PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث ..:: بیاتو بگو از کدوم سربال نوروزی خوشت اومده؟::..

LaDy Ds DeMoNa
24th March 2010, 11:12 PM
همه ساله و البته در ایامی چون دهه فجر و ماه محرم و نوروز شبکه های مختلف تلویریون اقدام به ساخت و پخش سریالهای تلویزیونی می کنه

از قضا چون
فضا و محتوای این سریالها با این ایام همخوانی داره
بازیگران این قبیل سریالها در جامعه مطرح و محبوبیت دارن
ساعت پخش اونها مناسبه
تیتراژ اونها هروزه
لذا طرفداران زیادی رو پای تلویزیون می کشه
نوروز امسال سریالهای «چهاردیواری»، «زن بابا» و «دارا و ندار»؛ در حال پخشه

«چاردیواری»

http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1388/08/30/100923247679.jpg

مجموعه طنز «چاردیواری» برای پخش در نوروز ۸۹ ساخته شده و تصویربرداری آن و مراحل پس تولید کار به طور کامل به پایان رسیده و سریال برای پخش به تلویزیون تحویل داده شده است.
این سریال پس از «پیامک از دیار باقی» سریالی دیگر با مضمونی کمدی از سیروس مقدم است و بازیگرانی چون آتیلا پسیانی، امیر جعفری، سعید آقاخانی، بهنوش طباطبایی، مهران رجبی، مریم امیرجلالی، آزیتا لاچینی، محمد فیلی، ناهید مسلمی، جواد عزتی، سعیده نظام‌دوست، صدرالدین حجازی، گیتی معینی و … در آن بازی کرده‌اند.
«چاردیواری» به طور مشترک توسط محسن تنابنده و سعید آقاخانی نوشته شده و یک کمدی اجتماعی به حساب می‌آید.
این سریال در ۱۵ قسمت مقابل دوربین مقدم رفته و الهام غفوری تهیه سریال جدید مقدم را برای گروه فیلم و سریال شبکه اول سیما برعهده دارد.
عوامل اصلی این کار عبارتند از: مدیر تولید: سیدرسول سیدحاتمی، بازیگردان: سعید آقاخانی، مدیر تصویربرداری: امیر معقولی،‌ صدابردار: فرشید احمدی، طراح صحنه و لباس: فرهاد عزیزی‌فر، طراح گریم: حسین صالحیان، مدیر برنامه‌ریزی: علی صابری، مدیر تدارکات: محمود اتحادی‌کیوج، منشی‌صحنه: فاطمه سیدی، دستیار اول کارگردان: علیرضا نجف‌زاده، دستیاران کارگردان: فهیمه کمالی، فرزین فتحی، دستیار صدا: بابک مرادی، دستیاران صحنه: مهدی صالحی، رسول تقیانی، رضا حاجی‌زاده، دستیار لباس: مهناز نوروزی، زینب رنجبر، مدیر اجرای دکور: امیر یزدانی‌صفت، دستیاران گریم: اعظم رحمانی، مسعود رئیس‌الساداتی، دستیاران تدارکات: آرش صالحی، ایمان احمدی و … .
.................................................. .................................................. ................................

«زن بابا»

http://media.farsnews.com/Media/8811/ImageNews/881121/50_881121_L600.jpg

عکس های جدید از رامین ناصرنصیر , عکس رامین ناصرنصیر , عکس های فریبا حیدری , عکس های جدید از فریبا حیدری , عکس های کم یاب فریبا حیدری , عکس های محمود بهرامی ,
سیروس گرجستانی،http://media.farsnews.com/Media/8811/ImageNews/881121/53_881121_L600.jpg
عکس های محمود بهرامی , عکس های جدیداز محمود بهرامی , عکس های محمد کاسبی , عکس های حدیداز محمد کاسبی

مجموعه تلویزیونی «زن بابا» به کارگردانی «سعید آقاخانی» و تهیه‌کنندگی «مهران مهام» و «ایرج محمدی» برای پخش از شبکه سه سیما در حال ساخت است.
تاکنون ۳۵ درصد از تصویربرداری این مجموعه انجام شده و تصویربرداری در منطقه سوهانک ادامه دارد. همچنین بازیگران این سریال مشخص شده‌اند و بازیگر جدیدی به این مجموعه اضافه نخواهد شد.
به گزارش فارس، مجموعه داستانی «زن‌بابا» در ۱۵ قسمت ۴۵ دقیقه‌ای ساخته می‌شود و داستان آن را «علیرضا کاظمی‌پور» و «سعید جلالی» نوشته‌اند.
در سریال «زن‌بابا» بازیگرانی نظیر سیروس گرجستانی، محمد کاسبی، علی صادقی، شقایق دهقان، رامین ناصرنصیر، حدیث امینی، محمود بهرامی، فریبا حیدری و… ایفای نقش می‌کنند.
در خلاصه داستان «زن بابا» آمده است: این مجموعه داستان عزیز آقا را روایت می‌کند که همسرش فوت کرده و تنها با پسرش زندگی می‌کند. پسر عزیز آقا قصد دارد با دختر دایی‌اش ازدواج کند اما مشکلاتی سر راه اوست که …
.................................................. .................................................. .............................

«دارا و ندار»

مجموعه تلویزیونی «دارا و ندار» در حال حاضر به کارگردانی «مسعود ده‌نمکی» برای پخش از شبکه تهران ساخته می‌شود و تا به حال بیش از نیمی از تصویربرداری آن به پایان رسیده و هم زمان با تصویربرداری این مجموعه تدوین آن توسط «محسن توکلی» انجام می‌شود.
بنابراین گزارش، تصویربرداری این مجموعه تلویزیونی در حال حاضر ادامه دارد و گروه هفته آینده برای ادامه کار راهی کیش خواهند شد.
مجموعه «دارا و ندار» سفره هفت‌سینی است با دارا و ندارها، داشتن‌ها و نداشتن‌ها، حسرت‌ها و امیدها، غم‌ها و شادی‌ها… شاید که راهی باشد تا ما به خود بیاییم.
این سریال به تهیه‌کنندگی «سیدامیر پروین‌حسینی» ساخته می‌شود و محصول گروه فیلم و سریال شبکه تهران است. عوامل این مجموعه عبارتند از: کارگردان: مسعود ده‌نمکی، گروه نویسندگان: نگارش اول فیلمنامه: رضا مقصودی- بر اساس طرحی از خشایار الوند، مشاور فیلمنامه: پیمان قاسم‌خانی، نگارش دوم فیلمنامه: بابک کایدان، پدرام کریمی، پانته‌آ تاج‌بخش، بازنویسی نهایی: مسعود ده‌نمکی.
بازیگران: فتحعلی اویسی، رضا رویگری، علیرضا خمسه، شهره لرستانی، نگار فروزنده، مرجانه گلچین، سام درخشانی، رضاتوکلی، بهنوش بختیاری، نفیسه روشن، مریم سلطانی، سیدجواد هاشمی، مریم کاویانی، یوسف صیادی، یوسف تیموری، رامین راستاد، شهاب عباسی، رضا بنفشه‌خواه، علیرضا اویسی، عباس محبوب، فاطمه طاهری، شهرزاد کمال‌زاده، ماشاالله شاهمرادی‌زاده، فرهاد بشارتی، نسرین ابرکوه، ساقی زینتی، آرش آب‌پرور، بهزاد رحیم‌خانی، مجید شهریاری، ابراهیم بحرالعلومی، الناز کیانلو، شهربانو موسوی، ملکه رنجبر، بازیگر نوجوان: علی هدایت‌نیا و…

عکس ها و تصاویر پشت صحنه سریال ( دارا و ندار ) ویژه عید نوروز

http://pix2pix.org/my_unzip/1264050311X00865201776.jpg
(http://www.parsianfun.com/)رویگری،محبوب و توکلی

LaDy Ds DeMoNa
24th March 2010, 11:20 PM
به نظر شما کدام یک از سربالهای نوروزی 1389 جذابتره ؟

علت انتخابتون رو هم بگید ؟
.................................................. ...............................................

