توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست نرافزار های مهندسی برق و الکترونیک
ICE
17th March 2010, 10:00 AM
با سلام به دوستان
یه چند روزه در به در دنبال یه سری نر افراز برنامه ریزی قطعات و شبیه سازی مدار میگردم
دیدم تو سایت چنین بخشی نیست گفتم ایجادش کنیم{big green}
اگر هست یا تاپیک جای مناسبی ایجاد شده از مدیران گرامی خواهش می کنم خودشون زحمتش رو بکشن
با سپاس@};-
راستی من شدیدن نیاز به محیط ادیتور codevision دارم
باز هم سپاسگزارم
ف.طالب پور
31st March 2010, 06:57 PM
با سلام برای شبه سازی cod vision میتوانید از برنامه ی Proteus(شاید املا غلط باشد)استفاده کنید.کار کردن بااین برنامه بسیار ساده است ولی سعی می کنم آموش کوتاهی را روی سایت قرار بدهم.در ضمن این برنامه بهترین و کاملترین برنامه ی شبیه سازی در دنیا است.
msd21
21st March 2011, 02:06 PM
منم با پروتئوس موافقم
به نظرم قوی ترین نرم افزار شبیه سازی مدارات میکروکنترولیه
بعد از کامپایل کردن برنامه کدویژن مدارشو با پروتئوس شبیه سازی کن بعدشم روی میکرو دوتا کلیک کن بار گذاری فایل رو ازت میخوای برو همون پوشه برنامه کدویژنت رو باز کن و فایل HEX رو انتخاب کن
بعدش مدار شبیه سازی رو میتونی run کنی
موفق باشی
e.einitabar
22nd March 2011, 09:44 AM
منم با پروتئوس موافقم
به نظرم قوی ترین نرم افزار شبیه سازی مدارات میکروکنترولیه
بعد از کامپایل کردن برنامه کدویژن مدارشو با پروتئوس شبیه سازی کن بعدشم روی میکرو دوتا کلیک کن بار گذاری فایل رو ازت میخوای برو همون پوشه برنامه کدویژنت رو باز کن و فایل hex رو انتخاب کن
بعدش مدار شبیه سازی رو میتونی run کنی
موفق باشی
دوست عزیز سعی کن به سوالات پاسخ داده نشده پاسخ بدی و از توضیح بی ربط بپرهیزی
کسی در اینجا صحبتی از بارگذاری نکرده بود
ممنون
msd21
22nd March 2011, 11:12 PM
دوست عزیز سعی کن به سوالات پاسخ داده نشده پاسخ بدی و از توضیح بی ربط بپرهیزی
کسی در اینجا صحبتی از بارگذاری نکرده بود
ممنون
از تذکرتون ممنونم
فقط خواستم خالی از عریضه نباشه که شخصی این مشکل رو با کامپایلرها داره و این پستو خوند راهنماییش کرده باشم
بازم از یادآوریتون ممنوم
اگر ما دست همدیگرو نگیریم غریبه ها جلوی پای ما رو میگیرن(امضا:ارتش صلح)
e.einitabar
22nd March 2011, 11:14 PM
خواهش میکنم
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.