PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معجزه سيب آن هم از نوع قرمز



آبجی
15th April 2010, 02:20 AM
خواص‌خوراکی‌ها- همه ما شنيده‌ايم كه هر كس روزي يك سيب بخورد به بيماري دچار نمي‌شود
اين ضرب‌المثل بين‌المللي در بين مردم سراسر جهان رواج دارد كه خوردن يك سيب در روز انسان را از پزشك بي‌نياز مي كند اما تحقيقات اخير نشان داده است كه در بين انواع سيب‌ها، سيب قرمز فوايد به مراتب بيشتري دارد.
به گفته متخصصان، در بين ۸ نوع سيب شناخته شده، آنتي اكسيدانت‌هاي موجود در پوست سيب قرمز به مراتب بيشتر است.
پزشكان مي گويند رنگ قرمز تيره سيب نشان دهنده وجود مقادير فراوان از آنتي اكسيدانت در آن است كه آن را به يك ميوه جادويي تبديل مي‌كند.
آنها مي گويند هنگام خوردن سيب نبايد پوست آن را جدا كرد مگر اينكه مشكل گوارشي وجود داشته باشد و پزشك متخصص، خوردن پوست ميوه‌ها را ممنوع كرده باشد.
گفتني است، آنتي اكسيدانت موجود در پوست سيب ۶ برابر گوشت آن است و به همين دليل پوست گرفتن سيب توصيه نمي شود.
همشهری آنلاین

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد