توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خداوندا ...
آبجی
5th April 2010, 05:29 PM
سلام دیدم که جای این تاپیک تو انجمن خالیه گفتم که ایجادش کنم قبلش هم با مدیر بخش هماهنگ کردم sh_omomi25 اجازه اش صادر شد ;)
این تاپیک جایی هست برای بیان ارزو هامون[-O< هر وقت که دلت گرفت smilee_new1 (11) یا خواستی درد و دل کنی یا ارزویی داشتی ، این تاپیک میتونه به عنوان یه شنونده باشه sh_dokhtar15.
دعا می کنم که هیچ گاه چشمان کهربایی تو را در انحصار اشک نبینم
پس منتظرتون هستم sh_omomi70 .
انشاالله که به تمام ارزوهای خوبتون برسید و همیشه شاد و موفق باشید .
آبجی
5th April 2010, 05:31 PM
اولین ارزو رو هم خودم میزنم :">
عاقبت بخیری همه مون و شفای همه مریض ها مخصوصا بچه ها
سکوت شب
5th April 2010, 05:57 PM
سلام اول از همه چیز میخوام از ابجی گلم به خاطر این تاپیک زیبا تشکر کنم. من ارزو های زیادی دارم فقط چند تاشونه میگم 1-خدایا همه ی مریضا رو شفا بده2-به بچه های کنکوری کمک کن تا تو کنکور قبول شن3- خدایا پزشکی قبول شم4-خدایا بچه های گل سایت هر ارزویی دارن قبول بشه و......
پديده
5th April 2010, 06:03 PM
سلام به آبجي عزيز و همه دوستان گلم :
اول ارزو مي كنم كه همه ملت ايران سلامت و تندرست باشند
دوم آرزو مي كنم كه همه ملت ايران ايراني خالص باشند
سوم آرزو مي كنم كه همه ما تاريخ نياكان خود را بيشتر و بهتر بخوانيم و به اصل اصيل خود كه با زور شمشير از ما گرفته شد بازگرديم
چهارم آرزو مي كنم همه ايراني ها آزاد باشند از همه قيد و بندهايي كه با خرافات براي آنان ساخته شده است نه از روي فكر و انديشه
پنجم آرزو دارم زنان ايراني حرمت / آزادي / حقوق برابر با مردان / و برابري كامل و با اختيار خود را دوباره بدست آورند ( از صميم قلب گفتم )
ششم آرزو مي كنم جوانان ما بيشتر بينديشند و هميشه ايراني باشند و ايراني و فارسي تكلم كنند
هفتم آرزو مي كنم ثروت هاي ايران در اختيار ايراني ها باشد و خرج رفاه و ساختن ممالك ديگر نشود
ارادتمند همه عزيزانم
بروجرديان
Outta_Breathe1020
5th April 2010, 06:47 PM
سلام
ممنون دوست خوبم که این تاپیک فوق العاده رو ایجاد کردی. واقعا جای هم چنین چیزی خالی بود.
خدایا!!! ایران را خودت حفظ کن و کاری کن که جاودانه باشه و اقتدارش رو حفظ کنه. خدایا!! شر بدان و بدخواهان وطن عزیزمون رو دور کن.
خدایا ازت میخوام بهم قدرتی بدی که بتونم باهاش کاری رو که میخوام انجام بدم به آخر برسونم.
خدایا ازت میخوام کمک کنی تا به دنیا ثابت کنیم که ایرانی یعنی عشق یعنی زیبایی. ثابت کنیم که زن و مرد یکیه و حقوقشون یکسانه. و زنان هم میتونن کارای زیادی بکنن.
خدایا!! دعا میکنم که هر چه زودتر به وطنم برگردم.
ازت میخوام مشکل قلب بهترین دوستم، فرنوش، را حل کنی.
ازت میخوام به من قدرت درک چیزایی رو بدی که الان قادر به درکشون نیستم.
ازت میخوام بهم کمک کنی بتونم دوست خوبی باشم و به بقیه بیشتر از گذشته کمک کنم.
ازت میخوام همیشه به من یادآوری کنی که خودم باشم. و فراموش نکنم کی هستم.
خدایا برای پدر و مادرم بهترین ها رو آرزومندم.
خدایا!! کاری کن که اگه کسی از من دلگیره، منو ببخشه.
خدایا!! خسته شدیم از این همه انتظار!!! مهدی موعود رو برسون.
خدایا من دلم تنگه برای دنیایی که توش این همه ظلم نباشه.... این همه نامردی نباشه و نامردی توش معنایی نداشته باشه... دنیایی که از دورویی پاک بشه...
خدایا!! همه دوستانم (چه مجازی و چه در دنیای بیرون) به تو می سپارم و امیدوارم به چیزی که خودت صلاحش رو میدونی برسن.
.
.
.
چیزایی که ما از خدا میخوایم تمومی نداره....
خدایا کمک کن نعماتت رو ببینیم و بتونیم شکرت رو به جا بیاریم.
[-O<
بدرود{wave}
آبجی
5th April 2010, 07:22 PM
ممنون از دوستای خوبمون که تو این تاپیک شرکت کردن حرفاشون ارزوهاشون واقعا دلنشینه انشاالله که تمام ارزوهامون براورده بشه
انشاالله
سکوت شب
5th April 2010, 07:28 PM
امیدوارم این کاربریf1020عزیزهم توی امتحاناتشون قبول بشن
hamed_hk_kakekhani
5th April 2010, 08:03 PM
خدايا ما (همه ي انسان ها)را به تمام ارزو هايمان برسان.
Sookoot
5th April 2010, 08:08 PM
برایت ارزوهای بهاری دارم...
اول از همه ارزومندم که به ارزوهایت برسی.
سپس ارزودارم همای سعادت برروی شانه ات نشیندوافلاکیان تو را به عشق بخوانند...
عشق اسمانی ....
فقط یادت باشه:
عشق حقیقی است مجازی مگیر..این دم شیر است به بازی مگیر
برایت آرزومندم که دوست بداری...
و اگردوستدار او هستی، او هم به تو محبت بورزد و اگر اینگونه نیست، تنهاییات کوتاه باشد
و پس از تنهاییات، نفرت از کسی نیابی "آرزومندم که اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد
بدانی چگونه به دور از ناامیدی باشی و زندگی کنی.
برایت همچنان آرزو دارم
دوستانی داشته باشی که دست کم یک در میانشان بیتردید مورد اعتمادت باشد.
برای همین ارزومیکنم دلی برایت تنگ شود
و چون زندگی بدینگونه است
برایت آرزومندم که دشمن نیز داشته باشی نه کم و نه زیاد، درست به اندازه تا گاهی باورهایت را مورد پرسش قرار دهند
شاید یکی از آنها اعتراضش به حق باشد تا که زیاده به خودت غره نشوی.وگاهی به خود آئی..
و نیز آرزومندم مفیدِ باشی تا در لحظات سخت
وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است همین مفید بودن کافی باشد تا تو را سرِ پا نگه دارد.
همچنین، برایت آرزومندم
صبور باشی نه با کسانی که اشتباهات کوچک میکنند چون این کارِ سادهای است بلکه با کسانی که اشتباهات بزرگ و جبرانناپذیر میکنند و با صبوریات برای دیگران نمونه شوی.
و امیدوارم اگر جوان هستی
خیلی با عجله ، رسیده نشوی و اگر رسیدهای، پژمرده نشوی واگر پیری، قطب نمای جوانان باشی
زندگی خوشی و ناخوشی خودش را دارد لازم است بگذاریم تا بگذرد...
ارزو دارم یتیمی را نوازش کنی بادردمندی اشک بریزی وبر چهره ای لبخند بزنی
برمزاری یادی از رفتگان کنی....به پرندهای دانه بدهی، و به آواز یک سَهره گوش کنی
وقتی که آوای ماندن سر میدهد.....چرا که به این طریق به رایگان احساس زیبایی خواهی یافت،
امیدوارم که دانهای بر خاک بیفشانی...هرچند خُرد بوده باشد و با روییدنش همراه شوی
تا دریابی چقدر زندگی وجود دارد.حتی برای یک درخت...
بعلاوه، آرزومندم پول داشته باشی زیراخواه ناخواه به آن نیازمندی و سالی یک بار پولت را جلو رویت بگذاری و بگویی: این مالِ من است
فقط روشن کن کدامتان اربابِ دیگری است!
و در پایان، اگر مرد هستی
آرزومندم زن خوبی داشته باشی و اگر زنی، شوهر خوبی داشته باشی وهردو فرزندان خوب...
که اگر فردا خسته شدی ، پسفردا شادمان شوی
باز هم از بودن حرف برانید تا از نو اغاز کنید بودن را
اگر همهی اینها که گفتم فراهم شد دیگر چیزی ندارم برایت آرزو کنم...
yasser_proe
5th April 2010, 08:38 PM
آرزو ... ماها که خیلی آرزو داریم تموم شدنی نیستن
1.سلامتی پدر و مادر و دوستان و آشناییان
2.هر آرزویی که خیره همون برآورده بشه
3.همیشه عاشق باشیم
4.هیچ وقت حتی لحظه ای امیدمونو از دست ندیم و برای رسیدن تلاش کنیم
@};-
kab
5th April 2010, 08:43 PM
آرزو =مجهول
چیزی به نام آرزو توی دایره لغات زندگیم وجود نداره
فقط امیدوارم
امیدوار امام عصر (عج ) هر چه زودتر جهان رو پر از عدل و داد کنه
بیا مهدی ولی با ذوالفقارت
که گردنها بود در انتظارت
امیدوارم که اونهایی که خوابیدن و قصد بیدار شدن ندارند بیدار بشن
افسوس که این دهکده را آب گرفته
دهقان مصیبت زده را خواب گرفته
امیدوارم باز هم ایرانی باشیم
نه این ایرانی
نواده کورش باشیم و از نسل داریوش
امیدوارم مردان ما مرد باشند و
زنان ما زن باشند
امیدوارم که خداوند به
علمای ما مسئولیت
عوام ما علم
دینداران مادین
مومنان ما روشنایی
روشنفکران ما ایمان
متعصبین ما فهم
زنان ما شعور
مردان ما شرف
پیران ما آگاهی
جوانان ما اصالت
اساتید ما عقیده
دانشجویان ما عقیده
خفتگان ما بیداری
بیداران ما اراده
نشستگان ما قیام
خاموشان ما فریاد
نویسندگان ما تعهد
هنرمندان ما درد
شاعران ما شعور
محققان ما هدف
مبلغان ما حقیقت
حسودان ما شکاف
خودبینان ما انصاف
فحاشان ما ادب
فرقه های ما وحدت
به مردم ما خود آگاهی
و به همه ملت ما
همت تصمیم و استعداد فداکاری
شایستگی نجات
ببخشد
Amitis
5th April 2010, 10:46 PM
اول از همه من هم مثل همه دوستان njavan ام تشکر میکنم از آبجی@};-@};- گل بابت ایجاد این تاپیک قشنگ.{big hug}
همیشه دیدن چشمان گریان دیگران، چه بشناسمشون، چه نشناسمشون برام عذاب آور بوده. اون لحظه اگر تواناییشو داشتم به هر دری میزدم و میزنم که هر کاری که میتونم انجام بدم. آرزوم اینه که چشم کسی رو گریان نبینم یا دل کسی رو غمگین نبینم.
لحظه هایی که میخندیم یا به شدت درگیر خودمون شدیم، طلبکارانه به زمین و زمان بد و بیراه میگیم و از خدا طلبکاریم، فراموش میکنیم که بزرگترین نعمتی که داریم، نعمت سلامتی هست. ما گم شدیم و از درد بیمارها بی خبر. آرزوم اینه که همه مریضها شفا پیدا کنند یا اگر که قسمتشون نیست، خدا هر طور که میدونه... درد رو ازشون دور کنه.
زنان. که من نیز از آنها هستم. که هر نقشی را که در زندگی داشته باشند، مادر، همسر، خواهر،.. وجود پر برکتی دارند ( البته مردان هم همینطور هستند)، دیدن چهره غمگین آنها به علت مشکلات مالی، دردناکترین لحظه هاست. همیشه از کودکی آرزو داشتم یار و یاور زنان بی پناه باشم تا از گرفتاری یا خدای ناکرده دربه دری یا سقوط این موجودات مهربان و لطیف و سخت کوش جلوگیری کرده باشم. بارها خودم را محک زدم و از خدا خواسته ام که هرگز گرفتاری یا بی اعتنایی سرپوشی بر این آرزویم نشود.
به مطالعه و درس علاقه زیادی دارم. آرزوم این هست که بتوانم به بهترین شکل درسم را ادامه بدهم و وجود پر باری داشته باشم. در طول سالهایی که از خدا عمر گرفته ام، اگر لطمه ها خوردم و مجبور به کوباندن احساساتم در موردی شده ام، اما دوست دارم حداقل در زمینه مورد علاقه ام به جلو پیش بروم.
آرزوی شادی{applause} و موفقیت خانواده ( پدر، مادر و خواهرم) را دارم و همین طور همه مردم.{big hug}
شش، هفت، هشت، ....n تای آخریش هم نپرسین که نمیگم.{shame on you}:))
kamanabroo
5th April 2010, 11:54 PM
ممنونم از آبجی سایت که این تایپیک خوب و زیبا رو ایجاد کردن
وقتی صحبت حرف زدن با خدا پیش میاد هر کسی یه جوری بین خودش و خدای خودش خلوت می کنه
حرف واسه گفتن زیاد دارم اما بزار اول اونایی که خیلی مهمه رو بگم
خدواندا ظهور حجتت رو برسون که هر چی پیش میره کار بشر بیشتر گره می خوره.
خدواندا جوونای زیادی هستن که فقط یه قدم موندن تا با شما آشنا بشن، کمکشون کن که خدایی بشن
خدواندا خدای مهربون می دونم هر کسی یه رزق و روزی داره و حتما بهش می رسه ازت می خوام به همه کسایی که ندارن وسعت بدی تا بتونن سرشون رو بالا بگیرن.
خداوندا خدای بصیر من می دونم از احوال همه آگاهی خیلی ها مشکل ازدواج دارن، خیلی ها مشکل خونه دارن ، خیلی ها مشکل بچه دار شدن دارن، خیلی ها مشکل خانوادگی دارن خدایا تو رو به حق هر کی که از همه بیشتر دوستش داری همه این مشکلا رو به زودی زود حل کن.
خداوندا همه ما رو عاقبت به خیر بمیران
خداوندا هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت نزار ازت جدا بشیم هیچ وقت...
Outta_Breathe1020
6th April 2010, 12:47 AM
امیدوارم این کاربریf1020عزیزهم توی امتحاناتشون قبول بشن
ممنون. منم امیدوارم که شما سال خوبی را با امتحان مهمتون پشت سر بزارید.[-o<
رها حكمي
6th April 2010, 12:56 AM
ممنون از تاپيكه قشنگت. واي من 3تا ارزوي اساسي دارم اوليش كسب مقام در جشنواره ي خوارزمي. دومي اجراي طر حي
كه در موردش براتون قبلا نوشتم سومي اجراي كنسرت سولو پيانو.تا 3 سال اينده اين ارزو هارو دارم بقيشو ديگه بعد 3 سال
بررسي ميكنم.:-/
heydarh
6th April 2010, 02:55 AM
من همیشه ارزو می کردم که تمام ارزوهام براورده شه اما دیگه هیچ ارزوی نمی کنم ......
آبجی
6th April 2010, 03:29 AM
من همیشه ارزو می کردم که تمام ارزوهام براورده شه اما دیگه هیچ ارزوی نمی کنم ......
چرا؟؟؟:-/
hoora
6th April 2010, 11:27 AM
کاش میشد آرزو ها رو به همه کس و همه جا گفت8->
امیدوارم همه به آرزوهای قشنگشون برسن[-o<
moji5
6th April 2010, 11:39 AM
ارزو میکنم وقتی به ارزویی میرسیم از اینکه این ارزو مون بوده پشیمون نشیم
مقداد
6th April 2010, 01:12 PM
برای انسانهای بزرگ بن بستی وجود ندارد چون براین باورند که راهی خواهند یافت و یا راهی خواهندساخت .
امیدوارم تمامی دوستان بتوانند راه خود را بیابند و یا آن را بسازند (!!!)
pooriarezai7
6th April 2010, 02:30 PM
سلام.{rock on}
من آرزویی داشتم به همه گفتم دعاکردن کلا پایه های آرزوم مختل شد.
خدارو شکر چیزی نبود که زندگیم نابود بشه اما آرزوی الانم اگه براورده نشه زندگی واسم معنی نداره
برای همین به هیچکس نمی گم.بمون تو خماریش.فقط بگید خدا کنه پوریا به آرزوش برسه
خیلی ممنون از دوستای گلم{big hug}@};-
و ممنون از آبجی که این تاپیکو زد{applause}{applause}
【★】 ďя_ĆǿMρÚŧếЯ 【★】
6th April 2010, 02:31 PM
خدا همرو به راه راست هدایت کنه
چامه
6th April 2010, 05:52 PM
آرزو می کنم ، آرزوی داریوش را : بار الها این سرزمین را از دشمن ، از خشکسالی و از دروغ محفوظ دار.
*مینا*
6th April 2010, 05:55 PM
خدا یا به آبجی دو تا جوجه بده از اون طلاییا {tongue}
Shr776
6th April 2010, 06:07 PM
این اخری خیلی جالب بود
آبجی
6th April 2010, 06:41 PM
خدا یا به آبجی دو تا جوجه بده از اون طلاییا {tongue}
{big green} انشاالله {big hug}
پارمیدا72
6th April 2010, 07:01 PM
سلام آبجی جون واقعا جای این تایپک تو سایت خالی بود واقعا دستت طلا
منم از خدا سلامتی بچه های سایت و عاقبت به خیریه بچه های سایتو رو میخوام
*مرتضی
6th April 2010, 07:44 PM
خداوندا از تو میخواهم غم واندوه و از دل همه مردم دنیا پاک کنی و دل همه رو شاد کنی
خدایا آرزوهای آقای بروجردیان که آرزوی قلبیه هر ایرانیه رو هر چه زودتر براورده سازی
خدایا نور ایمان را در دل همه انسانها روشن ساز
آمین
بانوثریا
6th April 2010, 07:52 PM
خدایا نزار هیچوقت فراموشت کنم
آبجی
6th April 2010, 10:13 PM
پروردگارا
اعتراف میکنم که گاه گاه از مشکلات زندگی خسته میشوم و انسانیتم کمرنگ میشود
اعتراف میکنم در مقابل آنچه آزارم میدهد به شدت تحلیل می روم
ای خدا
مگذار به سبب خستگی هایم کسی را آزاردهم
مگذار آنچه را که حق میدانم،به آن علت که آن را بد میدانند کتمان کنم
و ای کاش که بازگشتم فقط و فقط به سوی تو باشد
آمین
محممد
6th April 2010, 10:41 PM
خداوندا به ما و دیگران این تحمل و صبر رو بده که اگه دیدیم حرفمون درست نیست کوتاه بیایم
نه اینکه طرف رو تهدید کنیم و بخوایم براش پاپوش درست کنیم
و خیلی دعاهایی دیگه که نمیتونم این جا بگم
چون میگن یکی از شرطهایی که بخواهیم خدا دعاهامون رو عجابت کنه اینکه که فقط اون یه رازی باشه بین من و خودش
پس من به همین بسنده میکنم .
SaSaMc2
6th April 2010, 11:51 PM
خدایا همونطور که هدف از هر حرکتی رسیدن به آرامشه.
همه ی مردم دنیا رو به آرامش واقعی برسون.
صبا محمدي
7th April 2010, 01:09 AM
سلام به آبجی گلم آرزوی هر کسی زیاده ولی اول از همه عاقبت بخیری و شفای همه مریضها
امسال تو ترم اخر تحصیلم قبول شدن ارشم هست از خدای خوبم میخوام به همه مردم آرامش بده تا با آرامش واقعی تو مسیر زندگیمون جلو بریم در واسه خوشبختی هممون دعا میکنم
atena-ati
7th April 2010, 10:02 AM
خدایا همه ی انسانهای روی این کره خاکی روبه تمام آرزوهای ریز و درشتشون برسون از صدقه سر اونا آرزوی منم برآورده کن
آمین..........................................
A.L.I
7th April 2010, 11:38 AM
من آرزومه به آزادي و آرامش عميق برسم. جايي زندگي كنم كه خودمو بتونم بيشتر بشناسم و رشد بدهم. ازدواج موفقي داشته باشم. به هدفهايم برسم. براي مردم مفيدتر باشم. {happy}
shabnamshirin
7th April 2010, 03:19 PM
آرزو میکنم برای خانوادم و تمام خانواده های ایرانی سلامتی و عافیت برای کشورم پیشرفت سربلندی و آبادانی برای خودمم از خدا میخوام تو کارم یک یک باشم . امیدوارم بتونیم تمام استعدادهایی که خدا بهمون دادرو شکوفا کنیم و در آخر از خدا میخوام همیشه تو صراط مستقیم باشم.
آبجی
7th April 2010, 03:38 PM
خدایا آرزوهای همه رو ببین ، کمکمون کن ، تنهامون نذار ، جدامون نکن هیچ زمان ، هیچ جا ، هیچوقت
خدایا هیچوقت تنهامون نذار و به حال خود رهامون نکن هیچوقت و هیچ کس را
الهی تو تک تک لحظاتمون کمکمون کن و بهمون یاد بده بیادت باشیم
الهی هیچ کس رو محتاج غیر از خودت نکن
الهی هیچ بنده ای بی آبرو نشه
الهی هرکس به هرچیزی که میخواد برسه
الهی هر کس عاشقه به عشقش برسه و همیشه خوشبخت باشه
الهی هیچ کجای دنیا جنگ و خونریزی نباشه و همه در صلح و آرامش زندگی کنن
الهی هیچ نیازمند و فقیری در هیچ کجای دنیا وجود نداشته باشن و همه زندگی خوبی داشته باشن
...الهی آمین...
اللهم صل علی محمد و آل محمد
خدایا شکرت
atrak66
7th April 2010, 05:05 PM
بار خدایا........................
مرا آن ده که آن به ...............
مخلص هر چی بچه باحاله خصوصا بچه های فروم..............
ارزوهاتون براورده............
یا علی
Amir
9th April 2010, 12:04 AM
چقد مثبت و زيبا .. انشالله كه همه به ارزوهاي به صلاحشون برسند .. حالا يه مسئله هست و اونم اينكه براي رسيدن به ارزوهاي كه براي ديگران كرديم چه كرديم براي وطن... هم وطن.. همشهري .. براي خودمون هر روز چيكار ميكنيم .. ارزوي من رسيدن خودم و دوستام چه تو سايت چه بيرون به ارامش واقعي ه چون همه اين ارزوها در نهايت به همين ميرسه
آبجی
9th April 2010, 01:38 AM
این مطلب رو یه جا خوندم خیلی به دلم نشست گفتم بد نیست برای شما هم بزارمش
خدايا دلم را همچون ني لبکي چوبين بر لبهاي خود بگذار و زيباترين نغمه هايت را در فضاي زندگي انسان ها مترنم کن .
چنان بنواز دلم را :
که هر جا نفرتي هست ، عشق باشم من !
هرجا زخمي هست ، مرهــــــــم باشم من !
هرجا ترديدي هست ، ايمــــــان باشم من !
هر جا نااميدي هست ، اميـــــــد باشم من !
هر جا تاريکي هست ، روشنائي باشم من !
هر جا غمي هست ، شادمـــــاني باشم من !
خدايا توانم ده دوست بدارم بي چشمداشت
و بفهمم ديـگران را حتي اگر نفهمند مرا !
و در آخر يه دعاي قشنگ :
اللهم عجل لوليک الفرج و العافية والنصر و جعلنا من المستشهدين بين يديه
آبجی
9th April 2010, 01:43 AM
خدایا به من قدرتی بده که بپذیرم که همه چیز دراین دنیا امانتی است از سوی تو و هر گاه اراده کنی تسلیم تو ام.
چامه
9th April 2010, 02:05 PM
آرزو می کنم فرهنگ ایرانی به ایران و ایرانی برگرده
دیروز بود فهمیدم اصالت چندین هزارساله ی ما داره از دستمون میره...
تاری
9th April 2010, 07:14 PM
یارب العالمین
آنچه اندر بر دلم جاری کرده ای به سوی خود سوقش بده!
ایلناز
9th April 2010, 11:59 PM
سلامتی همه و براورده شدن آرزوهای همه ی ما
آبجی
10th April 2010, 02:13 AM
یه دعا میکنم برای همه
انشالله که در زندگی بهترین ها همیشه برایت باشه و به آرزوهات برسی و همه ارزوهات رو با دستای خودت براورده کنی
انشاالله ...
آبجی
12th April 2010, 07:29 PM
خداوندا ! از دوستی زیبای ما مقداری برای فردا کنار بگذار تا اگر رنگ عادت گرفت دوباره آنرا شروع کنیم چیزی به اندازه ی یک نگاه یا یک لبخند
نابغه
14th April 2010, 11:31 PM
سلام به همه
بزرگترين آرزوي من كه با اون تمام روياهام حقيقي
ميشه اينه:
خدايا تورو به دلاي پاك بچه هاي سايت قسم ميدم امام زمان بياد
آبجی
14th April 2010, 11:39 PM
سلام به همه
بزرگترين آرزوي من كه با اون تمام روياهام حقيقي
ميشه اينه:
خدايا تورو به دلاي پاك بچه هاي سايت قسم ميدم امام زمان بياد
انشاالله
@};- اللهــم عجل الوليك الفرج @};-
مهاجر
14th April 2010, 11:53 PM
سلام
گاهی اوقات فکرها باز می مونند از این که چقدر می شه خوب بود،چقدر می شه خداوند رو راضی کرد.
یا اینکه خدا که اینقدر خوبه که من و خواسته من در برابر این خوبی خیلی کوچیکه که از اونی که خودم دوست دارم پیش خدا حرف بزنم.
گاهی اوقات نسیمی از عظمت وجودش آدم رو مست می کنه ،طوری که هیچ کس،هیچ کس ،حاضر نیست این حس خوب رو با چیزی دیگه عوض کنه.
اینجاست که فکرها به یک سمت می ره که خدایا تو چی دوست داری که حضرت امیر المومنین علیه السلام،امیر قلبهای عاشق میفرماید:
خداوندا ! همین سربلندی مرا بس که بنده درگاه تو باشم .
این افتخار مرا بس که چون تو خدایی دارم .
خدایا ! تو انچنانی که من دوست دارم ، مرا هم چنان کن که تو دوست داری.
اونی که تو دوست داری خدای من...
kamanabroo
16th April 2010, 12:36 AM
خداوندا
امشب باز هم شب جمعه است
و فردا شبیه همان روزی که وعده دادی که امام زمان عج میاد
تو رو به کی قسم بدم که فردا روز موعود باشه...
آبجی
22nd April 2010, 01:48 AM
ای دوست بگشا گوشِ دل، پروردگارت با تو می گوید:
در بی کرانۀ دنیایِ تنهایان رهایت من نخواهم کرد
شروع کن
یک قدم از تو
تمامِ گامهایِ مانده اش با من .....
آبجی
10th May 2010, 02:10 AM
من دعا میکنم که شبهای آروم و روزهای سبزی داشته باشین( شب عاشقان بیدل چه شبی دراز باشد)
و قدر خوابهای با آرامشتون رو بدونین( به راه بادیه داند قدر آب زلال)
و همیشه عاشق باشین( کز دل اگر براید در آسمان نگنجد)
و همه مون رو به راه راست هدایت کنه
آبجی
10th May 2010, 02:10 AM
دعا ميكنم كه روزگار تلخيهاش رو تو شيريني لحظه هاش حل كنه و زنده باشيم و زندگي كنيم و عاشق باشيم تا زندگي رو با همه جزئياتش ببينيم .زندگي رو خوش باشيم و به فكر از دست رفته هامون نباشيم چون اونقدر زمان نمي گيره بهشون برسيم اما چطوريش مهمه.....
آبجی
10th May 2010, 02:11 AM
خدایا چنان کن سرانجام کار *** توخشنود باشی ما رستگار
آبجی
17th May 2010, 07:37 PM
و سدد نی لان اعارض من غشنی بالنصح و اجزی من هجرنی بالبر و اثیب من حرمنی بالبذل و اکافی من قطعنی بالصله و اخالف من اغتابنی الی حسن الذکر و ان اشکر الحسنه و اغضی عن السیئه
اللهم صل علی محمد و اله و حلنی بحلیه الصالحین و البسنی زینه المتقین فی بسط العدل و کظم الغیظ و اطفاء النائره و ضم اهل الفرقه و... ستر العائبه و لین العریکه و خفض الجناح و حسن السیره؛
و کمکم کن اگر کسی با من ناراستی می کند، من با او راستی کنم. اگر کسی رهایم می کند، من به او خوبی کنم. اگر از یکی کمکی خواستم و نکرد، وقتی او سراغ من آمد، من بخشنده باشم. اگر یکی قهر می کند، من پیشش بروم. کمکم کن اگر یکی پیش دیگران بدی هایم را می گوید، همه جا خوبیاش را بگویم و اگر یکی به من خوبی می کند، درست تشکر کنم و اگر بدی هم می کند، فراموش کنم.
خدایا! کمکم کن موقع فرو بردن عصبانیتم؛ موقع آشتی دادن مردم، موقع دوست کردن آدمهایی که از هم دورند، موقع پنهان کردن بدی های دیگران، موقع مهربانی، موقع فروتنی و موقع خوشرویی، به قشنگی بنده های خوبت باشم؛ به زیبایی آنها باشم که از تو حساب می برند.
صحیفه سجادیه، دعای بیستم.
atrak66
30th May 2010, 05:39 PM
بلد نیستم قشنگ حرف بزنم و فقط برا این خاطر اومدم تو این بخش که یه چیزی که سر دلم مونده بود رو بگم......
من تو ای چند وقته یه اتفاقایی واسم پیش اومده که به خاطر تونا خدا رو با تمام وجودم حس کردم. هیچ وقت همچین حسی رو نداشتم.
فقط یه چیز دیگه رو هم بگم که
دوستای عزیز
دنیا خیلی کوچیکه و خدای ما بی نهایت بزرگ..................
اونو به همین راحتی از دستش ندین
یا علی
آبجی
24th June 2010, 02:21 AM
یه دعا برای همه اونایی که دوسشون دارمhttp://www.persianblog.ir/editor/images/smilies/08.gif
خداوندا!
دوستانی دارم که دراعماق قلبم جای دارند.آنان شایسته ی محبتند و یادشان مایه ی آرامش جان میباشد.درمیان خلق آنان معدن خیرند ودارنده پاکترین خصوصیات،
پس ای خدای من، آنان را اکرام کن وبرصفات نیک آنان بیفزای.وسلامتشان بدار
الهی امین
آبجی
27th July 2010, 10:07 PM
"اللهم اغني کل فقير" خدايا! همهي نيازمندان را بينياز فرما!
"اللهم اشبع کل جائع" خدايا! همهي گرسنگان را سير فرما!
"اللهم اکس کل عريان" خدايا! همهي برهنگان را بپوشان!
"اللهم اقض دين کل مدين" خدايا! وام همهي بدهکاران را بپرداز!
"اللهم فرج عن کل مکروب" خدايا! گرفتاري همهي گرفتاران را گشايش فرما
"اللهم رد کل غريب" خدايا! همهي در راه ماندگان را برسان"
"اللهم فک کل اسير" خدايا! همهي اسيران را آزاد فرما"
"اللهم اشف کل مريض" خدايا! همهي مريضان را شفا عنايت فرما!
nourooz
5th October 2010, 09:47 PM
خداوندا !
خدایا کفر نمیگویم،
پریشانم،
چه میخواهی تو از جانم؟!
مرا بی آنکه خود خواهم اسیر زندگی کردی.
خداوندا!
اگر روزی ز عرش خود به زیر آیی
لباس فقر پوشی
غرورت را برای تکه نانی
به زیر پای نامردان بیاندازی
و شب آهسته و خسته
تهی دست و زبان بسته
به سوی خانه باز آیی
زمین و آسمان را کفر میگویی
نمیگویی؟!
خداوندا!
اگر در روز گرما خیز تابستان
تنت بر سایهی دیوار بگشایی
لبت بر کاسهی مسی قیر اندود بگذاری
و قدری آن طرفتر
عمارتهای مرمرین بینی
و اعصابت برای سکهای اینسو و آنسو در روان باشد
زمین و آسمان را کفر میگویی
نمیگویی؟!
خداوندا!
اگر روزی بشر گردی
ز حال بندگانت با خبر گردی
پشیمان میشوی از قصه خلقت، از این بودن، از این بدعت.
خداوندا تو مسئولی.
خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن
در این دنیا چه دشوار است،
چه رنجی میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است...
دکتر شریعتی
*FATIMA*
6th October 2010, 03:11 AM
دعای خوشبختی تمام مردم جهان[golrooz]
A M S E T I S
16th October 2010, 10:15 AM
موفقیت همه جوونا و نوجوونا و ..... و سربلندی ایران.
ایشالا همه خوشبخت و عاقبت به خیر بشن[shaad]
ایشالا غم تو دل هیچکس نباشه
uody
30th January 2011, 02:39 PM
خداوندا!
اسیرم کن، اسیر محبت مردم
و به زنجیر عشق به خلقم ببند نه عشق به خالق
و خادم افتاده ی درگاه ملتم کن نه بارگاه الهی.
خداوندا!
کینه ام را به دشمنان میهنم عمیق تر کن
و زبانم را تیز تر
و پایم را استوارتر
زبونی ام را کمتر
خداوندا ! از عبادت خویش بازم دار تا عبادت مردم کنم.
خداوندا!
دردم را بیشتر کن
زخمم را چرکین تر
تبم را تندتر
و چنینم نگه دار، مبادا که آرامش، فراموشی بیاورد.
خداوندا!
خوف از ظالم را در من بمیران
و توان آن عطایم کن که تخت سینه ی ناکسان بکوبم
- بی ترس از عواقب خوف انگیزش.
خداوندا!
ازپاداش، معافم کن
از بخشش، نا امیدم کن
از بهشت، مایوسم کن
تا هرچه می کنم به سودای انعام تو نباشد.
خداوندا! اگر داشتن، ذلیل داشتنم میکند
ندارم کن
اگر کاشتن، اسیر چیدنم میکند
بیکارم کن
اگر اندیشه خیانت به یاران بر سرم افتاد
بر سر دارم کن
اگر به لحظه غفلتی در افتادم
پیش از سقوط، هشیارم کن
اگر رنج بیماران، لحظهای از دلم بیرون رفت
سخت و بی ترحم، بیمارم کن.
خداوندا! خوارم کن اما مردم آزارم مکن.
خداوندا!
نا امید از معجزهام کن
بی اعتقاد به دست غیبم کن
کافرم کن، رهایم کن.
خداوندا!
با ماندار باش!
اگر نیستی
اگر زاده تصوری
و اگر به پایان خویش رسیدهای
منطقم را استواری بخش تا نبودت را به نیکوترین وجهی اثبات کنم
و سخنم را چنان موثر ساز که شک دربود و نبودت را از دلها برانم
خداوندا ! همتم را برای انکارت هزار هزار برابر کن ...
آمین یا رب العالمین
نادر ابراهیمی...روحش شاد!
warrior
31st January 2011, 05:23 PM
خداوندا !!!
سالها انتظار ما را به پایان برسان.
*alien*
19th June 2011, 07:28 PM
خدایا کمکمون کن فرمانبردار ت باشیم وچشمان انتظار مان را بی جواب نذار[golrooz]
.yalda.
21st August 2011, 08:15 PM
خداوندا به آرامش
به تسکینت..به این بارش
خداوندا تو می دانی
که از دل میکنم خواهش
خداوندا به این ساعت
ز روی بخشش و حکمت
به رویم باز کن اینک
در لطفت..در رحمت
خداوندا نجاتم ده
مرا آن ده که بر من به
که بی تو نازنین خالق
بپوشاند..لوحم مه
خداوندا به سیمایت
به این چرخه..به دنیایت
تو نزدیکی به قلب من
منم...مجنون تنهایت
خداوندا چه دارد تن؟
که داند پاکی یک زن؟
به مهر و الفتت سوگند
تو میباری کنون بر من
.......
خداوندا به این ساعت
ز روی بخشش و حکمت
به رویم باز کن اینک
در لطفت..در رحمت...
.yalda.
21st August 2011, 08:16 PM
خداوندا ...!
خداوندا پریشانم.
تو صبری حاصلم فرما که بنویسم ز ایمانم...
خداوندا..!
تو می دانی که این حالم همه تقصیر من نیست که شب ها مثل لیلی ها نمیخوابم...
