توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت بدنه بسيار سبك
shytonak
8th November 2008, 12:05 PM
سلام دوستان.من طرح ساخت يك بدنه بسيار سبك رو با استفاده از فناوري نانو دارم.بدنه اي كه ميتونه صنعت رو متحول كنه.اما متاصفانه كسي به طرح من توجه نميكنه حتي بهش گوش نميدن.اينجام ميگم شايد كسي توجهش جلب بشه.بدنه اي كه از هرچي فكرش كني سبكتره.اما مقاوم
N I M A
8th November 2008, 05:22 PM
سلام
میشه جنس این بدنه و خصوصیاتشو بگید؟ تو صنایع هوافضا همیشه از این موضوع استقبال میشه اما شما باید بتونید خودتونو اثبات کنید
حالا اگر اطلاعات بیشتری راجع به طرحتون بدید ممنون میشم
shytonak
8th November 2008, 07:46 PM
اين بدنه تركيبي از چند نوع عنصر يا بهتر بگم اتمه.
sami0152
19th November 2008, 04:26 PM
میشه بگید 1متر مربع از جنس این بدنه وزن max چقدره؟
shytonak
1st December 2008, 10:15 AM
هنوز که ساخته نشده که بگم.
اما خیلی سبکه به سبکی یه بادبادک
Admin
1st December 2008, 10:54 AM
خب کمی در مورد این تفکر توضیح بدید شاید ما هم خواستیم کمک کنیم ..!
حداقل اطلاعاتمون بره بالاتر ..!
البته مجازید توضیحی ندید ..!
در مورد تخصص خودتون هم کمی توضیح بدید ممنون می شم.
shytonak
2nd December 2008, 12:09 PM
راستش من يه وقت به شيمي خيلي علاقه داشتم فيزيكمم بد نيست.اين جوري بود كه طرحش زد به سرم.با استادهاي شيمي كه صحبت كردم ميگن شايد بشه.اما نميدونم چرا هيچ كس واسه اين كار پا جلو نميزاره.
Admin
2nd December 2008, 07:23 PM
راستش من يه وقت به شيمي خيلي علاقه داشتم فيزيكمم بد نيست.اين جوري بود كه طرحش زد به سرم.با استادهاي شيمي كه صحبت كردم ميگن شايد بشه.اما نميدونم چرا هيچ كس واسه اين كار پا جلو نميزاره.
به نظر من با همکار تالار شیمی هم این موضوع رو بررسی کن باز..!
فکر کنم به نتایج خوبی برسی.
koroushah
30th June 2009, 04:23 PM
salam
man bara sakhte ye mashin be madeye sabok ama mohjavem niyaz daram.dost daram ba tarhet ashna sham.
koroushah@yahoo.com
montazeram
hossien
30th June 2009, 04:33 PM
سلام
اگر برای طرح تان بتوانید پیوست فنی یا توضیح بدین در چند برگ این کار را از دانشگاه ها می توان پیش برد. اگر طرح تون خوب باشه و از نظر علمی اجرایی باشد دانشگاه ها با شما همکاری می کنند .
اگر هم سربازی نرفته باشین به جای خدمت تون حساب میشه.
اگر برای طرح تون پیوستی دارین بگین من یک مجتمع را به شما معرفی کنم.
ØÑтRдŁ§
30th June 2009, 06:48 PM
salam
man bara sakhte ye mashin be madeye sabok ama mohjavem niyaz daram.dost daram ba tarhet ashna sham.
koroushah@yahoo.com
montazeram
سلام دوست عزیز...
خواهشمندم برای ارسال مطلبی به سایت از زبان فارسی استفاده بفرمایید
متشکرم
rsm1363
26th June 2010, 11:10 PM
با سلام
من در صنعت خودرو درس خوندم و در طراحی بدنه و شاسی خودرو خیلی علاقه دارم
آیا شما در باره این طرحتون پیشنهادی دارید؟
لظفا به ایمیلم rsm1363@yahoo.comپاسخشرو بفرستید.
نانواسکریپت
11th March 2011, 05:12 PM
سلام
من هم به اینچنین ماده ای برای طرحم نیاز دارم. لطفاً اگر موفق به ساختش شدید به من هم اطلاع دهید.
نانواسکریپت
11th March 2011, 05:14 PM
ایمیل keyaky@yahoo.com
warrior
11th March 2011, 09:13 PM
سلام .
من هم در زمینه نانو سررشته ای دارم و در این باره تحقیقاتی داشتم و میدونم که قابل اجراست.
اما فکر میکنم که این طرح در انجمن نانو در حال اجراست. البته مطمئن نیستم چون یکبار یکی از رئیس های این انجمن در باره این طرح با من صحبت کرد میگم که ممکنه در حال اجرا باشه. اما باز هم من اگر یادم موند اطلاعات بیشتری در مورد این که در حال اجرا هست یا نه میگیرم و بهتون اطلاع میدم.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.