PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مار سمی در بازار میوه و تره بار تهران!

s@ba
16th March 2010, 12:59 PM
ماری که در بازار مرکزی میوه و تره بار تهران ، وحشت به پا کرده بود با تلاش کمک رسانان آتش نشانی ، زنده شکار شد.

به گزارش ایسکانیوز یک حلقه مار خوش خط و خال ، بی سر و صدا در بخش خروجی شرقی بازار مرکزی میوه و تره بار تهران آفتابی شد و وحشت به پا کرد.

http://www.peymane.ir/files/fa/news/1388/12/24/10886_668.jpg

شاهدان با دیدن خزنده سمی، بی درنگ از آتش نشانی کمک خواستند و بدین ترتیب شکار مار خبرساز در دستور کار «ناجیان 125» قرار گرفت.

عملیات تلاشگران ایستگاه 6 در کوتاه ترین زمان ممکن با موفقیت انجام و مهمان ناخوانده که به دور نرده‌های خیابان پیچیده و حالت تهاجمی به خود گرفته بود زنده شکار شد. سپس این خزنده در محفظه ویژه قرار گرفت تا به اداره محیط زیست فرستاده شود.

ایسکانیوز

【★】 ďя_ĆǿMρÚŧếЯ 【★】
16th March 2010, 01:27 PM
{i dont want to see}:-o

امير آشنا
19th March 2010, 10:23 PM
{i dont want to see}

یاد چند سال قبل افتادم . رفته بودم باقلا بخرم . توی گونی لابلای باقالی ها یه مار سبز رنگ حدودا نیم متری بود که داشتم همراه بقیه باقالی ها برش می داشتم که با نگاه متعجبی بهم زل زده بود ... فکرشو بکنید8->8->8->

آبجی
19th March 2010, 11:40 PM
{i dont want to see}

یاد چند سال قبل افتادم . رفته بودم باقلا بخرم . توی گونی لابلای باقالی ها یه مار سبز رنگ حدودا نیم متری بود که داشتم همراه بقیه باقالی ها برش می داشتم که با نگاه متعجبی بهم زل زده بود ... فکرشو بکنید8->8->8->

یعنی سمی بوده ؟؟؟ امتحان نکردی؟؟؟

نمیدونم قضیه اش چیه :-? دو سه ساله رسم شده به جای ماهی سر سفره هفت سین لاک پشت مینیــــــــــاتوری و مــــــــــــــــــار می فروشن {i dont want to see} .

نمیدونم اینا دیگه نشونه چی هستن :-/ و چرا باید بذاریمشون سر سفره هفت سین :-"

امير آشنا
21st March 2010, 03:15 PM
یعنی سمی بوده ؟؟؟ امتحان نکردی؟؟؟

نمیدونم قضیه اش چیه :-? دو سه ساله رسم شده به جای ماهی سر سفره هفت سین لاک پشت مینیــــــــــاتوری و مــــــــــــــــــار می فروشن {i dont want to see} .

نمیدونم اینا دیگه نشونه چی هستن :-/ و چرا باید بذاریمشون سر سفره هفت سین :-"

مثل اینکه خیلی از مرگ ما بیزاری :-?

نه لاک پشت نه مار نه ماهی قرمز هیچ کدوم در فرهنگ و سنت ما برای سفره هفت سین وجود نداشتند . ماهی قرمز که خیلی مرسوم شده متاسفانه ولی من هرجا تونستم تبلیغ کردم به نحوی که دیگه لااقل تو اقوام نزدیک کسی ماهی قرمز سر سفره هفت سین نمیذاره

LaDy Ds DeMoNa
22nd March 2010, 10:39 PM
مثل اینکه خیلی از مرگ ما بیزاری :-?

نه لاک پشت نه مار نه ماهی قرمز هیچ کدوم در فرهنگ و سنت ما برای سفره هفت سین وجود نداشتند . ماهی قرمز که خیلی مرسوم شده متاسفانه ولی من هرجا تونستم تبلیغ کردم به نحوی که دیگه لااقل تو اقوام نزدیک کسی ماهی قرمز سر سفره هفت سین نمیذاره

تا یادم بوده خانواده و اقوام ما و همسایه و دوستانم نزدیک عید همیشه ماهی قرمز می خریدند

من که شنیدم از قدیم ماهی قرمز رو توی سفره هفت سین می ذاشتن:-/:-/

ماهی قرمز نشانه شور و هیجان و جنگ و .. .

امير آشنا
22nd March 2010, 11:11 PM
تا یادم بوده خانواده و اقوام ما و همسایه و دوستانم نزدیک عید همیشه ماهی قرمز می خریدند

من که شنیدم از قدیم ماهی قرمز رو توی سفره هفت سین می ذاشتن:-/:-/

ماهی قرمز نشانه شور و هیجان و جنگ و .. .

درسته تو چند دهه اخیر مرسوم شده ولی واقعا تو فرهنگ باستانی ما جایی نداشته . حتی تو نقاشی های نقاشان بزرگی مثل کمال الملک ، تو سفره هفت سین اثری از ماهی قرمز دیده نمیشه . البته موضوع مفصلی داره ...

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد