PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی غذایی که داروست و دارویی که غذاست ...!



امير آشنا
10th March 2010, 09:08 PM
سلام و عرض ادب {happy}@};-



همه ما حتی اگه میوه ای به نام زیتون رو مصرف نکرده باشیم کمابیش از فواید اون اطلاع داریم . علی رغم نکات ممتازی که در خصوص فواید زیتون وجود داره بسیاری از افراد طعم اون رو دوست ندارن و همین موضوع هم سبب میشه این ماده فوق العاده حیاتی رو به کل از برنامه های غذایی خودشون حذف کنند . در این تاپیک قصد نداریم در خصوص خود زیتون صحبت کنیم بلکه تلاش می کنیم یکی از محصولات بسیار مهمی که از زیتون به دست میاد ( روغن زیتون ) رو به صورت مختصر و مفید خدمتتون معرفی کنیم.





روغن زیتون به سه دسته کلی تقسیم میشه :

1- روغن تفاله زیتون که طبق استاندارد بهداشتی ایران اجازه مصرف خوراکی نداره

2- روغن زیتون تصفیه شده ( روغن زیتون بی بو ) که عمده مردم به واسطه عدم وجود بوی تند روغن های خام ، مایل به استفاده از روغن های بدون بو هستند

3- روغن زیتون طبیعی

چهار نوع روغن زیتون طبیعی وجود داره که بر اساس افزایش ارزش غذایی به ترتیب عبارتند از :

روغن خام (Lampante )

روغن معمولی (Ordinary )

روغن بکر (Virgin )

روغن فوق بکر (Extra Virgin )




در صورتی که بهترین شرایط در تهیه روغن زیتون رعایت بشه ( مثل رسیده بودن زیتون ، فصل برداشت ، کیفیت روغن کشی و مهم تر از همه ، زمان انتقال زیتون به کارخانه تا استحصال روغن که حداکثر 24 ساعت طول بکشه ) با کیفیت ترین روغن زیتون ، یعنی روغن زیتون فوق بکر بدست میاد ...





http://uc-njavan.ir/images/yad3ycr9gr32inaf0b.jpg













روغن زیتون فوق بکر غذایییست که داروست و داروییست که غذاست



حالا موضوع اینه که چجوری روغن زیتون فوق بکر رو از سایر انواع روغن زیتون بشناسیم . برای این منظور می تونیم به 3 استاندارد بین المللی جهت تشخیص ظاهری این ماده غذایی و دارویی اشاره کنیم :

1- رنگ زرد یا سبز مایل به زرد
2- بوی میوه زیتون یا سیب
3- طعم تلخ و تند و تیز به طوری که برای چند ثانیه ناحیه انتهای کام رو بسوزونه



توجه داشته باشید این طعم تلخ و تند مربوط به ترکیبات فوق العاده مفیدی به نام پلی فنل هاست که به خصوص خواص ضد سرطانی روغن زیتون به اونها وابسته است . در صورتی که با حرارت دادن و افزودن مواد خاصی تندی و بوی روغن گرفته بشه ، روغن تصفیه شده ( اصطلاحا بی بو ) به دست میاد که متاسفانه عمده خواص دارویی اون از بین میره تا به مذاق مردم خوش بیاد !!!{i dont want to see}

یه نکته هم تو پرانتز خدمتتون عرض کنم ؛ مصرف سرانه روغن زیتون در ایران 160 گرم و در کشوری مثل یونان 27 کیلوگرمه ! سن سکته های قلبی و مغزی در ایران بعضا به زیر 35 سال هم رسیده در صورتی که در کشور یونان موارد سکته قلبی و مغزی در زیر 80 سالگی معمول نیست !{i dont want to see}

و اما خواص روغن زیتون فوق بکر :

1- کاهش کلسترول نامطلوب (LDL ) و افزایش کلسترول مطلوب ( HDL )
2- تنظیم فشار خون
3- کاهش قند خون و پیشگیری از دیابت شیرین نوع دوم
4- اثر بسیار مناسب در رفع ناراحتی های گوارشی و کبدی
5- کمک به از بین بردن برخی از انواع سنگ های کیسه صفرا
6- تقویت سیستم ایمنی
7- سرشار از ویتامین E و ترکیبات پلی فنلی جهت پیشگیری از انواع سرطان
8- شاداب نگهداشتن پوست و مو
9- جلوگیری از نرمی استخوان در کودکان و پوکی استخوان در بزرگسالان


همه ما حاضریم برای بیمه کردن منزل ،‌اتومبیل و انواع دارایی هامون هزینه هایی متقبل بشیم ولی چه تعدا از ما حاضریم سلامتی خودمون رو بیمه کنیم ؟ با مصرف روزانه 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر ( به عنوان جایگزین روغن مصرفی ) ، می تونیم بیمه کردن سلامتی رو هم تجربه کنیم ;)




مطالب ذکر شده بر اساس مطالعات انجمن تخصصی تحقیقات روغن زیتون کالیفرنیا در سال 2004 خدمتتون تقدیم شد@};-



خیلی از افراد از جمله خود بنده ( البته قبل ها ! ) به شدت از بو و طعم روغن زیتون طبیعی فراری هستند . اما در صورتی که این ماده غذایی و دارویی با غذا یا سالاد مخلوط بشه ضمن اینکه دیگه بو و طعم ناخوشایند احتمالی وجود نداره ، خودمون رو از چنین ماده ارزشمندی محروم نکردیم .
من مدتیه شروع کردم به شما دوستان عزیزم هم پیشنهاد می کنم شروع کنید;)@};-

SaSaMc2
11th March 2010, 12:49 AM
ممنونم دکتر آشنا @};-

داییم از یونان یا بلغار ماهی 10 کیلو روغن زیتون میاره برا ما.

البته از بدترین روغن اینجا ارزونتر.

خودمم که روزی 100 گرم از میوش میخورم.

هیچ مدلش هم برام بدمزه نیست.

هرچی تلختر بهتر.

ولی برا اونایی که دوست ندارن این مزه و بو رو:

یک قاشق شکر رو با نصف فنجون آبغوره هم بزنید و حل کنید.

یه نمه نمک و فلفل هم بزنید بهش.

یک چهارم فنجون روغن زیتون از این بطری 11 هزار تومنیا رو به آبغوره اضافه کنید

انقدر هم بزنید تا دیگه روغن از آبغوره جدا نشه. (برا بازو هم خوبه {tongue})

به جای مایونز بریزید رو سالاد.

بعد پودر آویشن هم روی سالاد بپاشین.

بعد هم از اینکه یه دوست شیکمو دارین خوشحال باشین {big green}

امير آشنا
11th March 2010, 07:24 PM
سلام داداش جون {happy}
دیگه شما سنگ تموم گذاشتی . اگه کسی اینجوری مصرف کنه که ایده آله ولی اگه این مواد خوشمزه {big green} هم در اختیار نبود مثلا میشه حتی با مقداری لیموترش آبلیمو به تنهایی یا داخل سالاد هم مصرف کرد . مهم اینه که بتونیم روغن زیتون طبیعی ( و حتی الامکان فوق بکر ) رو در برنامه غذایی روزانه به میزان 2 قاشق غذاخوری مصرف کنیم . تو برخی از مطالعات ذکر شده که اگه این میزان روغن زیتون فوق بکر رو به مدت 6 ماه به صورت مداوم مصرف کنیم نتایج آزمایش های پزشکی ما به نحو شگفت آوری تغییر می کنه ;)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد