توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ** این آیه رو خوندین؟ **
تاری
12th April 2010, 11:08 PM
*بسم الله الرحمن الرحیم. به نام خداوند بخشاینده ی مهربان
قل هو الله احد. بگو: "او خدای یکتاست.
الله الصمد . خدا بی نیاز است.
لم یلد و لم یولد. نزائیده و زاده نشده.
و لم یکن له کفوا" احد* و هیچ کس همتای او نیست."
چقدر به قران مراجعه می کنیم و آنرا با صدق دل مطالعه می کنیم!
روزی چقدر حتی یه نگاه کو چک به قرآن می اندازیم!
می خوام اگه خدا مددی بده و بتونیم اینجا آیات قران را به همدیگه متذکر بشیم آیاتی که شاید به تامل زیادتری نیاز دارند و ما فقط می خوانیم و رد می شیم.
قبلا در اوقات فراقت به گردآوری برخی آیاتی که بشه مدام در زندگی تکرار و جاری کرد بودم که متوقف شد انشاءالله اینجا دوباره بتونیم ثبتشون کنم و مطالعه و تحلیل کنیم.
خدایا مددی
تاری
12th April 2010, 11:10 PM
بسم الله الرحمن الرحیم
" ما در آسمان قصرهایی قرار دادیم و آن را برای بینندگان تزئین کردیم* و (آسمان) را از هر شیطان رانده شده ای محفوظ کردیم* مگر شیطانی که پنهانی گوش بدهد* پس سنگ آشکاری او را تعقیب می کند."
سوره ی حجر: 16،17،18
؟؟؟
!!!
قدرت خدا و ؟؟؟
*پیشنهاد می کنم این آیه رو بخونین*
آبجی
13th April 2010, 12:39 AM
ممنون مریم جان
یادمه تو دوران دبیرستان یه معلم داشتیم که میگفت اول ترجمه قران رو بخونید بعد ایات رو چون بیشتر معنا رو موقع خوندن درک میکنی و میتونم بگم که حرفشون صد در صد درست بوده .
میتونم بگم که شاید تو هفته وقت نکنم که قران رو بخونم :"> البته منظورم جز هست ولی خب حتما معنی رو روزانه میخونم چون بهم یه جورایی ارامش میده و الان یه جورایی وابسته شدم {happy}
kamanabroo
13th April 2010, 01:20 AM
بسم الله الرحمن الرحیم
" ما در آسمان قصرهایی قرار دادیم و آن را برای بینندگان تزئین کردیم* و (آسمان) را از هر شیطان رانده شده ای محفوظ کردیم* مگر شیطانی که پنهانی گوش بدهد* پس سنگ آشکاری او را تعقیب می کند."
سوره ی حجر: 16،17،18
؟؟؟
!!!
قدرت خدا و ؟؟؟
*پیشنهاد می کنم این آیه رو بخونین*
خوب تا جایی که من متوجه شدم سوال شما اینه که :
خدا که قدرت مطلق رو داره چطور می گذاره که شیاطین استراق سمع کنن؟
خوب اینکه یک سری از شیاطین از دستورات سرپیچی می کنن قدرت خدا رو زیر سوال نمی بره. چرا؟ چون شیاطین هم دارای حق انتخاب و اختیار هستند و می تونن به دستورات خداوند گوش بدهند و می تونن سرپیچی کنند.
و روش و آنچه که خداوند از مخلوقاتش می خواد ، سیر طبیعی هست.
اگر خداوند بخواد که هیچ شیطانی به محدوده آسمانها راه پیدا کنند شاید می تونست به راحتی از قدرتش استفاده کنه و خیلی کارها بکنه.
اما قراره همه چیز روال عادی رو طی کنه و در ضمن اون مخلوق ( انسان و جن یا شیطان) با اختیار خودش راه درست رو انتخاب کنه که ارزش داشته باشه.
و گرنه راه درست رو طی کردن به صورت اجبار چه ارزشی داره؟
به خاطر همین می بینیم که شیطان بزرگ ( ابلیس) با وجود اینکه از مقربان درگاه الهی بود از فرمان خداوند سرپیچی کرد و حق انتخاب داشت.
اگر باز هم جای سوالی هست و نیاز به توضیح بیشتر هست در خدمتم;;)
تاری
13th April 2010, 05:12 PM
یارب
با سلام و تشکر
از دو منظر می شه تفسیر کرد از نگاه شما می شه قبول کرد ولی نگاه کنید می گه از هر شیطانی = یعنی بدون استثناء از هر شیطانی پاک کردیم. پس نباید استثناء باشه که نعوذ بالله از دست توان خدا خارج باشه. اینجاست که نامفهوم می شه و درکش برای حقیر سخت.
وقتی خدا از وارد شدن هر شیطانی به اون حریم اطمینان داده، استراق سمع شیطان دیگه چه مفهومی می تونه باشه؟
ممنون
تاری
16th April 2010, 11:51 PM
یارب
" (یا محمد) از استهزاء کردن و مجنون گفتن اهل مکه دلگیر مباش، قبل از تو نیز بفرق و طوایف مختلف پیغمبران فرستادم."
سوره ی حجر: 11
تاری
21st May 2010, 10:19 PM
یارب
" برای شما چیزهای لازم زندگانی را قرار دادیم و برای شما اهل و عیال و حیوانات قرار دادیم در حالیکه شما روزی ده آنها نبوده اید خداوند تعالی به آنها روزی می دهند اما شما اختیار دار آن می شوید." سوره ی حجر، آیه ی 20
این آیه رو خیلی دوست دارم کاش همیشه آویزه ی گوشمان باشد؛ گاهی اوقات مقام و قدرت کذایی گریبان ما را می گیرد و غافل می مانیم از اینکه منبع این قدرت خداست و ما نماینده ی اوییم. قدرتی می تواند باشد و یک آن می تواند نباشد پس لطف الهی را در بخشش نعماتش قدر بدانیم و فراموش نکنیم. اوست همه کس و همه وجود.
تاری
21st May 2010, 10:20 PM
....
راضی باشیم به آنچه داریم، این آیه رو توجه کنیم؛
" هیچ چیز در دنیا وجود ندارد مگر اینکه خزائن همه آنها نزد ماست، و ما به ایجاد آنها و عطای آنها به خلق قادریم، هیچ چیز به مردم نمی دهیم مگر به قدر کفایت که موافق مصلحت آنها باشد." سوره ی حجرات، آه ی 21
........
تاری
21st May 2010, 10:22 PM
این آیه رو خوندین؟
تا دیر نشده بجنبیم واقعا یک دقیقه هم دیر محسوب می شود پس از قافله ی اصلی عقب نمانیم. بخدا روز محشر فقط خودمانیم و خدا.
این آیه رو دقت کنیم.
" ای ایمان آورندگان به قران، آنهایی را که از شما سبقت کرده و اول داخل ایمان شدند و آنهایی را که به تاخیر انداخته دیر ایمان آوردند ما می شناسیم آنهائیکه ایمان آوردن را به تاخیر انداخته با سابقین برابر نمی شوند." سوره ی حجرات، آیه 24
kamanabroo
22nd May 2010, 12:25 AM
یارب
با سلام و تشکر
از دو منظر می شه تفسیر کرد از نگاه شما می شه قبول کرد ولی نگاه کنید می گه از هر شیطانی = یعنی بدون استثناء از هر شیطانی پاک کردیم. پس نباید استثناء باشه که نعوذ بالله از دست توان خدا خارج باشه. اینجاست که نامفهوم می شه و درکش برای حقیر سخت.
وقتی خدا از وارد شدن هر شیطانی به اون حریم اطمینان داده، استراق سمع شیطان دیگه چه مفهومی می تونه باشه؟
ممنون
جوری که از تفاسیر بر میاد
آیه اول میگه که از هر شیطان رانده شده ای(رجیم) نه از هر شیطانی!
یعنی شیطان های رانده شده اصلا نمی تونن کاری بکنن
این آیه هم می خواد بگه هیچ شیطان رانده شده ای به آسمانها راه ندارد.
اما شیطان های دیگه که رانده شده و رجیم نیستن و مطرود نیستن گاهی وسوسه می شن که از اسرار عالم بالا خبر دار بشن که اینجا جلوشون گرفته میشه
پس سنگ آشکاری او را تعقیب می کند..
kamanabroo
22nd May 2010, 12:29 AM
این آیه رو خوندین؟
تا دیر نشده بجنبیم واقعا یک دقیقه هم دیر محسوب می شود پس از قافله ی اصلی عقب نمانیم. بخدا روز محشر فقط خودمانیم و خدا.
این آیه رو دقت کنیم.
" ای ایمان آورندگان به قران، آنهایی را که از شما سبقت کرده و اول داخل ایمان شدند و آنهایی را که به تاخیر انداخته دیر ایمان آوردند ما می شناسیم آنهائیکه ایمان آوردن را به تاخیر انداخته با سابقین برابر نمی شوند." سوره ی حجرات، آیه 24
آره
خدا خودش بهمون رحم کنه
ما که ( خودم ) جزء السابقون نبودیم ...
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا
تاری
22nd May 2010, 01:56 AM
آره
خدا خودش بهمون رحم کنه
ما که ( خودم ) جزء السابقون نبودیم ...
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا
با سلام
واقعا خیلی سخته خیلی وحشتناک.
فقط خودمونیم و اعمالمون ... کاش می دانستیم و جزو فراموشکاران نبودیم.
کاش
Helix
22nd May 2010, 07:29 AM
سلام
اول بگم كه ممنون به خاطر تاپيك چون مارو به تامل توي آيات قرآن وامي داره.
با اجازه تون آيه اي كه منو خيلي تحت تاثير قرار ميده رو بگم :
انما امره اذا اراد شيا ان يقول له كن فيكون . آيه 82 سوره يس
فرمان نافذ خدا چون اراده ي خلقت چيزي كند به محض اين كه گويد موجود باش بلافاصله موجود خواهد شد.
يا علي.
A.L.I
22nd May 2010, 11:15 AM
مرسی مریم خانم
سوره توحید عالی ترین سوره کتاب مقدس است که دارای مفاهیم عمیق توحیدی است. توحید مساله ای است که متاسفانه در جوامع مذهبی کمرنگ شده...
تاری
25th July 2010, 08:40 PM
یارب
امروز قـران را باز کردم آیات زیبـایی برای تسکین خاطـرم آمد که جای بسـی تامل داشت در حال امروزم.
خـداونـد بر انواع برگزیده ها و پیامبرانش اشاره می کند و وصف رفتـار و کردارشـان و لطف و رحمت خویشـتن را . . .
نباید امید و رحمت خدا را نادیده گرفت ؛ این است صبر و پر و بال بخشیدن به روحمان .
سوره ی انبیاء: آیات 81 تا 92
« و باد تند سرکش را برای سلیمان رام کردیم تا به فرمان او در سرزمینی [ شام ] که در آن برکت نهادیم جریان یابد ؛ و ما همه چیز را می دانیم . * و بعضی شیاطین را رام او کردیم تا برای او غوّاصی کنند و کارهایی غیر از این را انجام دهند ؛ و ما نگهبان آنها بودیم . »
. . .
« و [ به یاد آر ] ایِـّوب را، وقتی پروردگارش را ندا داد که : " به من رنج و بیماری رسیده و تو بهترین رحم کنندگان هستی. " * پس دعایش را اجابت کردیم و رنج و بیماری را از او برطرف ساختیم و خانواده اش را به همراه افرادی مانند آنها به او باز گرداندیم. این رحمتی از جانب ما و یادی برای پرستش کنندگان است. »
. . .
« و اسماعیـل و ادریـس و ذالکفـل را [ به یاد آر ] که همگی از شکیبایان هستند. * و ما آنها را در رحمت خود وارد کردیم؛ و همانا آنها از شکیبایان هستند. »
. . .
« و ذالنّون [یونـس ] را [ به یاد آر ] وقتی که خشمگین [ از میان ملت خود ] برفت و پنداشت که ما بر او سخت نمی گریم. پس در آن تاریکی ها [ ی شکم ماهی یا دریا ] ندا داد که : " هیچ معبودی جز تو نیست و تو منزّهی ؛ و براستی من از ستمکاران بودم . " * پس دعای او را اجابت کردیم و او را از اندوه نجات دادیم ؛ و ما اینچنین مومنین را نجات می دهیم . »
. . .
« و زکریّـا را [به یاد آر] هنگامی که پروردگارش را ندا داد که : پروردگارا ! مرا تنها نگذار که تو بهترین وارثین هستی . " * پس دعای او را اجابت کردیم و یحیـی را به او بخشیدیم و همسرش را برای او شایسته گردانیدیم ؛ براستی آنها در کارهای نیک شتاب می کردند ؛ و ما را با امید و بیم می خواندند و همیشه به درگاه ما فروتن بودند . »
. . .
« و [ به یاد آر ] آن زنی را [ مریـم ] را که عفّت فرج خویش نگه داشت و در آن از روح خود دمیدیم ؛ و او را با پسرش معجزه ای برای جهانیان قرار دادیم . »
. . .
« این [ دیـن اســلام ] آئین شماست ؛ آئینـی یگانه و من پروردگـــار شما هستم ؛ پس مـرا پرستـش کنیـد . »
یاعلی
moji5
25th July 2010, 10:24 PM
یه نکته ای که تو ایات قران برام جالب توجه بود اینه که خیلی از مسائل بارها تکرار میشه
ولی بازهم کسی عبرت نمیگیره
با اینکه میدونیم خوندیم و دیدیم دنیا محل گذره
دنیا موندگار نیست
هیچ چیزش واقعی نیست
و تمام اتفاقات برای اینه که بتونیم خودمون رو نشون بدیم و نمره کسب کنیم
چرا دنیا به این شکل در اومده
به شخصه دلم میخواد برم و تو یه جای پاک و طبیعی با خدای خودم راز و نیاز کنم و کار کنم
ولی نمیدونم چرا حس میکنم این راهش نیست
وقتی میبینم که با چه اشتیاقی برای به نتیجه رسیدن یه هدف تلاش میکنیم دلم به حال خدا میسوزه
چون یه جورایی ما هم داریم امتحان میدیم ولی نتیجش خیلی بده
اگه دنیا دسته من بود همه تکنولوژی های اضافی رو حذف میکردم
دلیل اینهمه زیاده خواهی مخصوصا" تو دنیای فناوری رو نمیتونم بفهمم
به نظر من که همشون دستاوردهای شیطانی هستن برای گسترش سریعتر این دیدگاه که زمین جای خوبیه
تاری
25th July 2010, 11:31 PM
یه نکته ای که تو ایات قران برام جالب توجه بود اینه که خیلی از مسائل بارها تکرار میشه
ولی بازهم کسی عبرت نمیگیره
با اینکه میدونیم خوندیم و دیدیم دنیا محل گذره
دنیا موندگار نیست
آفرین
آفرین
آفرین
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
آیا با این همه تکرار، گوش شنوایی بوده و خواهد بود.
در این مورد واقعا پیامبرمون چی کشیدن که طرف حرفشون به جهالت معروف بودن.
حالا بماند که امروز تا حدودی، رمزیات گشوده شدند.
تاری
1st August 2010, 10:19 PM
یارب
" بدترین جنبندگان نزد خداوند کسانی هستند که کر و لالند ؛ هم آنانی که تعقّل نمی کنند . "
سوره ی انفال : آیه ی : 22
..........
" ای اهل ایمان ! دعوت خدا و رسول را که شما را به حیات ( ابدی ) می خوانند اجابت کنید و ( بدانید که ) خداوند در میان انسان و قلب او حایل است ( یعنی اسرار او را می داند ) ؛ و ( اینکه ) همه بسوی او محشور خواهید شد . "
سوره ی انفال : آیه ی 24
و چقدر خداوند به ما نزدیک است و ما در بیکرانها دنبال اوئیم و دست نیافتنی می پنداریم . کاش آیات خدا را در رگهایمات به باور بنشانیم و مدام با او معامله کنیم و غمها را هم با او در میان بگذاریم و آسوده خاطر شویم . سخته درک عمیقش . واقعا سخته .
یاعلی
...............
تاری
2nd August 2010, 05:10 PM
یارب
" و بترسید از بلایی که تنها به ستمکاران شما نمی رسد و بدانید که عقاب خدا بسیار سخت است . "
سوره ی انفال : آیه ی 25
این آیه واقعا تکان دهنده ی قلبهاست اگه یه کم بیشتر تامل کنیم . یعنی عقاب خداوند مهربان چقدر سخته که با ترساندن شروع کرده و سخت را با بسیار آورده است . یعنی چقدر سخت . سخت از نگاه انسان که درمانده می ماند .
یاعلی
تاری
2nd August 2010, 05:59 PM
یارب
" آنانکه به آخرت ایمان ندارند ، اعمالشان را در نظرشان جلوه دهیم تا گمراه شوند . * آنها را سخت ترین عذاب است و در آخرت زیانکارترین خلقند . "
سوره ی نمل : آیات 4 و 5
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی منظور از اعمال چی می تونه باشه ؟!!!
یاعلی
19th August 2010, 07:10 PM
یارب
[و گفتند : ] " خدا هیچ کسی را تکلیف نکند ، مگر به قدر توانائی او . نیکی های هر شخص به سود خود او و بدی هایش نیز به زیان خود اوست . پروردگارا ! ما را به آنچه به فراموشی یا به خطا کرده ایم مؤاخذه مکن . پروردگارا ! تکلیف طاقت فرسا ، چنانکه بر پیشینیان ما نهادی ، بر ما نگذار . پروردگارا ! بار تکلیفی فوقِ طاقت ما ، بر دوش ما نگذار ؛ و بیامرز و ببخش ما را و بر ما رحمت فرما . سلطان ما توئی ؛ [ پس ] ما را بر گروه کافران یاری فرما . "
سوره ی بقره : آیه ی 286
آمیــــن
یاعلی
تاری
4th September 2010, 06:19 PM
یارب
بگو : « چه کسی از آسمان و زمین شما را روزی می دهد ؟ یا چه کسی مالک گوش و دیده هاست ؟ و چه کسی زنده را از مرده و مرده را از زنده بیرون می آورد ؟ و تدبیر امور به دست کیست ؟ پس بی درنگ گویند : خدا . » پس بگو : « چرا خدا ترس نمی شوید ؟! »
پس این خدا پروردگار بحقّ شماست و بعد از حق چیزی جز گمراهی نیست ؛ پس به کجا روی می گردانید ؟!
سوره ی یونس ؛ آیه ی 31 و 32
یاعلی
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.