PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال غیر فعال بودن دی وی دی رایتر

mahnaz89
31st March 2010, 12:22 AM
سلام
بعد از repair کردن ویندوزم(xp)،دی وی دی رایترم غیر فعال شده.لطفا راهنماییم کنید.
(داخل cd همراه فقط برنامه یNero هست.)

بانوثریا
31st March 2010, 03:53 PM
سلام
1-کابل ها تو یه چک بکن
2- از قسمت Setup System قبل از بوت شدن سیستم درایو CD رو چک کن و بر روی Auto بزارش و سیستم رو با SafeMod بالا بیار و بعد از بوت شدن توی Device Manager اون رو یک بار Uninstall و سپس از استارت منو گزینه Restart رو بزن.
3-مشکل از ویندوزه عوضش کن

【★】 ďя_ĆǿMρÚŧếЯ 【★】
1st April 2010, 12:28 AM
سلام
بعد از repair کردن ویندوزم(xp)،دی وی دی رایترم غیر فعال شده.لطفا راهنماییم کنید.
(داخل cd همراه فقط برنامه یNero هست.)
'
Find the 'My Computer' icon ( could be on your desktop or click 'Start' and you should then see it).

2) Right-Click 'My Computer' and select 'Properties'.

3) Click on the 'Hardware' tab then the 'Device Manager' button.

4) Under the list of devices, locate the DVD/CD ROM Drives and click on the '+' sign to expand it.

5) Right-click on the drive giving you the problem and select 'Properties'

6) Click on the 'Properties' tab .

7) You should see an " Enable digital CD audio for this CD-ROM Device' option, which is checked (enabled). Uncheck this setting to disable it.

8) Re-boot your PC when prompted.

After your PC boots- up and is ready, Try reading your DVD's . You should now be able to read them.

Actually once I did this and was able to read my DVD's I re-enabled the 'Enable digital CD audio for this CD-ROM device' once more, rebooted and then was still able to read my DVD's.

ps. You can also access the Hardware properties of the DVD/CD drive via Windows Explorer. Simply locate the DVD drive in the right panel, right-click it and select 'Properties'. Then click on the 'Hardware' tab. Then click on the problem Drive and click on 'Properties' Then click on the 'Properties' tab and then on the 'Properties' button. You should now see the 'Enable digital CD audio for this CD-ROM device' .

I hope this helps.

mahnaz89
2nd May 2010, 03:17 PM
سلام
با تشکر از راهنمایی ولی مشکل حل نشد و فکر می کنم با firmware حل شه.
ولی firmware رو پیدا نمی کنم.
مدل LITEON DVD-RW 20X SATA است.اگه دوستان قرار بدن،ممنون میشم.

آبجی
2nd May 2010, 04:46 PM
سلام
با تشکر از راهنمایی ولی مشکل حل نشد و فکر می کنم با firmware حل شه.
ولی firmware رو پیدا نمی کنم.
مدل LITEON DVD-RW 20X SATA است.اگه دوستان قرار بدن،ممنون میشم.

سلام وقتی این کارا رو انجام دادی و نتیجه ای نگرفتی چند تا دلیل دیگه ممکنه وجود داشته باشه

1- کابل رو که دست نزدی احتمالا ؟؟؟ از دست زده باشی ممکنه که استباه نصب کرده باشی

2- ممکنه که مشکل کلا از ویندوزت باشه توصیه نمیشه که ویندوز رو repair کنی چون بعدا این مشکلات ممکنه که پیش بیاد شما ویندوزت رو عوض کن رفع میشه

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد