nafise sadeghi
4th November 2008, 12:47 AM
مصرف روزانه يك عدد تخممرغ به حفظ سلامت چشمها كمك ميكند
http://www.factsfacts.com/EggCups/EggCups1.jpg
تخم مرغ غذاي شناخته شدهاي است كه نه تنها يكي از باكيفيت ترين منابع پروتئيني است بلكه تمامي ويتامينها و مواد معدني مورد نياز بدن انسان را دارا ميباشد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران، تخم مرغ غذايي است كه از نظر كيفيت بعد از شير مادر در رتبه دوم قرار ميگيرد. مصرف يك تخم مرغ در روز به حفظ سلامت چشمها كمك ميكند و اگر تخم مرغ با ماده «لوتئين» كه رنگ دانه زردرنگ در زرده تخم مرغ است(در ذرت و هويج يافت ميشود) غني شده باشد ميتواند از بروز نابينايي نيز پيشگيري كند.
تجويز زرده تخم مرغ داراي عوامل ايمني زاي ضد كانديدا در بيماراني است كه دچار اگزما و آلزايمر بوده و در بهبود آنها تاثير فراواني دارد .
غني سازي تخم مرغ با اسيدهاي چرب غيراشباع موجب افزايش مقادير اين مواد در رژيم غذايي روزانه افراد ميشود و موجب پايين نگه داشتن سطح تري گليسيرين خون ميشود.
آنچه كه هميشه در مورد تخم مرغ در ذهن متصور ميشود خاصيت تغذيهاي آن است. ليكن تخم مرغ داراي اثرات ديگري نيز ميباشد كه اين ماده پروتئيني با ارزش را از ساير مواد غذايي مجزا ميسازد
http://www.factsfacts.com/EggCups/EggCups1.jpg
تخم مرغ غذاي شناخته شدهاي است كه نه تنها يكي از باكيفيت ترين منابع پروتئيني است بلكه تمامي ويتامينها و مواد معدني مورد نياز بدن انسان را دارا ميباشد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران، تخم مرغ غذايي است كه از نظر كيفيت بعد از شير مادر در رتبه دوم قرار ميگيرد. مصرف يك تخم مرغ در روز به حفظ سلامت چشمها كمك ميكند و اگر تخم مرغ با ماده «لوتئين» كه رنگ دانه زردرنگ در زرده تخم مرغ است(در ذرت و هويج يافت ميشود) غني شده باشد ميتواند از بروز نابينايي نيز پيشگيري كند.
تجويز زرده تخم مرغ داراي عوامل ايمني زاي ضد كانديدا در بيماراني است كه دچار اگزما و آلزايمر بوده و در بهبود آنها تاثير فراواني دارد .
غني سازي تخم مرغ با اسيدهاي چرب غيراشباع موجب افزايش مقادير اين مواد در رژيم غذايي روزانه افراد ميشود و موجب پايين نگه داشتن سطح تري گليسيرين خون ميشود.
آنچه كه هميشه در مورد تخم مرغ در ذهن متصور ميشود خاصيت تغذيهاي آن است. ليكن تخم مرغ داراي اثرات ديگري نيز ميباشد كه اين ماده پروتئيني با ارزش را از ساير مواد غذايي مجزا ميسازد