدزاده اعلام كرد ديگر در تمرينات پرسپوليس حضور نخواهد يافت و به رييس كميته انضباطي گفته است ديگر پيگير مطالبات خود نخواهد بود. احمدرضا عابدزاده در گفتوگو اختصاصي با سايت گل گفت:«ديشب با آقاي شريفي رييس محترم كميته انضباطي تماس گرفتم وگفتم آقاي دكتر! من را آزاد كن. آقاي شريفي از من پرسيد يعني چه! من هم توضيح دادم كه قيد همه چيز را زدهام و نميخواهم به عنوان آناليزور در تمرينات شركت كنم و ديگر كاري با اين مسائل ندارم.» عابدزاده گفت: «من به آقاي شريفي اعلام كردم اگر توانستيد طلب فصل گذشته من را از پرسپوليس بگيريد در غير اين صورت من ديگر پيگير اين پرونده نخواهم بود و عصر امروز نيز به كميته انضباطي ميروم تا اين پرونده را به نقطه آخر برسانم.» عابدزاده تأكيد كرد:«اگر مطالباتم را دادند كه دادند اگر هم ندادند 41 ميليون تومان بابت فصل گذشته و 130 ميليون طلب امسال من مال آقاي كاشاني بروند اين پول را خرج خودشان كنند تا اگر نميخواهند صرف تيم پرسپوليس كنند تا پرسپوليس با قهرماني در جام حذفي دل مردم را شاد كند.» عابدزاده درباره اتخاذ چنين تصميمي گفت:«از وقتي به عنوان آناليروز در تمرينات شركت ميكنم مردم در كوچه و خيابان در محل كارم و به هر ادارهاي كه ميروم به من ميگويند تو بازيكن محبوب ما هستي و ما دوست نداريم به عنوان آناليزور به تمرينات بروي و با تو چنين برخوردارهايي بشود. البته شك نكنيد اگر هزار بار ديگر به تمرينات بروم و به عنوان آناليزور از تمرينات نتبرداري كنم عابدزاده كوچك شدني و خراب شدني نيست. مردم خودشان ميدانند كه داستان از چه قرار است و چرا آقايان چنين كارهايي ميكنند. با اين وجود قسم ميخورم چون مردم با اصرار از من ميخواهند چنين كاري نكنم بنابراين ديگر به تمرينات نميروم و هيچ كاري هم با اينها ندارم و اگر هم طلبم را ندادند ديگر هيچ موضوعي را پيگيري نخواهم كرد و اين موضوع را كميته انضباطي سپردم.» احمدرضا عابدزاده در ادامه گفت:«به من روزي كه سرمربي جديد به محل تمرينات آمده بود يكي از مسئولان باشگاه گفت ديگر به تمرين نيا! چون سرمربي جديد تو را نميخواهد اما براي كرانچار يك روز قبل جلسه گذاشتند و موضوع را به او گفتند بعد هم در جلسه معارف براي مربي خارجي سنگ تمام گذاشتند. طلبش را هم دادند و او با خيال راحت رفت. اما من چه؟! وقتي هم براي دريافت مطالبات به باشگاه رفتم جوابهاي سربالا دادند من هم به كميته انضباطي رفتم و نتيجهاش اين شد. آقايان به جاي اينكه طلبم را بدهند گفتند ما ميخواهم عابدزاده برگردد من دلم پيش تيم بود برگشتم اما چه برگشتني؟! گفتم بيا و در تمرينات نتبرداري كن چه آناليزوري؟! حتي نخواستن من را با تيم به تبريز ببرند. حالا هم مردم هر جا كه من را ميبينند اصرار ميكنند كه ديگر به تمرينات نروم. من هم به كميته انضباطي گفتهام كه ديگر قيد همه چيز را زدهام.» عابدزاده ميگويد:« از روزي كه اخراج شدهام تا امروز مطالبات مربيان قبلي و اعضاي تيم در چندين نوبت پرداخت شده است. اما ريالي به من ندادهاند درست از روزهايي كه ميگويند عابدزاده به تيم برگردد و اسطوره پرسپوليس است نسبت به حكم كميته انضباطي بابت 41 ميليون تومان طلب فضل گذشته من اعتراض ميكنند و پرونده را به شعبه استيناف ميفرستند تا شايد پولم را ندهند اما خيالشان راحت باشد من عشق به پرسپوليس را به پول نميفروشم وگرنه خيلي تيمها حاضرند با مبالغ كلان من را به خدمت بگيرند اما من ميمانم و به پرسپوليس برميگردم و مطمئن باشيد در اين فوتبال عابدزاده و پروينها ماندني هستند و اينها رفتني. از آقاي سعيدلو هم انتظار دارم چشم خود را بر روي واقعيتها نبندد و آدمها را بهتر بشناسد.» عابدزاده در پايان گفت:«من حقايق را ميگويم و از هيچ كس جز خدا نميترسم و مطمئن هستم خدايي كه بارها ثابت كرده من را دوست دارد دست خيليها را رو ميكند و چهره آنهايي كه ريا ميكنند براي من مردم رو خواهد شد.»