PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زرنگی راننده اصفهونی

Mobarake
20th March 2010, 01:44 PM
حتماماجرای راننده ایرانی در کانادا را شنیده‌اید که دنده عقب می‌رفته که به ماشین یک کانادایی می‌زند و پلیس که می‌آید، از راننده ایرانی عذرخواهیمی‌کند و می‌گوید " لابد راننده کانادایی مست است که مدعی‌ شده شما دنده عقب می‌رفتید!"

حالا اتفاق جالب‌تری در اتوبان اصفهان رخداده: همشهری اصفهاني ما توی اتوبان با سرعت ۱۸۰ كيلومتر در ساعت می رفتهكه پليس با دوربينش شكارش می كند و ماشينش را متوقف مي كند. پليس مي‌آیدكنار ماشين و می‌گوید:

"گواهينامه و كارت ماشين!" اصفهانی بالهجه غلیظی می‌گوید:" من گواهينامه ندارم. اين ماشينم مالی من نيست. كارتاايناشم پيشی من نيست.

من صاحَب ماشينا كشتم آ جنازشا انداختمتو صندق عقب. چاقوش هم صندلی عقب گذاشتم! حالاوَم داشتم ميرفتم از مرزفرار كونم، شوما منا گرفتين."

مامور پليس كه حسابی گیج شده بوده بيسيم می‌زند به فرمانده‌اش و عين قضيه را تعريف می‌كند و درخواست كمك فوری مي‌كند.

فرماندهاش هم ميگوید که او كاری نكند تا خودش را برساند! فرمانده در اسرع وقتخودش را به محل می‌رساند و به راننده اصفهاني مي‌گوید:

آقاگواهينامه؟ اصفهانی گواهينامه اش را از توی جيبش در مي‌آورد و می‌دهد بهفرمانده. فرمانده می‌گوید: كارت ماشين؟ اصفهانی كارت ماشين را كه به نامخودش بوده از جيبش در می‌آورد و مي‌دهد به فرمانده.

فرماندهکه روی صندلی عقب چاقویی نیافته، عصبانی دستور می‌دهد راننده در صندوق عقبرا باز كند. اصفهانی در را باز ميكند و فرمانده مي‌بيند كه صندوق هم خالياست.

فرمانده كه حسابي گيج شده بوده، به راننده اصفهانی مي‌گوید:" پس اين مأمور ما چي ميگه؟!"

اصفهانی مي‌گوید: "چی ميدونم والا جناب سرهنگ! حتماً الانم می‌خواد بگد من داشتم ۱۸۰ تا سرعت می‌رفتم؟

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد