PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراحی نوع وشکل تیغه های دستگاه برش علوفه خشک(برقی)

parha
6th April 2010, 09:11 PM
سلام به همه دوستان عزیز:
می خواستم ازتون خواهش بکنم اگر کسی اطلاعاتی راجع به دستگاه خرد کن علوفه خشک داره (از قبیل نمونه .عکس.نقشه .......) به من کمک بکنه.

راستش این دستگاه برای استفاده در دامداری ها می خواهم درست بکنم.
نمونه های خارجی. وایرانی زیادی دیدم.ولی اکثر اونها دارای معایب زیادی از قبیل گرد خاک زیاد ,ظرفیت کم,کیفیت پایین,و.... هستند.
طراحی وساخت بدنه ووسیستم ایمنی تقریبا کار راحتیه ولی در تعیین سیستم برش که همون نوع وشکل وجنس تیغه ها کار خیلی سختیه که از دوستان عزیز کمک می خواهم.
در دستگاهی که نامبردم, می خواهم علوفه را از یک سانتی متر تا پنج سانتی متر بصورت متغیر برش بزنه ,

kab
7th April 2010, 10:41 PM
سلام دوست عزیز
سوال شما مربوط به ماشین های کشاورزیه
و با توجه به اینکه رشته ای هست در تخصصی جدا از مکانیک فکر نمیکنم گروه مکانیک توانایی کمک به شما رو داشته باشه
اگر سوالتون رو در بخش کشاورزی مطرح کنید احتمالا جواب بهتری بگیرید

parha
7th April 2010, 11:40 PM
از راهنماییت متشکرم.
ولی مشکل من چگونگی ساخت نیست بلکه طراحی سیستم برش یا تیغه های اون هست که البته من فکر کردم بچه های مکانیک قوی تر باشند.

kab
9th April 2010, 08:38 PM
درسته که بچه های مکانیک در طراحی خوب هستند
ولی لازمه طراحی صحیح شناخت هست
فکر نمیکن بچه های مکانیک آشنایی زیادی با علوفه طرز برش خوردن اونها و بسیار مسائل مرتبط داشته باشند
همچنان پیشنهاد میکنم با یکی از مهندسان ماشین های کشاورزی مشاوره داشته باشید

موفق باشید

بیکار
11th April 2010, 07:05 PM
سلام سوال منو نخوندید؟

kab
12th April 2010, 11:34 PM
سلام سوال منو نخوندید؟

دوست عزیز شما میتونید سوالتون رو از مدیران سایت بپرسید

در صورتی که در حد توان مدیران باشه حتما سوال شما رو پاسخ میدن

babakonline5
17th April 2010, 11:37 PM
من دارم همراه محاسبات ديناميكش پروژه اجزا 2 هستش ولي دستي نوشتم اسكن هم ندارم سوالي در موردش دارين بپرسيد بگم

سلام به همه دوستان عزیز:
می خواستم ازتون خواهش بکنم اگر کسی اطلاعاتی راجع به دستگاه خرد کن علوفه خشک داره (از قبیل نمونه .عکس.نقشه .......) به من کمک بکنه.

راستش این دستگاه برای استفاده در دامداری ها می خواهم درست بکنم.
نمونه های خارجی. وایرانی زیادی دیدم.ولی اکثر اونها دارای معایب زیادی از قبیل گرد خاک زیاد ,ظرفیت کم,کیفیت پایین,و.... هستند.
طراحی وساخت بدنه ووسیستم ایمنی تقریبا کار راحتیه ولی در تعیین سیستم برش که همون نوع وشکل وجنس تیغه ها کار خیلی سختیه که از دوستان عزیز کمک می خواهم.
در دستگاهی که نامبردم, می خواهم علوفه را از یک سانتی متر تا پنج سانتی متر بصورت متغیر برش بزنه ,

فناب
20th October 2012, 09:28 PM
سلام من می تونم کمکت کنم و عکس ها ی زیادی دارم اگه اطلاعات می خوای به این ادرس مراجعه کنabiri.yaser@yahoo.com

اینده زیبا
27th April 2013, 06:16 PM
[golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد