PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر سایت جرایم اینترنتی (گرداب) هک شد !!!!

Ali.Error
3rd April 2010, 08:43 AM
خبر داغ دست اوله دست اول !! http://www.daneshju.ir/forum/images/smilies/danesh_11.gif

سایت جرایم اینترنتی که به نام گرداب که همگان میشناسند دیشب هک شد !!

gerdab.ir

لینک این خبر

http://motakhases.ir/showthread.php?562-Hacked-gerdab&p=913

و اما لینک اسبات این موضوع

http://cyber-mirror.org/Mirror/113259/gerdab.ir/

moji5
3rd April 2010, 12:15 PM
با تشکر از علی
کاش یه توضیح هم بدین که چیکار میکنین
اینجوری هم هک کردن معنی پیدا میکنه هم اینکه بقیه میفهمن باید تشکر کنن یا کاری که کردید یه کار معمولیه که فقط دارید از نرم افزار استفاده میکنید
راستی تیم شما بود که با سایبر اسرائیل کل انداخته بود.
اگه میشه واسمون کمی از خودتون و تیمتون بگید

Ali.Error
3rd April 2010, 05:41 PM
با تشکر از علی
کاش یه توضیح هم بدین که چیکار میکنین
اینجوری هم هک کردن معنی پیدا میکنه هم اینکه بقیه میفهمن باید تشکر کنن یا کاری که کردید یه کار معمولیه که فقط دارید از نرم افزار استفاده میکنید
راستی تیم شما بود که با سایبر اسرائیل کل انداخته بود.
اگه میشه واسمون کمی از خودتون و تیمتون بگید

عزیزم هک نرم افزار نداره !!

هیچ نرم افزاری واسه ای هک وجود خارجی نداره !!

هک فقط یک ذهن خلاق و برنامه نویسی و اشنایی با سیستم عامل ها مثل ویندوس و لینوکس و زبان های برنامه نویسی مثل perl و c و sql و php و html میخواد

برنامه های که شما میبینید واسه ای هک فقط مال هک ایدی از این بچه بازی ها است

والا هک واقعی برنامه نداره.

تیم ما هم 2 یا 3 سال هست توی اینترنت فعال بود که بعد اینکه من 1 سال دسترسی به نت نداشتم کلان جمع شد تا الان که دوباره برگشتم تیمم را دارم جمع میکنم دوباره

تیم ما هم اکثرا سایت ای خارجی هک میکنه مثل انگیلیسی و اروپایی و اسراعیلی و امریکایی

فقط از این کشور ها بیشتر سایت هک میکنیم

درباره ای من هم اگه چیزی میخوای بدونی میتونی توی گوگل سرچ کنی

http://www.google.com/#hl=en&source=hp&q=Ali.ERROOR&btnG=Google+Search&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=bcdf8cbbf06dc4f

moji5
3rd April 2010, 06:42 PM
مرسی که توضیح دادی
تو خبرا شنیده بودم راجع به کاراتون
در نوعه خودش جالب بود
خسته نباشید
ولی چرا گرداب؟
فکر نمیکنی یه جورایی تو چشم بود این سایت و شاید اکثر گروه های خارجی دنبال هک این سایت بودن

Admin
3rd April 2010, 07:13 PM
با تشکر از دوستمون علی آقا

به نظر من در کنار هک کردن سایت های مختلف مخالف ایران اگه بتونید در این سایت و سایت های دیگه مطالبی در مورد نحوه ی ارتقای امنیت سرور ها و رفع باگهای نرم افزاری آموزشهایی رو ارائه بدید خیلی برای همه مفیده و همه ی ادمین های سایت ها بهره می برن.

موفق باشی ;)

Ali.Error
3rd April 2010, 07:29 PM
با تشکر از دوستمون علی آقا

به نظر من در کنار هک کردن سایت های مختلف مخالف ایران اگه بتونید در این سایت و سایت های دیگه مطالبی در مورد نحوه ی ارتقای امنیت سرور ها و رفع باگهای نرم افزاری آموزشهایی رو ارائه بدید خیلی برای همه مفیده و همه ی ادمین های سایت ها بهره می برن.

موفق باشی ;)

بله /وقت کردم یک سری اموزش براتون قرار میدم توی انجمن حتما

===========
مرسی که توضیح دادی
تو خبرا شنیده بودم راجع به کاراتون
در نوعه خودش جالب بود
خسته نباشید
ولی چرا گرداب؟
فکر نمیکنی یه جورایی تو چشم بود این سایت و شاید اکثر گروه های خارجی دنبال هک این سایت بودن

گرداب فقط به دلیل ادعایی زیادی که توی امنیت داشت هک شد

چون خیلی میگفتن که تا حالا هک نشده

:-??

moji5
3rd April 2010, 11:51 PM
تشکر از توضیحاتتون

farsiu
9th April 2010, 05:43 PM
جناب آقای علی ارور!
شما از کی تا حالا عضو گروه scaryboys شدی که ما نفهمیدیم؟
اصلا اگر عضوی چرا اسمت نیست تو صفحه هک؟
فقط اسم محمد و عرفان و بهرام هستش؟

Ali.Error
9th April 2010, 10:03 PM
جناب آقای علی ارور!
شما از کی تا حالا عضو گروه scaryboys شدی که ما نفهمیدیم؟
اصلا اگر عضوی چرا اسمت نیست تو صفحه هک؟
فقط اسم محمد و عرفان و بهرام هستش؟

من که نمیدونم کی هستی ولی محض اطلاع خود عرفان از مدیرای سایت بنده هست پست هم ببین نوشته چی ان بالا ؟؟؟ سایت جرایم اینترنتی که به نام گرداب که همگان میشناسند دیشب هک شد !! شما مثل اینکه به عنوان مطلب نگاه نمیکنید همیجوری یک پستی میدی..... من نگفتم من هک کردم ان جا را نمیدونی اینم بدون : من خودم طرف سایت ایرانی نمیرم اصلان !

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد