آبجی
17th March 2010, 03:21 PM
(http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.ardalan.id.ir% 2Fforum%2Fposting.php%3Fmode%3Dquote%26p%3D915) ۲۱شهريور برابر با ۱۲سپتامبر ، ۹۱سال پيش در چنين روزي يكي از زندانيان شركتكننده در مطالعه "گلدبرگر"، دچار ضايعات پوستي بيماري بلاگر شد.
اين مطالعه توسط دكتر "جوزف گلدبرگر" و بر روي ۱۲زنداني داوطلب زندان ايالتي ميسي سي پي، انجام شد.
اين افراد به مدت چند ماه تحت رژيم غذايي كم پروتئين قرار گرفتند.
بروز بيماري در اين زنداني، گلد برگر را مطمئن ساخت كه بيماري پلاگر، يك بيماري تغذيهاي است.
علايم اوليه و خفيف بيماري پلاگر به صورت يك سري علايم مبهم اما متعدد مانند قرمزي و زبري يا خشونت پوست، برجستگي و هيپرتروني پاپيها و قرمزي زبان است.
در مراحل و موارد شديد پلاگر، علايمي چون اسهال، اتساع شكم، قرمزي و مخملي رنگ زبان، همراه با افسردگي، فراموشي و سختي عضلاني ايجاد ميشود.
در پلاگر شديد و پيشرفته، سطح پوست خشن و ناهموار ميشود به خصوص در مناطقي كه در معرض نور خورشيد قرار دارند.
اسيد نيكوتينيك (نياسين) جزو ويتامينهاي گروه ب محسوب ميشود. نياسين مثل ساير ويتامينهاي گروه ب ( (Bدر جگر، مخمر، گوشت، غلات كامل و بادام زميني به مقدار قابل توجهي موجوداست.
عواملي كه باعث كمبود نياسين و نياسيناميد ميشود، مثل ساير ويتامين هاي گروه ب است و عمدتا در اثر فقر غذايي ايجاد ميشود كه منجر به بيماري پلاگر ميشود.
همچنين كمبود تريپتوفان در بدن و مواد غذايي هم در ايجاد اين بيماري نقش دارد.
اين مطالعه توسط دكتر "جوزف گلدبرگر" و بر روي ۱۲زنداني داوطلب زندان ايالتي ميسي سي پي، انجام شد.
اين افراد به مدت چند ماه تحت رژيم غذايي كم پروتئين قرار گرفتند.
بروز بيماري در اين زنداني، گلد برگر را مطمئن ساخت كه بيماري پلاگر، يك بيماري تغذيهاي است.
علايم اوليه و خفيف بيماري پلاگر به صورت يك سري علايم مبهم اما متعدد مانند قرمزي و زبري يا خشونت پوست، برجستگي و هيپرتروني پاپيها و قرمزي زبان است.
در مراحل و موارد شديد پلاگر، علايمي چون اسهال، اتساع شكم، قرمزي و مخملي رنگ زبان، همراه با افسردگي، فراموشي و سختي عضلاني ايجاد ميشود.
در پلاگر شديد و پيشرفته، سطح پوست خشن و ناهموار ميشود به خصوص در مناطقي كه در معرض نور خورشيد قرار دارند.
اسيد نيكوتينيك (نياسين) جزو ويتامينهاي گروه ب محسوب ميشود. نياسين مثل ساير ويتامينهاي گروه ب ( (Bدر جگر، مخمر، گوشت، غلات كامل و بادام زميني به مقدار قابل توجهي موجوداست.
عواملي كه باعث كمبود نياسين و نياسيناميد ميشود، مثل ساير ويتامين هاي گروه ب است و عمدتا در اثر فقر غذايي ايجاد ميشود كه منجر به بيماري پلاگر ميشود.
همچنين كمبود تريپتوفان در بدن و مواد غذايي هم در ايجاد اين بيماري نقش دارد.