که فریادم همه از
دست انسان هاست..انسان هاست ...انسان هاست...
همه از شب می نالند..
خداوندا ...!
پریشانند ..
چه باید کرد؟؟؟
تا به کی براین درخت هیچ لانه
می سازند ؟؟
نمیدانم نمیدانم نمیدانم...
خداوندا من از تو عذر می خواهم..
ببخشا هم من و هم او ..هم ایشان را
خداوندا من از تو عذر می خواهم...
.yalda.
2nd September 2011, 06:30 PM
هركس مرا طلب كند ،مرا مي يابد .
هر كس مرا ياف ،مرا ميشناسد.و هر كس مرا شناخت مرا دوست
دارد و هر كس مرا دوست داشت،عاشق من ميشود
و هر كس عاشق من شد،من عاشق او ميشوم
و هر كس من عاشقش بشوم،او را ميكشم و كسيكه او را بكشم ،
بر من ديه اش واجب و كسيكه ديه
اش بر من واجب شد ،پس خودم خون بهاي او ميشوم
(حديث قدسي )
.yalda.
2nd September 2011, 06:31 PM
سلام خدا
بازم اين بنده نا سپاس اومد
اين بنده شرمگين اومد پيش خودت
چون كسي به غير از خودت نميتونه كاري براش بكنه
خدايا ميدونم ازم دلخوري
ميدونم همش ميگي كه كه اين بنده من همش موقع گرفتاري مياد پيش من
قبول دارم
قبول دارم كه اونجور كه بايد باشم نيستم
قبول دارم كه بندگيتو نكردم
قبول دارم كه.....
اما خدايا چيكار كنم
من كه به جز خودت كسي رو ندارم كه برم پيشش
خدايا ديگه حرفي برا گفتن ندارم
يعني نميتونم بگم
با چه رويي بگم
تو كه از همه چيم خبر داري پس همان كن كن كه خودت دوست ميداري
خدايا به من توفيق تلاش در هنگام شكست
صبر در نا اميدي
رفتن بي همراه
كار بي پاداش
و عظمت بي نام و ايمان بي ريا عطا كن
آه خدايا
.yalda.
2nd September 2011, 11:41 PM
الهی:
شعله های پیچیده در جانم را
تنها رود مهربانی تو خاموش می کند
زخم خورده تر از همیشه
به درگاهت پناه آورده ام
ولی میدانم که یادت
التیام بخش همه درد هاست
.yalda.
3rd September 2011, 03:20 AM
بار الها بال پروازم ببخش
روح آزاد سبکتازم ببخش
عاشق بزم تو ام ،راهم بده
عقل روشن ،ج...ان آگاهم بده
.yalda.
3rd September 2011, 03:37 AM
خداوندا نمی دانم که میداند
ولی اینقدر می دانم تو می دانی
خداوندا از این دلهای سرد و بی روح
چه می دانیم
ولی انقدر می دانم تو می دانی
خداوندا شده دنیا سراسر تیره و ظلمت
خداوندا شده گلخونه دلها
زرد و پژمرده
خداوندا گرفتاریم
گرفتاریم در این شبهای ظلمانی
کسی جز تو نمی داند
خداوندا تویی تنها فریاد رس
خداوندا تویی امید این دلها
خداوندا تویی قادر
توی حاکم
مدد را از تو میخواهیم
خداوندا
مدد کن بر مددجویان
azadejoooooon
5th September 2011, 10:42 AM
پروردگارا
مرا بينشي عطا فرما تا تو را بشناسم
و دانش عطا فرما تا خود را بشناسم
مرا صحتي عطا فرما تا از كار لذت ببرم
و ثروتي عطا فرما تا محتاج نباشم
مرا نيرويي عطا فرما تا در نبرد زندگي فائق شوم
و همتي عطا فرما تا گناه نكنيم
مرا صبري عطا فرما تا سختي ها رو تحمل كنم
و طبعي عطا فرما كه با مردم بسازم
مرا بزرگواري عطا فرما كه با دشمنم مدارا كنم
و بينشي عطا فرما تا زيباييهاي جهان را ببينم
مرا عشقي عطا فرما تا تو و همه را دوست بدارم
و سعادتي عطا فرما تا خدمتگذار ديگران باشم
مرا ايماني عطا فرما تا اوامرت را اطاعت كنم
و اميدي عطا فرما تا از ترس و اضطراب بر كنار باشم
مرا عقلي عطا فرما تا از خود نگويم
و معنويتي عطا فرما تا زندگي معني داشته باشد
azadejoooooon
10th September 2011, 04:18 PM
خدایا چرا یاهو قطع شده
.yalda.
12th September 2011, 01:07 AM
" خــُدآوَنـــدآ "
دُنیاےِ آشُـفتِه ےِ دَرونـَم را ڪه تَنـها از نـِگاه تو پیِـداست ،
با لالایـے مِهرَبــانِ خـود ، آرام ڪُن
تا وُجـُود داشتـَـن و بـُودن را به زیبـایـے اِحسـاس ڪُنـَم . . .
fantastic girl
9th October 2011, 07:47 PM
خدایا من بلد نیستم از کلمه های قلمبه سلمبه استفاده کنمممم.............
خدا جونم خیلیییییییی خستم
خدا جونم کاش میومدم پیشت
خدا جونم دنیات خیلی تازگیا برام یه جوری شده میفهمی که چی می گم.....
تنهام نذاریااااااااا [gerye]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.