آبجی
22nd March 2010, 09:41 PM
● درجه سرماي يخچال را هرچند وقت يكبار كنترل كنيد تا همواره بين صفر تا 4 درجه سانتيگراد باشد. چنانچه درجه يخچال به
بالاتر از 4 درجه برسد احتمال رشد و تكثير ميكروب وجود خواهد داشت.
● از قراردادن مواد غذايي بيش از حد ظرفيت در داخل يخچال خودداري نماييد.
● يخچال را هميشه تميز نگهداريد.
● سبزي ها و ميوه ها را پس از پاك كردن و شستشو داخل يخچال قرار دهيد.
● تخم مرغ را قبل از نگهداري در يخچال نشوييد. چند لحظه قبل از مصرف تخم مرغ ، اقدام به شستن آن نماييد.
● مواد غذايي كپك زده در يخچال را سريع خارج نماييد. زيرا گردش هواي سرد در يخچال باعث انتشار كپك به روي ساير مواد غذايي مي شود.
● از نگهداري انواع ترشي در ظروف فلزي خودداري كنيد.
● از انتقال غذاي گرم و داغ به يخچال خودداري كنيد.
● يخچال براي نگهداري كوتاه مدت مواد غذايي مناسب است ولي براي نگهداري طولاني مدت بايد از فريزر استفاه كرد.
● گوشت را در قطعات كوچك فريز كنيد تا سرما به تمام نقاط آن برسد.
بالاتر از 4 درجه برسد احتمال رشد و تكثير ميكروب وجود خواهد داشت.
● از قراردادن مواد غذايي بيش از حد ظرفيت در داخل يخچال خودداري نماييد.
● يخچال را هميشه تميز نگهداريد.
● سبزي ها و ميوه ها را پس از پاك كردن و شستشو داخل يخچال قرار دهيد.
● تخم مرغ را قبل از نگهداري در يخچال نشوييد. چند لحظه قبل از مصرف تخم مرغ ، اقدام به شستن آن نماييد.
● مواد غذايي كپك زده در يخچال را سريع خارج نماييد. زيرا گردش هواي سرد در يخچال باعث انتشار كپك به روي ساير مواد غذايي مي شود.
● از نگهداري انواع ترشي در ظروف فلزي خودداري كنيد.
● از انتقال غذاي گرم و داغ به يخچال خودداري كنيد.
● يخچال براي نگهداري كوتاه مدت مواد غذايي مناسب است ولي براي نگهداري طولاني مدت بايد از فريزر استفاه كرد.
● گوشت را در قطعات كوچك فريز كنيد تا سرما به تمام نقاط آن برسد.