PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند توصيه براي انتخاب گوشت خوب



s@ba
8th March 2010, 05:19 PM
چه نوع گوشت‌هايي براي مصرف مناسب‌ترهستند؟
چند توصيه براي انتخاب گوشت خوب
پژوهشگران توصيه مي‌كنند، اگر تمايل زيادي به گنجاندن گوشت در رژيم غذايي خود داريد بايد بدانيد كه گوشت هم مانند ساير مواد غذايي انواع خوب و بد دارد و بنابراين بايد دقت كنيد كه انواع مناسب آن را انتخاب كنيد.
به گزارش سلامت نیوز،‌ متخصصان در آمريكا چند راه كار را براي انتخاب گوشت مناسب ارائه كرده‌اند كه به قرار زير است:
از گوشت‌هاي كم چرب و گوشت مرغ استفاده كنيد و از خوردن گوشت‌هاي گوساله با چربي زياد و يا گوشت مرغ به همراه پوست آن خودداري كنيد.
محاسبه مقدار چربي و كالري‌هاي موجود در افزودني‌هاي هنگام طبخ غذا را هرگز فراموش نكنيد.
ماهي را در رژيم غذايي خود بگنجانيد به ويژه ماهي‌هايي كه حاوي مقادير بالايي از اسيدهاي چرب امگا-3 هستند.
از مصرف گوشت‌هاي عضوي مانند كبد پرهيز كنيد؛ چرا كه مملو از كلسترول هستند.
از خوردن گوشت‌هاي فرآوري شده مانند هات داگ،‌ همبرگر، سوسيس و كالباس خودداري كنيد؛ چرا كه اين نوع گوشت‌ها مي‌توانند حاوي مقادير بسيار زيادي سديم و ديگر افزودني‌ها باشند.

سلامت نیوز

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد