AvAstiN
8th November 2008, 08:54 PM
جام جم آنلاين: يك متخصص گوارش هشدار داد: مصرف غذاهاي مانده، نمكزده، نگهداري غذا بيرون از يخچال، گوشتهاي كبابپز زغالي و ماهيهاي دودي، خطر ابتلا به سرطان معده را افزايش ميدهد.
دكتر درياني در گفتگو با ايسنا با اشاره به شيوع بيشتر سرطان معده در روستاها به دليل فقر اقتصادي و اجتماعي افزود: امروزه با نگهداري غذاها در يخچال، ميزان شيوع اين بيماري رو به كاهش است.
وي افزود: استفاده از غذاهاي سالم مانند سبزي و ميوه باعث پيشگيري از اين بيماري ميشود؛ بويژه نقش ويتامين c در اين زمينه كاملا شناخته شده است.
دكتر درياني با تاكيد بر نقش ميكروب هليكوباكترپيلوري در ايجاد اين بيماري گفت: اگر در فاميل سابقه ابتلا به سرطان معده وجود دارد، سايرين حتما بايد از نظر وجود عامل ايجادكننده؛ يعني هليكوباكترپيلوري بررسي شوند.
دكتر درياني در گفتگو با ايسنا با اشاره به شيوع بيشتر سرطان معده در روستاها به دليل فقر اقتصادي و اجتماعي افزود: امروزه با نگهداري غذاها در يخچال، ميزان شيوع اين بيماري رو به كاهش است.
وي افزود: استفاده از غذاهاي سالم مانند سبزي و ميوه باعث پيشگيري از اين بيماري ميشود؛ بويژه نقش ويتامين c در اين زمينه كاملا شناخته شده است.
دكتر درياني با تاكيد بر نقش ميكروب هليكوباكترپيلوري در ايجاد اين بيماري گفت: اگر در فاميل سابقه ابتلا به سرطان معده وجود دارد، سايرين حتما بايد از نظر وجود عامل ايجادكننده؛ يعني هليكوباكترپيلوري بررسي شوند.