خوده من تا اونجاییکه وقت یاری بده دو سریال چاردیواری و زن بابا رو دنبال می کنم . البته سریاله داروندار از شبکه محلی پخش می شه ولی تا حالا متاسفانه هنوز اون سریال رو ندیدم

تا به امروز
من از سریال چاردیواری بیشتر از زن بابا خوشم اومده . . .
البته سریال زن بابا بامزه است ولی . . .

حالا دلایلشو در یه زمان مناسب ، مفصل می گم
.................................................. ........................................

ضمنا تا یادم نرفته سریال زیبای برره صبح ها مجددا از شبکه سه پخش می شه از دست ندید من که عاشقشم . . .

kamanabroo
26th March 2010, 09:36 PM
من هم سریال ها رو نتونستم خیلی پشت سر هم دنبال کنم
ولی تا جاییکه دیدم از چار دیواری و زن بابا بیشتر خوشم اومده

البته دارا و ندار هم خوبه ولی دو قسمت بشتر ندیدم

سکوت شب
26th March 2010, 09:53 PM
من که از چار دیواری خوشم میاد ولی زن بابا خیلی قشنگ تره واقعا خنده داره بیسته...

hoora
26th March 2010, 09:57 PM
فقط زن بابا می بینم چون خیلی{big green}{big green}{big green}{big green}{big green}{big green}{big green}{big green}{big green}{big green}{big green}{big green}{big green}{big green}{big green}{big green}{big green}{big green}{big green}

LaDy Ds DeMoNa
27th March 2010, 08:33 PM
http://www.rcirib.ir/opinion/Norouz%2089.asp

مهاجر
27th March 2010, 08:44 PM
سلام
چار دیواری فیلم ساده ایه و فکر می کنم به این خاطر مردم دوستش دارند و همچنین مشکلاتی که بوجود میاد و حل میشه، یا حل نمیشه ، فکر می کنم اینها جذابش کردند
البته دار و ندار هم سوژه جالبی رو دنبال می کنه ولی فکر میکنم مردم زندگی مردم فقیری که شارلاتان هستند رو دوست ندارند
متشکرم

hoora
27th March 2010, 08:49 PM
فقط زن بابا{big green}{big green}{big green}:>:>:>

moji5
27th March 2010, 09:09 PM
با تشکر از مدیره بخش سینما
زن بابا بهتر از بقیست
من که هرموقع یاده لحظه ای که مهران قفوریان با عزیزاقا بود و نمیزاشت بخوابه خندم میگیره
مخصوصا" لحظه ای که پتو رو برداشت و دید چشاش بازه
خدایی تک بود

*مینا*
27th March 2010, 09:19 PM
معلومه دیگه زن بابا {big green}

LaDy Ds DeMoNa
27th March 2010, 10:15 PM
این هم موسیقی تیتراژ فیلم ها :

آهنگ بسیار زیبای تیتراژ پایانی سریال زن بابا با صدای امیر حسین مدرس (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?t=54856)
دو آهنگ جدید و فوق العاده زیبای مجید اخشابی (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?t=54327)
تیتراژ پایانی و آغازین سریال چهار دیواری (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?t=54855)

Amir
27th March 2010, 10:40 PM
كمي تا قسمتي چهار ديواري .. ملموس تره

بانوثریا
28th March 2010, 09:33 PM
سلام 4 دیواری

زرد
4th April 2010, 12:59 PM
معلومه دیگه هیچ کدوم

زرد
4th April 2010, 01:02 PM
دلم گرفت از آدم هایی که میگن دوستت دارم اما معنیش رو نمی دونن

از آدم هایی که می خوان مال اونا باشی ولی مال تو نیستن

از آدم هایی که زیر بارون واست می میرن اما وقتی آفتاب میشه همه چیز یادشون میره . . . !

LaDy Ds DeMoNa
4th April 2010, 07:25 PM
دلم گرفت از آدم هایی که میگن دوستت دارم اما معنیش رو نمی دونن

از آدم هایی که می خوان مال اونا باشی ولی مال تو نیستن

از آدم هایی که زیر بارون واست می میرن اما وقتی آفتاب میشه همه چیز یادشون میره . . . !

:-??:-/:-/:-/

LaDy Ds DeMoNa
4th April 2010, 09:15 PM
خوب مثل اینکه سریال داراوندار بازنده شد .
اما ده نمکی با وجود داشتن پرفروش ترین فیلم سینمایی در کارنامه اش در تلویزیون و در جذب مخاطب موفق نبود .!!

گرچه نظر یه منتقد سینمایی غیر از اینه :

ويژگي اصلي مجموعه‌هاي نوروزي تلويزيون كه آنها را پيگير مي‌كرد و مخاطبان را تا پاسي از شب با خود همراه مي‌‌ساخت، استفاده كماوبيش مناسب از قاب‌هاي طنز و مضامين خانوادگي كمدي بود كه در اين ميان گوي سبقت را كار ديدني «مسعود ده‌نمكي» ربود و توانست با ارائه مضامين متنوع اجتماعي و خانوداگي و گريز به مسائل و مشكلات اجتماعي و گاه اعتقادي از زاويه انتقاد سازنده و كارگرداني و بازي‌هاي خوب و متن قابل توجه، جايگاهي مناسب نزد بينندگان بيابد و استعدادها و توانايي‌هاي بالقوه «مسعود ده‌نمكي»در عرصه توليد برنامه‌هاي تماشايي تلويزيون را به اثبات برساند كه جاي قدرداني دارد.

با اینحال طبق نظرسنجی های صورت گرفته این سریال پس از چاردیواری و زن بابا قرار گرفته !

البته نباید حضور چشمگير «سعيد آقاخاني» در عرصه كارگرداني، فيلمنامه‌نويسي، بازي و بازيگرداني در دو مجموعه پرمخاطب نوروز 89 را نادیده گرفت
کارگردانی که تجربیات فراوانی در عرصه ساخت سریال و برنامه های تلویزیونی دارد و شاید به همین علت دو سریال چاردیواری و زن بابا جز پر مخاطب ترین سریالهای تلویزیون بودند .

چاردیواری رو دوست داشتم به دلیل نثر ساده و روان فیلم نامه که دوستمون مهاجر هم به اون اشاره کرد و شخصیت پردازی قوی نسبت به زن بابا !!!
تو چاردیواری بازیگرا خیلی نزدیک به شخصیت های سریال بودند .و همین خیلی قشنگش کرده بود .

اما به نظر در زن بابا خیلی این سنخیت شخصیتها با بازیگر ها خوب رعایت نشده بود .
مثلا نقش مهران غفوریان اصلا بهش نمی اومد البته این نظر منه شایدهم بخاطر نقش های قبلی باشه که اجرا کرده !!

البته در مورد سریال زن بابا این رو هم باید مدنظر داشت نقل قول از یک منتقد :

«زن بابا» هم تلاش موفقي از «سعيد آقاخاني» بود كه با اغماض از رك گويي و شعار زد‌گي‌هاي اخلاقي، بايد امتيازي خوب در كارنامه سازنده آن و آغازي نويد بخش براي «سعيد آقاخاني» در كارگرداني مجموعه‌هاي طنز تلويزيوني دانست.

.................................................. .................................................. ....
اما در پایان باز هم به نظر می رسد در پرداختن به مقوله طنز در تلویزیون ایران اغماز شده

در حالی که مضوعات فراوان و بالقوه ای در جامعه ما برای پرداختن به این موضوع هست !!

مردم ایران رو باید خندوند و هرکی تونست این کار رو انجام بده خیلی هنرمنده !!@};-

LaDy Ds DeMoNa
4th April 2010, 09:37 PM
خوب نظر سنجی انجمن ما رو که می بینید

تا حالا 12 نفر رای دهنده بودند و زن بابا در صدر جدول قرار گرفته
از همه دوستانی که در این نظر سنجی شرکت کردند ممنونم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد