آبجی
22nd March 2010, 09:40 PM
چای را میشود با چند مدل چای تركیب كرد كه از لحاظ طعم - عطر و رنگ چای ایده آل شود .
چای ترجیحا" الك شده باشد بهتراست .
چای خشك را در قوری ریخته كمی آب جوش به آن اضافه کنید بعد آب را خالی کرده تا گرد و غبار چای جدا
شود .
برای این که چای زودتر دم بکشد میتوان مقدار کمی آب روی چای ریخت و بعد از دم کشیدن بقیه آب را اضافه کرد .
بر روی قوری چای یک دستمال بیندازید تا چای سریعتر و بهتر دم بکشد و بعد از دم کشیدن دستمال را بردارید.
جهت عطر دارشدن چای ٬ می توان هل - گل سرخ - برگ عطر چای ( كه از خانوادهٴ گیاه شمعدانی است) اضافه نمود.
برای نگهداری چای برای مدت طولانی و با همان كیفیت اولیه , بعد از دم كشیدن ٬ چای را از صافی عبور داده و
تفالهٔ چای را جدا كنید .
در صورتی كه چای به مرحله جوشیدن رسید ٬ برای جلوگیری از طعم زمخت چای یك یا دو حبه قند به آن اضافه كنید .
زمانی كه می خواهید چای را در فنجان بریزید ٬ میتوانید در داخل فنجان آب جوش بریزید و بگردانید تا باعث پایین آمدن
دمای چای نشود.
چای ترجیحا" الك شده باشد بهتراست .
چای خشك را در قوری ریخته كمی آب جوش به آن اضافه کنید بعد آب را خالی کرده تا گرد و غبار چای جدا
شود .
برای این که چای زودتر دم بکشد میتوان مقدار کمی آب روی چای ریخت و بعد از دم کشیدن بقیه آب را اضافه کرد .
بر روی قوری چای یک دستمال بیندازید تا چای سریعتر و بهتر دم بکشد و بعد از دم کشیدن دستمال را بردارید.
جهت عطر دارشدن چای ٬ می توان هل - گل سرخ - برگ عطر چای ( كه از خانوادهٴ گیاه شمعدانی است) اضافه نمود.
برای نگهداری چای برای مدت طولانی و با همان كیفیت اولیه , بعد از دم كشیدن ٬ چای را از صافی عبور داده و
تفالهٔ چای را جدا كنید .
در صورتی كه چای به مرحله جوشیدن رسید ٬ برای جلوگیری از طعم زمخت چای یك یا دو حبه قند به آن اضافه كنید .
زمانی كه می خواهید چای را در فنجان بریزید ٬ میتوانید در داخل فنجان آب جوش بریزید و بگردانید تا باعث پایین آمدن
دمای چای نشود.