LaDy Ds DeMoNa
20th March 2010, 10:25 AM
سلام
خسته نباشید
همونطوریکه می دونید همه آدمها هم هورمون مردانه دارند و هم هورمون زنانه
خوب خانم ها هورمون زنانه شون بیشتر که زن شدند و آقایون همه بالعکس . . .
ولی تو بعضی از آدم ها این هورمونها قاطی می شند ( عامیانه می گم چون اصطلاحات علمی شو نمی دونم )
یعنی دختری که ظاهرا خانومه ولی حرکات و سکناتش مردونه اس حتی از نظر جسه و هیکل هم مردونه می زنه یا بالعکس
خوب . . ..
اونجاست که اونها دچار مشکل می شدند و احساس دوگانگی بهشون دست می ده و باید جراحی کنند تا از کابوس هاشون رها بشند .
من یکی از اونها رو می شناسم
اینطور آدم ها از همون بچگی این مشکل رو دارند ولی چون خانواده های اطلاعاتی درست و شناخت کافی از این موضوعات ندارند بچه ها شون رو به حال طبیعی خودشون رها می کنن تا بزرگ بشن . . .
غافل از اینکه اینطور آدم ها باید از کودکی مورد و معالجه قرار می گرفتند و هورمون هایی بهشون تزریق می شد تا در بزرگسالی دچار مشکل نشند .
...........................................
اون دوستی که من می شناسم پسر بوده که داره مراحل change رو انجام می ده چندین جراحی و تزریق هورمونه که با هزینه های گزافی داره انجام می شه
اون وقتی پسر بود چون ظاهری دخترانه وظریف داشت خیلی در دبیرستان و دانشگاه از سوی پسران مورد آزار و اذیت قرار می گرفت تا این حد که دانشگاه رو رها کرد
تو خیابون که می رفت پسرا بهش شماره می دادند . . .
اینقدر شبیه خانم هاست ( اونهم در حد فوق العاده زیبا ) که با تغییر لباس کسی شک نمی کرد که پسر باشه !!!!
و بالاخره تصمیم گرفت تغییر جنسیت یده
خانواده اش از جمله پدرش ( که علاقه ای زیادی هم بهش داره ) با اینکار مخالف بودند و می خواستند همچنان پسر بمونه
می دونید اینجور آدمها نمی تونید صریح و رک مسائل خصوص و جنسی خودشون رو بیان کنند .
خلاصه از خونه ترد شد و الان به تنهایی زندگی میکنه
برخی از دوستان بهش کمک کردند تا بتونه هزینه های مراحل CHANGEشو رو انجام بده
حتی تا اونجاییکه شنیدم شناسنامه اش رو ازش گرفتند تا تغییر بدند . .. .
.................................................. .......................
یا همین بازیگر خوب ایرانی که دیروز خبرشو زدم سامان ( فرزانه سابق ) ارسطو که اونهم داره مراحل تغییر رو انجام می ده
.................................................. ..................................
اونها آدم های مهربون و به شدن با درک بالایی هستند لااقل اون کسی که من می شناسم اش اینطوریه
آزارش به یه مورچه هم نرسیده
..........................................
حالا سوال من اینه آیا گناه داره اینها تغییر جنسیت می دن ؟؟
چون خدا هر کسی رو با یک جنسیت می آفرینه آیا تغییر اون مغایر با آموزه های دینی است ؟
خانواده ها که به شدت با چنین جراحی های مخالف هستند .
.........................
ممنون می شم اگه پاسخ بدید . . .@};-
خسته نباشید
همونطوریکه می دونید همه آدمها هم هورمون مردانه دارند و هم هورمون زنانه
خوب خانم ها هورمون زنانه شون بیشتر که زن شدند و آقایون همه بالعکس . . .
ولی تو بعضی از آدم ها این هورمونها قاطی می شند ( عامیانه می گم چون اصطلاحات علمی شو نمی دونم )
یعنی دختری که ظاهرا خانومه ولی حرکات و سکناتش مردونه اس حتی از نظر جسه و هیکل هم مردونه می زنه یا بالعکس
خوب . . ..
اونجاست که اونها دچار مشکل می شدند و احساس دوگانگی بهشون دست می ده و باید جراحی کنند تا از کابوس هاشون رها بشند .
من یکی از اونها رو می شناسم
اینطور آدم ها از همون بچگی این مشکل رو دارند ولی چون خانواده های اطلاعاتی درست و شناخت کافی از این موضوعات ندارند بچه ها شون رو به حال طبیعی خودشون رها می کنن تا بزرگ بشن . . .
غافل از اینکه اینطور آدم ها باید از کودکی مورد و معالجه قرار می گرفتند و هورمون هایی بهشون تزریق می شد تا در بزرگسالی دچار مشکل نشند .
...........................................
اون دوستی که من می شناسم پسر بوده که داره مراحل change رو انجام می ده چندین جراحی و تزریق هورمونه که با هزینه های گزافی داره انجام می شه
اون وقتی پسر بود چون ظاهری دخترانه وظریف داشت خیلی در دبیرستان و دانشگاه از سوی پسران مورد آزار و اذیت قرار می گرفت تا این حد که دانشگاه رو رها کرد
تو خیابون که می رفت پسرا بهش شماره می دادند . . .
اینقدر شبیه خانم هاست ( اونهم در حد فوق العاده زیبا ) که با تغییر لباس کسی شک نمی کرد که پسر باشه !!!!
و بالاخره تصمیم گرفت تغییر جنسیت یده
خانواده اش از جمله پدرش ( که علاقه ای زیادی هم بهش داره ) با اینکار مخالف بودند و می خواستند همچنان پسر بمونه
می دونید اینجور آدمها نمی تونید صریح و رک مسائل خصوص و جنسی خودشون رو بیان کنند .
خلاصه از خونه ترد شد و الان به تنهایی زندگی میکنه
برخی از دوستان بهش کمک کردند تا بتونه هزینه های مراحل CHANGEشو رو انجام بده
حتی تا اونجاییکه شنیدم شناسنامه اش رو ازش گرفتند تا تغییر بدند . .. .
.................................................. .......................
یا همین بازیگر خوب ایرانی که دیروز خبرشو زدم سامان ( فرزانه سابق ) ارسطو که اونهم داره مراحل تغییر رو انجام می ده
.................................................. ..................................
اونها آدم های مهربون و به شدن با درک بالایی هستند لااقل اون کسی که من می شناسم اش اینطوریه
آزارش به یه مورچه هم نرسیده
..........................................
حالا سوال من اینه آیا گناه داره اینها تغییر جنسیت می دن ؟؟
چون خدا هر کسی رو با یک جنسیت می آفرینه آیا تغییر اون مغایر با آموزه های دینی است ؟
خانواده ها که به شدت با چنین جراحی های مخالف هستند .
.........................
ممنون می شم اگه پاسخ بدید . . .@};-