توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت برنامه اي براي ردگيري مجرمان اينترنتي
shytonak
8th November 2008, 12:10 PM
سلام دوستان.
من(يه برنامه نويس هستم)ايده نوشتن يه برنامه براي رد گيري مجرمان اينترنتي دارم طوري كه اگه كاربر از كلماتي مثل ترور يا مواد يا قتل و.... استفاده كنه در عرض چند ثانيه آدرس محلي كه مجرم داره از اون مكان اين كلمات رو استفاده ميكنه رو برامون ميفرسته.حتي ميشه ليست تمام كلمات تايپ شده رو بدست آورد تا بهتر فهميد راجب چي داشته صحبت ميكرده
Admin
8th November 2008, 05:46 PM
سلام دوستان.
من(يه برنامه نويس هستم)ايده نوشتن يه برنامه براي رد گيري مجرمان اينترنتي دارم طوري كه اگه كاربر از كلماتي مثل ترور يا مواد يا قتل و.... استفاده كنه در عرض چند ثانيه آدرس محلي كه مجرم داره از اون مكان اين كلمات رو استفاده ميكنه رو برامون ميفرسته.حتي ميشه ليست تمام كلمات تايپ شده رو بدست آورد تا بهتر فهميد راجب چي داشته صحبت ميكرده
ایده ی خیلی خوبیه ..!
ولی به نظر شما این طرح یه جور نقض حریم خصوصی افراد نیست ..؟
سعی کنین رو این بخشش بیشتر کار کنین ، چون ممکنه به این دلیل ردش کنن.!
ziczag
8th November 2008, 05:57 PM
درکل باید بگم که این نرم افزار چیز بسیار ساده ایه و کاراییش هم برای ای اس پی هاست و هر کسی میتونه بنویسه.
در ضمن فکر نمی کنم نرم افزار جالبی باشه.
سعی کنید به فکر ایده های مفید باشید.
shytonak
8th November 2008, 07:45 PM
اين برنامه فقط زماني كار ميكنه كه از كلماتي كه براش تعريف كرديم استفاده بشه در غير اين صورت كار نميكنه.ميشه بگيد تو كدوم انجمن ايده اين برنامه رو مطرح كنم.من تازه وارد اين انجمن شدم.
huoman
20th November 2009, 04:26 PM
سلام
دوست من كار شما كار جالبيه شايد بتونيد با بزرگتر كردن ميدان ديدتون اين موضوع رو به مكالمات تلفني و پيا مكها ي موبايل هم پيوند بديد ... البته به نظر من اين سيستم مثل تيغ عمل مي كنه هم مي تونه تو اطاق عمل كاربرد داشته باشه و جان يك نفرو با هاش نجات داد هم ميتونه خداي نكرده جان يك نفرو با اين تيغ گرفت ... اميدوارم تكميل كردن طرحت بتونه به جلو گيري از جرم و جنايت كمك كنه
هادي گ
10th January 2011, 03:00 PM
سلام .
من راجبع بيتا متود سوال دارم مي خوام ببينم چطور اطلاعات بيشتر مي تونم بگيرم
omidnokhbe
14th January 2011, 12:35 PM
نه فکر نکنم ایده خوبی باشده چون بشتر مردم هم در این موارد تحقیق می کنند و مقاله در این رابطه از اینترنت می گیرند پس اگر هر کسی اینو نوشت نمیشه اونو گرفت مگه نه؟
fatemeh71
29th April 2011, 10:58 PM
بچه های حقوق که تو اینترنت دنبال تحقیق و مقاله می گردن از کلمات قتل و... زیاد استفاده می کنن این
ایده واسه حقوقیا یه کم دردسر سازه....[negaran]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.