توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش مسایل جنسی به کودکان دبستانی ؟!
امير آشنا
23rd March 2010, 09:23 PM
سلام
راستش موضوعی که می خوام مطرح کنم به نظر موضوع خیلی ساده ایه ولی واقعا امروز متعجب شدم از شنیدنش . یکی از نزدیکانم پسر بچه 6 ساله اول دبستانی داره . امروز ازم می پرسید یه تحقیقی به عنوان تکلیف عید به بچه دادن با عنوان «تولید مثل و تنفس پرندگان» ! نمی دونم بنده خدا پدر بچه هم متعجب بود و از طرفی وقتی با این کوچولو صحبت کردم متوجه شدم به تازگی حرف «ث» رو یاد گرفته ولی اصلا نمی دونه مفهوم تولید مثل چیه !:-/ آیا به نظرتون واقعا معطوف کردن ذهن کودک تو این سن به چنین مسایلی کار صحیحیه ؟ حتی ازم می پرسید تولیدمثل حلزون چجوریه {i dont want to see} گفت این موضوعی بوده که دوست صمیمیش باید در مورد اون مطلب آماده می کرده :-/
آبجی
23rd March 2010, 09:50 PM
تکلیف عید به بچه دادن
دست شون درد نکنه پیک نوروزی رو برداشتن که پدر مادر ها تو عید راحت باشن اون وقت بهشون تحقیق میدن این که خیلی بدتر از اون پیک نوروزی هست {i dont want to see}
با عنوان «تولید مثل و تنفس پرندگان» ! نمی دونم بنده خدا پدر بچه هم متعجب بود و از طرفی وقتی با این کوچولو صحبت کردم متوجه شدم به تازگی حرف «ث» رو یاد گرفته
:-o جدا ؟ ببخشیدا ولی اینا چی فکر کردن با خودشون که این تحقیق ها رو به این طفل معصوم ها دادن وقتی که اینا هنوز الفبا رو یاد نگرفتن این مباحث یعنی چی که برای تحقیق بهشون میدن ؟ واقعا باید به نظام اموزش پرورش تبریک گفت با این حرکت خوبش
امير آشنا
23rd March 2010, 09:54 PM
نمی دونم . حالا درسته که گفته شده این مسایل می بایست آموزش داده بشه ولی واقعا تو سنینی که بچه مفاهیم ابتدایی رو متوجه نمیشه معطوف کردن ذهن به سمت این موضوعات به نظرم جای سوال داره
آبجی
24th March 2010, 12:05 PM
درسته که گفته شده این مسایل می بایست آموزش داده بشه ولی واقعا تو سنینی که بچه مفاهیم ابتدایی رو متوجه نمیشه
دقیقا این نکته رو نمیدونم چرا رعایت نکردن . چون اموزش این چنین مسائلی اون هم در این سن کار درستی نیست چون به قول شما بچه ها هنوز مفاهیم ابتدایی رو متوجه نمیشن چه برسه به این مسائل {i dont want to see} چون اموزش این مطالب در سنین پایین یه مقدار مشکل هست و گاها هم همراه خودش مشکلاتی به همراه داره . نمیدونم چزرا به این نکته توجه نکردن و هدف اصلی شون از طرح این مسائل چی بوده :-/ .
اینو دیگه باید بریم از خودشون بپرسیم {big green} .
shabnamshirin
24th March 2010, 12:34 PM
ووواااااااااااااااااhttp://www.njavan.ir/forum/images/smilies/other%20(112).gif
یعنی چی؟به حق چیزای نشنیده و ندیده....
زده به سرشون که این تکلیفا رو به بچه میدن؟
واااقعا نمیدون دونستن این چیزا تو اون سن میتونه حتی خط مشی زندگیشو تغییر بده؟؟!
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.