PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال روش update بایوس کارت گرافیک

B O S S
16th March 2010, 01:20 PM
کسی میدونه بایوس کارت گرافیک ati 4850 چطور update میشه ؟؟؟
چون سیستم من هر چند دقیقه یک بار هنگ میکنه
بایوس مادر بورد را update کردم نتیجه ای نداشت
همه درایور هائی که نصب کردم به روز میباشد
ضمنا مادربورد هم msi k9a2 cf میباشد

Asghar2000
16th March 2010, 01:34 PM
سلام عزیز
می تونی با نرم افزار GPU-Z (http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fuc-njavan.ir%2Fuploder%2Ffiles%2Fy88%2F10-11-12%2FGPU-Z.0.3.3.exe) بایوس گرافیکت رو UP کنی!!
ولی ممکنه ویروس داشته باشی رو سیستمت، یا اینکه پاورت ایراد پیدا کرده باشه!!;)

اگه خواستی آموزش این برنامه رو هم واست میذارم!!sh_omomi41

B O S S
16th March 2010, 02:38 PM
اگر ممکنه آموزش رو بزار تا ببینم مشکل حل میشه

Asghar2000
16th March 2010, 09:45 PM
سلام

حالا برنامه رو باز کن

به قسمت مشخص شده تو عکس زیر برو
http://uc-njavan.ir/images/gvryh1crohcs1pe33t6p.jpg

حالا وقتی گزینه مورد نظر رو انتخاب کردی کادر زیر میاد بالا که مشخصات رو طبق مشخصات گرافیکت بزن توش بعد صبر کن تا کادر آبی رنگ پایینی پر بشه.;)

http://uc-njavan.ir/images/56t7ubf0ub0mf3bhczca.jpg

اگه نتونستی با این برنامه کار کنی، یه برنامه دیگه آپ می کنم برات!

از من میشنوی با بایوس گرافیکت کاری نداشته باش اگه یه موقع یه اشکالی رخ بده، برق قطع بشه و یا ... باید قید گرافیک رو بزنیا، زنده کردن دوبارش کاره سختیه{big green}

B O S S
21st March 2010, 01:48 AM
از همکاریتون ممنونم
اگر ممکنه برنامه بعدی رو معرفی کنید
در مورد ویروس و ورم و تروجان قبلا چک کردم
فکرکنم ایراد یا از بایوسه یا سخت افزاریه...

moji5
21st March 2010, 02:49 AM
سلام دوسته من میشه مشخصات کامل سیستمتون رو بدید
و اینکه ویندوز رو کی تعویض کردین
و هاردتون رو کی خریدین

B O S S
22nd March 2010, 07:34 PM
این سیستم رو من شهریور ماه سال 88 گرفتم هنوز یک سال نشده

AMD 550 PHENOM II 2 X 3.1 CPU
MSI K9A2 CF MB
ATI HD4850 VAPORIX VGA
KING MAX 2G 1066 RAM
DIGITAL WESTERN 500 G BUFFER 32 M HDD
AXTROM 600W POWER
SKY STAR S2 DVBS

در مورد ویندوز شاید 4 بار هم در روز ویندوز نصب کرده باشم .(XP- VISTA- MEDIA CENTER به همراه درایور های مختلف و به روز از سایتهای سازنده این قطعات) در واقع تا حدود خوبی به کامپیوتر آشنائی دارم . قطعات هم خودم اسمبل کردم سیستم کولینگ (خنک کننده ) هم عالیه
چون چند سال تجربه این کار رو دارم . ولی این آخری حسابی حالم رو گرفته {at wits' end}:((

چون یکمی عجیبه
در هنگام بازی (بازیهای حرفه ای جدید و با کیفیت بالا مثل Call of Duty 6 ) هیچ ایرادی نداره اما در محیط ویندوز تقریبا هر نیم ساعت , 5 دقیقه لود میکنه(چون چراغ هارد به صورت ممتد روشن باقی میمونه . وقتی خاموش شد خوب میشه ) در این 5 دقیقه هیچ کاری نمیشه انجام داد فقط موس را میشه حرکت داد {worried}
دیگه از این سیستم ناامید شدم چون هر کاری بلد بودم انجام دادم ولی نتیجه نداده اگر بعد از این تحقیقات هم درست نشد باید سر فرصت بیام تهران و همه قطعات رو بدم گارنتی تا چک کنند که اونم کلی وقت میگیره
:(

Asghar2000
22nd March 2010, 08:53 PM
این سیستم رو من شهریور ماه سال 88 گرفتم هنوز یک سال نشده

amd 550 phenom ii 2 x 3.1 cpu
msi k9a2 cf mb
ati hd4850 vaporix vga
king max 2g 1066 ram
digital western 500 g buffer 32 m hdd
axtrom 600w power
sky star s2 dvbs

در مورد ویندوز شاید 4 بار هم در روز ویندوز نصب کرده باشم .(xp- vista- media center به همراه درایور های مختلف و به روز از سایتهای سازنده این قطعات) در واقع تا حدود خوبی به کامپیوتر آشنائی دارم . قطعات هم خودم اسمبل کردم سیستم کولینگ (خنک کننده ) هم عالیه
چون چند سال تجربه این کار رو دارم . ولی این آخری حسابی حالم رو گرفته {at wits' end}:((

چون یکمی عجیبه
در هنگام بازی (بازیهای حرفه ای جدید و با کیفیت بالا مثل call of duty 6 ) هیچ ایرادی نداره اما در محیط ویندوز تقریبا هر نیم ساعت , 5 دقیقه لود میکنه(چون چراغ هارد به صورت ممتد روشن باقی میمونه . وقتی خاموش شد خوب میشه ) در این 5 دقیقه هیچ کاری نمیشه انجام داد فقط موس را میشه حرکت داد {worried}
دیگه از این سیستم ناامید شدم چون هر کاری بلد بودم انجام دادم ولی نتیجه نداده اگر بعد از این تحقیقات هم درست نشد باید سر فرصت بیام تهران و همه قطعات رو بدم گارنتی تا چک کنند که اونم کلی وقت میگیره
:(

سلام عزیز بهتره همه قطعاتت رو با یه هارد دیگه تست کنی!!
راستی حتما درایور کارت دی وی بی رو هم آپ کن (این یکی خیلی تاثیر داره)

moji5
23rd March 2010, 12:08 AM
به نظر من مشکل از 3 چیزه
1.انتی ویروست
یه ویروسی درگیرش کرده احتمالا" اگه بعد از چند ساعت کار کردن با نت بری چک کنی میبینی اتک داری یا بلوک کرده یه چیزایی رو
اگه اینجوری هم نبود یه بار پاکش کن و ببین بازم کند میشه سیستمت
2.ویندوزت
سیستمت تقریبا" بالاست باید یه ویندوز خوب روش نصب کنی
که بتونه این قطعات رو مدیریت کنه
3.کارت گرافیکت ddr3 ولی بقیه قطعات ddr 2 هستن
نمیدونم اینو دارم حدس میزنم شاید کمی مشکل درست بشه واسه ست شدن
شرمندم
مرسی که مشخصات دادی
نتونستیم راه حل دقیق بدیم بهت
ولی حل شد به ما هم بگو مشکل چی بود
راستی کابل هارد رو هم عوض کن

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد