PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای مصرف مواد غذایی در پاییز



سکوت شب
26th March 2010, 08:39 PM
http://persiandiet.com/html/images/topics/nutrition.gif (http://persiandiet.com/html/index.php?name=News&catid=&topic=5) هوا سردتر می شود، اما انتخاب های غذایی شما می تواند حرارت را بالا ببرد! با تهیه لیست پاییزی زیر می توانید (http://www.persiandiet.com/html/index.php?name=Sections&req=viewarticle&artid=555&page=1) از خوردن در این فصل لذت بیشتری ببرید.

سیب: ترش یا شیرین (http://www.persiandiet.com/html/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=63&page=1)، خام یا بصورت پخته شده دلپذیر است. حتماً سیب را با پوست بخورید (http://www.persiandiet.com/html/index.php?name=Sections&req=viewarticle&artid=555&page=1) زیرا دارای ماده اییست که برای قلب مفید است.
ارزش غذایی سیب: مملو از آنتی اکسیدان ها – هر سیب دارای 4 گرم فیبر مخصوص رژیم غذایی (http://www.persiandiet.com/html/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=327&page=1) است.

خرما: که محبوب مردم خاورمیانه است هم می توان بصورت ملایم آن را پخت یا قطعه قطعه در دسر استفاده کرد و داخلش را با گردو (http://www.persiandiet.com/html/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=234&page=1) یا بادام (http://www.persiandiet.com/html/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=144&page=1) و پنیر خامه ای پر کرد. ارزش غذایی: بسیار کم چرب، منبع خوبی از فیبر – منبع خوب پتاسیم (http://www.persiandiet.com/html/index.php?name=Sections&req=viewarticle&artid=662&page=1)

گریپ فوروت: مقدار ترش بودن گریپ فوروت، تقابل خاصی را در برابر دیگر میوه ها برای آن ایجاد کرده. آن را در کنار سبزی خوردن، همراه با آووکادو (http://www.persiandiet.com/html/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=151&page=1) و میگو مصرف کنید یا از یک لیوان آب گریپ فوروت مملو از آنتی اکسیدان لذت ببرید.
ارزش غذایی: بیش از 75 درصد مقدار مورد نیاز ویتامین C (http://www.persiandiet.com/html/index.php?name=Sections&req=viewarticle&artid=557&page=1) روزانه شما را دارد – منبع خوبی برای لیکوپن (دانه قرمزی که در این میوه و گوجه فرنگی موجود است و برای جلوگیری از سرطان (http://www.persiandiet.com/html/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=40&page=1) مفید است) – دارای ماده پکتین است که کلسترول (http://www.persiandiet.com/html/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=13&page=1) را پایین می آورد.

کیوی: از این میوه برای افزودن طعمی فصلی به غذاهای خود استفاده کنید و یا همراه با توت فرنگی، طالبی یا پرتقال (http://www.persiandiet.com/html/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=8&page=1) بخورید. مصرف آن با آناناس (http://www.persiandiet.com/html/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=328&page=1) نوعی مزه تند-ترش می آفریند.
ارزش غذایی: ویتامین C بیشتر از پرتقال دارد – منبع خوبی از پتاسیم و مس (http://www.persiandiet.com/html/index.php?name=Sections&req=viewarticle&artid=664&page=1)

گلابی: حالت دانه دانه ریز داخل گلابی (http://www.persiandiet.com/html/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=6&page=1) و آبدار بودنش، میوه خوش طعمی از آن ساخته است. مصرف آن بصورت پخته و آب پز توصیه می شود.
ارزش غذایی: منبع خوب ویتامین C و مس – هر عدد گلابی دارای 4 گرم فیبر است.

نارنگی: این میوه مرکب کوچک و خوش طعم بسیار برای طراوت غذاهای پاییزی مناسب است. ترک (http://www.persiandiet.com/html/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=357&page=1)یب مناسب همراه با نارنگی می تواند بادام، خرما (http://www.persiandiet.com/html/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=7&page=1) و عسل (http://www.persiandiet.com/html/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=2&page=1) باشد. به آن سرکه اضافه کنید و یک چاشنی بسیار خوش طعم در انتظار شماست.
ارزش غذایی: منبع ویتامین C- منبع بتا کاروتن

انار: این میوه نسبتاً ترش درون خود منبع بزرگی از آنتی اکسیدان ها را دارد. انار دارای ویتامین C و اسید فولیک (http://www.persiandiet.com/html/index.php?name=Sections&req=viewarticle&artid=665&page=1) می باشد.

کلم (http://www.persiandiet.com/html/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=486&page=1) بروکسل: اگر این سبزی را درست آماده کنید، طعم بسیار خوبی دارد. کمی مزه اش تلخ است پس باید آن را همراه با سس دلخواه خود مصرف کنید.
ارزش غذایی: نیم فنجان از آن ویتامین K روزانه شما را تامین میکند- اسید فولیک زیاد دارد – منبع آهن (http://www.persiandiet.com/html/index.php?name=Sections&req=viewarticle&artid=550&page=1) است.

گل کلم: بصورت بخارپز طعم و عطر خوبی دارد اما می توانید آن را در پوره سیب زمینی یا داخل سوپ (http://www.persiandiet.com/html/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=104&page=1) بریزید.
ارزش غذایی: موادی جهت جلوگیری از سرطان دارد – پایین اورنده کلسترول – منبع خوبی از ویتامینC

کدو مسما: برخلاف نوع تابستانی اش مزه شیرین تری دارد و چون پوسته ضخیمی دارد می توان آن را برای ماه ها نگهداری کرد. در کنار چاشنی های فصل سرد مثل دارچین (http://www.persiandiet.com/html/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=65&page=1) و زنجبیل طعم بهتری دارد.
ارزش غذایی: دارای امگا3 زیادی است – منبع ویتامین A است.

کدو تنبل: مصرف آن بیشتر از فانوس شبهای هالووین است! طعم شیرین آن برای انواع شیرین پای، کیک (http://www.persiandiet.com/html/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=108&page=1) و پودینگ مناسب است. دارای پتاسیم زیادی است، یک وعده آن 20 درصد از فیبر مورد نیازتان را برطرف می کند و منبع خوبی از ویتامین B است.

شلغم: جزو ریشه سبزیجات است و ملایم و مطبوع می باشد و جانشین تربچه و کلم می شود. برای طعم دادن به آن از رازیانه، خرده نان و شکر قهوه (http://www.persiandiet.com/html/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=517&page=1) ای استفاده کنید. منبع ویتامین C است، برگ (http://www.persiandiet.com/html/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=53&page=1) شلغم (http://www.persiandiet.com/html/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=10&page=1) منبع عالی از ویتامین A, K و اسید فولیک است.

زردک: که می توان از آن در برنج و پوره سیب زمینی استفاده کرد و دارای پتاسیم و ف

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد