AvAstiN
11th April 2010, 10:43 PM
رژیم غذایی حاوی مقادیری پسته میتواند در کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه نقش داشته باشد.یافتههای علمی در این خصوص که توسط انجمن آمریکایی پیشگامان تحقیقات سرطان در کنفرانس مربوط به پژوهشهای مبتنی بر پیشگیری از سرطان ارائه شد، بیانگر این مهم است که ویتامین E نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به بسیاری از سرطانها دارد.
مصرف مقادیر زیادی از «gamma – tocopherol» که یکی از اشکال ویتامین یاد شده است خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش میدهد.
به گزارش ایسنا، پژوهشگران تاکید دارند: از آنجا که پسته یکی از منابع اصلی «gamma – tocopherol» است بر این اساس میتواند نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به سرطان ریه داشته باشد.
نتایج این تحقیق میگوید که پسته همچنین در کاهش کلسترول خون نقش داشته و دارای خواص آنتیاکسیدانی قوی است که بر این اساس میتواند در کاهش موارد ابتلا به بیماریهای قلبی نیز نقش داشته باشد.
پژوهشگران تاکید کردند: مواد خوراکی دیگر نظیر مغز گردو و بادام ، ذرت و سویا نیز که حاوی ماده یادشده هستند در پیشگیری از ابتلا به سرطان نقش دارند.
منبع : سايت پزشكان ايران
مصرف مقادیر زیادی از «gamma – tocopherol» که یکی از اشکال ویتامین یاد شده است خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش میدهد.
به گزارش ایسنا، پژوهشگران تاکید دارند: از آنجا که پسته یکی از منابع اصلی «gamma – tocopherol» است بر این اساس میتواند نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به سرطان ریه داشته باشد.
نتایج این تحقیق میگوید که پسته همچنین در کاهش کلسترول خون نقش داشته و دارای خواص آنتیاکسیدانی قوی است که بر این اساس میتواند در کاهش موارد ابتلا به بیماریهای قلبی نیز نقش داشته باشد.
پژوهشگران تاکید کردند: مواد خوراکی دیگر نظیر مغز گردو و بادام ، ذرت و سویا نیز که حاوی ماده یادشده هستند در پیشگیری از ابتلا به سرطان نقش دارند.
منبع : سايت پزشكان ايران