PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی شستن صحيح سبزي



AvAstiN
13th March 2010, 06:59 AM
http://img.tebyan.net/big/1387/05/24918913710476883175692172264332127170235.jpg

سبزي ها در كنار تمام ويتامين ها و فيبر ها و مواد مفيدي كه دارند ، اگر خوب شسته نشن ، مي توانن ضررهاي بدي رو وارد كنند . سبزيها به دليل آبياري هاي نامناسب ، چسبيدن خاك و گل و ... آنواع آلودگي هاي انگلي و ميكروبي رو همراه دارند .
بر خلاف تصور غلط و تبليغات نامناسب ، موادي كه تحت عنوان "ضدعفوني كننده سبزي " در بازار به فروش مي رسه ، به هيچ عنوان آلودگي هاي انگلي رو از بين نمي بره .
براي از بين بردن آلودگي هاي انگلي بايد از مواد شوينده بي خطر ( معمولا مايع ظرفشويي ) استفاده كنيد . مواد شوينده باعث لغزنده شدن تخم هاي انگل مي شوند .

http://www.njavan.com/forum/images/icons/icon4.gifتوجه : به هيچ عنوان از مواد شوينده اي مثل مايع سفيد كننده (وايتكس ) ، پودر لباسشويي ، تيرك (!) و ... استفاده نكنيد .

بهترين راه شستن سبزي ها ، خيس كردن سبزي با سرد در يك تشت سفيد و بزرگ است . سبزي رو از روي آب برداريد و آب سبزي رو خالي كنيد . چند بار اين كار رو تكرار كنيد . بعد سبزي رو در تشت ريخته و كمي مايع ظرفشويي به آن اضافه كنيد و 1-2 دقيقه صبر كنيد و سبزي ها را بشوييد .
زماني از تميزي سبزي مي تونين اطمينان حاصل كنيد كه ، آبي كه در كف تشت باقي مي مونه ، زلال و فاقد گل و لاي باشه .

بعضي افراد از نمك براي شستن سبزيها استفاده مي كنند . ولي اگه مي خواين سبزي رو سبز بخوريد ، از اين روش استفاده نكند چون نمك باعث سياه شدن سبزي مي شود .

منبع : سايت علمي نخبگان جوان

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد