توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اینجا نمازخانه دانشگاه است !!!
*AM@NDA*
30th March 2010, 03:24 PM
http://upload.iranblog.com/6/1269861646.jpg (http://upload.iranblog.com/6/1269861646.jpg)
آبجی
30th March 2010, 03:51 PM
{big green} یه خورده شبیه نماز خونه دانشگاه ما بود {i dont want to see} با این فرق که بچه ها اونجاsh_omomi122 و sh_omomi41وsh_omomi59 و sh_dokhtar21 و ... .
معنای واقعی نماز خونه تو دانشگاه هامون متاسفانه داره عوض میشه {i dont want to see}.
*مینا*
30th March 2010, 04:26 PM
ای بابا ...:-@
خب بچه ها از صبح تا شب کلاس دارن ... خسته میشن
حالا موقع نماز 2 ساعت وقت اضافی دارن که 1 ساعتش برا غذا و نماز می ره ... بقیه ی وقت رو هم استراحت می کنن sh_omomi74
moji5
30th March 2010, 04:40 PM
نمیدونید چه بویی میده وقتی این جوری میشه
:))
آبجی
30th March 2010, 06:21 PM
ای بابا ...:-@
خب بچه ها از صبح تا شب کلاس دارن ... خسته میشن
حالا موقع نماز 2 ساعت وقت اضافی دارن که 1 ساعتش برا غذا و نماز می ره ... بقیه ی وقت رو هم استراحت می کنن sh_omomi74
والا تا اونجایی که من دیدم اگه هیچی بهشون نگی شب هم اونجا میمونند ;;) که فردا راحت برن سرکلاسا .
خوش بحالشون این همه وقت اضافه دارن من که انقدر وقت کم میارم {worried}
آبجی
30th March 2010, 06:22 PM
نمیدونید چه بویی میده وقتی این جوری میشه
:))
{i dont want to see} منظورت چیه ؟؟؟ بوی ...
*مینا*
30th March 2010, 06:26 PM
والا تا اونجایی که من دیدم اگه هیچی بهشون نگی شب هم اونجا میمونند ;;) که فردا راحت برن سرکلاسا .
تجربه داری آبجی {big green}{big green}
atena-ati
30th March 2010, 06:49 PM
بعضی زمانها هم مثلا وقتی برف سنگین میباره کسانی مثل من که دانشگاهشون دوره و سرویسهای دانشگاه هم حرکت نمیکنن ما بنده خداها مجبوریم بریم تو نمازخونه لالاکنیم یا روزایی که باید ساعت 5بیدار شیم تا به کلاس ساعت 8صبحمون برسیم یه ساعت بیکار بشیم میریم نمازخونه لالا درک کنید دیگه
آبجی
30th March 2010, 08:24 PM
بعضی زمانها هم مثلا وقتی برف سنگین میباره کسانی مثل من که دانشگاهشون دوره و سرویسهای دانشگاه هم حرکت نمیکنن ما بنده خداها مجبوریم بریم تو نمازخونه لالاکنیم یا روزایی که باید ساعت 5بیدار شیم تا به کلاس ساعت 8صبحمون برسیم یه ساعت بیکار بشیم میریم نمازخونه لالا درک کنید دیگه
جدی ؟؟؟ مگه اجازه میدن ؟؟؟
atena-ati
5th April 2010, 11:57 AM
جدی ؟؟؟ مگه اجازه میدن ؟؟؟
درمواقع ضروری اجازه میدن.دخترا رو توی خوابگاه هم میفرستن اگه پر نباشه ولی پسرا حتماباید برن نمازخونه.چون یونی خارج از شهره ماشین و سرویس نباشه نمیشه بری خوابگاه داخل شهر یا بری ترمینال ماشین سوار شی پس مجبوری بری نمازخونه لالا کنی
Admin
5th April 2010, 12:27 PM
من این نمازخونه رو می شناسم ...
این نمازخونه ی دانشکده برق دانشگاه خواجه نصیر تهرانه.
البته خودمم یه بار یه چرت زدم اونجا {i dont want to see}
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.