s@ba
18th March 2010, 11:09 AM
http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/57161.jpg
این جوشانده برای افراد دیابتی فوق العاده می باشد و تمام محققین به مصرف این جوشانده توصیه می کنیم .
یك متخصص تغذیه گفت: برگ زیتون كاهش دهنده فشار خون، قندخون، ضد اسپاسم، گشادكننده عروق خونی، كاهش دهنده كلسترول بد و برای افراد دیابتی بسیار مناسب است.
مرتضی صفوی افزود: روغن زیتون حاوی مواد شیمیایی گیاهی است كه باعث كاهش كلسترول، نرم كننده و صفرابر است و حاوی میزان زیادی آنتی اكسیدان است كه از سرطان سینه و سرطان كولون جلوگیری میكند.
وی گفت: روغن زیتون دارای اسیدهای چرب غیر اشباع مونو (MUFA) و آنتی اكسیدان است كه باعث طول عمر و كاهش بیماریهای مرتبط با مصرف روغنهای اشباع میشود.
این متخصص تغذیه افزود: مصرف روغن زیتون مانع آسیب رساندن رادیكالهای آزاد حاصل از چربیها و روغنها به سیستم قلبی - عروقی میشود. كلسترول خون و به خصوص نوع بد آن یعنی LDL را كاهش میدهد.
وی گفت: روغن زیتون پایین آوردن فشار خون است و برای مصرف در سالاد و بسیاری از غذاهای آماده به صورت خام قابل مصرف بوده و بسیار مفید است. برای طبخ انواع مختلف غذاها میتوان از روغن زیتون با استفاده از حرارت كم و با صرف وقت و مدت زمان بیشتر( برای حفظ خواص مفید) آن استفاده كرد.
صفوی افزود: روغن زیتون باز كننده عروق است. از بروز سكته قلبی جلوگیری میكند و در بهبود بیمارانی كه جراحی قلب دارند، مفید است.
این متخصص تغذیه اضافه كرد: برگ زیتون كاهش دهنده فشار خون، قندخون، ضد اسپاسم، آنتی اكسیدان، ضد ویروس تبخال، ضد قارچ، گشادكننده عروق خونی، كاهش دهنده كلسترول بد، ضد تب، قابض، ضد باكتری، صفرابر، ادرارآور و برای افراد دیابتی بسیار مناسب است.
وی گفت: زیتون مسهل ضعیف و نرمكننده مسیر گوارشی است و برای یبوست مفید است، ضد چسبندگی پلاكتها و محافظ قلب است. زیتون ضد امراض قلبی، كاهش دهنده كلسترول بد و افزایش دهنده كلسترول خوب است، ضد باكتریهای گرم منفی است اما برای افرادی كه دارای سنگ مثانه و سنگ صفرا دارند مضر است.
فارس نیوز
این جوشانده برای افراد دیابتی فوق العاده می باشد و تمام محققین به مصرف این جوشانده توصیه می کنیم .
یك متخصص تغذیه گفت: برگ زیتون كاهش دهنده فشار خون، قندخون، ضد اسپاسم، گشادكننده عروق خونی، كاهش دهنده كلسترول بد و برای افراد دیابتی بسیار مناسب است.
مرتضی صفوی افزود: روغن زیتون حاوی مواد شیمیایی گیاهی است كه باعث كاهش كلسترول، نرم كننده و صفرابر است و حاوی میزان زیادی آنتی اكسیدان است كه از سرطان سینه و سرطان كولون جلوگیری میكند.
وی گفت: روغن زیتون دارای اسیدهای چرب غیر اشباع مونو (MUFA) و آنتی اكسیدان است كه باعث طول عمر و كاهش بیماریهای مرتبط با مصرف روغنهای اشباع میشود.
این متخصص تغذیه افزود: مصرف روغن زیتون مانع آسیب رساندن رادیكالهای آزاد حاصل از چربیها و روغنها به سیستم قلبی - عروقی میشود. كلسترول خون و به خصوص نوع بد آن یعنی LDL را كاهش میدهد.
وی گفت: روغن زیتون پایین آوردن فشار خون است و برای مصرف در سالاد و بسیاری از غذاهای آماده به صورت خام قابل مصرف بوده و بسیار مفید است. برای طبخ انواع مختلف غذاها میتوان از روغن زیتون با استفاده از حرارت كم و با صرف وقت و مدت زمان بیشتر( برای حفظ خواص مفید) آن استفاده كرد.
صفوی افزود: روغن زیتون باز كننده عروق است. از بروز سكته قلبی جلوگیری میكند و در بهبود بیمارانی كه جراحی قلب دارند، مفید است.
این متخصص تغذیه اضافه كرد: برگ زیتون كاهش دهنده فشار خون، قندخون، ضد اسپاسم، آنتی اكسیدان، ضد ویروس تبخال، ضد قارچ، گشادكننده عروق خونی، كاهش دهنده كلسترول بد، ضد تب، قابض، ضد باكتری، صفرابر، ادرارآور و برای افراد دیابتی بسیار مناسب است.
وی گفت: زیتون مسهل ضعیف و نرمكننده مسیر گوارشی است و برای یبوست مفید است، ضد چسبندگی پلاكتها و محافظ قلب است. زیتون ضد امراض قلبی، كاهش دهنده كلسترول بد و افزایش دهنده كلسترول خوب است، ضد باكتریهای گرم منفی است اما برای افرادی كه دارای سنگ مثانه و سنگ صفرا دارند مضر است.
فارس نیوز